Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 86, 87, 88  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 30.07.2015 09:01:47 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
kindlasti mitte mingisuguste puukide tapmisest! icon_biggrin.gif kas tõesti keegi kunagi on kogunud xp'd selles mängus suvaliste vastaste massilise killimisega? Vot see oleks üks tõsine grindfest. Mitu korda varemgi on teemaks olnud, et experience'i saadakse selles mängus tehes quest'e. kui neid enam teha pole siis järelikult hakkab mäng läbi saada...või siis oled liiga vähe explorenud. igaljuhul, ega keegi ju mängima ei sunni ka, ei pea nui neljaks seda 45 taseme varustust omale selga saama. ja kui ütled, et oled juba praegu täielik rambo siis milleks seda varustust üldse vaja on?

aga noh, eks heast asjast olegi vist raske lahti lasta, paraku siiski pead seda tegema - iga hea asi saab ükskord läbi icon_wink.gif

Tõsi, kui oled sõltlane siis on raske süstal käest panna ja tunnistada, et sul on probleeme. Tundub, et W3 lõbus rännak on jõudnud lõpp faasi ja järgi jäävad ainult lõbusad meenutused ja emotsioonid mis said osaks minevikus mängides. Tänu Poolakad, krt ikka hea mängu olete teinud. Ei jää muud üle kui mõõk nurka panna ja oodata järgmisi uuendusi.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 31.07.2015 11:50:05 vasta tsitaadiga

njah, ikka selline omapärane mäng - tundub, et minu mängustiil on viinud selleni, et olles lvl17 toimub peamiselt vaid läbi jalutamine nö. peaguestidest hetkel ja selleks, et üldse miski pinget pakuks tuleb kuskilt kaardi otsadest mingeid +10 level pealuuga monstrumeid jahtida. imelik tegelikult, võiks eeldada, et nii nagu igalpool linnades scale'takse neid suvalisi "valvureid" jooksvalt mängija leveliga üles, nii toimuks sarnane scale'mine ka nende main questide tüüpidega aga ei...miskid 7 levelit nõrgemad tuubid jõlguvad ringi ja üks suur 2-hittimine käib icon_neutral.gif
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 31.07.2015 12:53:39 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
njah, ikka selline omapärane mäng - tundub, et minu mängustiil on viinud selleni, et olles lvl17 toimub peamiselt vaid läbi jalutamine nö. peaguestidest hetkel ja selleks, et üldse miski pinget pakuks tuleb kuskilt kaardi otsadest mingeid +10 level pealuuga monstrumeid jahtida. imelik tegelikult, võiks eeldada, et nii nagu igalpool linnades scale'takse neid suvalisi "valvureid" jooksvalt mängija leveliga üles, nii toimuks sarnane scale'mine ka nende main questide tüüpidega aga ei...miskid 7 levelit nõrgemad tuubid jõlguvad ringi ja üks suur 2-hittimine käib icon_neutral.gif
sa saad mängumenüüst raskusastet tõsta thumbs_up.gif
Wiltz
HV Guru

sõnum 31.07.2015 13:15:07 vasta tsitaadiga

ühe nõksu võrra vist sai jah, või sai juba põhja lükatud...ei mäletagi hetkel, eks vaatan. aga ausalt öeldes ma väga kahtlen, et see eriliselt midagi muudab
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 31.07.2015 13:32:29 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Wiltz kirjutas:

Raskuse tõsemine ei aita eriti kui combati mehaanika selge on. (kui millegagi pihta ei saa, siis pole vahet kui kõvasti vaenlased löövad)
Isiklikult muidugi raskuse kohalt eriti ei kurda. Kui kõige raskemal raskusel kas või korraks lõdvaks lasta on Geralt kohe pikali.

Kellele asi liiga lihtne tundub võib ju alati asja enda jaoks põnevamaks teha ja mängida kuni esimese surmani.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 31.07.2015 13:43:16 vasta tsitaadiga

SirAskAlot kirjutas:
libe kirjutas:
Wiltz kirjutas:

Raskuse tõsemine ei aita eriti kui combati mehaanika selge on. (kui millegagi pihta ei saa, siis pole vahet kui kõvasti vaenlased löövad)
Isiklikult muidugi raskuse kohalt eriti ei kurda. Kui kõige raskemal raskusel kas või korraks lõdvaks lasta on Geralt kohe pikali.

Kellele asi liiga lihtne tundub võib ju alati asja enda jaoks põnevamaks teha ja mängida kuni esimese surmani.
ja võtta cabaret vms kõrvalmissioonilt endale blunt sword damage 20 icon_lol.gif
6kantv6ti
HV kasutaja

sõnum 31.07.2015 14:33:58 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
ja võtta cabaret vms kõrvalmissioonilt endale blunt sword damage 20 icon_lol.gif
icon_razz.gif

Mul läks hästi. LVL20, lasin sepal teha omale ench. feline geari, mille req oli LVL20, siis läksin skelligesse. Käisin korra väljas pizza järel ja siis tirisin 1.07 pätsi alla. Sejärel läksin skelliges trissile musi tegema, esimene quest oli omale ilusad riided selga panna, tegin seda. Ja siis selgus, et ench. feline req oli 1.07-ga tõusnud LVL23 peale. Ühtegi seppa ka veel ei tundnud seal tol hetkel ja paningi paljalt ringi nagu orangutang kaenlakarvade väel. Õnneks sain trissi käest k***i.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
battlear
HV kasutaja
battlear

sõnum 31.07.2015 18:19:01 vasta tsitaadiga

6kantv6ti kirjutas:
libe kirjutas:
icon_razz.gif

Mul läks hästi. LVL20, lasin sepal teha omale ench. feline geari, mille req oli LVL20, siis läksin skelligesse. Käisin korra väljas pizza järel ja siis tirisin 1.07 pätsi alla. Sejärel läksin skelliges trissile musi tegema, esimene quest oli omale ilusad riided selga panna, tegin seda. Ja siis selgus, et ench. feline req oli 1.07-ga tõusnud LVL23 peale. Ühtegi seppa ka veel ei tundnud seal tol hetkel ja paningi paljalt ringi nagu orangutang kaenlakarvade väel. Õnneks sain trissi käest k***i.

Lõpp hea, kõik hea icon_lol.gif .
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 31.07.2015 21:21:21 vasta tsitaadiga

117h selja taga ja paistab, et peajutt sai otsa. Redaania kuninga kukutamine ja paar kaardiosa läks fail alla, muidu huvitavamad 2 järgu ning aarde\witcheri missioonid tehtud. Jäi veel Skelligesse pea kõik küsimärgid ning paar 30lvl+ missiooni. Lõpus sai peamiselt lugu jälgitud, siis oli jah tunne nagu jalutaks pargis. Kõrvalülesanded olid paraja raskusastmega Blood peal. Kaer Morhenist edasi(tagasi) Skelligesse ja kus veel, siis tuli parajalt kilbi taga passivate sõduritega ka madistada.
Kõige rohkem meeldisidki ikka kõrvalosad, N: Emmentaler, Passion, Kings something-something.
Pettumuse valmistas lvl-damine, lõpukatel oli ikka suht vähe kasu tasemetega kogutud lisavõimete kasutamisest, ainult kukerpalli viskamine aitaski. Põhiliselt läks mõõgavõitluse täiendamiseks, Quen ja Axii sai 1 astme omad võetud ning Yrden 2 astme oma.
Lõpus hakkasin vaikselt puudust tundma Superior Griffin mõõgast, aga muidu kukkus iga väiksema kõrvalosaga Relic mõõkasid, nii silver kui steel. Superior Griffin Armor läks küll lõpuks selga. 99% Sign intensity ning terasmõõga tugevus jõudis Hõbemõõga omale järgi;)
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
MatchMaker
Kreisi kasutaja
MatchMaker

sõnum 31.07.2015 22:15:45 vasta tsitaadiga

1.08 Patch Notes
http://www.gamespot.com/articles/witcher-3-108-update-coming-soon-see-patch-notes-h/1100-6429358/
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 31.07.2015 22:20:33 vasta tsitaadiga

Tahaks küsida,et äkki keegi oskab natuke juhendada sellist asja et tegin siin neid scavenger hunt missioone et saada neid special kostüüme kätte,siis nagu nüüdseks on seal listis kõik tehtud,aga kui käin erinevate kaupmeeste juures siis nagu osade relvade ja kostüümide diagrammid on nagu puudu icon_rolleyes.gif täpsemalt siis mingid enchnced ja superior osad, siis feline ja cat nimelistest asjadest... kas need tulevad stoori käigus või pean neid kusagilt otsima hakkama ? vahepeal olen ostnud mingeid aarete kaarte ka,aga kui seal menüüs neid vaatan siis nagu see kaart on nii väike et küll ei saa aru kus see täpsemalt asub icon_redface.gif oleks kena, äkki keegi oskab mind aidata... kas see tuleb mingi questi käigus või kuidas ? stoori osas olen ka suht lõpupoole jõudnud, Final Preparations nimelise questi juurde ja side queste pole ka momendil eriti midagi teha,kõik on tehtud peale kaardimängude momendil.... natuke kurb on küll et mäng hakkab vist lõppu jõudma icon_biggrin.gif noh tegevust mul veel seal on,mõned contractid on veel teha... ahjaa eile sattusin skelliges mingi saare peale ,kus sain mingi quesit kus pean mingeid püha raamatuid talle viima,questi nimi ei tule momendil meelde,siis tiirutasin seal saare peal ringi kuna seal oli üks küsimärk,läksin siis uurima mis seal on ,tuli välja seal on valvatud aare, mida siis valvas see lendav mingi griffin lind,ok... mõtlesin et proovin siis ta maha võtta... kuna ta taevas tiirles,siis ei saanud alguses aru ka mis level ta siis on.... ok elukas siis maandus ja pea kohal oli leveli numbri asemel oli mitu küsimärki hoopis icon_eek.gif kuidas see võimalik on ?? ok linnuke oli võimas ka,pani mulle paar hoopi oma suurte tiivadega ja kutu ma olingi... ise olen lvl31 momendil,siis mütlesin et ok see mingi bug või peab seda elukat hiljem mingi questi käigus killima... kui keegi on temaga kokku sattunud siis andke teada millal ma saan teda nüpeldama minna icon_smile.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Rand0m
HV vaatleja
Rand0m

sõnum 31.07.2015 23:09:54 vasta tsitaadiga

Gap, Merchantilt ostad treasure mapi ja lugedes tekib uus scavenger hunt (witcher gear) quest. Ega sa seda kaarti ise ei pea vaatamagi, lihtsalt inventorys loed läbi korra. Kaardid ise on jaotatud erinevatele merchantitele nii Novigradis, Velenis kui ka Skelligel.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 01.08.2015 01:37:32 vasta tsitaadiga

nojah ja niisama ringi luusides leiab ka vahel täitsa lambist mingit kraami icon_cool.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 01.08.2015 02:23:57 vasta tsitaadiga

Rand0m, tänud thumbs_up.gif aga praegu tuulasin Velenis ringi nende kaupmeeste vahel ja niipalju kui otsisin ei olnud kuskil neid diagramme mida momendil taga ajan icon_neutral.gif
Wiltz, ma olen ringi luusinud küll ja küsimärke kõigi kaartide peale kokku momendil jäänud 4 tk ..2 Skelliges ja 2 Velenis icon_rolleyes.gif need 2 tk mis skelliges on seal üleval kaer trolde lähedal ja need on kuskil mäestikes koobastes ja mitte kuidagi ei leia sinna ja teed st et ei pääse ligi kuidagi ?
tagasi üles
wazaabi
HV kasutaja
wazaabi

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.08.2015 08:49:21 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
ma olen ringi luusinud küll ja küsimärke kõigi kaartide peale kokku momendil jäänud 4 tk ..2 Skelliges ja 2 Velenis icon_rolleyes.gif need 2 tk mis skelliges on seal üleval kaer trolde lähedal ja need on kuskil mäestikes koobastes ja mitte kuidagi ei leia sinna ja teed st et ei pääse ligi kuidagi ?

Skelliges saab kahe küsimärgi juurde (kusagil peasaarel vasakul üleval mäe all koopas) ühe stoorimissiooni käigus (The Sunstone).
Kaart aitab, kui väga hädas.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 01.08.2015 16:35:46 vasta tsitaadiga

Gap, ma pidasin silmas ilma igasuguste märkideta luusimist, lihtsalt sõidad või jalutad ja "satud" kuskile sellisesse kohta, kus on miski "kahtlane" asi - seal on tavaliselt ka miski action ja seal võib olla ka mõni skeem või siis vähem väärtuslikku varandust. märk kaardile tekib ise kui jõuab asjale piisavalt lähedale

kaupmeeste käest saad osta kaarte, mitte skeeme. kaardid lisavad sulle mapile uusi punkte, mida külastada

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 01.08.2015 18:09:41 vasta tsitaadiga

gwenti decki olen endal enamasti spy, decoy ja medic kaartide peale ehitanud, saab kaarte korduvalt kasutada
leader kaart on ka selline, millega saab vastase mahavisatud kaartide hulgast ühe võtta

hakkasin siis skellige gwent questi tegema ja ainus hea oli 3x decoy kaarte, aga muidu sitt käsi icon_biggrin.gif
pidi ikka täitsa nuputama mängu ajal icon_razz.gif icon_cool.gif

Link

hetkel kõikidest gwent kaartidest puudu vaid:

Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 01.08.2015 19:28:19 vasta tsitaadiga

Mul käis see qwenti kaartide kogumine jõle kiiresti, iga uus kõrtsuonu/-tädi või blacksmith ette sattus, siis ostsin inventory kohe kaartidest tühjaks ja mängu võitsin ka nende vastu ära. Väga kiiresti tekkis olukord, kus nende käest ei olnud enam võimalik uusi kaarte võita.
Põhiteema ongi Northern Realm, decoy'd ja spy kaardid.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 01.08.2015 20:20:31 vasta tsitaadiga

nüüd vaid geralti kaart puudu
skellige gwent questis tulid kaardid esimeste kordadega kohe kätte
samas nüüd, kus kaardid pmst käes, siis pole enam huvi seda mängidagi - ainus ehk, kui mingit kraami vaja tasuta saada

Flab
HV Guru

sõnum 02.08.2015 00:27:57 vasta tsitaadiga

Mingil hetkel läks tõesti liiga leboks ära, siis kui neid raresid hakkasin järjest saama.
Kommentaarid: 984 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 778
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 02.08.2015 12:30:50 vasta tsitaadiga

Sain mingi mõõga mille damage on 440 icon_razz.gif Sellega on ikka lust ringi joosta,nagu kasutaja Wiltz siin mainis et nt hunte kukub nagu seeni peale vihma icon_biggrin.gif siis mingi nekkerid ja drownerid lööb ka kahe hoobiga laiaks,kuna neil on peale esimest lööki loll komme löökide eest ära põigelda.... see selleks,siis suuremad elukad ei valmista ka eirilist peavalu momendil.... minu mõte on see, et seal mängus oleks võinud olla ikka sellised nagu n.ö nõidasi rohkem, kellel on mingid üleloomulikud võimed nagu nõidaded tavapäraselt ikka on ja siis mingi teatud nõrk koht või see potion näiteks millega saa saad ta nagu maha lüüa... selles mõttes et mängu nimi on ju witch hunter,siis oleks võinud seal selliseid nagu nõidasid rohkem olla... noh need haldjad ja päkapikud... noo ma ei tea ....... need 3 nõida olid ägedad,see esimene quest nendega mulle väga meeldis,[spoiler]aga pärast nende mahalöömine tundus ka suht kerge[spoiler] aga ma ei tea,ma ei alustanud kõige raskema raskusastmega .üks nõks aste enne seda,siis ehk kunagi proovin kõige raskemaga ka.
tagasi üles
Rand0m
HV vaatleja
Rand0m

sõnum 02.08.2015 14:02:28 vasta tsitaadiga

Gap, witcher ei tähenda witch hunterit - nad loodi ikka koletiste tapmiseks. Tundub, et sa tahaksid pigem Radovidi leeris mängida icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.08.2015 17:28:37 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif
white
HV kasutaja

sõnum 03.08.2015 20:16:30 vasta tsitaadiga

Vabandust kui juba räägitud, aga proovisin just Witcher 2-hte. PLaan oli, et teen W2-e läbi ja siis võtan selle mängu ette aga juba ammuse Gothic 1-2 fännina räigelt häiris see, et W2-s üks esimesi missioone lossis oli täis nähtamatuid seinu kuhu minna ei saanud ja pidid ikkagi tegema täpselt seda ühte liigutust ja ei midagi muud. Palun öelge, et W3 on open world?!
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
troglodyte
Kreisi kasutaja
troglodyte

sõnum 03.08.2015 20:31:31 vasta tsitaadiga

Witcher 3 on open world.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 86, 87, 88  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.