Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  EMT märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 47, 48, 49  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Spezz
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.07.2015 03:58:43 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
saada tagasi(täpsemalt ei tea kas järeletulles kehtib 14p reegel) /vaheta ringi

Mail saadetud neljapäeval neile sel teemal(epood@elion.ee aadressile), vastust seni pole.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.07.2015 10:57:54 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
saada tagasi(täpsemalt ei tea kas järeletulles kehtib 14p reegel) /vaheta ringi

Mail saadetud neljapäeval neile sel teemal(epood@elion.ee aadressile), vastust seni pole.

kõlla 123

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
_marek
HV Guru
_marek

sõnum 19.07.2015 11:28:35 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
Siin mõned päevad tagasi teavitasin EMT-i, et kahes kohas on neil telefonlevi ja andmeside levi olematu kuigi reklaamid on nii vägevad, et anna olla. Lubati uurida ja anda tagasiside mida ka tehti. Vastuseks oli kahjuks peame nentima jah, et asjalood on nendes piirkondades halvad, aga lähiajal meil pole plaanis ka midagi ette võtta. kasutage lisamodemeid või antenne kui tahate paremat levi. Vot sulle siis 4g ühendust üle eesti ja ise ei suuda nad tagada korraliku tavaühendustki.

Olgu reklaam mis on, kuid ka majade keldrites levi pole, suurt midagi teha ka pole.
Leviaugud on enamasti 3-4 masti piirkonna keskel, suhteliselt hajaasustus ja eraldi masti selleks püsti ei panda.
Samas on erinevaid faktoreid mis takistavad levi kättesaamist. Reklaam vastab peamiselt tõele kui paigaldad maja katusele pisikese masti koos 4G väliantenniga, nii on ka tõelistes urgastes levi kätte saadud ja 20M vähemalt netti olemas.
Muide sellist olukorda saab tehniku lahendama kutsuda kui ise hakkama ei saa, Telekomil ju spetsialistid olemas.
See kõik muidugi ei tähenda, et eestimaa oleks lõplikult leviga kaetud, ikka leidub kohti kuhu lisatugijaamasid annab juurde panna.

_marek kirjutas:
Saatsin eelmisel nädalal ise sarnase kirja aadressile info@emt.ee, aga pole mingit vastust saanud.

Sain nüüd ka kõne EMT-st suht sarnase selgitusega. Olgu mainitud, et minu asukoht on 9km Tallinna piirist, tiheasustus, puudub nii 3G kui 4G ning kõned siseruumides katkevad. Telefon küll hädaga hetkeks kuvab vahel LTE või 3G ikooni, aga laadimine siiski hangub ja lõpuks lülitab GPRSi peale ümber või kuvab üldse "No signal".
EMT selgitus oli siis selline, et antud asukoht on kahe masti vahelises alas (kaardilt vaadates mõlema mastini linnulennult ca 2km) ning lähiajal pole plaanis antud piirkonnas muutusi teha. Minu info on "registreeritud ja tulevikus võib-olla arvestatakse seda infot sisendina investeeringute planeerimisel" icon_smile.gif

Piinlik on lihtsalt vaadata kõvatavaid reklaame stiilis "4G üle Eesti" kui tegelikkuses ei suudeta pealinna külje all tiheasustuse piirkonnas isegi kõnelevi tagada.
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 21.07.2015 16:07:32 vasta tsitaadiga

_marek kirjutas:
indrekp kirjutas:
El-Fuego kirjutas:
Siin mõned päevad tagasi teavitasin EMT-i, et kahes kohas on neil telefonlevi ja andmeside levi olematu kuigi reklaamid on nii vägevad, et anna olla. Lubati uurida ja anda tagasiside mida ka tehti. Vastuseks oli kahjuks peame nentima jah, et asjalood on nendes piirkondades halvad, aga lähiajal meil pole plaanis ka midagi ette võtta. kasutage lisamodemeid või antenne kui tahate paremat levi. Vot sulle siis 4g ühendust üle eesti ja ise ei suuda nad tagada korraliku tavaühendustki.

Olgu reklaam mis on, kuid ka majade keldrites levi pole, suurt midagi teha ka pole.
Leviaugud on enamasti 3-4 masti piirkonna keskel, suhteliselt hajaasustus ja eraldi masti selleks püsti ei panda.
Samas on erinevaid faktoreid mis takistavad levi kättesaamist. Reklaam vastab peamiselt tõele kui paigaldad maja katusele pisikese masti koos 4G väliantenniga, nii on ka tõelistes urgastes levi kätte saadud ja 20M vähemalt netti olemas.
Muide sellist olukorda saab tehniku lahendama kutsuda kui ise hakkama ei saa, Telekomil ju spetsialistid olemas.
See kõik muidugi ei tähenda, et eestimaa oleks lõplikult leviga kaetud, ikka leidub kohti kuhu lisatugijaamasid annab juurde panna.

_marek kirjutas:
Saatsin eelmisel nädalal ise sarnase kirja aadressile info@emt.ee, aga pole mingit vastust saanud.

Sain nüüd ka kõne EMT-st suht sarnase selgitusega. Olgu mainitud, et minu asukoht on 9km Tallinna piirist, tiheasustus, puudub nii 3G kui 4G ning kõned siseruumides katkevad. Telefon küll hädaga hetkeks kuvab vahel LTE või 3G ikooni, aga laadimine siiski hangub ja lõpuks lülitab GPRSi peale ümber või kuvab üldse "No signal".
EMT selgitus oli siis selline, et antud asukoht on kahe masti vahelises alas (kaardilt vaadates mõlema mastini linnulennult ca 2km) ning lähiajal pole plaanis antud piirkonnas muutusi teha. Minu info on "registreeritud ja tulevikus võib-olla arvestatakse seda infot sisendina investeeringute planeerimisel" icon_smile.gif

Piinlik on lihtsalt vaadata kõvatavaid reklaame stiilis "4G üle Eesti" kui tegelikkuses ei suudeta pealinna külje all tiheasustuse piirkonnas isegi kõnelevi tagada.

Kurb jah icon_sad.gif

ab79
HV kasutaja

sõnum 22.07.2015 22:09:57 vasta tsitaadiga

Valgeid laike on igas valdkonnas.
Ma proovisin teha kõnesid 3G võrgus (emt), absoluutselt ei meeldinud. Kõne hakkiv ja mingi imeliku metalse kõlaga. 2G ehk GSM on ikkagi see õige, vähemalt kõnede tegemiseks icon_wink.gif . Samas pean au andma, et datat üle 3G liigutada on parem, kui üle EDGE teokiirusel. Et siis, siseruumides ei taha 3G hästi levida, välisruumis ehk õues või lahtise akna juures on olukord märgatavalt parem... icon_biggrin.gif Üle eesti võib ju 4G-d igaüks pakkuda,aga, küsimus on mis kvaliteediga. 100% levigarantiid tegelikult ei maksa lubada, kui seda reaalsuses lihtsalt ei ole. Et siis, kui tahad kõnesid teha, hoia telefon GSM-is, tahad netti, lülita ringi 3G peale. MIs iseenesest on tegelikult õige lähenemine, sest 3G on ikkagi juba pigem andmeside kasutamiseks.
Ma vahetasin töökohta ja uues töökohas pole mul wifi võimalust ja kasutangi siis oma telefoni vastavalt vajadusele, automaatselt GSM preferred-3G reziimi ei taha, hoian manuaalselt vastavalt vajadusele, kui netti ei tarbi istub telefon ilma andmesideloata 2G-s. kui tahan netti, siis paar näpuliigutust ja telefon lülib ringi 3G-sse. Püüan niiviisi lihtsalt akut säästa.
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 22.07.2015 23:57:06 vasta tsitaadiga

3G on osutunud jube aeglaseks LTE kõrval. Õnneks mul on 95% ajast LTE ees. Vahepeal ka 3G ja metsas no service, aga edge'i pole ammu näinud.
Mul on kõik sees ja akut jätkub vabalt terveks päevaks. Vajadusel on kaasas ka akupank.
edit: Toas 3G 13/3 ja LTE 75/35
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 22.07.2015 23:58:49 vasta tsitaadiga

Kas mõni telefon suudab seda, et kõned 2G peal ja data LTE peal?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
raxz
HV Guru

sõnum 23.07.2015 00:03:58 vasta tsitaadiga

Ei ole kuulnud küll sellisest telefonist. See peaks operaatorist ka veidi sõltuma - kas ta lubab sulle kaks erinevat paralleelset kanalit ühe SIMi pealt või mitte. Telefon peaks ka seda oskama.
Operaatorid ei taha miskipärast veel kõnesid üle LTE lubada. Enamasti on fallback 3G peale või kaob üldse dataühendus ära.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 23.07.2015 00:09:20 vasta tsitaadiga

Viimati 2014 kevadel Kuala Lumpuris käies oli VoLTE olemas, järelikult Eestis veel võrk kehva, või on hinnastuspoliitika väljatöötamata veel.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
raxz
HV Guru

sõnum 23.07.2015 00:13:35 vasta tsitaadiga

Tele2 esindaja ühel konverentsil lubas veel sel aastal. EMT rääkis ka kunagi, et varsti saab. Niiet peame ootama.
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 23.07.2015 13:03:49 vasta tsitaadiga

Emtil on ikka päris huvitavad telemüüjad.
Helistas ja küsis palju praegu elisas maksan. Ütlesin et 8 euri. Siis küsis et palju mahtu. Ütlesin et ma ei tea, täis ei kuluta. Siis küsis et palju netti kasutan...no iga päev kasutan, mismõttes kui palju. Oleks võind ju küsida et mida ma telefoniga netis teen, oleks kohe öeld et jutuub ja spotify ja facebook ja oleks asi selge old.

Ühesõnaga tegi pakkumise et esimene aasta 5,45 vms ja edasi 9.90 aga no eks teeme aasta pärast uue pakkumise. Kui ma ütlesin et naljamehed, sa ei öeld ühtegi argumenti (rääkis et 10 v 15 gb mahtu aga ei rääkind mis see mulle eannab, mängisin nö tavaklienti) miks emt parem on ja miks ma peaks vahetama kui edaspidi kallim ja veel seda ka et keda nad petavad väitega "teeme uue pakkumise aasta pärast" siis oki kuss.

Kas tõesti ei õpetata inimesi müüma vaid antakse paketid näppu ja nüüd tehke? Naljakas lihtsalt. Sellepärast nad numbreid kaotavadki.. oleks oma müügi ära argumenteerinud oleks mõelnud äkki

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 23.07.2015 13:14:22 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
Kas tõesti ei õpetata inimesi müüma vaid antakse paketid näppu ja nüüd tehke? Naljakas lihtsalt. Sellepärast nad numbreid kaotavadki.. oleks oma müügi ära argumenteerinud oleks mõelnud äkki

Enam-vähem nii see ongi. Neid pakkumisi ei tee EMT töötajad, vaid see on outsource'itud mingile teisele firmale, kes telefonimüüki teeb. Igatahes nii sain aru, kui viimati ühega neist suhtlesin - ütlesin, et olen juba oma numbriga EMT klient, aga vastuseks tuli, et nad kahjuks ei tea ega näe seda. Olin äsja EMT võrku üle läinud Tele2-st ja tõenäoliselt nende andmebaasi polnud uuendatud veel minu numbriga.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 23.07.2015 13:28:26 vasta tsitaadiga

Tegelikult ju pole üldse vahet mis numbrite ja jutuga teenust müüakse. Ütlegi, et valin operaatori selle järgi, millel on mul levi ning kiirus minu käidavates kohtades olemas ja kõik. Hind on muidugi teine asi aga ega odava hinnaga ei saa alati seda kiirust ja levi mida vaja.

Elisa võib ju pakkuda mingeid 50GB ja 1000 minutit ning 1000 sõnumit paketti aga mis sellest kasu on kui vastavas kohas levi pole või on aga netikiirust ei ole. Võib reklaamida parimat siselevi või parimat netirakenduste avanemise kiirust või mida iganes. Kõik operaatorid võivad iga kuu pressiteateid välja panna, et meil on nüüd saaremaal või tartus jälle 1000 tugijaama juures ja kõik on lill. Tegelikkus on ikka isiklik kogemus.
Inimene võibolla vajab telefonis vaid 5GB datat ja räägib kuus võibolla 30 minutit või 60 minutit, pole sellest 1000 minuti ostmise vajadusest juttugi, olgugi, et väiksema mahu hind võib sama olla, on teeninduse kvaliteet ja levitingimused erinevad.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 23.07.2015 13:46:40 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Täpselt nii see on, ma juba huviga jälgin kaua seda kvantiteeti müüakse olematule klientuurile.
Mingi hetk peab see aeg siin väikeses Eestis tulema, kui keegi hakkab kvaliteeti müüma oma väikese treenitud tiimiga, kus inimesed on teinud korraliku kodutöö ja vähemasti teavad mida müüvad.
Hetkel kõikidel opekatel lihtsalt mingi mass helistab suvalt numbreid läbi ja lahmib tühja.

Mõnus raha raiskamine käib icon_cool.gif aga noh savi see, paneme teenusele jälle 1-2€ otsa, siis saab tesiest otsast lödistada.
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 23.07.2015 14:17:57 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:

Ei saa öelda seda ainult EMT kohta. Sa ilmselt Elisa töötaja? (kui "tavalklienti" mängisid)

Mulle on helistanud nii Elisa kui Tele2 agendid, kes ei saa aru, et ma olen nõus maksma 18 euri kuus EMT eest kui ma saan igal pool (oma liikumisteekondadel) levis kindel olla.
Hakkavad kohe "mõelge ikka veel" ja "ma ikka teen pakkumise ja kuhu saata võib?"

indrpo
HV Guru

sõnum 24.07.2015 08:23:06 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Tegelikult oleks aus kui need müügimehed kes mu numbrile helistavad viskaks mulle sulli, et üldse kasutavad minu numbrit. Kas siis mulle helistades või edasi müümisel.

Seda nalja ennegi tehtud, et võõralt numbrilt kõnet vastu võttes öeldud, et olete helistanud tasulisele infoliinile kõneminut on 1€. Vaatab mis helistaja teeb.

http://arileht.delfi.ee/news/uudised/mobiilse-interneti-kasutamine-elavneb-koige-rohkem-suviti?id=71980209
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 24.07.2015 12:45:31 vasta tsitaadiga

rex, mina väga 128 ja 192 vahet ei tee. Pole ka striimimise osas selles mõttes eriti vahet.
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 28.07.2015 16:00:01 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskab seletada mulle miks EMT ja Elioni uue ühise kodulehe e-poes puuduvad osad EMT kaubad? Uurisin tahvelarvutite pakkumisi ja avastasin et pole seal ühtegi Huawei tahvelarvutit. EMT vana kodulehe e-poes neid oli päris mitu thumbs_down.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 28.07.2015 16:55:31 vasta tsitaadiga

Et tüüpilisel lollkasutajal oleks lihtsam. Muidu on liiga palju valikuid.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
darkside
HV veteran
darkside

sõnum 28.07.2015 20:45:12 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:
Kas keegi oskab seletada mulle miks EMT ja Elioni uue ühise kodulehe e-poes puuduvad osad EMT kaubad? Uurisin tahvelarvutite pakkumisi ja avastasin et pole seal ühtegi Huawei tahvelarvutit. EMT vana kodulehe e-poes neid oli päris mitu thumbs_down.gif

Viimati esindust külastates ka Huawei tahvleid eriti ei näinud icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 30.07.2015 17:35:09 vasta tsitaadiga

Ärge muretsege see leht on uuesti tegemisel selleks ka uus inimene tööl
Kommentaarid: 361 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 313
tagasi üles
jake28
HV vaatleja

sõnum 31.07.2015 21:05:31 vasta tsitaadiga

Kas keegi teab,kuidas simpeliga saab interneti valismaal kasutada?olen proovinud seda paev ts ja see ei toota.no mida fki ma valesti teen??
tagasi üles
pimekaru
HV vaatleja

sõnum 31.07.2015 22:07:03 vasta tsitaadiga

jake28 kirjutas:
Kas keegi teab,kuidas simpeliga saab interneti valismaal kasutada?olen proovinud seda paev ts ja see ei toota.no mida fki ma valesti teen??

Kas roamingu teenus on ikka avatud, ehk et kas välismaal muidu võrku läheb ja helistada saab.
Seda saab tellida e-teenindusest või helistades Eestis teenuskoodile *148#.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 31.07.2015 22:20:55 vasta tsitaadiga

Tasuta infonumber ka ju olemas välismaalt helistades
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 03.08.2015 01:07:05 vasta tsitaadiga

Kusjuures miks "uuenenud" e-poe koduleht ei näita mulle enam kauba saadavust esindustes?
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  EMT mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 47, 48, 49  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.