MAFIA III avalikustatakse lõppude lõpuks Gamescomil kuhu ma tänavu aasta ka minemas olen, et videoid teha sellest
Loodan, et saan nendega jutule ka ja ehk mõne gameplay video teha https://twitter.com/2K_UK/status/625999110357786624/photo/1
Minu isiklik intervjuu mängu loojaga Gamescom 2015-l:
Just postitasin ise ka teema, aga jõudsid ikka sekunditega ette.
Panen märgi maha. Ise arvasingi, et selle aasta Gamescomil saab näha midagi Mafia 3-st.
Siim159, kõlakad nagu olid jah ei ma loodan tõsiselt, et saan mingi inteka nendega teha. Päris huvitav pilt kusjuures avalikustatud. 60-70ndad? Narko teema moes siis vist _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Loodan, et nad panevad seekord rohkem rõhku sisule ja ei tee seda lapsikuks nagu oli 2 osa. Mäng võiks olla raske ja oleks midagi ka nuputada.
Mafia 2 ei olnud lapsik vaid totaalne üleskriptimine - mängu ennast oli liiga vähe. Vahevideote tüübid tegid ületunde ning leveldesign omad, vahtisid lakke. Mafia1 oli seevastu 5+. _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Võiksid seekord rohkem mänguga vaeva näha. Mafia oli väga hea, teine osa mitte. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Mafia II oli liiga lihtne. Aga jah, võiks küündida esimese mängu tasemele, mis siiamaani on üks läbi aegade lemmikmängudest, võibolla isegi esimesel kohal. _________________ Steam|Last.fm|
Video järgi ütleks, et tegevus toimub 60ndatel?! Ühtlasi tähelepanek - trailer on 65%% maha viksitud "Goodfellas" filmist. _________________ Sidevõrkude ja tehnilise infra arendus.
Trailer tekitas hea fiilingu, aga siis vaatad neid gameplay klippe ja...tüüpiline 13aastaste kaasaegne popcornikas, kõik peab pidevalt õhku lendama siis on "änksa".
Et juba tootjatel endal küllalt ei saa sellest pealiskaudse p*sa vorpimisest, kõik on ühte nägu, erinevas pakendis, kehtib nii filmi- kui mängumaailma kohta.
kummieesel, Aga kui see müüb, siis miks peab tootja hakkama tegema midagi sellist, mis nii hästi ei müüks?
Kui veel aru pole saanud, siis firmad ongi kasumi peal väljas, mitte ei tegutse selle põhjal, kuidas "vähemus" arvab, kuidas parem oleks.
mafia 2ga võrreldes on edasiminek hea, probleemsed kohad parandatud ning mängumehaanikale palju uusi elemente lisatud. videos plahvatas palju masinaid küll, samas oli see mängija tegu.
avatud maailmas on nüüd ka niisama tegutsemist kuna ta on kõrvalmissioone täis. plusspunkte ning huvitavaid elemente mängul igatahes on.
Aga kui see müüb, siis miks peab tootja hakkama tegema midagi sellist, mis nii hästi ei müüks?
Kui veel aru pole saanud, siis firmad ongi kasumi peal väljas, mitte ei tegutse selle põhjal, kuidas "vähemus" arvab, kuidas parem oleks.
Jep, plaksutame kõik kooris sest Fast & Furious 8 on juba tegemisel ja kindlasti jõuab "uus" COD ka veel selle aastanumbri sisse.
Pettumus on sees jah, pmst uus piraki-põraki GTA ja seda esimese osa fiilingut ei suudetagi enam kunagi korrata. Eks läbi ikka mängib, aga lootsin midagi kõvasti paremat.
Soundtrack ja autod on pure awesomeness .
Veits tahaks mängu ka näha. Ehk korralikke ülesande tasemeid - nagu näiteks M1 sadam oli; mitte nagu näiteks M2 ülesanne, kus mingeid salakaubakaste laadisid ning kogu "äkšon" oligi sisuliselt kohalesõit ja kastide laadimine, ülejäänu lahendati vahevideotega .
Autode plahvatusest - vb. tehakse menüüsse "bollywood off" lahter:
Peategelane paistab nagu mingi lambi thug/rambo, mitte peene organiseeritud kuritegelku grupi liige. Ei saa aru mis autodes see "pure awesomeness" oli. Tundus ikka väga üle võlli keeratud - autod lendasid plahvatades paremale ja vasakule
Hea storyga on potentsiaali heaks mänguks. Kuigi mu eelarvamus on, et midagi sama kaliibriga, nagu esimene osa, ei tule.
viimati muutis rändur_000 06.08.2015 00:06:00, muudetud 1 kord
Soundtrack ja autod on pure awesomeness .
Veits tahaks mängu ka näha. Ehk korralikke ülesande tasemeid - nagu näiteks M1 sadam oli; mitte nagu näiteks M2 ülesanne, kus mingeid salakaubakaste laadisid ning kogu "äkšon" oligi sisuliselt kohalesõit ja kastide laadimine, ülejäänu lahendati vahevideotega .
Autode plahvatusest - vb. tehakse menüüsse "bollywood off" lahter:
Ahjaa kutid. Esitage palun huvitavaid küsimusi mida soovite Mafia III kohta teada saada Mul on kell 14:00 reedel intervjuu loojatega Gamescomil ! _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Suhtkoht epic Mafia 3 video GTA5-l on kõvasti arenguruumi, eriti mis puudutab lennu peal plahvatavaid autosid No ja kõik politseinikud jalutavad ringi, pumppüssid peos. Mis te poisid nõrka panete, võtke ikka kohe MG3-d patrulli kaasa Kaitseliitlastest kuulipildurid saavad kindlasti irooniale pihta.
P.S. Mitu hindut ära kulus, enne kui selline klipp valmis saadi?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.