Ma ei arva, et nad peaksid end politseiga võrdseks kuulutama (või saaksid juriidiliselt kuidagi kuulutada), aga samas mind ei sega kui nad paariks minutiks tee sulgevad.
Isiklikult hindan iga mitte autoga liikuvat isendit oluliselt kõrgemalt ning mingit alaväärsus kompleksi uisutajate või ratturite pärast ka ei teki. Mul ei ole nii kiire...
Tramaivõi... mis ajast on autoga eesõiguse tagajamine ja mingite uisutajate või ratturite peetimine inimiõiguseks saanud?
Ei peedita ilmaasjata ju.
Praegu ei kellelgi midagi selle vastu kui seda korralikult tehtaks. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Lõuna eesti- Tartu- Viljandi - Tartu - Lõuna eesti. Algus oli igav. Aga üks mutike pani Viljandi juures maanteel autode vahelt üle tee.
Homme võtan autost kaamera, siis laeb video ka üles
Liiklus oli tõesti suht uimane, tegin ka mitmeid möödasõite. Mingi hetk tuli ka mingi pirukas sappa. Pressis ja pressis stange otsas. Jättis sirgetel paar väga pikka ja head võimalust kasutamata. Siis vajus jälle tahapoole. Siis tuli jälle stanget kallistama, ja siis leidis kõige kitsama võimaluse kuskil poole kurvi peal ja tõmbas musta pilve saatel mööda ja end täiesti täpiks ära. Ju hakkas kiire tal siis Endal täiesti stabiilne reaalne 90 kogu aeg peal.
Ma ei arva, et nad peaksid end politseiga võrdseks kuulutama (või saaksid juriidiliselt kuidagi kuulutada), aga samas mind ei sega kui nad paariks minutiks tee sulgevad.
Isiklikult hindan iga mitte autoga liikuvat isendit oluliselt kõrgemalt ning mingit alaväärsus kompleksi uisutajate või ratturite pärast ka ei teki. Mul ei ole nii kiire...
Üks mõistlik inimene ka siia teemasse ära eksinud _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
keegi luges ka seda delfi artiklit?
seal kirjas ju, et load ja asjad olemas, reguleerijatunnistused ja whatnot
rullikatega, seaduse järgi, kiivrit kandma ei pea...
kõik vastused küsimustele seal olemas
"Load ja asjad" tähendab, et võib oma suva järgi ükskõik millise tänava liikluseks kinni panna? See peaks olema ikka teisiti reguleeritud.
Mingi eriline draamakuninganna oled või tänav oli kohe tundideks suletud eksju, et siin juba lehekülje jagu sel teemal halada. Kui mõni auto seal oleks manööverdanud või kaupa maha tõstnud vms, siis ma ei usus et selline nutt lahti oleks läinud. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
"Load ja asjad" tähendab, et võib oma suva järgi ükskõik millise tänava liikluseks kinni panna? See peaks olema ikka teisiti reguleeritud.
Mingi eriline draamakuninganna oled või tänav oli kohe tundideks suletud eksju, et siin juba lehekülje jagu sel teemal halada. Kui mõni auto seal oleks manööverdanud või kaupa maha tõstnud vms, siis ma ei usus et selline nutt lahti oleks läinud.
Mida sa paugud?
Kui auto laeb või manööverdab, siis autojuht oskab seda ette näha. Kui mingi debiilik ilma mingi infota ette lendab ja reguleerima kukub, siis võib ta tappa saada, kuna tal ei ole mingit seaduslikku alust keset teed tuigerdada. Rulluisutaja koht on seaduse järgi kõnniteel - nad saaksid ka ju palju pikema ja uhkema kolonni. Neil kohe kasulikum viisakalt ja teistega arvestades liigelda.
Kui jalgratturid karjas kulgevad, siis enamasti on ees ikka auto, mitte ei hakka sõitjad ise midagi reguleerima ja korraldama. Las rullid otsivad endale patrulli ette ja ei oleks kellelgi midagi paukuda. Sinul ka mitte.
Päris kõike ikka ei olnud.
Seadus ütleb :
3) III pädevuskoolitus – „Liiklusseaduse” § 8 lõike 3 punktis 8 nimetatud isikutele (teeomaniku või haldusorgani poolt ajutiselt liiklust reguleerima määratud isik seoses teetöödega ja ettenähtud korras kooskõlastatud ürituste ajal või muudel juhtudel, kui liiklus on häiritud või tee on ajutiselt üldiseks liikluseks suletud)
Seega peab olema teeomaniku või haldusorgani poolt määratud isik liiklust reguleerima. Kes määras liiklust reguleerima ? Paluks viidet artiklist !
Kuna sul on juhiload, siis milline reguleerija märguanne on siis pildil ja kuidas peab käituma. Viidet seadusest.
http://www.liiklus.ee/ee-90
ärge seda rullitajate asja siis nii tõsiselt võtke. kui mõni pensionär või kes iganes rattaga ümber juhtub kukkuma ja tal üles upitamisega aega läheb ning keegi autodele märku annab, et hetkel tee suletud ja ärge inimesest ja tehnikast üle sõitke siis ei tule kellelegi mõttesse nõuda koolitustunnistusi ja kooskõlastamisi.
ma enam ei mäleta mis linn see poolas oli kas krakov või poznan aga seal kesklinnas jõudsin järele seltskonnale vanainimestele jalgratastel nii tükki 40. välimuse järgi üle 70- aastased hollandlased või taanlased. sõitsid nad kenasti sõiduteel ja mitte nagu meie liiklusseadus ette näeb vaid ikka troppis või parves. liikumiskiirus neil nagu jaapani turistil kes vanalinnas samal ajal linnavaadet fotografeerib. tänav oli kena kahesuunaline ja liiklustihedus selline, et isegi kohalikud ei tulnud selle peale, et mööda sõita. signaalitama keegi ei hakanud. _________________
rtfm99, asi on praegusel juhul väga lihtne: rulluisutajad ei tohi sellisel viisil üldse sõiduteel viibidagi. ainult siis võivad nad sõiduteele sattuda, kui ületavad seda sõiduteed. siin aga laiutavad terve sõidutee ulatuses, ja nende esindaja sõnavõtust justkui jääb õigust ülegi.
Siin teemas ongi asi päris lõhestunud. Üks seisukoht on see, kas autojuhid tõesti ajavad uisutajatega kiusu ja ei taha, et üldse keegi sporti teeks, teine asi see, kas asi reguleeriti korrektselt ja kui palju on neil siiski õigus. Lisaks see, kas helkurvest teeb nad automaatselt politseiks ja tõekuulutajaks või ei.
Minu poolest sõitku need rullitajad mööda linna, kuni nad järgivad liiklusseadust. Siin on tegemist grupiviisilise nahhaalsusega ja neil on õigust ülegi (helkurvest annab õiguse, linn on süüdi, et kergliiklusteed pole LOOGILISELT ühendatud, neil on luba liikluse reguleerimiseks. mil moel reguleerimiseks? jne jne). Sisuliselt on sport ju ilus ja hea asi, aga kuidas see välja mängitakse?
Siin teemas ongi asi päris lõhestunud. Üks seisukoht on see, kas autojuhid tõesti ajavad uisutajatega kiusu ja ei taha, et üldse keegi sporti teeks, teine asi see, kas asi reguleeriti korrektselt ja kui palju on neil siiski õigus. Lisaks see, kas helkurvest teeb nad automaatselt politseiks ja tõekuulutajaks või ei.
Minu poolest sõitku need rullitajad mööda linna, kuni nad järgivad liiklusseadust. Siin on tegemist grupiviisilise nahhaalsusega ja neil on õigust ülegi (helkurvest annab õiguse, linn on süüdi, et kergliiklusteed pole LOOGILISELT ühendatud, neil on luba liikluse reguleerimiseks. mil moel reguleerimiseks? jne jne). Sisuliselt on sport ju ilus ja hea asi, aga kuidas see välja mängitakse?
ma nende kahe tegevust reguleerimiseks ei nimetaks. annavad lihtsalt märku, et tee on hetkel ajutiselt hõivatud. mõni juht pressiks ennast reedeste rullitajate vahelt läbi kuna tal on õigus ja neil ei ole kuna liiklusseadus nii ütleb. _________________
See on ikka päris hea huumor, et sina, kõigist hinnavaatlejatest, tuled siin liiklusseaduse järgimist nõudma ja seaduse punktidega vehkima
Endale ei tundu tiba kahepalgeline või _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
See on ikka päris hea huumor, et sina, kõigist hinnavaatlejatest, tuled siin liiklusseaduse järgimist nõudma ja seaduse punktidega vehkima
Endale ei tundu tiba kahepalgeline või
Miks peaks kahepalgeline olema? Ma rikun eeskirja siis, kui mul on lubatud VÕI saan selle eest karistada ja maksan trahvi. Ei süüdista teisi, et ise litri saan. Milles asi? Kui ma rikuks LE-d ja hakkaks ennast õigustama, siis oleks jah kahepalgeline...
Ok, asjast. Et keegi siunaja valesti aru ei saa, siis ka minul pole rullitajate vastu mingit isikliku vimma. Rullitaja ise pole, aga jalgrattaga ikka piisavalt liigutud. Ka linnas. Seega, ei ole "autojuhtidel peab alati õigus olema" tüüp. Lihtsalt üsna ootamatult tekkis see parv keset teed. Eeskirjad eeskirjadeks, aga liigeldes tuleb ka teistega arvestada, ning konkreetne kamp oleks pidanud kasutama kõnniteed, või äärmisel juhul teeserva. Asi poleks olnud mainimist väärtki, kui eemalt oleks vestivennad ees ja ennetavalt liikluse sulgenud, ning koolituse saanuna seda ka õigete käemärkide/sauaga teinud. Kõik oleks selge ja arusaadav olnud, ning nüüdseks ilmselt juba ammu unustatud olukord. Antud juhul arvasin viimase hetkeni, et võtavad väheke koomale, kuid siis tekkis kusagilt umbmäärase žestiga käsilaiutav tegelane. Nüüd nende marsruuti vaadetes võib aru saada, et Haabersti poole suundudes mõeldi seal Paldiski mnt. ääres oleva kergliiklustee peale. Arusaadav, kasutan jalgrattaga ka ise seda, kui sinnapoole asja. Sinna jõudmiseni peaks aga tiba ümbritseva liiklusega arvestama. Viimase all mõtlengi kas kõnniteede kasutamist, või korrektset liikluse reguleerimist.
Saage palun sellest aru, sellel on jupp vahet sees, kuidas liikluses märku antakse. Kas keegi kujutaks ette, et maanteel jookseb järsku mingi vestiga vend vastu, papitükile joonistatud 30ne märk peos, vastu?
Omaltpoolt soovin rullijatele edu ja loodan, et orgunnijad said vähemalt aru, et nad on midagi valesti teinud, ning järgmisel reedel on asi tiba korrektsemalt vormistatud.
viimati muutis batman 26.07.2015 10:50:23, muudetud 2 korda
Mitu ühikut trahvi said siis viimase sottkuuekümne eest?
Tol korral oli ju lubatud. Pidi kaubikule koha kätte näitama. Tegelikult üldse ei tahtnud, aga pidi... _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Samas kohas on ka ära toodud: Reguleerija võib märguande anda ka käega.
Tegelikult on reguleerijale kohustuslik ainult see neoonvärvis vest. Kõik muu on lisavarustus. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Rootsi udune hommik. Kiirteel jalutab pagulane, veel kaks, veel kaks ja kuues siis improviseeritud karguga. Mõne kilomeetri pärast on, kas liiga uljalt mahasõidule mindud või magama jäädud. Auto on teinud ägeda õhulennu saades hoogu mingilt mättalt. Kahtlustan, et pahalased olid needsammused pagulased
Ägedad liikluspeded siin koos. Kui argumente ei ole, minnakse isiklikuks. _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
eelpool mainis keegi, et rull-reguleerija olla kuskil liikuma hakanud trollile ette hüpanud. kui trolli äkkpidurdus oleks kaasa toonud mingi memmekese murtud puusaluuga haiglasse toimetamise, oleks siis reguleerija vastutuse ka võtnud? _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Naljakas on muidugi siin mõne isiku kahtlus, et kui ollakse läbinud liiklusreguleerija koolitus ja saadud riiklik litsents, siis võib suvalises kohas hakata iseseisvalt liiklust reguleerima
See on korralik bürokraatia, tuleb esitada liiklusskeemid ja koguda igalt poolt allkirju. Ma ei taha ette kujutada kuidas see üleüldse Tallinnas välja näeb. Ise olen ka litsenseeritud reguleerija ja korraldame üritusi Harjumaal, ning sellegi puhul on nii, et kui sa esmakordselt mõnda luba või kooskõlastust taotled, siis saadetakse sind ukse taha ütlemata seda mis kuskil skeemil valesti või ei meeldinud ametnikule hääletoon. Aastatega tekib aga ametniku näole juba muie ning tehakse sinu skeemil pliiatsiga enda poolt väikesed parandused ja antakse allkiri alla ning soovitakse edu.
Kui veel mõni nende rulluisutajate faktiliselt täiesti metsiku tegevusega nõustuja aru ei saanud, siis ei ole probleem niivõrd selles, et mingi kamp pani tee kinni ja segas autojuhte, vaid põhiprobleem on selles, et selle ürituse organiseerijad ei taganud üritusel osalejate ohutust. Nad ei esitanud taotlust tänavate täielikuks sulgemiseks, neil puudus selleks nii õigus kui võimalused (puudus nii KOV kui politsei tugi, eelteavitus, teemärgistus jne).
Kui ma oleks mõne üritusel osaleja lapsevanem ja ma teaks kuidas seda organiseeriti, ei laseks ma oma lapsi mingil juhul sellele üritusele. Varem või hiljem on sellel jamal laibad taga. Ja siis on oh ja ah, me ei teadnud, meil on kahju, oleme kõik šokis jne. Ja järgmiseks võetakse suure meediatormi tulemusena vastu seadus, mis nõuab iga rulluisutaja marsruudi eelregistreerimist, rulluisutajale juhilubasid, uiskudele mingit ohutussertifikaati ja punase lipukesega inimest uisutaja ette kõndima jms. Nagu igasuguse lastega juhtunud õnnetuse peale.
Teede täies ulatuses sulgemine peab olema registreeritud KOV-s, see on fakt. Alles siis kui on luba olemas, võivad reguleerijad reguleerima hakata. Ja loomulikult tuleb marsruudi ulatuses teed õigeaegselt sulgeda ja avada, mitte jooksvalt otse uisutajate ees kätega vehkida - kui reguleerijatel neist üldse ette jõuda õnnestub. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Täitsa tavaline ju.. Narva mnt-l ka pidevalt nii, et hakkas mingitest üksteise pees istuvatest ahvidest mööda sõitma ja
siis viimasel hetkel keeratakse ette ja hakatakse samal kiirusel maailma kõige aeglasemat möödasõitu tegema..
Lambad jäävad lammasteks..
Täiesti uskumatu. Kui videot ei oleks, siis ei usuks, et selliseid leidub
Kuskohas sa elad ja sõidad? Vaadates sinu kommentaare, et sõitsin sealt sinna ja siis tänna ja tagasi alguspunkti, ei usu mina, et roolis ollas sa ei kohta selliseid liikluses. Kui sa just tagapingil ei maga sõidu ajal.
Winterwind kirjutas:
Täitsa tavaline ju..
Justnimelt. Täiesti tavaline ja noh, kas just igapäevne aga siiski mitte haruldane käitumine.
Eile kolm jalgratturit Maardus, tulid mööda maanteed ja panid pohhuilt üle ristmiku punase fooritulega, kui samas lubava rohelisega autod tegid omi manöövreid.
Kah tavaline nähtus. Jalgratturile maanteel ja ristmikel liiklusreeglid ei kehti. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Delfi: VIDEO: Uskumatud kaadrid! Läänemaal põhjustas juht liikluseeskirja rikkudes üliohtlikke olukordi, õnnetus oli vaid sentimeetrite küsimus
link
kuradi kohas te elate, venemaal või, et see tavaline nähtus on? normaalne on lambist pidurit tallata?
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Kui veel mõni nende rulluisutajate faktiliselt täiesti metsiku tegevusega nõustuja aru ei saanud, siis ei ole probleem niivõrd selles, et mingi kamp pani tee kinni ja segas autojuhte, vaid põhiprobleem on selles, et selle ürituse organiseerijad ei taganud üritusel osalejate ohutust. Nad ei esitanud taotlust tänavate täielikuks sulgemiseks, neil puudus selleks nii õigus kui võimalused (puudus nii KOV kui politsei tugi, eelteavitus, teemärgistus jne).
Kui ma oleks mõne üritusel osaleja lapsevanem ja ma teaks kuidas seda organiseeriti, ei laseks ma oma lapsi mingil juhul sellele üritusele. Varem või hiljem on sellel jamal laibad taga. Ja siis on oh ja ah, me ei teadnud, meil on kahju, oleme kõik šokis jne. Ja järgmiseks võetakse suure meediatormi tulemusena vastu seadus, mis nõuab iga rulluisutaja marsruudi eelregistreerimist, rulluisutajale juhilubasid, uiskudele mingit ohutussertifikaati ja punase lipukesega inimest uisutaja ette kõndima jms. Nagu igasuguse lastega juhtunud õnnetuse peale.
Teede täies ulatuses sulgemine peab olema registreeritud KOV-s, see on fakt. Alles siis kui on luba olemas, võivad reguleerijad reguleerima hakata. Ja loomulikult tuleb marsruudi ulatuses teed õigeaegselt sulgeda ja avada, mitte jooksvalt otse uisutajate ees kätega vehkida - kui reguleerijatel neist üldse ette jõuda õnnestub.
su teed vist tour'd'öö üritustega pole ristunud? Väga hea, muidu oleks üks nendest vähestest närvilistest autojuhtides, kes lõugavad ja signaalitavad veel juures. Suurem enamik lehvitav, filmib ja on positiivsed.
Tuleb lihtsalt kokku 2000 jalgratturit ja sõidavad. Igaüks vastutab enda eest ise. Ei saa ju keelata, kui satuvad samale tänavale sõitma? Ja kõik sõidavadki sõidutee äärele nii lähedal kui võimalik. Kui on rattatee, siis kasutavad seda. On toimunud juba 17 korda. Kõik on elus. Autojuhid samuti, püsivaid närvikahjustusi pole loodetavasti tekkinud.
Keeratava kruvi korra pooldajad muidugi tahaks, et oleks politsei tugi, teemärgistus, tänavate täielik sulgemine ja tont teab mis veel Kõige parem muidugi, kui saaks üldse kuidagi ära keelata. Igaks juhuks.
Aga Tallinna ametnikud kuuldavasti käivad laias maailmas ja näitavad, kui tore üritus neil linnas toimub. Roheline Tallinn. Nii et KOVi "tugi" on olemas vähemalt. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Üks pisiasi jäi mainimata. Nimelt V-Ameerika tänav on sealt Tehnika tänava poolt ühesuunaline, ehk siis kogu see kamp liikus vastassuunas. Eks see suurendas omakorda üllatust.
Üks pisiasi jäi mainimata. Nimelt V-Ameerika tänav on sealt Tehnika tänava poolt ühesuunaline, ehk siis kogu see kamp liikus vastassuunas. Eks see suurendas omakorda üllatust.
jalakäijatele ei kehti ju sõidusuunad? _________________
jalakäijatele ei kehti ju sõidusuunad?
Kõnniteel jah mitte. Sõidudeel on liiklus kõigi jaoks suunatud. Jalakäija võib sõiduteed vaid risti ületada.
Mitu ühikut trahvi said siis viimase sottkuuekümne eest?
Ei saanud. Aga kui oleks saanud, siis poleks hakanud mente emmideks sõimama, sest omal oli vaja kellelegi midagi näidata...
HDvurle kirjutas:
Ägedad liikluspeded siin koos. Kui argumente ei ole, minnakse isiklikuks.
Ma olen selles foorumis nii kaua olnud, et see asi lõppeb alati nii... Tuleb hoolega vaadata, mida välja öelda, sest pärast tuleb mingi rattahull või jalakäija ja hakkab niimoodi võlla tõmbama vale koha vasakpöörde vmt pärast, et vähe pole, sest antud temaatikasse pole enam midagi argumenteerida.
Huvitav, kas rahvas on ära unustanud, et rohkem kui aasta tagasi tegin ma rahumäe teelt peale kella 9-t vasakpöörde järve poole ja sain 35 rutsi trahvi. Tõmmake see kiun ka üles.
Njh mulle järjest enam tundub, et tallinnas võib julgelt kõik märgid maha kruvida. Kui teekattel märgistus puudub, minnaks kuidas endal mugavam on _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
namstoop, tundub, et sa kas ei lugenud või siis ei saanud aru, millest ma üldse kirjutasin. Ainult tsiteerisid tuimalt.
Lisaks sulle teadmiseks, et ma reeglina ei signaalita. Isegi kui põhjust oleks. Ootan kuni lambakari mööda läheb ja liigun tasapisi edasi. Ma olen sarnaste lammastega lihtsalt nii harjunud juba, neid kohtab siinkandis ühe- ja kahekaupa iga päev. Ei jõuaks igaühe pärast eraldi närvitseda. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Lõuna eesti- Tartu- Viljandi - Tartu - Lõuna eesti. Algus oli igav. Aga üks mutike pani Viljandi juures maanteel autode vahelt üle tee.
Mul oli kerge loomavedu käsil. Kaugelt vaatasin, et muti vaatas ilusti kummagile poole niiet kott kõikus käes ja siis hakkas tormama. Lootsin sellele et muti ikka edasi süstiks, nagu näha, vaatas alles siis siia suunda kui praktiliselt kõrval olin.
Täna oli hea. Pangodi 70 alas pandi musta maastur Hyndaiga kui postist mööda. Tükk maad ennem kuskilt kolka metsateelt välja keerati ja vaikselt hästi kaugel sujuvalt järel kulgeti. Järgmisel sirgel mindi mööda veel eespool olijatest. 1 km pärast Tartu poole, mis iganes org too seal tuleb, isegi ei näinud enam seda musta Hyundaid. Ei tea kuhu haihtus või tõesti kasvas kiirus autobahni sarnaseks
Siis Tartu Võru maantee sirgel pärast Reolat mingi bemm võttis sappa. Terve pool sirget oli tühi kuni sirge lõpuni. Mööda ei läinud. Ja siis, Reola kultuurimaja vms juures (kerge vasakkurv), siis leidis pedaali üles ja pressis mööda, kerge napp enne vastutulijaid. Ja siis 70 alas lasi hoo maha siis pidur gaas pidur jne veidi. Ja siis lennujaama ristil, sellel uuel teel, seal künka otsas, parkis auto üldse paremale tee serva ära ja sinna jäigi. Nojah Ju siis oli künka serva peale keset ei kuskit kiire järsku
Ja siis see, mis ma Tartus õhtul sellel vangla ringil nägin, see lõi küll pahviks. See hõbedane Golf teises reas. Lõikasin kohe pikemalt et parem liikumist jälgida. Ime, et ära mahtus selle Opeli ette. Tõesti, kapsaleht oli sellel asja eest. Aga niisugust manöövrit autode vahel teha ja märke ja teekattemärgistust eirata - no issand küll Kust sellised küll auto rooli saavad...
Mis tolle manöövri mõte üldse oli. Ringile minnes tõmbas teise ritta tagasi
Sõita võimalikult sirgeks ring - ikka tehakse, aga üldiselt ikka siis, kui teisi masinaid kõrval pole. Antud juhul sõideti sirgeks küll ringile sisenemine.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.