Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Üllatus: kõige agaramalt kasutavad nutiseadmes internetti hoopis 30-39-aastased märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 23.07.2015 08:14:23 Üllatus: kõige agaramalt kasutavad nutiseadmes internetti hoopis 30-39-aastased vasta tsitaadiga

Linnalegend sellest, et teismelised on kõige innovaatilisemad ja uute mobiilsete tehnoloogiate kasutajad, purustatakse Mindshare’i juunikuise mobiilse interneti teemalisest küsitlusega. Kõige agaramad nutiseadmetest Interneti kasutajad on hoopis kolmekümnendates inimesed.

Küsitlusest selgub, et 86% kõigist vastajatest kasutab oma nutiseadmes internetti. Kõige aktiivsemad kasutajad on 30-39-aastased, kelle kasutusaktiivsus ulatub 99 protsendini.

Loe edasi Arvutimaailmast.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
alartt
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.07.2015 08:45:37 vasta tsitaadiga

Kui teooriat aretada siis pakuks et selles vanuses inimesed jõuavad maksta selle suht kalli mobiilse internetti eest.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
prtv
HV Guru

sõnum 23.07.2015 13:42:37 vasta tsitaadiga

alartt kirjutas:
Kui teooriat aretada siis pakuks et selles vanuses inimesed jõuavad maksta selle suht kalli mobiilse internetti eest.

Ma ei ole nüüd küll kolmekümnendates eluaastates, aga juba olen sellise järje peal omadega et 10 eurot kuus mobiilse interneti eest ei käi üle jõu thumbs_up.gif
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 73
tagasi üles
A5DK
HV kasutaja

sõnum 23.07.2015 14:24:58 vasta tsitaadiga

alartt kirjutas:

Eestis on tegelikult suhteliselt odav internet võrreldes muu maailmaga.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 23.07.2015 15:54:53 vasta tsitaadiga

k6ik ülejäänud mängivad mänge
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 24.07.2015 09:35:32 vasta tsitaadiga

Olen selles vahemikus, kuid ei kasuta mobiilset neti praktiliselt üldse.
Kasutan siis, kui olen mitu päeva kodust või töölt eemal, kus mul pole wifi-d, et siis hotspot teha tahvlile.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 24.07.2015 11:44:09 vasta tsitaadiga

Mina kasutan, siis kui pean kusagil passima. Kuna kuuaega tagasi võtsin puhkuse igasugusest online meediast (tndub, et ma enam ei tahagi ühtegi hetke oma elust enam kulutada postimehe või delfi lugemisele), siis annab lausa nuputada mida nutitelefoniga netist lugeda. HV foorumit lugeda on ülisant kuna pole telefoni sõbralik, aga midagi ikka leiab. Mänge ka vahest mängin.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 24.07.2015 21:14:10 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Olen selles vahemikus, kuid ei kasuta mobiilset neti praktiliselt üldse.
Kasutan siis, kui olen mitu päeva kodust või töölt eemal, kus mul pole wifi-d, et siis hotspot teha tahvlile.

sama siin. ja kui olen pikemalt netist ja wifist eemal, siis olengi ilma ja midagi ei juhtu. üks kord vist tuli paluda sõbral oma telefonist hotspot teha, et meilile ligi pääseda.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
ab79
HV kasutaja

sõnum 25.07.2015 10:57:23 vasta tsitaadiga

Üldiselt väga aktiivne veebikasutaja, vanus tugev 30+ . Kodus sülearvuti, kodus eemal olles nutitelefon. Mobiilset netti püüan tarbda nii vähe kui võimalik. Suuri andmeid ei liiguta, rohkem vajaduspõhine tarbimine, meilid+ uudised ja facebook.
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 25.07.2015 11:04:07 vasta tsitaadiga

Eile töölt koju tulles ootasin bussi Viimsis ja kõrval istus üks penskar kes usinalt lapps midagi oma nutiseadmes icon_biggrin.gif
Imelik oli lausa vaadata icon_biggrin.gif Tavaliselt vanemad inimesed ei saa isegi nuputelefoniga hakkama icon_razz.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
ab79
HV kasutaja

sõnum 26.07.2015 13:03:28 vasta tsitaadiga

@lopes39: Sõltub inimesest ja tema kasutuskogemustest. Tegelikult on suuremalt ekraanilt lihtsam vaadata ja toimetada, ikoonid, ehk nupud on suuremad, värvilised jne. Kõik sõltub sellest, kas inimesele on vaja nutitelefoni ja selle rakendusi või mitte. KUi on siis õpib kasutamise kiiresti ära. Nutitelefonid on turul praegusel kujul, ma pakun et kusagil 5-6 aastat, aga kui võtame pihuarvutid helistamisfunktsiooniga, siis ulatub ajalugu kaugemale, aastasse kusagil 2000. Mis tähendab seda, et antud isikul võib olla "nutifunktsioonide" algupärane kasutuskogemus olla rohkem kui 10 aastat.10 aastat tagasi polnud inimene ehk nii penskar midagi. Ma näiteks ei usu, et ma loobuksin kõrgemas eas läpaka ja nutitelefoni kasutamisest, kui ma juba kasutan personaalarvutit alates aastast 1999 dets. On harjumused, mis ei kao ja millest saab loobuda ainult tõesti n.ö elu ja surma olukorras (sõja olukorras,võitluses raske haigusega jne), kus elu muutub kahtlemata 1000 korda olulisemaks kui mingi läpakas ja suhtlus sotsiaalmeedias nutitelefoniga.
Mu tädi, kes on 70+ oskab vabalt läpakaga ringi käia niipalju, kui tal vaja on. Samas mu enda lähisugulane, 46 a. keeldub omale nutitelefoni ostmast, ta ütleb, et tal lihtsalt pole vaja seda,teda ei huvita sotsiaalmeedia, ega puuteekraanile "toksimine, ütleb, et kui tema tahab suhelda siis helistab, mitte ei toksi sõnumeid.seega piisab nuputelefonist.
tagasi üles
von Wu
HV Guru
von Wu

sõnum 26.07.2015 13:08:40 vasta tsitaadiga

ab79 kirjutas:
kui võtame pihuarvutid helistamisfunktsiooniga, siis ulatub ajalugu kaugemale, aastasse kusagil 2000.

Nokia 9000 Communicator tuli 1996.
Kommentaarid: 888 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 668
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.07.2015 13:14:52 vasta tsitaadiga

Mis on internet? Kas antud juhul peetakse silmas ainult brauseri ja SM rakenduste kasutamist või võiks ka avaekraanil oleva ilmateatevidina taustal üle võrgu päevakohasena hoidmine kirja minna? Või online navirakenduste kasutamine?
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
ab79
HV kasutaja

sõnum 26.07.2015 23:54:42 vasta tsitaadiga

von Wu kirjutas:
ab79 kirjutas:
kui võtame pihuarvutid helistamisfunktsiooniga, siis ulatub ajalugu kaugemale, aastasse kusagil 2000.

Nokia 9000 Communicator tuli 1996.

Aitäh, et meelde tuletasid. thumbs_up.gif
Mul oli see vilksamisi meeles, aga aastaarvu ei kontrollinud.
@rex, internet on laias laastus ju kõikide võrku ühendatud arvutite ja nutiseadmete, terminalide jne jne kogum. Mis laadi infot vahetatakse, milleks seda tehakse pole oluline. Kasvõi ilmajaamateadete kontroll mingi nutiteleri app'ga üle veebi on ka ikkagi neti kasutamine. Ka navikaartide uuendamine ja online kasutamine, loomulikult neti kasutus, teed sa seda üle mobiilvõrgu või üle wifi, vahet pole...
Minu esimesed kokkupuuted netiga on tegelikult aastast 1997-raamatukogu arvutiga avalikus netipunktis.
Brausimine, uudisgrupid jne...
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Üllatus: kõige agaramalt kasutavad nutiseadmes internetti hoopis 30-39-aastased
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.