Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas möödasõidul ületad kiirust? |
Ei, kiirus peab jääma karmilt lubatud piirkiiruse juurde |
|
1% |
[ 3 ] |
Mõnikord läheb ca 5km/h üle |
|
4% |
[ 13 ] |
Mõnikord läheb ca 10km/h üle |
|
10% |
[ 30 ] |
Mõnikord läheb ca 15km/h üle |
|
7% |
[ 21 ] |
Mõnikord läheb ca 20km/h üle |
|
24% |
[ 67 ] |
Mõnikord läheb ca 30km/h üle |
|
23% |
[ 63 ] |
Mõnikord läheb ca 40km/h üle |
|
9% |
[ 27 ] |
Mõnikord läheb ca 50km/h üle |
|
8% |
[ 22 ] |
Mõnikord läheb ca 70km/h üle |
|
9% |
[ 27 ] |
|
hääli kokku : 273 |
|
autor |
|
ajuNolk
HV veteran

|
22.07.2015 20:40:25
|
|
|
Hommikul kaks linna sisse ning üks välja ja õhtul vastupidi?
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
22.07.2015 20:47:33
|
|
|
elka kirjutas: |
Tallinnast väljuval suunal vaatasin eelmine nädal teetööde alguses märgid üle ja sellest saati iga hommiku rahulikult paremas reas kulgenud. Täna tulin sealt kaudu koju ja keegi on salaja liiklusmärgid ümbertõstnud. Enne oli linna sissesõidul 2 rada ja 1 väljuv, nüüd 2 väljuvat ja 1 sisse.
Inimestel ei ole teha midagi, peab pidevalt märke näppima aga mingit "liikluskord muudetud" silti pole kuskil. |
ajuNolk kirjutas: |
Hommikul kaks linna sisse ning üks välja ja õhtul vastupidi? |
Nii on
http://forte.delfi.ee/news/auto/liikluskorralduse-muutus-tallinn-tartu-mnt-moigu-juri-teeloigul?id=71838261
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
22.07.2015 20:48:23
|
|
|
Hommikul kaks linna sisse ning üks välja ja õhtul vastupidi? |
Nii ongi, keskmine on muutuva suunaga.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
elka
HV kasutaja

|
22.07.2015 21:03:05
|
|
|
Väga viis liikluskorraldus, päris pikalt sain "vastas suunas" sõita, enne kui leidsin ühe vastu tuleva tegelase kes ei tõmmanud esimesse ritta
_________________ ei toeta õigekirja |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
23.07.2015 00:46:43
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Täna samuti mõned seiklused liikluses.
Spoiler 
Tagantjärgi vaadates võib öelda, et pidurdusmaa 55 km/h pealt oli 14 meetrit. Teemas varasema lingi alusel on seadusega ette nähtud selleks 18 meetrit ja mõtlemisaega veel 10 meetrit otsa.
Kindlast tuleb seletamist, et ma sihilikult tekitan olukordi, aga jällegi, eeldan senikaua kuni kannatab, et teine autojuht käitub vastavalt nõuetele ja vaatab, et ta peab mulle teed andma. Lihtsalt niisama, et kuna teine eirab liikluseeskirja, ei anna ma ära enda õigust peateel olla. |
Selle eelviimase video näitel võiks küll öelda, et oled ürpis halb juht. Isegi naine kõrvalistmel näeb ammu ära, et tuleb ette.
Siin tulebki vist vahe sisse miks minul selliseid asju ei juhtu ja samas sinul ja teistel kaamerameestel igapäevaselt. Tähendab, juhtub ikka - aga see on elementaarne, et inimesed teevad vigu. Sa näed, et ei pandud tähele ja tullakse ette, no sitt lugu küll, hoogu maha ja äkki veidi signaali et aru saaks veast. Aga ei, on vaja kõige viimasel hetkel blokki vajutada, et ikka vot, jälle mu kõvad refleksid hoidsid õnnetuse ära.
Ma ei varja, et ületan kiirust ja sõelun ja eiran punast tuld, aga nää ohtlikke olukordi ei teki nagu mõnel.
_________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte. |
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
23.07.2015 00:50:47
|
|
|
Ragnar7474 kirjutas: |
Spoiler 
Tagantjärgi vaadates võib öelda, et pidurdusmaa 55 km/h pealt oli 14 meetrit. Teemas varasema lingi alusel on seadusega ette nähtud selleks 18 meetrit ja mõtlemisaega veel 10 meetrit otsa.
Kindlast tuleb seletamist, et ma sihilikult tekitan olukordi, aga jällegi, eeldan senikaua kuni kannatab, et teine autojuht käitub vastavalt nõuetele ja vaatab, et ta peab mulle teed andma. Lihtsalt niisama, et kuna teine eirab liikluseeskirja, ei anna ma ära enda õigust peateel olla. |
Selle eelviimase video näitel võiks küll öelda, et oled ürpis halb juht. Isegi naine kõrvalistmel näeb ammu ära, et tuleb ette.
Siin tulebki vist vahe sisse miks minul selliseid asju ei juhtu ja samas sinul ja teistel kaamerameestel igapäevaselt. Tähendab, juhtub ikka - aga see on elementaarne, et inimesed teevad vigu. Sa näed, et ei pandud tähele ja tullakse ette, no sitt lugu küll, hoogu maha ja äkki veidi signaali et aru saaks veast. Aga ei, on vaja kõige viimasel hetkel blokki vajutada, et ikka vot, jälle mu kõvad refleksid hoidsid õnnetuse ära.
Ma ei varja, et ületan kiirust ja sõelun ja eiran punast tuld, aga nää ohtlikke olukordi ei teki nagu mõnel. |
Ära kilka.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
1 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
23.07.2015 00:56:41
|
|
|
Asi pole kilkamises, vaid et need igapäevased ekstreemsed olukorrad mida mõni päevas mitu korda isegi suudab kogeda, on paljuski otsitud.
_________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte. |
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
23.07.2015 02:14:39
|
|
|
Igav. Mul juhtus üht teist täna, sõitsin vaid 55 km... |
Kes see blond kõrvalistmel oli ?
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 53 843 843 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
23.07.2015 07:19:45
|
|
|
Mõnel need refleksid jälle üleliigsed - sõidad järel ja saad aru, et paanitseb iga olukorra peale. Tavaliselt tuleb see vanusega, ok tuleb endalgi järjest rohkem, aga kui sellel lasta võimust võtta, siis paistab ka see imelik ja võib tuua hoopis lisa ohte.
Normaalne juht mõtleb ka sellele, et ehk ikka näe pole teine nii loll - selle ilmselt Tallinna/Soome liiklus tüüpiliselt sujuvam... Tartus käib mingi ilma põhjuseta uimamine. Täiesti tüütu on läbi kesklinna sõita, lähen nüüd 90% juhtudest üle uue möödasõidu.
viimati muutis Magic 23.07.2015 07:52:26, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
23.07.2015 07:52:57
|
|
|
Siin tulebki vist vahe sisse miks minul selliseid asju ei juhtu ja samas sinul ja teistel kaamerameestel igapäevaselt. Tähendab, juhtub ikka - aga see on elementaarne, et inimesed teevad vigu. Sa näed, et ei pandud tähele ja tullakse ette, no sitt lugu küll, hoogu maha ja äkki veidi signaali et aru saaks veast. Aga ei, on vaja kõige viimasel hetkel blokki vajutada, et ikka vot, jälle mu kõvad refleksid hoidsid õnnetuse ära. |
Ragnar ära muretse, sa pole ainuke bemmioss. Näe siin veel üks suguvend X5ga.
Spoiler 
Rahustuseks võib öelda, et ma ei häälitsend, ei signaalitand ja plokki ka ei vajutand. Olin eeldusel, et kui keerab ette, siis ka kiirendab mitte ei jää munema...
Liiklus oli sigatihe, minu ja vastutuleva taga polnud kedagi...
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti
|
23.07.2015 08:34:08
|
|
|
Spoiler 
. |
lõpuks ütles selle keegi välja
|
|
Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
23.07.2015 10:09:28
|
|
|
Mikk peab nii tegema, muidu ei saa midagi filmile
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
23.07.2015 10:31:09
|
|
|
anduke88 kirjutas: |
Kuidas juhtuvad avariid Tartus Sepa ja Tähe ristmikul?
Kerge näide üle spurtivast kaubikust siin. Antud juhul ruumi küll jäi aga samas kiirused ikka 50 ja + juures.
Juhul kui keegi laksu ootab, siis järgmisest videost seda ei näe
Spoiler 
|
Anti, sellel ristmikul on tihti mingid plekimõlkimised. Suuremad asjad jõuavad ka meediasse kui juba treilad romudele järgi kutsutakse. Alles siin kuu eest oli mingi 3 auto ja haagise laks sellel ristil, üks oli bmw mille kohta kuskil saag käima tõmmati. Käis siit foorumist ka läbi mu meelest. Meediast ka.
Kui mööda Tähe tänavat ehk peateed sõidad, siis neid kõrvalteelt üle süstijaid on korralikult. Lihtsalt peateel on liiklus tihe. Keeratakse sinna samma kõrvalteedele, kõrvalteedele tekib 5+ autodest juba nn "ummik", juhid muutuvad närviliseks...iga päev sealt üle sõitjad püüavad ennetada ja püüavadki väikest auku ära kasutada ja taoliselt üle süstida kui anna teed märgi taga ootajaid ees ei ole. 75%-l see enamast vist õnnestub, nii et keegi ei pea pidurdama kuskil suunas. Sinna Turu tänava poole üle Tähe tänava tulijaid ootab halb üllatus, nimelt seal on anna teed märk mingi kase taga peidus, ehk võõrale jääb mulje, justkui oleks ta peateel, aga tegelikult...
Pealtnäha lihtne koht - lage plats, ruumi oioi kui palju, märgid nagu oleksid näha, aga ikka saavad plekid kokku ja tehakse huvitavaid manöövreid seal.
Ka ise olen tahtnud Tähe tänavalt teha vasakpööret Sepa tänavale (uue MNT poole), ja juba poole manöövri ajal tahab Sepa tänavalt startinu juba külje või tagaosa maha sõita...nii närvilised seal ikka...teeks ise pööret aegluubis saaks aru, aga kui teed vasakpööret nii, et kola autos istmepeal veel lendab.... Ehk ei lasta peateel olijal veel manöövritki lõpetada kui juba kõrvalteelt peale lennatakse.
Lihtsalt näitlik video oli see. Mitte midagi muud.
ajuNolk, ma esmapilgul vaatasin, et tööandja X5 ja mina roolis, aga õnneks mitte.
viimati muutis anduke88 23.07.2015 10:36:06, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
23.07.2015 10:31:31
|
|
|
Seal on veel kolmas osapool, taganttulijad. Ja oh seda kiunu kui keegi sisse sõidab, siis on kõik maailm süüdi peale iseenda, aga mul oli ju õigus.
Ja siin paljude seas levinud arvamus et aga kui ma nii ei teeks siis rikkuja tunneks ennast karistamatult aga MINA kasvatan ta ümber. kust selline idiootsus küll pähe on võetud?
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 187 loe/lisa |
   |
3 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
23.07.2015 11:47:27
|
|
|
Siin paljude seas on levinud arvamus, et ettekeerajaid pole tuututamisega võimalik kaasa mõtlema ja ennast parandama panna. Inimesed ongi erinevad
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hirff
HV kasutaja

|
23.07.2015 11:50:33
|
|
|
Tuleb reguleerimata ristmik varustada valgusfooridega ja ongi rahu majas.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
23.07.2015 17:45:52
|
|
|
täna venisime mingi kaubiku taga, kollane vilkur katusel, kustus oli, venib ja venib. Mööda sain siis loomulikult totakas papi rääkis telefoniga. Tubli tropp ikka. Taga on järjekord ja sõidab 30ga...
Ja ikka ajab küll selline segane märk segadusse ju.
Spoiler 
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
23.07.2015 18:15:54
|
|
|
Täna käisin lausa 2x Kosel. Teisel korral minnes lasin püsikaga 116km/h. Vasakus reas, möödusin igast kärudest. Siis sattusin mingi sinise vana kaubikupanni kõrvale ja AHV hakkab vaikselt kiirust juurde vajutama. Vajutasin siis ka, vend hakkas veel piitsa andma. Kuna mul vähe reipam masin, vajutasin ka muidugi juurde. Lõpptulemus oligi see, et ette rebisin temast alles 160 kopikatega kiirusel. Tegin piisava vahe sisse ja reastusin paremasse ritta, pedaal lahti, et taastuks püsika kiirus. Jõudsin ühtlasi ka mingile sõidukale järgi. Siis pigistas see kaubik ka minust mööda, lisaks sellest sõiduautost. Reastus selle ette ja jäi jälle venima alla minu 116km/h.. Õnneks tuli Kose mahasõit ja ma rohkem ei hakanud pressima. Nahhui vaja midagi näidata on? Eriti, kui kiirendades kotti saad ja siis pigistad mööda ja hakkad uuesti näkku panema?
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
oicu
HV kasutaja
|
23.07.2015 18:19:40
|
|
|
-KRANTS-, mõnele käib au pihta kui temast mööda sõidetakse
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
23.07.2015 18:21:12
|
|
|
Homme tuleb tipptunni paiku Haapsalu poole suund võtta. Loodan, et teemehed oma tööd selleks ajaks lõpetanud on Keila juures
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
23.07.2015 18:26:15
|
|
|
softis kirjutas: |
Homme tuleb tipptunni paiku Haapsalu poole suund võtta. Loodan, et teemehed oma tööd selleks ajaks lõpetanud on Keila juures  |
Haapsallu saab ilma Keilat läbimata ju ka.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
23.07.2015 18:26:32
|
|
|
-KRANTS-, ta õpetas sind et ei tohi kiirust ületada.
Ma ei sõida ju nii palju, et iga päev peaks sellist jama nägema?
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
23.07.2015 18:28:30
|
|
|
sa sõidad liiga kiiresti. sa ei ole piisavalt ettenägelik. sul on liiga madal auto.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
23.07.2015 18:28:35
|
|
|
Meenus just ka teine seik.
See siis järvevanalt mustamäe poole sõites. Enne raudteeeülesõitu lähevad kaks rida üheks. Kuna ma vaatan millegipärast VÄGA palju peeglisse, siis ma näen tavaliselt nahaale juba kaugelt. Nii ka nüüd. Mõnisada meetrit enne, kui kaks rida kokku lähevad, reastusid vasakus reas sõitvad autod (4 tk) minu seljataha. NENDE tagant hakkas kiirust koguma mingi vanem ront. Ma kade polnud, vajutasin ka natuke pedaali juurde, Vend pigistab ja pigistab, kuid ikka sõitsin ta niimoodi karpi, et ta pidi klotsid kinni pidurdama ja selliselt kiiruslt nulli pidurdades, ta enam reastuda vist ei jõudnudki.
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |
|
tagasi üles |