huvipärast vaatasin,
mulle alati meeldib usakate filmides need korteri,-toauksed - iga jalahoobiga lendavad lahti,
pole vahet kas uks avaneb sisse- või väljapoole
ainukesed lollid kes kasutavad seda rammimistoru on politsei/SWAT kuna neil on nõrgad jalad vist
... ja liftid on ka neil selliseid mis kasvõi jala otsast rebivad, peaasi, et saaks ukse sulgeda ja liikuma hakata. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
No mida küsitlust. Enamus vaatab vist tummfilme ja mustvalgeid peakujudega camrippe.
Mina vähemalt ei saa vastata sellisele valikule. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
No mida küsitlust. Enamus vaatab vist tummfilme ja mustvalgeid peakujudega camrippe.
Mina vähemalt ei saa vastata sellisele valikule.
kuidas ei saa vastata? kujuta ette, et oled üksikul saarel ja sittagi teha pole, sulle pakutakse filmi ning on 3 valikut: kas hea pilt (helikvaliteet ei ole oluline), hea heli (pildikvaliteet ei ole oluline) või sul on pohlad, peaasi, et film _________________ ☠
S´ta heliga ei kannata midagi vaadata, samuti s´ta pildiga.
Ja noh, s´tt film on nagunii s´tt, ei päästa siin ei pilt ega heli kui ideid ja teostust pole.
hea heli ja hea pildiga versiooni ei sobinud panna ju
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
S´ta heliga ei kannata midagi vaadata, samuti s´ta pildiga.
Ja noh, s´tt film on nagunii s´tt, ei päästa siin ei pilt ega heli kui ideid ja teostust pole.
jutt ei ole sitast helist vaid rõhuasetusest
enamus siinsetest ei teagi, kuidas hea heli kõlab, vaid kuulavad keskpärast heli keskpärase tehnikaga rääkimata veel sellest, et kuulatakse head heli keskpärase või sita tehnikaga
ja siis veel helikompositsioon, mis mõne üksiku filmi puhul erutab, kuid enamasti on lihtsalt olemas _________________ ☠
Kuule elmo, kui isegi küsitlus on vigane siis millest Sa siin räägid?
See on umbes sama omu jutt kui rääkida kohvitestis marjasest maitsest.
Ja selliseid on ikka omajagu kes nii räägivad.
kuulavad keskpärast heli keskpärase tehnikaga rääkimata veel sellest, et kuulatakse head heli keskpärase või sita tehnikaga
tuleme siis tehnika juurde- mis on sitt, keskmine, hea setup? _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
hea heli ja hea pildiga versiooni ei sobinud panna ju
No ma ka ei saanud aru, miks ei sobi.
Kindlasti ei tule mingid camripid kõne alla ja teleri kõlaritega ma filme ka ei vaata, olgu tal IMDB reiting kasvõi 10.0.
Mingist arvutimonitorist ei taha ka vaadata, ei paku pinget lukuauku vahtida, rikuks ainult hea filmi elamuse ära.
Kino olgu ikka kino, võimalikult hea ekraani või linaga, + piisavalt asjalik heli.
Hea filmi puhul sobib loomulikult ka DVD + AC3/DTS. Ei pea tingimata 4x8K olema. Kui aga võimalik, siis rippimata BR on eelistatud, isegi kui ta on remastered DVD ajastust. Sealt saaks ma oma vana võimuga siiki HD heli kuulata. Kes teeb vahet AC3 ja HD helil see teab, millest räägin.
Ma ei eelista pildile heli või vastupidi, kui tummfilmi ei vaata just, on need terviklikkuse seisukohast lahutamatud.
jeesus188 kirjutas:
tsitaat:
kuulavad keskpärast heli keskpärase tehnikaga rääkimata veel sellest, et kuulatakse head heli keskpärase või sita tehnikaga
tuleme siis tehnika juurde- mis on sitt, keskmine, hea setup?
Tahaks ka teada. Mõõdetakse rahas, et kalleim saadaolevaist ja toasuurune radiotehnika kõll? _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Kuule elmo, kui isegi küsitlus on vigane siis millest Sa siin räägid?
See on umbes sama omu jutt kui rääkida kohvitestis marjasest maitsest.
Ja selliseid on ikka omajagu kes nii räägivad.
mismõttes vigane?
sa elmo ei saa vist pihta, et sult küsiti, kumb on olulisem
sind pandi valiku ette ja sa pead valima lisavalikuteks on olla pohuist või otsustusvõimetu
jägaja kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
tsitaat:
tuleme siis tehnika juurde- mis on sitt, keskmine, hea setup?
Tahaks ka teada. Mõõdetakse rahas, et kalleim saadaolevaist ja toasuurune radiotehnika kõll?
siinkohal on pigem küsimus, mis on kvaliteet
helitehnika puhul on mõõdetavad parameetrid, kuid teil paistavad subjektiivsed väärtused olulisemad olema
see on retooriline küsimus! _________________ ☠
no hetke konstekstis on aluseks vist dvd, dvdrip, sita kvaliteediga BRrip, keskmise kvaliteediga BRrip, hea kvaliteediga BRreip, ja puhas BR. Pildi seisukohalt pilt peaks parem olema samas järjestuses, heli samuti kuni viimase paari valikuni (siin on all in one)
ma nagu paremini ei oska seletada
keegi mainis ac3 siin varasemast, no ei anna võrrelda seda DTS HD ja muude loomadega
ja kes arvab, et 2GB fhd on sama mis 20GB. siis usun, et ta on indrekp parim sõber
sest bitrate ei loe ju
peaasi, et on olemas number 1080! _________________ This message was sent from space using stargate
no hetke konstekstis on aluseks vist dvd, dvdrip, sita kvaliteediga BRrip, keskmise kvaliteediga BRrip, hea kvaliteediga BRreip, ja puhas BR. Pildi seisukohalt pilt peaks parem olema samas järjestuses, heli samuti kuni viimase paari valikuni (siin on all in one)
ma nagu paremini ei oska seletada
keegi mainis ac3 siin varasemast, no ei anna võrrelda seda DTS HD ja muude loomadega
ja kes arvab, et 2GB fhd on sama mis 20GB. siis usun, et ta on indrekp parim sõber
sest bitrate ei loe ju
peaasi, et on olemas number 1080!
need on kõik vaid nö koodekid
kui helis on mingi ebameeldivused, kuid pilt on briljantne või siis pöördud hoopis versiooni peale, kus heli on briljantne, kuid pildis viskab ruute sisse
libe, ma ei saa sust aru
tundub, et imax @ home+21.7 heliga on best ever, ülejäänud kaka
Saan aru, et sa kuulad filmi klappidest, mis maksavad rohkem kui ma palka saan, aga see on juba heli ******
küsitlusega pole siin enam seost _________________ This message was sent from space using stargate
No kes selle kurja nüüd lahti lasi ja libe siia kutsus? Järgmised 10 lehte on garanteeritud karjumist selle kohta, kuidas kõik on kõrvavärdjad, võiks omale hangud kõrva torgata ja maailma oma debiilsest amatööraudiomölast vabastada, sest ainult üks kasutaja teab, mis on õige audiotehnika. Sama liin nagu mul, aga ma olen vähemalt naljakas.
In other news - Genisys oli täiesti okei film. Kindlasti parim terminaator peale esimest kahte ja korralikult tehtud ning vihane action.
libe, ma ei saa sust aru
tundub, et imax @ home+21.7 heliga on best ever, ülejäänud kaka
Saan aru, et sa kuulad filmi klappidest, mis maksavad rohkem kui ma palka saan, aga see on juba heli ******
küsitlusega pole siin enam seost
ei kuula filme klappidega
ja erm mõistad valesti, minu tehnika ei puutu absoluutselt teemasse, samuti ei ole ka mingi imaxi heli etaloniks
vähe sellest, need ei ole üldse olulised antud küsitluses, oluline on vastaja kogemused ning otsustusvõime hinnata valikuid
Scart, mis sul nüüd plaanis, üritad enda pealt mingit tuld maha kustutada või ma ei saa aru
ma ei ole kunagi öelnud, et olen hea kuulmisega ja what not _________________ ☠
Scart, mis sul nüüd plaanis, üritad enda pealt mingit tuld maha kustutada või ma ei saa aru
ma ei ole kunagi öelnud, et olen hea kuulmisega ja what not
Su lõputu jauramine Võitlustandri heliteemas räägib küll muud juttu
ma ei ole kunagi öelnud, et olen hea kuulmisega ja what not
Su lõputu jauramine Võitlustandri heliteemas räägib küll muud juttu
jutt käib muidugi kõrvaklapiteemast, sest muudes teemades pole ma sõna võtnud ja filmiteemas nagu pole ka suurt seost
kuid pead seda teemat rohkem lugema, otsi märksõna "tidal"
ülejäänu on niisama lõõpimine, sa peaks seda keelt ju tundma või sa oma sõnavõttudega oled nagu nael kirstus? _________________ ☠
Pmst mõneti spoilerdab aga mitte väga hullult. Lauseid ikka rohkem kui üks ja üks stseen ka. Muidu film oli 3Ds oli vahva isegi, kuigi enamasti ei meeldi. Lõpunimekirja keskel on kaks stseeni, mitte üks.
Ant-Man on kerge pettumus. Marvell on filmist teravuse válja vótnud. Algese idee tugev móju on filmis tunda. Kahjuks on pole McKay, Reed ja Rudd suutnud seda arendada ei visuaalselt ega süžeeliselt. Tahaks náha mida Wright selle materjaliga oleks peale hakanud. Disney vóiks Marvelliga rohkem riske vótta, filmid hakkavad juba úheúlbaliseks muutuma. Tahaks náha midagi Dreddi, Kingsmani, Kick-Assi ja Scott Pilgrimi tasemel.
Kokkuvótteks. Vaadata vóib aga klassikaks ei saa.
Sai termikas eile Kosmoses ära vaadatud. Ajajooned ning ränded eemale jättes, oli tegemist ikkagi alla keskmise "segadusega". Hunnik CGI'd ning plahvatusi, mis lõpu poole aina rohkemaks kruviti, jättis kõike muud kui hea mulje.
What We Do in the Shadows on lõpuks laiemale publikule saadaval. Festivalidel ringlenud juba üle aasta. Tallinna Pimedate Ööde Filmifestivalil võitis publikuauhina. Väga hea komöödia. Midagi This is Spinal Tap'i moodi, ainult vampiiridega. Raske seletada. Pigem tasub ise vaadata.
Ex Machina -Tundus alguses suht lahja,aga loo süvenedes läks asi põnevamaks,veidi.Märulimeestele ei soovita.Aga siiski panen punkte 6,5,mis peaks ok olema,tegelikult lootsin rohkem märulit,mida tegelikult polnudki,kuid siiski oli üsna huvitav vaatamine _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Mulle viimane terminaator täitsa meeldis, oli parem, kui ma arvasin. Lõpp-kokkuvõttes ikkagi meh-film, samas.
Ei tea kas Jurassic Worldi ka 2D-s veel kuskil vaadata jõuab? EDIT: Leidsin.
pacho kirjutas:
What We Do in the Shadows on lõpuks laiemale publikule saadaval. Festivalidel ringlenud juba üle aasta. Tallinna Pimedate Ööde Filmifestivalil võitis publikuauhina. Väga hea komöödia. Midagi This is Spinal Tap'i moodi, ainult vampiiridega. Raske seletada. Pigem tasub ise vaadata.
Tüübil on kael ära shopitud? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.