Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Kasutajate arvamused märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.07.2015 23:46:09 vasta tsitaadiga

Muus osas eriti ei koti ja pole ka suurem asi ärikas, aga ÄA teemast midagi tasuta saades võiks küll mingi positiivset andja profiili jätta.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 20.07.2015 01:35:25 vasta tsitaadiga

Tuletan meelde ka HV foorumi regamistingimusi:

tsitaat:
Topeltkontode loomine ja/või teise HinnaVaatluse kasutaja nimel äriteemade tegemine on keelatud! Positiivsete kommentaaride nurumine avalikes postitustes, privaatsõnumitega, allkirjas või arvutikonfiguratsiooni lahtris on keelatud!

Kuna kommentaari andmist ei saa kohustuslikuks teha (kuna puudub kontroll ja repressiivmehhanism), siis teema võib lugeda vast lõppenuks.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
NPedro
HV kasutaja

sõnum 20.07.2015 03:19:57 vasta tsitaadiga

Et tehing positive, annad vastaspartnerile märku, et hea kommentaar lisaks ei tee paha, et usaldusväärsus tõuseks ebausklike seas, keelatud ja on banni oht ? icon_biggrin.gif
Või misasja, veidi nalja ei tee selle "seadusega" siin ?icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
alliance
The Transporter

sõnum 20.07.2015 11:20:46 vasta tsitaadiga

Minu kogemuste põhjal nii siin kui ka mujal jätavadki ca 20% kasutajatest tagasiside panemata. Eks põhjused on erinevad. Mõned ostavad, müüvad oma asja ära ja ei logi enam. Teised ei viitsigi kommentaarida (siin on paar kasutajat kellel kommentaare hulga aga ise nad neid andnud pole), kindlasti on ka all tsiteeritud põhjus üks peamistest. Kui oled noor ja vihane siis viitsid võidelda, hiljem ei teki enam soovi oma närve rikkuda mingi mõttetu väikse negatiivse kogemuse pärast ja lihtsam on üldse kommenteerimata jätta.
Ebaoluline probleem on see siin minu arvates.

Kuid kui on soov niiväga tagasiside järgi siis soovitan olla heas kontaktis teise poolega ja tehingu lõppedes anda talle ka teada et jätate tagasiside.

psydeblo kirjutas:

Pold ei neutraalselt ega positiivset väärt ja negatiivset pold mõtet ju panna.

beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 20.07.2015 11:43:54 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kuid kui on soov niiväga tagasiside järgi siis soovitan olla heas kontaktis teise poolega ja tehingu lõppedes anda talle ka teada et jätate tagasiside.

thumbs_up.gif

tagasi üles
caramis
HV Guru
caramis

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 20.07.2015 11:52:46 vasta tsitaadiga

ma küsin küll tagasisidet, kui midagi müün, aga seda müüdud toote osas, mitte tehingu osas, a'la kuidas toimib ja kas kõik on okei.
tagasi üles
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 20.07.2015 13:39:22 vasta tsitaadiga

beastbeats kirjutas:
tsitaat:

thumbs_up.gif

Ma nii muidu teengi. Toote kohta feedback ja viimase lausena harilikult "Positiivne lisatud". Kõik.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 23.07.2015 16:07:12 vasta tsitaadiga

See tagasiside ei toimi hetkel nii kui vaja. Positiivseid pannakse usinasti ja liiga kergekäeliselt, rohkem võiks kasutada neutraalseid, miskipärast on neutraalne negatiivse maiguga. Ja negatiivset ei panda üldse (kui just petta ei saa) sest igal juhul saad kohe vastu litaka.

Endalgi paar tehingut olnud mis on küll edukalt läinud kuid kus ostjad on olnud ikka täis pompsid kes üritavad sotsialiseeruda vms. Tehing jättis negatiivse kogemuse, aga mismoodi ma panen inimesele negatiivse või neutraalse, kuna need mõlemad on HV's hapu maiguga, pigem jätangi kommentaari panemata.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
NPedro
HV kasutaja

sõnum 23.07.2015 17:35:37 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:

Endalgi paar tehingut olnud mis on küll edukalt läinud kuid kus ostjad on olnud ikka täis pompsid kes üritavad sotsialiseeruda vms. Tehing jättis negatiivse kogemuse, aga mismoodi ma panen inimesele negatiivse või neutraalse, kuna need mõlemad on HV's hapu maiguga, pigem jätangi kommentaari panemata.

Siin ongi probleem, sa ajad inimese isiksuse ja tehingu siin teemas omavahel segi.
Raha haises ? Hinnatakse tehingut või inimese kasimatust ?

Kui kokkuleppeliselt on tehing 100% sooritatud alates kokkulepetest, kuni makse laekumiseni, siis vot mina ei saa aru sellistest "versadzjee soost tõusikutest", kellele ei meeldinud inimese välimus, olek või lõhn. Need ei peaks kindlasti olema 100%-lt õnnestunud tehingute hindamise asjaolud !

Või mida siin kommenteeritakse ja hinnataksegi ?

viimati muutis NPedro 23.07.2015 17:36:05, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
duxdery
HV veteran
duxdery

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.07.2015 17:35:59 vasta tsitaadiga

NPedro, thumbs_up.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 63
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 23.07.2015 18:23:10 vasta tsitaadiga

Olen isiklikult uusrikkast tõusikust väga kaugel, aga see ei tähenda, et ma pean haisema ja teise inimese aega raiskama. Paraku olen ka piisavalt viisakas, et võõrast mitte perse saata ja uks nina ees kinni lüüa. Ja jah, ka ebameeldiv inimene on minu jaoks osa tehingust.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Kasutajate arvamused mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.