Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
19.07.2015 23:46:09
|
|
|
Muus osas eriti ei koti ja pole ka suurem asi ärikas, aga ÄA teemast midagi tasuta saades võiks küll mingi positiivset andja profiili jätta.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
20.07.2015 01:35:25
|
|
|
Tuletan meelde ka HV foorumi regamistingimusi:
tsitaat: |
Topeltkontode loomine ja/või teise HinnaVaatluse kasutaja nimel äriteemade tegemine on keelatud! Positiivsete kommentaaride nurumine avalikes postitustes, privaatsõnumitega, allkirjas või arvutikonfiguratsiooni lahtris on keelatud! |
Kuna kommentaari andmist ei saa kohustuslikuks teha (kuna puudub kontroll ja repressiivmehhanism), siis teema võib lugeda vast lõppenuks.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
NPedro
HV kasutaja
|
20.07.2015 03:19:57
|
|
|
Et tehing positive, annad vastaspartnerile märku, et hea kommentaar lisaks ei tee paha, et usaldusväärsus tõuseks ebausklike seas, keelatud ja on banni oht ?
Või misasja, veidi nalja ei tee selle "seadusega" siin ?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
20.07.2015 11:20:46
|
|
|
Minu kogemuste põhjal nii siin kui ka mujal jätavadki ca 20% kasutajatest tagasiside panemata. Eks põhjused on erinevad. Mõned ostavad, müüvad oma asja ära ja ei logi enam. Teised ei viitsigi kommentaarida (siin on paar kasutajat kellel kommentaare hulga aga ise nad neid andnud pole), kindlasti on ka all tsiteeritud põhjus üks peamistest. Kui oled noor ja vihane siis viitsid võidelda, hiljem ei teki enam soovi oma närve rikkuda mingi mõttetu väikse negatiivse kogemuse pärast ja lihtsam on üldse kommenteerimata jätta.
Ebaoluline probleem on see siin minu arvates.
Kuid kui on soov niiväga tagasiside järgi siis soovitan olla heas kontaktis teise poolega ja tehingu lõppedes anda talle ka teada et jätate tagasiside.
psydeblo kirjutas: |
Pold ei neutraalselt ega positiivset väärt ja negatiivset pold mõtet ju panna. |
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
20.07.2015 11:43:54
|
|
|
Kuid kui on soov niiväga tagasiside järgi siis soovitan olla heas kontaktis teise poolega ja tehingu lõppedes anda talle ka teada et jätate tagasiside.
|
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€ |
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
2 :: |
280 |
|
tagasi üles |
|
 |
caramis
HV Guru

|
20.07.2015 11:52:46
|
|
|
ma küsin küll tagasisidet, kui midagi müün, aga seda müüdud toote osas, mitte tehingu osas, a'la kuidas toimib ja kas kõik on okei.
_________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms) |
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
142 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
20.07.2015 13:39:22
|
|
|
beastbeats kirjutas: |
|
 |
Ma nii muidu teengi. Toote kohta feedback ja viimase lausena harilikult "Positiivne lisatud". Kõik.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
23.07.2015 16:07:12
|
|
|
See tagasiside ei toimi hetkel nii kui vaja. Positiivseid pannakse usinasti ja liiga kergekäeliselt, rohkem võiks kasutada neutraalseid, miskipärast on neutraalne negatiivse maiguga. Ja negatiivset ei panda üldse (kui just petta ei saa) sest igal juhul saad kohe vastu litaka.
Endalgi paar tehingut olnud mis on küll edukalt läinud kuid kus ostjad on olnud ikka täis pompsid kes üritavad sotsialiseeruda vms. Tehing jättis negatiivse kogemuse, aga mismoodi ma panen inimesele negatiivse või neutraalse, kuna need mõlemad on HV's hapu maiguga, pigem jätangi kommentaari panemata.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
NPedro
HV kasutaja
|
23.07.2015 17:35:37
|
|
|
Pihv kirjutas: |
Endalgi paar tehingut olnud mis on küll edukalt läinud kuid kus ostjad on olnud ikka täis pompsid kes üritavad sotsialiseeruda vms. Tehing jättis negatiivse kogemuse, aga mismoodi ma panen inimesele negatiivse või neutraalse, kuna need mõlemad on HV's hapu maiguga, pigem jätangi kommentaari panemata. |
Siin ongi probleem, sa ajad inimese isiksuse ja tehingu siin teemas omavahel segi.
Raha haises ? Hinnatakse tehingut või inimese kasimatust ?
Kui kokkuleppeliselt on tehing 100% sooritatud alates kokkulepetest, kuni makse laekumiseni, siis vot mina ei saa aru sellistest "versadzjee soost tõusikutest", kellele ei meeldinud inimese välimus, olek või lõhn. Need ei peaks kindlasti olema 100%-lt õnnestunud tehingute hindamise asjaolud !
Või mida siin kommenteeritakse ja hinnataksegi ?
viimati muutis NPedro 23.07.2015 17:36:05, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
duxdery
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
23.07.2015 18:23:10
|
|
|
Olen isiklikult uusrikkast tõusikust väga kaugel, aga see ei tähenda, et ma pean haisema ja teise inimese aega raiskama. Paraku olen ka piisavalt viisakas, et võõrast mitte perse saata ja uks nina ees kinni lüüa. Ja jah, ka ebameeldiv inimene on minu jaoks osa tehingust.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|