Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Global Offensive märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 237, 238, 239  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Evil14
HV Guru
Evil14

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.07.2015 12:11:03 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:
Arms race tundub lahe, kobistasin paar korda võidugi, kuid casualis ja demolitionis kickitakse välja.
Dm ja arms race on lihtsad, nagu bf3, milles ma pädev olen, kuid classic cs kdr on tavaliselt 2/16 vms, mis ilmselgelt on kickimise põhjus. Kuidas ma cs noobina mängima õpin?
Iseenesest mäng tundub lahe ja competition näib kõrgem kui bf3s( lisaks: sealsed pro-hackerid käivad pinda)

Hakkad competetive mängima, saad oma ranki kätte ära ja muudkui tõused, kuni oledki global. Global käes, siis on story mode läbi ja võid mängu maha lasta. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 13.07.2015 12:50:59 vasta tsitaadiga

kõige parem, kui silver1 saad alguses. Siis saad iga taseme läbi mängida thumbs_up.gif
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.07.2015 13:18:13 vasta tsitaadiga

mängid competitive, esimesed ranki leidmise mängud on randomiga ja võimalik, et keerulised. ranki kätte saad siis n00bina kukud kuskile silveri algusse ja sealt on rahulik arenema hakata.
muus osas käib õppimine nagu õppimine ikka ju - relvade käitumine, mapid ja liikumine + levinumad strateegiad ja siis peaks okei olema.
classic on see cs-i põhimode ja see on see mode, millele keskenduda.

ausalt öeldes on silveris enamasti väga okei mängida. ma sain silverist välja ja kohe on enamik mänge mingeid räuskavaid tegelasi täis. icon_sad.gif

tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 13.07.2015 15:24:18 vasta tsitaadiga

Alustasin ka alguses kohe comp'iga, pandi Silver II'te. Piinlesin seal suhteliselt kaua, alles 100 võitu hiljem sain Silver III. Aga nüüd 200 võiduga olen juba MG I ning mäng järjest paremini käpas.
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 13.07.2015 16:45:49 vasta tsitaadiga

Tänud vastamiste eest.
Eks ma siis proovi 100xp haaval endale Rank3 kätte saada, et competitive minna.
Alguses sain Arms Race eest kuni 250xp mängu eest, nüüd tuleb ca 50+50xp'd.
Rank2 siis sain eile kätte.

Caspar08
Kreisi kasutaja

sõnum 13.07.2015 21:59:39 vasta tsitaadiga

Lase kõvasti deathmatchi, sest kui basic aim käes, siis tõenäoliselt ei pea silveris alustama ja ehk ei kao mängu/eluisu nii kiiresti ära icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 85
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 13.07.2015 23:19:17 vasta tsitaadiga

-reduced gained xp.. mis eesmärk sel on ? icon_sad.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 13.07.2015 23:26:44 vasta tsitaadiga

Leinö kirjutas:
-reduced gained xp.. mis eesmärk sel on ? icon_sad.gif

Too much exp is not good. Aga see resetib iga nädal.
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 13.07.2015 23:27:47 vasta tsitaadiga

rank 3 grindides võib see reduced xp värk olla päris demotiveeriv icon_lol.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
IceWeasy
HV kasutaja
IceWeasy

sõnum 14.07.2015 10:04:06 vasta tsitaadiga

Leinö kirjutas:

Oh saadanas! Oma 3-4 kuud ei mänginud CS:GO ja kui tagasi tulin siis vaatasin, et okei... rank on kadunud aga selle saab nii 1 võiduga tagasi. Aga pagan, mingit eraldi ranki vaja teha. Kurat need olid nii valusad 2 päeva kui casualina (ajaliselt) üles rank 3ks ajasin, õudus kuubis.
Ära mainides, et mul nii oma 1400+ tundi ja enam kui 830 MM võitu ja aja siis mingit rank 3 taga icon_sad.gif selle värgi võiksid nad kuidagi mugavamaks teha inimeste jaoks kes on olnud eemal ning tagasi tulnud aga eelnevalt omanud kõrgemat ranki ja omajagu aega investeerinud MMi.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
NeroEST
Kreisi kasutaja
NeroEST

sõnum 14.07.2015 14:32:17 vasta tsitaadiga

Casualis on xp vähemalt mängu skoor * 4.

Kuna 3st mängus 2s kickitakse mind välja, on minu võimalus oma xp saada deathmatch ( skoor / 5) või arms race(skoor * 1).
Mis muidu on väga toredad game moded. Tänu insta spawnile oluliselt huvitavam kui casual.
Naljakas ongi, et dm või ar pole mul probleeme positiivse kdr'ga ja olen tihti top5s.
Niikui casuali mängin killitakse mind 9l juhul 10st 1vs1 bättlis ära.

Smurfid mängivad seal, et casuali ja deathmatchi mängurid nii erineva skilliga on?^^

pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 14.07.2015 14:37:53 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:

Kuna 3st mängus 2s kickitakse mind välja, on minu võimalus oma xp saada deathmatch ( skoor / 5) või arms race(skoor * 1).
Mis muidu on väga toredad game moded. Tänu insta spawnile oluliselt huvitavam kui casual.
Naljakas ongi, et dm või ar pole mul probleeme positiivse kdr'ga ja olen tihti top5s.

Smurfid mängivad seal, et casuali ja deathmatchi mängurid nii erineva skilliga on?^^

Ei tea mida sa teed seal, valve causalis ja deathmatchis mõlemas on võrdselt ülisitad mängijad 95% juhtudest
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
viikar
HV vaatleja
viikar

sõnum 14.07.2015 15:18:29 vasta tsitaadiga

NeroEST kirjutas:

Ma ei saa aru kuidas casualis välja kickitakse üldse, niipalju kui ma seda teinud olen, siis on ainult AFK-e kickitud. Casualis on kohati tõesti väga ebavõrdsed rängid jne, aga kui asja rahulikult võtta, siis on täitsa aus gamemode, endal õnnestunud 80% ajast esimene teine olla ja korralikult XP-d koguda, seda siis mitte rushides.
Pluss soovitaks pelada agencyd, see on selline küllaltki võrdne map, ei pea olema maailma parim mängija et hakkama saada.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 14.07.2015 16:10:53 vasta tsitaadiga

agency jah suht hea map, kiirelt saad spotid ka selgeks, kus tasub olla ja kus mitte jne
Arisilan
HV vaatleja
Arisilan

sõnum 14.07.2015 17:22:42 vasta tsitaadiga

DM ajab vahel täiesti kettasse. Alati spawnitakse vend sulle selja taha või protectioniga nina ette. ;P Kahju, et ei saa eraldi kaarti valida, jätaks Dust II awp noobide pärast koheselt välja.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 14.07.2015 19:41:54 vasta tsitaadiga

Arisilan kirjutas:
DM ajab vahel täiesti kettasse. Alati spawnitakse vend sulle selja taha või protectioniga nina ette. ;P Kahju, et ei saa eraldi kaarti valida, jätaks Dust II awp noobide pärast koheselt välja.

Miks sa seda official DM'i üldse mängid? Korralikke DM servereid palju, kus AWP'd keelatud jms
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
LaC3rtosus
HV kasutaja
LaC3rtosus

sõnum 15.07.2015 11:39:28 vasta tsitaadiga

pohmakas, kirjutas:
Arisilan kirjutas:

Miks sa seda official DM'i üldse mängid? Korralikke DM servereid palju, kus AWP'd keelatud jms

Expi saab.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
remain
HV vaatleja
remain

sõnum 16.07.2015 20:45:48 vasta tsitaadiga

Mida targemad arvavad? Kas tasuks selline trade ära?
Ja kas üldse need kleepsud mingit hinda reaalselt ka juurde annavad või jätaks teisi külmaks? icon_biggrin.gif

Braien
HV Guru
Braien

sõnum 16.07.2015 20:47:47 vasta tsitaadiga

Kleepsud ei anna mingit väärtust juurde, kui sa just ei plaani sama kleepsu eraldi osta ja peale panna.
GTR
HV veteran
GTR

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 16.07.2015 21:07:04 vasta tsitaadiga

kui kleepsu väärtus on 100+ siis annab mõne "key" väärtuse ehk juurde... muidu mitte tõesti
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 107
tagasi üles
Eldest
HV kasutaja
Eldest

sõnum 16.07.2015 22:20:29 vasta tsitaadiga

Pole siiamaani näinud/vahetanud kellegagi, kes väärtustaks neid kleepse. Kasuks tuleb ikka, kui üritad oma relva parema vastu vahetada, kuid ise selle eest rohkem maksta on lollus.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Maleva
HV kasutaja
Maleva

sõnum 17.07.2015 01:14:11 vasta tsitaadiga

Ei ole väärtust ostes ei kleepsudel ega name tag-l!
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 18.07.2015 16:24:39 vasta tsitaadiga

IceWeasy kirjutas:
Leinö kirjutas:

Oh saadanas! Oma 3-4 kuud ei mänginud CS:GO ja kui tagasi tulin siis vaatasin, et okei... rank on kadunud aga selle saab nii 1 võiduga tagasi. Aga pagan, mingit eraldi ranki vaja teha. Kurat need olid nii valusad 2 päeva kui casualina (ajaliselt) üles rank 3ks ajasin, õudus kuubis.
Ära mainides, et mul nii oma 1400+ tundi ja enam kui 830 MM võitu ja aja siis mingit rank 3 taga icon_sad.gif selle värgi võiksid nad kuidagi mugavamaks teha inimeste jaoks kes on olnud eemal ning tagasi tulnud aga eelnevalt omanud kõrgemat ranki ja omajagu aega investeerinud MMi.

Täpselt sama teema oli endal.. peaaegu mõtlesin üles puua aga ostsin selle 5eurose expansion packi, kasutasin weekly boonuse ära ja kuidagi tegin ära, mingi sawed off shotgun 10killi railsi mapil oli... REETTAAAARDEEEEEED... elu siteim quest vist, täiesti võimatu oli kedagi maha saada... ühe 15raundise matsi ajal EHK sain ühe fragi. Nii retarded teema.. samas mõnes mõttes mõistlik aga ikkagi inimesed, kes juba oma kontoga sadu tunde mänginud või competetives sees siis võiksid ikka jääda.. see uuendus oleks võinud tulla uutele kontodele vms.. aga noh, mõnes mõttes hea siiski. Cheatereid vähem ja smurfe ka.
Kas see vastab tõele muidu, et kui 5x kaotad langeb 1 rank? nagu võit, kaotus, võit, kaotus.. saad viis kaotut ja langed?

Igatahes sain compi tagasi ja Silver III vist olin kui esimest korda compi tulin, 9 võitu nüüd compis ja Silver IV siis ja tundub suht kerge olema Silveris, eks näis kas kaugemale ka jõuab üldse.

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
owndyaa
Kreisi kasutaja

sõnum 18.07.2015 16:55:17 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
IceWeasy kirjutas:
Leinö kirjutas:

Täpselt sama teema oli endal.. peaaegu mõtlesin üles puua aga ostsin selle 5eurose expansion packi, kasutasin weekly boonuse ära ja kuidagi tegin ära, mingi sawed off shotgun 10killi railsi mapil oli... REETTAAAARDEEEEEED... elu siteim quest vist, täiesti võimatu oli kedagi maha saada... ühe 15raundise matsi ajal EHK sain ühe fragi. Nii retarded teema.. samas mõnes mõttes mõistlik aga ikkagi inimesed, kes juba oma kontoga sadu tunde mänginud või competetives sees siis võiksid ikka jääda.. see uuendus oleks võinud tulla uutele kontodele vms.. aga noh, mõnes mõttes hea siiski. Cheatereid vähem ja smurfe ka.
Kas see vastab tõele muidu, et kui 5x kaotad langeb 1 rank? nagu võit, kaotus, võit, kaotus.. saad viis kaotut ja langed?

Igatahes sain compi tagasi ja Silver III vist olin kui esimest korda compi tulin, 9 võitu nüüd compis ja Silver IV siis ja tundub suht kerge olema Silveris, eks näis kas kaugemale ka jõuab üldse.

See küll mingi kuld reegel pole ,et 5 x kaotad langeb 1 rank. On ka langenud 3'ga 4'ga, 5'ga, 6'ga. Olin Globalina isegi kaotanud 6 mängu järjest aga mitte mingit rank downi polnud. Millest see oleneb.. seda ma ei teagi icon_smile.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 18.07.2015 17:17:00 vasta tsitaadiga

best guess on mingi elo derivaat, neid pikalt-laialt-korralikult seletavaid lehti on netis üsna mitu. ametlikke muidugi mitte.
punkte saad killide, võitude, tähekeste, mänguvõitude eest. konkreetsed summad sõltuvad vastaste tasemest ja muust värgist, näiteks bottidega tiimi vastu saab vähem punkte ja bottidega tiimis võites rohkem. jne.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Global Offensive mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 132, 133, 134 ... 237, 238, 239  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.