Hetkel on mul vaadata Dark Matter ja Killjoy's aga võtaks juurde midagi... _________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Kas midagi Homelandi sarnast ka veel turul on?
Navy SEAL, araabiamaad, missioonid jne?
Eeldan et sellised asjad nagu The Unit, Generation Kill ja Sleeper Cell on ära vaadatud?
Nope, vaatan üldiselt vähe seriaale. Nopin enamasti siit-sealt midagi välja, mis kõrva jääb ja siis kui piloot meeldib, vaatan edasi. Homeland oli üks nendest seriaalidest.
Tänud, uurin ka need uued üle!
Last ship on ok _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
The Last Ship läheb heaks alles esimese hooaja lõpupoole.
Dark Matter no ma ei tea, olles stargate fänn, arvasin et SGU oli halb, aga et samad tegijad midagi nii kohutavat suudavad.
Killjoys on vaadatav
mulle näiteks meeldib Dark Matter rohkem kui Killjoy's, kuigi jah, mõlemal seriaalil on tunne, et potentsiaali pole täielikult ära kasutatud _________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
mulle näiteks meeldib Dark Matter rohkem kui Killjoy's, kuigi jah, mõlemal seriaalil on tunne, et potentsiaali pole täielikult ära kasutatud
täpselt sama järjekord, killjoy on kuidagi tühi.
Võtsin mr Robot'i ette, traileri põhjal lootust ei anna. Aga räägitakse, et ok.
Strike back ka ei vaadanud ja see osutus üle ootuste parimaks action laksuks üle paljude paljude aastate _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
The Last Ship'i võtsin ikkagi ette ja no mulle hakkas kohe meeldima.
Meenutab paljuski Firefly'd. Otseselt nagu lugu tegelikult ei tõmba. Sest no find a cure, save the world on ju... igas sarjas. Ei teagi mis tõmbab, vb see üksiolek merel ja see, et iga väike võit või asi on oluline, näiteks vesi jms. _________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Mr Robot on omapärane, aga krt selline kaasahaarav, et tahaks ikka edasi vaadata peale igat osa _________________ This message was sent from space using stargate
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Ehh, see Tut oli küll kräpp. Lisaks veel odav, kuid ambitsioonikas produktsioon.
Kingsleyst kahju. Karakterist näha, et sealt miskit ei tule ka. _________________ KASS
Hakkasin ka Dark Matter'it vaatama, tundub täitsa kobe. Three on natuke palju ülemängitud. Android natuke liiga tobe (aga võib-olla ta teeskleb )
Killjoy'd pole (veel) vaadanud. Last Shippi olen mõne juhusliku osa näinud TV-st, aga rohkem ei taha. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.