Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DarkSky
HV kasutaja

|
09.07.2015 08:40:01
Probleem USB3 mälupulgaga. |
|
|
Ma ei leidnud sarnast teemat varasematest postitustest.
Üks mälupulk otsustas minuga koostöö lõpetada. Arvutiga ühendades tuleb Windows Exploreris mälupulk kenasti nähtavale aga avada seda ei saa. Käsib ketta sisestada. Nii vaba ruumi kui ka kasutatud ruumi näitab 0 MB.
Lisan siia lingi fotole mis illustreerib tekkinud olukorda.
Spoiler 
Mälupulk ise selline:
Spoiler 
Olen proovinud ka erinevaid parandusprogramme. Seni pole toimivat leidnud. Lisaks olen proovinud vahetada kettaseadme tähte (drive letter), samuti ei ole aidanud.
OLen proovinud kõigi USB pesadega. Samuti teises arvutis. Samuti olen mälupulga draiveri uninstallinud, pulga välja tõmmanud ja tagasi. Draiver installitakse kenasti tagasi aga probleem ei kao.
Kas võin mälupulga kohe prügikasti visata või on veel lootust et sellest saab elulooma?
|
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
09.07.2015 13:11:26
|
|
|
Tuttav juhtum.
Proovi Low level formatit. Väga tihti see ei aita aga äkki on sul õnne.
Järgmine aste on pulk lahti katkuda, ja teha low level format (sisult pulga kontrolleri reset) pulga chipseti (saab mikroskeemi numbrite järgi teada) firma utiliidiga. See on paljudel juhtudel aidanud kui kõigest kontrolleri enda sätted on puus.
Kui see ka ei aita siis saab lutsu visata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
09.07.2015 13:27:11
|
|
|
Äkki saab Linuxi all asja korda? Vähemalt proovida ju võib. Seal tavaliselt pole probleeme ei partitsiooni kustutamise, uue tegemise ega formaatimisega. Juhul muidugi kui kontroller ise pole lolliks läinud.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarkSky
HV kasutaja

|
09.07.2015 22:26:08
|
|
|
Linuxitega üritasin. 2 live cd plaati millegipärast ei tahtnud üldse tööle hakata. Siis tegin linuxiga bootiva mälupulga. see hakkas tööle aga sealne linux ei leidnudki seda vigast mälupulka.
Low level formaati pole ma veel proovinud. Millega (mis tarkvara) seda oleks kõige õigem teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
10.07.2015 10:11:09
|
|
|
Leiad windowsile googlega low level format usb. Seda proget on kõikjal saada, üldiselt hakkas formatit tegema ja siis lõpus sain veateate et error. Täpselt samas seisus tagasi.
Kuid chipseti põhine (selleks tuli plastikkatted ära lõhkuda et teada saada chipset) tegi korda.
Hilisem kasutamine siiski näitas, et sedasi elluäratatud usb pulk kalab aeg ajalt ikka, küll kustuvad failid nädala jooksul või error neil kopeerides sees.
Tegelik põhjus on flash mälu enda hapuks minemises, sellepärast ongi vaja low level formatit.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|