Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  E3 2015 külastus video. Pressikonverentside video eraldi. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 07.07.2015 23:40:58 E3 2015 külastus video. Pressikonverentside video eraldi. vasta tsitaadiga

Olen lõpuks tagasi Los Angelesi reisult ja vaikselt hakkavad ka suuremad videod valmima.
Igatahes filmisin üle 1000 klipi nii, et materjali nagu peaks olema. Nii E3-st kui ka lihtsalt erinevatest pressikonverentsidest kus käisin, Sony, Microsoft, EA, Bethesda, Ubisoft ja PCGaming pluss palju muud icon_smile.gif
Kuna vanas teemas läks ulme läbuks kätte ära siis parem vist lihtsalt uus teha. Keda see E3 teema huvitab siis visake pilk peale ja jätke mingi kommentaar ka.
Probleeme oli kaamera saamisega kuid lõpuks kusagilt sain, mille mikrofon katki oli..
Igatahes järgmiseks aga juba Gamescomile korraliku kaamera ja mikrofoniga icon_smile.gif Seal ehk siis saan rohkem juba mänge ka mängida kuna E3 kestis vaid 3 päeva ja oli ikka tormijooks, et kõike üles filmida..
Pikemad videod valmivad lähinädalate jooksul. Esimene ehk selle nädala sees ja seda siis lihtsalt E3-st endast icon_smile.gif Veel plaanis video teha pressikonverentsidest ja siis üks huvitav video Los Angelesi reisist koos kõigega läbi Grand Theft Auto V-e.. eks näis, mis välja tuleb icon_smile.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

E3 2015 Tuur

Link

Link

viimati muutis HDTanel 14.07.2015 22:55:28, muudetud 5 korda
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Max Powers

sõnum 08.07.2015 00:01:59 vasta tsitaadiga

Paistab lõbus üritus
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 08.07.2015 10:58:43 Re: E3 2015 külastus video vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
Igatahes järgmiseks aga juba Gamescomile korraliku kaamera ja mikrofoniga icon_smile.gif Seal ehk siis saan rohkem juba mänge ka mängida kuna E3 kestis vaid 3 päeva ja oli ikka tormijooks, et kõike üles filmida..

Ega see Gamescom nüüd väga palju pikem pole - 5 päeva. Esimene päev on trade visitoride päev ja siis saab asjadele ligi. Ülejäänud 4 päeva on veel hullem, kui E3 - siis on avatud mess kõigile ja ise võid arvata kui saksamaa gamerid kokku voolavad, millised järjekorrad seal valitsevad.

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 08.07.2015 12:47:06 vasta tsitaadiga

Tubli, Tanel! Käidud, nähtud, tehtud.
Päris paljud "piletikontrolörid" peaksid nüüd hästi kange sinepi ligi võtma ja oma sõnu sööma hakkama. icon_biggrin.gif
Taneli "ihukrooniku" eShelobiku pikaks veninud näo nägemise eest ma maksaks isegi peale. icon_lol.gif

beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 08.07.2015 13:34:22 vasta tsitaadiga

Kahju, et nii hilja videod valmivad - oleks oodanud operatiivsemaid klippe...
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 08.07.2015 14:28:29 vasta tsitaadiga

beastbeats, operatiivsemaid klippe? Sõber filmis omast vabast ajast. Mul oli suur jura renditud mikrofoniga kah, see keeras enamus materjali täiesti kasutuskõlbmatuks. Pidin tohutult uuesti filmima kaadreid, ühe intervjuu võtsin kaks korda developeri käest, mis oli akward. Mul muud tööd ka ja pole lihtsalt aega olnud, et kohe videod valmis teha, kokku üle 1000 klipi millest valmib mitu erinevat videot ja mitte lühikest videot, kõike seda pean tegema oma vabast ajast ilma mingi tasuta icon_razz.gif Reis läks ka ülemõistuse kalliks muidugi aga noh seda oli arvata.
Siiski väärt minek icon_smile.gif nüüd paar kuud söön paberit. beer_yum.gif

tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 08.07.2015 14:44:48 Re: E3 2015 külastus video vasta tsitaadiga

Shade kirjutas:
HDTanel kirjutas:

Ega see Gamescom nüüd väga palju pikem pole - 5 päeva. Esimene päev on trade visitoride päev ja siis saab asjadele ligi. Ülejäänud 4 päeva on veel hullem, kui E3 - siis on avatud mess kõigile ja ise võid arvata kui saksamaa gamerid kokku voolavad, millised järjekorrad seal valitsevad.

Sinu jutu järgi pidi tal lootusetu üritus olema E3-l ka pressikatele pääsemine. icon_lol.gif
Ja vaata aga vaata, enamustele konverentsidele pääses vabalt. + jätkus aega veel palju muu jaoks.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Shade
Kreisi kasutaja

sõnum 08.07.2015 15:24:02 Re: E3 2015 külastus video vasta tsitaadiga

Siim159 kirjutas:
Sinu jutu järgi pidi tal lootusetu üritus olema E3-l ka pressikatele pääsemine. icon_lol.gif
Ja vaata aga vaata, enamustele konverentsidele pääses vabalt. + jätkus aega veel palju muu jaoks.

Väga pro et sai, nüüd ootaks seda videot. Samas E3 on tava rahvale kinnine üritus. Gamescom on vaba üritus. Eelmine aasta oli vaid esimene päev OK - siis tava inimesi ligi ei lasta. Teised päevad on totaalne hullumaja.

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 08.07.2015 16:53:19 vasta tsitaadiga

HDTanel kirjutas:
beastbeats, operatiivsemaid klippe? Sõber filmis omast vabast ajast. Mul oli suur jura renditud mikrofoniga kah, see keeras enamus materjali täiesti kasutuskõlbmatuks. Pidin tohutult uuesti filmima kaadreid, ühe intervjuu võtsin kaks korda developeri käest, mis oli akward. Mul muud tööd ka ja pole lihtsalt aega olnud, et kohe videod valmis teha, kokku üle 1000 klipi millest valmib mitu erinevat videot ja mitte lühikest videot, kõike seda pean tegema oma vabast ajast ilma mingi tasuta icon_razz.gif Reis läks ka ülemõistuse kalliks muidugi aga noh seda oli arvata.
Siiski väärt minek icon_smile.gif nüüd paar kuud söön paberit. beer_yum.gif

doh.gif

tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 08.07.2015 19:35:58 vasta tsitaadiga

Homme kell 20:00 esilinastan selle E3 tuuri video siis twitch.tv/HDTanelEST kanalil icon_smile.gif peale seda läheb ka Youtube. Kui mõni arvab, et soovib minu tegemisi toetada siis saab seal seda ka teha, kulub marjaks ära hetkel.
Muidu jah pole see viimane video vaid üks mitmest nagu eelnevalt mainitud sai.

Kunagi lihtsalt loodan, et pro kaamera, operaator kõik olemas.. siis ma arvan, et saaks palju viisakama asja.. oleks aega tegeleda õigete asjade filmimisega ka, ehk saaks isegi mänge rohkem filmitud kuid jah ega kõige lahedamaid mänge väga filmida ei lubatud. Division sai igaljuhul järgi proovitud ja see oli võimas icon_smile.gif Battlefront samuti.

Muidu Gamescom tõesti mingi ulme rahvamassiga üritus nii, et saab olema keeruline mingeid mänge testida seal kuid üritan eelnevalt juba emailid ära saata, et äkki saab mingid ettelepitud intervjuud ja gameplay testid icon_smile.gif Hitman pakub huvi, Ghost Recon jms

tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 08.07.2015 20:02:50 vasta tsitaadiga

Äge värk thumbs_up.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
tont23
HV veteran
tont23

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.07.2015 23:46:25 vasta tsitaadiga

Vondur kirjutas:
Tubli, Tanel! Käidud, nähtud, tehtud.
Päris paljud "piletikontrolörid" peaksid nüüd hästi kange sinepi ligi võtma ja oma sõnu sööma hakkama. icon_biggrin.gif
Taneli "ihukrooniku" eShelobiku pikaks veninud näo nägemise eest ma maksaks isegi peale. icon_lol.gif

+1 icon_lol.gif

hästi tehtud igaljuhul,jääb uusi videoid ootama thumbs_up.gif
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 110
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 09.07.2015 11:31:19 vasta tsitaadiga

Loodetavasti renderdus ei peatu miskipärast icon_lol.gif
Esimene pikem video valmis. E3 tuur.. 2h30min pikk montaaz...

edit:
Täna esilinastus!
30GB uploadis küll kiiresti Youtube peaks mainima icon_biggrin.gif 1h30min vaid.
Facebookist copy pasta icon_smile.gif

Ärge unustage, et E3 2015 MÄNGUDEMESS HDTANEL-iga on esilinastumas TÄNA minu Twitch.tv kanalil KELL 20:00
www.twitch.tv/HDTanelEST
Lahkemad inimesed saavad mõne donate teha või subscribeda icon_smile.gif
Enamus mu raha, striimi arvuti raha jne läks kõik selle reisi alla ja rohkem veelgi nii, et oleks tore kui keegi vähemalt mu tegemisi natukenegi ka rahaliselt toetaks icon_smile.gif vabatahtlik ofc!!!
Vaatama tulge aga muidugi tasuta ning peale esilinastust panen ta ka PUBLIC-u peale Youtubes, et saate kohe sealt ka vaadata HD-s icon_smile.gif
Lisaks siis tulemas video eraldi pressikonverentsidest ning minu seiklusest Los Angelesis icon_biggrin.gif
Loodetavasti suudan teile korralikult meelelahutust pakkuda icon_smile.gif
E3 tuuri video võib veidi igav olla aga noo see oli esimene kord kui ma seal olin, sõber Arthur aitas oma vabast ajast filmida ja noh sellise asja kokku saime. Mikrofon ka juras nagu teate, enamus sellest videost siiski õnneks okei heliga, vahepeal on kaadreid kus lihtsalt muusika taga sest kas heli oli pekkis või siis heli oli sidunud ennast ühe hindu kaameraga icon_smile.gif icon_biggrin.gif
Nalja saab icon_wink.gif

tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 09.07.2015 18:11:57 vasta tsitaadiga

See on ikka kõva sõna, et asi kätte võtta ja E3'l ära käia. Panid nendel kadedatel hateritel, kes eelmises teemas isegi pileti olemasolus kahtlesid ja "teda maa peale tahtsid tuua", suud korralikult kinni. Eks neid ebameeldivaid putukaid tiirleb alati igal pool ringi, aga siis polegi muud kui üks järsk käelöök ja sääsest ongi ainult must plekk järgi. Respect! thumbs_up.gif

eShelobik

tsitaat:
"Kas sa tõsimeeli arvad, et E3 pääsmeid müüakse igaühele, kes on endale template peal veebipoe püsti pannud? Sa ikka saad aru, et E3 on business-to-business üritus ....
Registreerimisel on nõutavad paar kriteeriumit, mida sa tõenäoliselt ei täida : 1. Käive - alates 1mil dollarit. 2. Marketing budget - alates 1 mil dollarit...

USA viisa on juba olemas? Hotell broneeritud? Lennupiletid ostetud? E3 pole enam just väga kaugel icon_smile.gif"

Priidik199

tsitaat:
"Igal pool on ta välja reklaaminud, et minek 100% kindel. Igas videos mainib selle ära. icon_lol.gif See pilet on sul reaalselt olemas?"
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
teflonpann
HV vaatleja

sõnum 09.07.2015 18:14:48 vasta tsitaadiga

Tubli töö Tanel!
tagasi üles
delef
HV veteran

sõnum 09.07.2015 18:16:15 vasta tsitaadiga

teen telefoniga hotspoti ja vaatan nutitelekast icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 139 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 123
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 09.07.2015 20:48:15 vasta tsitaadiga

Igatahes läks natuke aega siin kuid praegu hakkan siis lives näitama videot icon_smile.gif kes tahab siis tulge kohale. www.twitch.tv/HDTanelEST peale laivi on Youtubes saadaval icon_wink.gif
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 09.07.2015 22:16:13 vasta tsitaadiga

Täitsa korralik meelelahutus thumbs_up.gif Pärast saab Youtube-ist järelvaadata ka.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 09.07.2015 23:40:27 vasta tsitaadiga

Allright siin on minu E3 2015 Mängudemessi tuur icon_smile.gif
Loodan, et meeldib teile ja järgmiseks siis Gamescom?
Veel tuleb taoline video pressikonverentsidest ja Los Angelesi tuur läbi Grand Theft Auto V icon_biggrin.gif

Link

tagasi üles
muff
Kreisi kasutaja
muff

sõnum 10.07.2015 02:02:26 vasta tsitaadiga

Taneli teksti on väga raske lugeda. Kirjavead, släng, pluss siis mingi inglise ning eesti keele segu ( estlish vist ).

A´la : " Yoyo niggas, siin siis minu E3 2015 külastus video montaaz
mängudemessituurilt, ei olnud kahjuks pro kaamerat, ning suur jura oli
kah renditud mikrofoniga, suht akward ( lol, akward ) aga tehke donate ja subscribe,
siis saab striimida ofc... "

Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
kikos
HV vaatleja

sõnum 10.07.2015 10:01:58 vasta tsitaadiga

muff kirjutas:
Taneli teksti on väga raske lugeda. Kirjavead, släng, pluss siis mingi inglise ning eesti keele segu ( estlish vist ).

A´la : " Yoyo niggas, siin siis minu E3 2015 külastus video montaaz
mängudemessituurilt, ei olnud kahjuks pro kaamerat, ning suur jura oli
kah renditud mikrofoniga, suht akward ( lol, akward ) aga tehke donate ja subscribe,
siis saab striimida ofc... "

Haa icon_biggrin.gif
Ma tahaks sind subscribe'da ja donate'da. Tubli töö thumbs_up.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 10.07.2015 10:23:03 vasta tsitaadiga

muff kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Tanel, tubli töö, et seal ära käisid ning seda asja hingega teed, aga see on täiesti õige mida muff ütles. Juba teema pealkirjas on viga sees icon_wink.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
delef
HV veteran

sõnum 10.07.2015 10:50:10 vasta tsitaadiga

HDTanel soovitan sul eesti keele ära unustada ja hakka ainult inglise keeles sisu tootma, sest eesti kogukond on lihtsalt nii väike!
Kommentaarid: 139 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 123
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 10.07.2015 11:10:12 vasta tsitaadiga

delef kirjutas:
HDTanel soovitan sul eesti keele ära unustada ja hakka ainult inglise keeles sisu tootma, sest eesti kogukond on lihtsalt nii väike!

Ma ei ole HDT tegemistega just päris kurisis, kuid siin paar aastat tagasi kui ta jõusaali raha küsis ning kõik tema kallal norisid, siis ta ähvardas et liigub lääne turule ära, kuid olgem ausad, seal teevad tööd profid mitte eneseimetlejad ning läbilöömiseks on vaja enamat kui kiljumist. Aga kui on publikut, siis loomulikult tuleb neile ja neid kilkeid pakkuda mis mulle endale väga vastumeelsed on ning seetõttu ka ei suuda tema videosid vaadata.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 10.07.2015 11:20:18 vasta tsitaadiga

Neil lääne profidel on samamoodi heiterid kes iga nende liigutust kritiseerivad. Läänes pole inimesed kuidagi teistmoodi kui meil. Eks Tanel meeldibki neile kes on vabad suhtlemises ja ei meeldi neile kes on tagasihoidlikud, kes saavad ajuvapustuse kui Tanel kilkab või mänguga kaasa läheb.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  E3 2015 külastus video. Pressikonverentside video eraldi. mine lehele 1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.