LoL, pool publikust moodustavad seal vist eestlased. Poodiumi juures kh muud ei näinud lehvimas, kui terve hunnik eesti lippe _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Ott läks vabank,, oleks kiirem olnud ka avariita.
Karmid vennad, kruusteel 180km/h _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tagasi kodus poolast ja oli lahe WRC nädalavahetus.
Krt, Ott näitas nii head minekut, et ei ole pääsu, tuleb aga jälle minna.... paar nädalat vahet ja soome neste ralli tee tuleb aga jälle ette võtta. Ja seda juba 11 korda järjest.
Igasugused vauhdinmaailmad, autobildid jne. ajakirjad tahavad ka elada.
Kui natuke kodus vaeva näha siis saab eduliselt ka internetist vajaliku info ja kodus välja printida. Selleks võiks muidugi mingi A3 printer olla.
No siin banaanias ei saa midagi niisama, maksa aga kõige eest. Eesti rallisid pole enam aastaid külastanud.... tase nõrk ja seda nii sõitjate kui orgunni poole pealt. Nii oli vähemalt 3 aastat tagasi, mis nüüd toimub väga ei huvita.
Ju ma olen ennast nende MM rallidega ära rikkunud.
Sky+ hommikuprogrammis ütles, et mingi ajakirja vahel selle tulevase ralli kaart.....kui ma valesti ei kuulnud.
Tänane saade järelkuulatav _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 09.07.2015 22:42:41, muudetud 1 kord
Ma isegi siin endamisi mõtlen, kas see mitte tarbijakaitse asi uurida ei ole, miks mulle pileti lunastamise peale ei öelda, kus ma show'd näha saaksin? Krt, üsna jabur ju. Pmst võiksin neile hiljem pileti tagasi viia ja öelda, et ei leidnud õiget kohta üles kuna lõuna-eesti ikka natuke suurem koht kui vanaema tagaaed. Isegi kellaaegasid ei ole.....
alpha kirjutas:
DonNiger kirjutas:
Ma mõtlesin niiski Rally Estoniat... WRC ei ole probleemiks, need netist saadaval.
Pangu see 2 euri piletile juurde.
top geari ajakirjas pidi kogu info kirjas olema
Krdi kohast ma selle ajakirja Paldiskist saan ja milleks mulle seda üldse vaja on. _________________ Müüa EOS 50D
Keegi hea inimene ehk scännib kaardid sisse ja uplõudib? Täna vist saabus antud ajakiri müüki. Esmaspäeval vast ostan ise ära kui selleks ajaks pole keegi miskit jaganud.
Aga minagi olen selle poolt, et pistku parem see 2€ vms passile otsa ja andku kaardid kaasa. Krt vaja mingit pildiajakirja veel selleks soetada _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Ma isegi siin endamisi mõtlen, kas see mitte tarbijakaitse asi uurida ei ole, miks mulle pileti lunastamise peale ei öelda, kus ma show'd näha saaksin? Krt, üsna jabur ju. Pmst võiksin neile hiljem pileti tagasi viia ja öelda, et ei leidnud õiget kohta üles kuna lõuna-eesti ikka natuke suurem koht kui vanaema tagaaed. Isegi kellaaegasid ei ole.....
alpha kirjutas:
DonNiger kirjutas:
Ma mõtlesin niiski Rally Estoniat... WRC ei ole probleemiks, need netist saadaval.
Pangu see 2 euri piletile juurde.
top geari ajakirjas pidi kogu info kirjas olema
Krdi kohast ma selle ajakirja Paldiskist saan ja milleks mulle seda üldse vaja on.
World Rally Champion Sebastien Ogier has backed the FIA's plans for the next generation of World Rally Cars.
Friday's meeting of the World Motor Sport Council agreed the principles of technical and homologation requirements for the new cars and Ogier believes the changes will be a positive move.
"As a racing driver you are always looking for more performance," the Frenchman said. "I think the larger wing and new aerodynamics will give the car a bit more downforce, more grip and more speed going into the corners. "This is also good for the show, because the extra power will definitely make the driving more spectacular for the fans. And it will also make the car look a bit more aggressive with a wider body. "I am really looking forward to seeing the next generation of the Polo R WRC."
Among the highlights of the 2017 cars will be a rise in the power output from 300 to 380bhp, courtesy of an increase in turbo restrictor size from 33 to 36mm allied to a decrease in weight by 25kg. The dramatic presence of the cars will be crafted via far less restrictive regulations surrounding the use of front, side and rear wings - the cars will be longer and wider.
WRC hakkas lõpuks ERC-le vastu?
loodetavasti nad ka tõhustavad nõudeid ralli korraldamisele. kui otse üle kanda, siis Tänak oleks 380 jõuga sirgelt rahva sekka läinud...
Asfaldi rallidele annaksid need 80hj kindlasti juurde. Samas annaks nii suur muutus hoobi väiksematele meeskondadele (k.a. Ford). _________________ Müüa EOS 50D
Sisenes hüppele nurga alt _________________ This message was sent from space using stargate
Njh, ma ei viitsinud minna sõitma neid (kuigi suht ligidal). Klõpsutasin google streetviewis läbi , mõned enam-vähem vaatamiskohad olemas. Iseasi kuidas ligi pääseb, eks kuidagi ikka saab.
Ega seal tea paljudele katsetele jõuagi. Ühte lähed hommikul kohale ja saad pool päeva seal veeta. Stardirivi suht korralik _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Mulje jääb selline, et puhas sõiduviga, aga krt teab, mis seal täpselt oli. Liiga amatöörlikult rattad blokki pidurdada nagu? Tagantjärgi vaadatuna tundub küll, et täisgaasiga edasi pannes oleks kenasti välja võtnud selle kurvi. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Mulje jääb selline, et puhas sõiduviga, aga krt teab, mis seal täpselt oli. Liiga amatöörlikult rattad blokki pidurdada nagu? Tagantjärgi vaadatuna tundub küll, et täisgaasiga edasi pannes oleks kenasti välja võtnud selle kurvi.
Piduritega polnud seal tõesti midagi enam teha, aga tagantjärgi ju alati hea analüüsida.
Mis selle ülekande mõte on, 2 kurvi, kordus, interjuu
Juba x auto @ delfi
Eelmine aasta oli ikka live katse _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.