praegune kellaaeg 17.06.2025 19:51:54
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ab79
HV kasutaja
|
05.07.2015 21:46:31
|
|
|
Anti112 kirjutas: |
A-lvin kirjutas: |
See on mingi neetud hipster attitude. Mis on telefoni eesmärk? Selleks, et helistada. Case closed |
Loomulikult on algartikkel ilmselt meelega suurema tähelepanu saavutamiseks kirjutatud suht ekstreemse näitena.
Samas fakt on see, et mida põlvkond edasi, seda rohkem liigub distatsilt suhtlemine eemale tavapärasest helistamisfunktsioonist muudele rakendustele.
See ei tähenda tingimata vaid tekstipõhist suhtlemist, noored tänapäeval eelistavad juba siis lisaks häälele ka pilti näha teistega suhtlemisel. |
ma võin olla 35 aastat vana, aga ei kujuta ette, et teeks videokõnesid, kuigi tehniliselt võttes on see juba täiesti võimalik. Eks noorem põlvkond võib-olla harjub ära, aga kes see tahab potil istudes oma nägu näidata... Enese näitamine mobiiliekraanil ehk. n.ö kaamera ees on ikkagi privaatsuse kõrgem tase. Vaatamata sellele, et helistades näitad enamasti nägu on ikkagi selline, eriline ahistav tunne... Tavakõnet tehas võin olla ka päris alasti, kedagi ei sega, sest keegi ei näe. Aga muidu ei kujutaks ette näiteks, et helistab tulevane tööandja või päris võõras, kelle ees sa poolalasti oled.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
06.07.2015 00:17:09
|
|
|
Ilma pildita läheb valetamine lihtsamini läbi
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
06.07.2015 00:47:26
|
|
|
ma ei tea, ma võiks idee poolest kõik skype kõned täna teha videokõnena, ühenduse ega millegi sellise taha asi nagu enam ei jää. aga mis on reaalsus, reaalsus on see, et ma ei tee mitte kunagi mitte ühtegi kõnet videokõnena, keegi teine pole seda ka praktiliselt mitte kunagi välja pakkunud...ning lisaks on mul veel kaamera silm kinni ka kleebitud
põhjust justnimelt see, et mul ei ole vaja, et keegi minu nägu vahib seal jutustades. ja ausalt öeldes ega pole erilist huvi kellegi teise nägu ka näha, ei nüüd ega ilmselt ka mitte tulevikus. nägusid tahaks näha ikka päriselus, ja ainult valitud nägusid. sama lugu enda näo näitamisega.
aga kui telefonidelt kaob ära helistamise funktsioon, no siis on küll täitsa P*****! õnneks see lähima paari aasta jooksul veel siiski ei juhtu
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
06.07.2015 11:09:45
|
|
|
Kui kui on ilus nägu, siis võib ehk videokõne teha küll
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
06.07.2015 11:45:29
|
|
|
Kõne kui selline on üldse üks jube jama ja mõttetu asi. Selleks, et 2 inimest saaksid kõneleda (heli, pildi või mõlema teel) peavad mõlemad inimesed samaaegselt olema suutelised seda tegema. (Sünkroonne kommunikatsioon)
Igasugu tekstivahetamine (sms, e-mail, chat'id) on oluliselt asjalikumad kommunikatsioonikanalid, kuna selleks, et ma saaks mingi info kellelegi edasi anda, ei pea teine inimene sama-aegselt "online" olema. (Asünkroonne kommunikatsioon)
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
06.07.2015 11:55:21
|
|
|
jnt kirjutas: |
Kõne kui selline on üldse üks jube jama ja mõttetu asi. Selleks, et 2 inimest saaksid kõneleda (heli, pildi või mõlema teel) peavad mõlemad inimesed samaaegselt olema suutelised seda tegema. (Sünkroonne kommunikatsioon)
Igasugu tekstivahetamine (sms, e-mail, chat'id) on oluliselt asjalikumad kommunikatsioonikanalid, kuna selleks, et ma saaks mingi info kellelegi edasi anda, ei pea teine inimene sama-aegselt "online" olema. (Asünkroonne kommunikatsioon) |
Miks sa helistamis funktsiooniga nutiseadme soetasid, sama küsimus ka loo autorile. Vaheta oma telefoni number ära ja ära jaga seda kellegagi.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
06.07.2015 11:58:13
|
|
|
Marie, inimesed tahavad aeg-ajalt sms'i saata. Ka viber kasutab telefoni numbrit kasutaja nimena. Lisaks näiteks mobiilimakse, mis on muidu ülimugav, on kõne robotiga. Ja lõpetuseks pole 5" tab'id (kui neid üldse on) nii viisaka konfiga, nagu mu telefon täna.
On ainult üks põhjus, kus sünkroonkommunikatsiooni kasutada - mingisugune hädaolukord.
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Vaata siia, äkki müün midagi põnevat -> https://www.osta.ee/index.php?fuseaction=listing.seller&q[seller]=jnt |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
2 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|