praegune kellaaeg 26.06.2025 18:18:39
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
arm2004
HV Guru

|
03.07.2015 18:44:28
|
|
|
tsitaat: |
Üks jama mis minul omnivaga on tüüpiline, lähed mitut pakki saama ja ütled, et otsiksid kõik mu olemasolevad pakid välja, sest ei hakka ühekaupa nende pärast käima järjekorras passimas ja tihti ei suuda nad ise mu pakke näha ja pean eraldi minema mõne vana paki järgi.
|
mul oli täna just vastupidine kogemus. tähendab 1. juuli läksin ühe paki järgi (selle kohta tuli SMS), kohapeal selgus, et on hoopis 2 pakki. okei, lasti siis selle jaoks ka teatis välja, allkirjastasin jne. 2. juuli tuli pakikutse, kontrollisin numbri järgi, et ega see pole seesama pakk mille teatis sõnumiga tuli. ei olnud. täna, 3. juuli, läksin siis sellele järgi. selgus, et pole mingit pakki, õigemini sain paki juba 2 päeva varem kätte.
et isegi siin pisikese linnakese siseselt kandekeskuse ja postkontori vaheline "suhtlus" lonkab kõiki jalgu. mulle õnneks ei valmistanud suurt vaeva 100m marsruudilt kõrvale põigata ja 2-3 minutit järjekorras oodata (tegelt oli päris hea isegi, nad on vist omale sinna lõpuks konditsioneeri saanud ). aga kui ma oleks näiteks linnalähedalt maalt spetsjomm selle pärast linna sõitnud?
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.07.2015 18:59:55
|
|
|
Kui vigane peab üks firma olema, et seda ikka keegi ei kiidaks, äkki Omnival nagu Kremlil palgalised kommenteerijad teevad oma tööd.
|
vb tõesti, aga arvestades negatiivsete kommijate hulka, siis need positiivsed on piisk meres.
Ega ei olegi paremat lahendust, laiskus ja pohhuism on nn riigifirmade olemusesse sisse kirjutatud
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
03.07.2015 19:13:48
|
|
|
mulle tuleb pähe ainult üks riigifirma, mis (vähemalt näiliselt) hästi toimib - RMK. aga see ilmselt ongi näiline. kui sinna korralik audit peale saata, siis ilmselt kaoks see mulje...
_________________ nooope! |
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.07.2015 19:16:23
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
mulle tuleb pähe ainult üks riigifirma, mis (vähemalt näiliselt) hästi toimib - RMK. aga see ilmselt ongi näiline. kui sinna korralik audit peale saata, siis ilmselt kaoks see mulje... |
vot nemad töötavad hästi, erand kinnitab reeglit
mul seal paar tuttavat tööl ja neil on asi ikka täitsa ok
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
03.07.2015 19:47:22
|
|
|
arm2004 kirjutas: |
mulle tuleb pähe ainult üks riigifirma, mis (vähemalt näiliselt) hästi toimib - RMK. aga see ilmselt ongi näiline. kui sinna korralik audit peale saata, siis ilmselt kaoks see mulje... |
Minul seda (petlikku?) muljet õnneks (või kahjuks) pole. Lonkab ka seal asjaajamine kõiki nelja jalga.
Tõsi, fassaadi on nad suutnud endale korraliku luua ja ega sinna taha laiem avalikkus väga ei näe.
Mõned näited:
Kuna elan suurte riigimetsamassiivide vahetus läheduses, siis näen, kuidas seal toimetatakse.
Tänavu RMK linnurahu kevadel eriti ei promonud, varasematel aastatel küll. Kahel eelneval aastal on on täpselt linnurahu esimesel päeval saabunud metsa harvester ja alustanud järjekordse lageraide langiga.
Pehmel ja tümal ajal sõidetakse sisse tohutu sügavad roopad, mille tasandamisega eriti vaeva ei nähta. Oleme mõõtnud 80 cm sügavusi. Õieti tundub see sõltuvat konkreetsest partnerist/alltöövõtjast. Ühe puhul aetakse juuksekarv pooleks, vaata et sunnitakse metsateed ära asfalteerima, teist ei sunnita isegi roopaid tasandama.
Tuttav käis aastat 4-5 tagasi kontoris härrade jutul, uurimaks, kas ta tohib sihtidele langenud puud ja tiba metsakuiva omale kütteks teha, et ise teeb ja veab ja kannab kulud ja maksaks võibolla isegi tiba rahagi peale. Et kõigil kasud sees, üks saab kütte, teine sihid puhtaks ja ürask ei vohaks. Härradele loomulikult plaan meeldis ja kirjutasid arvegi välja. Tuttav aga loobus, ja seepärast, et selle summa eest sai enamvähem sama koguse saetud/lõhutud küttepuid koos transpordiga koduõue.
Need sihid on aga tänase päevani endiselt läbimatud ja see puit mädaneb maas.
Muidugi nende puhkekohtade ja asjade eest tuleb neid küll kiita, need on tõesti asjalikud.
Aga aitab OT-st.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
03.07.2015 21:14:05
|
|
|
täpselt seda kartsingi, et teatud nüanssides see riigifirma on kõike muud kui ilus. ei teagi, nutta või naerda
ja see on parim näide riigifirmast päris depressiivne...
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
fr3nzy
HV kasutaja

|
04.07.2015 10:22:57
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
Kui vigane peab üks firma olema, et seda ikka keegi ei kiidaks, äkki Omnival nagu Kremlil palgalised kommenteerijad teevad oma tööd.
|
vb tõesti, aga arvestades negatiivsete kommijate hulka, siis need positiivsed on piisk meres.
Ega ei olegi paremat lahendust, laiskus ja pohhuism on nn riigifirmade olemusesse sisse kirjutatud  |
No sinu kommentaari lugedes tekib mulje, et HV kasutajad ongi ainult omniva kliendid ja kõigil on negatiivsed kogemused. Kuskil Eestimaa peal leidub ehk veel kaks pensionäri kes omniva teenindusega on rahul. Ei ole ju nii. Kui sa täna oma kodukauplust külastad ja ühtegi probleemi ei teki sul seal, siis kas sa lähed sellest meediasse või HV foorumisse pasundama? Ei lähe ju. Siinsed kommentaarid näitavad kohati selle foorumi kasutajate madalalaubalisust ja kitsarinnalisust. Kui keegi tuleb siia positiivse kommentaariga, siis kohe tehakse maha, et see ei ole võimalik, sa oled omniva töötaja, sulle maksti selle eest jne? Kamoon mehed. Mõelge natukenegi laiemalt, omniva liigutab päevas sadu tuhandeid pakke. Kui nüüd kõik nende protsesside lülid (arvutid, masinad, töötajad) töötaks 100% vigadeta siis vb tõesti ei juhtuks mitte midagi, aga kahjuks selline asi ei ole võimalik. Küsi nüüd endalt, kas sinu ettevõttes töötab mõni töötaja kes põhjustab vahest probleeme, või oled sina mingi probleemi tekitanud? Mõni masin või süsteem on lakkand töötamast? Ei usu et sellist asja ei ole juhtund. Probleeme on igalpool. Ootaks siia kommentaare, et oli selline probleem, võiks teha nii või naa, et vältida tulevikus selliseid asju.
Järgmine kord kui pakki tellid, siis pea meeles:
Veendu, et SAATJA korrektsed andmed pakile kirjutab, vahet pole, tuleb see Saksamaalt, Hiinast või Eestist. Kui Tellid töö juurde, veendu, et SAATJA paneks kirja nii firma kui tel. nr. Veendu, et teenus on, et kuller toob kohale.
Kui need tingimused on paki saatmisel täidetud ja omniva nende vastu eksinud on, siis tasub kisama tulla. Kui aga süü on saatja või sinu tekitatud, siis miks kisada?
Ja vastus paljude küsimustele: kas ma töötan omnivas?
Jah, olen omniva kuller!
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
04.07.2015 11:57:21
|
|
|
Omniva kullerite lõhn on küll parem kui nt. Dpd omadel, seda peab ütlema. Kiidan!
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
04.07.2015 12:40:07
|
|
|
sa oled omniva töötaja, sulle maksti selle eest jne
|
sa seletasid pointi mille vastu räägid
ja seda võiks ometi teada, et ostja ei dikteeri müüjale kuidas ja mida karbile kirjutada!
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
04.07.2015 12:58:05
|
|
|
frenzo kirjutas: |
|
Ega ei olegi paremat lahendust, laiskus ja pohhuism on nn riigifirmade olemusesse sisse kirjutatud  |
No sinu kommentaari lugedes tekib mulje, et HV kasutajad ongi ainult omniva kliendid ja kõigil on negatiivsed kogemused. Kuskil Eestimaa peal leidub ehk veel kaks pensionäri kes omniva teenindusega on rahul. Ei ole ju nii. Kui sa täna oma kodukauplust külastad ja ühtegi probleemi ei teki sul seal, siis kas sa lähed sellest meediasse või HV foorumisse pasundama? Ei lähe ju. Siinsed kommentaarid näitavad kohati selle foorumi kasutajate madalalaubalisust ja kitsarinnalisust. Kui keegi tuleb siia positiivse kommentaariga, siis kohe tehakse maha, et see ei ole võimalik, sa oled omniva töötaja, sulle maksti selle eest jne? Kamoon mehed. Mõelge natukenegi laiemalt, omniva liigutab päevas sadu tuhandeid pakke. Kui nüüd kõik nende protsesside lülid (arvutid, masinad, töötajad) töötaks 100% vigadeta siis vb tõesti ei juhtuks mitte midagi, aga kahjuks selline asi ei ole võimalik. Küsi nüüd endalt, kas sinu ettevõttes töötab mõni töötaja kes põhjustab vahest probleeme, või oled sina mingi probleemi tekitanud? Mõni masin või süsteem on lakkand töötamast? Ei usu et sellist asja ei ole juhtund. Probleeme on igalpool. Ootaks siia kommentaare, et oli selline probleem, võiks teha nii või naa, et vältida tulevikus selliseid asju.
Veendu, et SAATJA korrektsed andmed pakile kirjutab, vahet pole, tuleb see Saksamaalt, Hiinast või Eestist. Kui Tellid töö juurde, veendu, et SAATJA paneks kirja nii firma kui tel. nr. Veendu, et teenus on, et kuller toob kohale.
Kui need tingimused on paki saatmisel täidetud ja omniva nende vastu eksinud on, siis tasub kisama tulla. Kui aga süü on saatja või sinu tekitatud, siis miks kisada?
Ja vastus paljude küsimustele: kas ma töötan omnivas?
Jah, olen omniva kuller! |
Väga lapsik postitus, sa võid ju oma tööd korralikult teha, ega see terve firma mainet ei päästa ja kujutad ette, et probleem on andmete mitte või valesti kirjutamises?
See on ju võimalik ka smartpostis ja see asi lahendatakse muretult seal. Üks telefonikõne ja küsitakse pangakaardi lõpu numbreid ja muudetakse saaja infot.
Täna lähen paki järgi mida eile ei leitud kontorist, eelmine kord saadeti mulle pakke postkasti, kuigi mul on tasuline leping vaid postkontorisse saatmise eest, kontoris on mõned eesti keelt mittevaldavad töötajad kellega eestlastel on tõsiselt raske suhelda. See firma tuleks erakätesse anda. Probleemide põhjus omnivas on madal palk, organiseerimatus, ükskõiksus.
|
|
Kommentaarid: 822 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.07.2015 13:45:02
|
|
|
RustyZ kirjutas: |
Omniva kullerite lõhn on küll parem kui nt. Dpd omadel, seda peab ütlema. Kiidan! |
Et kui kuller ukse taha satub, siis tõmbad nagu koer ninaga kõigepealt üle?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
04.07.2015 15:58:11
|
|
|
Mu paki kadumise põhjus nüüd teada, omniva süsteemi oli sisestatud minu nimi puuduva tähega, pakil kõik info õige.
Hei omniva kuller, sa ju teadsid, et ainult kliendid sisestavad andmeid valesti...
|
|
Kommentaarid: 822 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
04.07.2015 16:22:22
|
|
|
|
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
04.07.2015 16:40:58
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
RustyZ kirjutas: |
Omniva kullerite lõhn on küll parem kui nt. Dpd omadel, seda peab ütlema. Kiidan! |
Et kui kuller ukse taha satub, siis tõmbad nagu koer ninaga kõigepealt üle?  |
No mõni on küll mingi nike plätades õli kellel riided vist nädalaid pesemata...
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
04.07.2015 20:11:18
|
|
|
frenzo, oled järelikult veel väga noor ja roheline selles ametis riigifirmad on nagu äraspidine kommunism, üks kõigi eest, kõik mitte kellegi eest, äratundmisrõõm saab olema valus ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
ik
HV vaatleja
|
04.07.2015 23:48:34
|
|
|
Minu viimane kogemus Omnivaga:
Ootasin Omniva kaudu pakki. Jälgimisnumbri abil hoidsin end paki liikumisega kursis. 22. juuni hommikul oli süsteemis teade et pakk on Lasnamäe kandekeskusest teel minu poole. Olin sel päeval ka ise kodus, hoidsin võimalust mööda aiaväraval silma peal aga pakki ei toodud.
17.25 leidsin Omniva jägimissüsteemist info, et kuller käis 11.30 kohal, ei saanud paki saajaga kontakti, jättis teate ja pakk saadeti edasi elukohajärgsesse postiasutusse. Vaatasin valvekaamera salvestised üle ja tõepoolest, kella 11.30 paiku sõitis aiaväravast peatumata mööda Omniva kirjadega Ford Tansit kaubik.
Alguses ühes suunas, veidi hiljem teises suunas. Mingit teadet postkastis ei olnud. Helistasin klienditeenidusse, seal oldi sõbralikud ja abivalmid, aga aidata nad ei saanud, sest oli pühade eelne esmaspäev. Aga lubasid peale pühi kohe ühendust võtta. Neljapäeva ennelõunal helistatigi ja öeldi, et võite pakile postkontorisse järgi minna. Pakki ma kätte ei saanud, postkontori klienditeenindaja ütles, et see pole neile jõudnud. Ise arvan, et pakk oli postkontoris olemas, aga sisse registreerimata. Helistasin klienditeenindusse tagasi, seal lubati asja uurida. Mõni aeg hiljem helistati tagasi ja öeldi, et võin nüüd pakile järgi minna, see on kindlasti olemas. Sain lõpuks paki kätte, klienditeendaja oli sama. Meil oli lühike ja emotsionaalne teemakohane vestlus ka, aga minu küsimustele otseselt ei vastatud, vaid öeldi, et mida te minust tahate, küsige parem juhatuselt. Rääkisin asjast sõbrale ja selgus, et ka temale pidi samal hommikul Lasnamäe kandekeskusest pakk koju toodama aga süsteemis oleva info järgi polnud kedagi kodus (tegelikult oli). Muster sama, kellaaeg ja aadress mõnevõrra erinevad. Võibolla teenindas meid sama kuller. Kui minu tänavalt läbi sõitnud kullerilt asja kohta küsiti, siis oli vastus: unustasin ära. Andmed oli täpsed, ilm ilus, maja number nii majal kui ka postkastil. Midagi peab firmas töötajate motivatsiooniga halvasti olema, kui sõidetakse kaks korda väravast mööda, aga saadetist ei üritatagi üle anda. Raportisse kirjutatakse rahulikult valeinfo. Autol on ehk ka gps-seade, mis näitas, et ta oli ju seal. Klienditeeninduse telefonile vastavad inimesed tundusid olevad koolitatud ja motiveeritud. Olid abivalmis, neil oli olemas info, millest me teise klienditeenindajaga samas küsimuses olime rääkinud ja mida too oli lubanud ja teinud. Samas ei andnud nad ka katteta lubadusi (helistan teile tagasi kui midagi selgub). Mulle jäi selline tunne, et kui sinu saadetis on Omniva kätte sattunud, siis ise sa protsessi kuidagi mõjutada ei saa, võid ainult oodata ja tagajärgedega leppida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
05.07.2015 09:51:25
|
|
|
viskame ka positiivse noodi alustuseks, eile kell 8.55 tuli sõnum, et pakk tuli (positiivne, et ei tule teatisega 2+ päeva nädalavahetusega otsa vaid suutnud asja digitaalseks teha)
negatiivne- lähen pakile järgi ja krd tädi ikka prindib oma paberi välja ja ma pean ikka seda täitma, 3 korda tõmbas printeri tahmakasseti välja, nägu oli juba selline, et paneb kohe jalaga sellele.
5 min jamasin, et pakki kätte saada....
ja seda kõike oleks saanud teha 1 minutiga kui tädi oleks saanud 2 klikki teha ja sisestada andmed arvutis.
nüüd kui hakkate rääkima, et mis see 5 min on, siis lugege see mitte kasumlik ajaraiskamine kokku iga 1 krd kliendi pealt.
Neid sms teavutisi ootasime 4-5 aastat, ehk seda paberi raiskamise lõppu ootame ka sama kaua, aga seniks edu
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
05.07.2015 10:12:13
|
|
|
see paberiteema on tõesti absurd.
Arvutis linnuke teha oleks ju piisav.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
05.07.2015 11:03:26
|
|
|
Ma nüüd lisan idee, kuidas võiks olla.
Postkontoris lükkad ID kaardi lugejasse, sealt tõmmatakse andmed arvutisse ning siis annad allkirja sinna paneeli peale (nagu ARKis on).
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
05.07.2015 11:18:18
|
|
|
saada idee sinna, kuhu vaja
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 655 loe/lisa |
   |
3 :: |
508 |
|
tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
05.07.2015 14:37:14
|
|
|
Hiid kirjutas: |
saada idee sinna, kuhu vaja  |
ot: |
mulle tuli kohe meelde ENSV ja organite/nendele lähedal seisvate isikute stampvastus - "teatame sinna kuhu vaja!" |
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
05.07.2015 14:42:50
|
|
|
viskame ka positiivse noodi alustuseks, eile kell 8.55 tuli sõnum, et pakk tuli (positiivne, et ei tule teatisega 2+ päeva nädalavahetusega otsa vaid suutnud asja digitaalseks teha)
negatiivne- lähen pakile järgi ja krd tädi ikka prindib oma paberi välja ja ma pean ikka seda täitma, 3 korda tõmbas printeri tahmakasseti välja, nägu oli juba selline, et paneb kohe jalaga sellele.
5 min jamasin, et pakki kätte saada....
ja seda kõike oleks saanud teha 1 minutiga kui tädi oleks saanud 2 klikki teha ja sisestada andmed arvutis.
nüüd kui hakkate rääkima, et mis see 5 min on, siis lugege see mitte kasumlik ajaraiskamine kokku iga 1 krd kliendi pealt.
Neid sms teavutisi ootasime 4-5 aastat, ehk seda paberi raiskamise lõppu ootame ka sama kaua, aga seniks edu  |
Päris selliseks seda ajada ei saa, et tädi ise seal arvutis nö märgiks ära, et klient tuli paile järele ning pakk kätte saadud. Klient peab siiski ka ise ära märkima, et ta on paki kätte saanud. Nt see ID kaardiga variant on üks võimalikest, mille nad võiksid ära teha.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
06.07.2015 10:42:06
|
|
|
frenzo kirjutas: |
Kui need tingimused on paki saatmisel täidetud ja omniva nende vastu eksinud on, siis tasub kisama tulla. Kui aga süü on saatja või sinu tekitatud, siis miks kisada? |
Kõik tingimused olid minu juhtumi puhul täidetud, et vähemalt mingigi teade paki kohta tuleks - ilus suur kleeps oli paki peal, kus nii firma kontaktisik, firma telefoninumber kui ka trükitähtedes firma nimi ära toodud. Lisaks on hoones infotahvel firmade asukohtadega ja liftis nuppude juures samuti.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
07.07.2015 02:22:03
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Teised on parajad sitamagnetid, kõik feilib, |
Kuni selle lugemiseni ei saanud ma siinsest meelsusest aru (aktiivsetest trollidest, kellel pole enda lugu, vaid räägivad üldiselt). Neid tunneb sellest ära, et kui nimetasin minu jaoks olulised Omniva eelised, siis öeldakse, et see ei loe. Kuidas nii, muidugi loeb minule.
Tegelikult ongi nii, et hea kogemuse peale ei lähe inimesed sellest sõnumit levitama. Kirjutavad ikka vinguviiulid. Sellist rubriiki tegi riigiraadios reformikas Milling ehk katsuge te kurta valitsemise üle, muidu tulevad võõrkeelsed okupandid(oeh, nad ongi juba kohal, ainult tulid läänest, reformikate kutsel).
Jään siiski arvamusele, et pakiautomaadi teenus on Omnival kindlalt toimiv ja soodne(sitamagnetid nüüd vastupidist väitma ei tule, eks). Paremaks saab muidugi teha, näiteks jätta ära sama automaadi korral teise linna ja tagasi saatmine. Minu kirjad ja pakid on ka varem kohale tulnud(ka välismaalt). Hoian siiski pöialt, et juuli algusest välismaalt tulev maksikiri ei läheks mõne naabertänava postkasti, nagu ma kevadel leidsin ajakirja lähedase tänava aadressiga(postkastil on nii tänav kui number 5 cm tähtedega), sest kirjakandjat asendab keegi autoga kimav nooruk, kellel on alati KIIRE.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
07.07.2015 09:00:07
|
|
|
montez kirjutas: |
jägaja kirjutas: |
Teised on parajad sitamagnetid, kõik feilib, |
Kuni selle lugemiseni ei saanud ma siinsest meelsusest aru (aktiivsetest trollidest, kellel pole enda lugu, vaid räägivad üldiselt). Neid tunneb sellest ära, et kui nimetasin minu jaoks olulised Omniva eelised, siis öeldakse, et see ei loe. Kuidas nii, muidugi loeb minule.
Tegelikult ongi nii, et hea kogemuse peale ei lähe inimesed sellest sõnumit levitama. Kirjutavad ikka vinguviiulid. Sellist rubriiki tegi riigiraadios reformikas Milling ehk katsuge te kurta valitsemise üle, muidu tulevad võõrkeelsed okupandid(oeh, nad ongi juba kohal, ainult tulid läänest, reformikate kutsel).
Jään siiski arvamusele, et pakiautomaadi teenus on Omnival kindlalt toimiv ja soodne(sitamagnetid nüüd vastupidist väitma ei tule, eks). Paremaks saab muidugi teha, näiteks jätta ära sama automaadi korral teise linna ja tagasi saatmine. Minu kirjad ja pakid on ka varem kohale tulnud(ka välismaalt). Hoian siiski pöialt, et juuli algusest välismaalt tulev maksikiri ei läheks mõne naabertänava postkasti, nagu ma kevadel leidsin ajakirja lähedase tänava aadressiga(postkastil on nii tänav kui number 5 cm tähtedega), sest kirjakandjat asendab keegi autoga kimav nooruk, kellel on alati KIIRE. |
kui sina nimetad teisi sitamagnetiks siis sa ise oled ridade vahelt lugeja. Ma ei pea kirjutama iga lause algusesse "ükskord kui ma omniva automaadi juurde jõudsin...". Räägin alati enda kogemusest. Ja enda kogemused ütlevad seda, et omniva teenuseid ei tahaks enam kasutada isegi netipoodidest asjade tellimisel. Kahjuks on aga et hiinast igast mudru tellides on ikka omnivljonid vahel kes omni mulle omnikasti toomata jätavad või vastupidi kui kaup omnikasti ei mahu siis üritavad seda sinna jõuga suruda
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|