Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1349, 1350, 1351 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
42%
 42%  [ 222 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 200 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 48 ]
hääli kokku : 521

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 03.07.2015 15:57:52 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Kas LG'l on ka "Universal Remote" funktsioon? Kui see seadistada Elion'i digiboksi jäoks, kas back nupp toimib?

Ilmselt mitte. Aga Elioni rakendus LG teleris toimib LG puldiga täielikult, kaasa arvatud see back nupp. Jutt käib 2015.a telekast, millel on uus magic remote. Puldi ja teleka vaheline side töötab raadiosagedusel.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
JazZ
HV kasutaja

sõnum 03.07.2015 16:51:44 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Kahvli uudis kõlab küll pigem üllatusena, hetkeseisuga ei ole küll midagi kuulda olnud.

HDMI-CECist on ka räägitud, ehk meendub kellelegi, mille taga see asi on. Elioni rakendustega on siin vähe pistmist.
Telerite sisseehitatud universaal pultide võimalused piirduvad vaid konkreetsete seadmete käskude edastamisega vastavalt originaalpuldile, õpetada ei saa vist neile midagi, ehk kui Elioni tarkvara kasutab Arrise ja Motorola puhul back nupuna guide nuppu, siis tuleb seda ka universaal puldilt oodata, Harmony suudab õppida või määratleda mis nupp teeb midagi, telerite puldid aga mitte. Elion ei saa ilmselt enne midagi teha kui kõik on uue nuti teenuse peal, siis võib koode ringi mängida.

No aga uuri AS Eesti Telekomi meediasuhete juhi käest icon_biggrin.gif

Jah, kui ma hästi mäletan siis HDMI-CEC oli Motorola taga kinni. Tead ma ausalt ei usu seda juttu enam, et kõiges mis Elion'il ei toimi, on süüdi keegi kolmas. Kui Android äpp katki oli, väideti et Google on süüdi ja Elion ootab et Google plaieri korda teeks icon_biggrin.gif
Ma ei usu ka et Samsungi plaier katki on. Samsungil on firmwares 5 pleierit, millest 4 ei toeta HD'd ega DRM'i, seega jääb üle AVPlay pleier. Kui see pleier nii katki oleks, siis ei toimiks põhimõtteliselt ükski video äpp. Reaalsus on ju teine, ainult Elion'i oma ei toimi. Ma pigem näen siin seda et Elion tahab lihtsalt kasutada mingit lahendust mida see pleier ei toeta ja Samsung ei näe pointi seda arendada. Huvitaval kombel suutis Samsung musta pildi probleemi firmwares parandada vaid loetud nädalatega... Aga see on puhtalt minu spekulatsioon muidugi.

Just, Samsungi universaalpuldi funktsioon toimib sellisena nagu see on, kasutaja ei saa seda muuta. Samsungi universaalpuldi seadetes leiab otsinguga 9 erinevat ELion'i pulti, millest ühelgi ei toimi back nupp ja ühelgi ei ole ka Guide nuppu mapitud sest seda ju polnud vanal Elion'i puldil. Mis takistab sinna süsteemi lisamast kümnendat, milles back nupp toimiks? Nimeks võib ju panna "Uus Elion" või mida iganes. Minu silmis ainuke mis takistab on tahtmatus või viitsimatus.
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 03.07.2015 17:25:01 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
...Elion ei saa ilmselt enne midagi teha kui kõik on uue nuti teenuse peal, siis võib koode ringi mängida.

Juba nii kaua aega on läinud, et arvatavasti need kliendid kes pole uue Nuti TV peale siiamaani läinud, ei tahagi sinna vabatahtlikult kunagi minna.
Ja Elion ei saa ikka aru, miks.
Ning vana NutiTV-d kasutab vist ikka üle poole klientidest.
Siin mingit väljapääsu pole küll näha, kui ei taheta järjekordset massilist klientide kaotust.

Nt. see, et ahistame vana teenuse kasutajaid sellega, et ei lisa neile uusi kanaleid ei ole ka soovitud tulemust toonud.
Pigem tekitab see protesti Elioni firma suhtes.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 03.07.2015 17:31:01 vasta tsitaadiga

ahh, mis uusnutile üleminek, on tarbijaid, kes kasutavad mingit kodulahendust ja poleks ime, kui veel vanemaidki pakette.
Paljudel on lihtsalt pohh neist präänikutest, mida uus ja uuem väidetavalt kaasa toob.
Nad on olemasolevaga rahul ja neid ei huvita see uuem, suurem ja kõigevägevam.

JazZ
HV kasutaja

sõnum 03.07.2015 17:37:12 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
indrekp kirjutas:
...Elion ei saa ilmselt enne midagi teha kui kõik on uue nuti teenuse peal, siis võib koode ringi mängida.

Juba nii kaua aega on läinud, et arvatavasti need kliendid kes pole uue Nuti TV peale siiamaani läinud, ei tahagi sinna vabatahtlikult kunagi minna.
Siin mingit väljapääsu pole küll näha, kui ei taheta järjekordset massilist klientide kaotust.

Nt. see, et ahistame vana teenuse kasutajaid sellega, et ei lisa neile uusi kanaleid ei ole ka soovitud tulemust toonud.

See ei puutu absoluutselt asja. Seal valikus on praegu 9 pulti, mis takistab kümnenda lisamist? Või on mingi limiit? Isegi kui on, siis võiks mõne ära kustutada, Elion'il pole ju üheksat erinevat pulti olnudki?
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 03.07.2015 19:09:22 vasta tsitaadiga

Ma tean 7-t ametlikku pulti.
(Tegelikult Elioni Samsungi puldid juurde panna, siis vist ongi 9)
tagasi üles
indrpo
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.07.2015 21:38:59 vasta tsitaadiga

Millised ulmelised avamused ja spekulatsioonid, huvitav lugeda aga no lausvalet on lihtsalt raske lugeda.
salatoimik kirjutas:
Ühesõnaga ma teen nüüd kokkuvõtte kuidas asjad on
Samsung:
Läks see asi aia taha ja nii ongi - ilmselt ei saa need vead mitte kunagi parandatud, lubatagu mida tahes
LG:
Kuna Samsungiga koostöö ei sujunud, hakati arendama äppi LG-le. Tulevikus tasub osta LG mitte samsung.
Kõik, simple as that.

1. Aiast ollakse veel kaugel.
2. LG, Philips ja muud sugulased on koguaeg laual olnud, ja LG äpp ei ole eile tehtud. Samsung pole ka edaspidi ilmselt maha maetud. Ärge uskuge mind, sest ma ei tea midagi, ma lihtsalt järeldan seda erinevatest asjadest.

-parun- kirjutas:
JazZ kirjutas:
Kas LG'l on ka "Universal Remote" funktsioon? Kui see seadistada Elion'i digiboksi jäoks, kas back nupp toimib?

Ilmselt mitte. Aga Elioni rakendus LG teleris toimib LG puldiga täielikult, kaasa arvatud see back nupp. Jutt käib 2015.a telekast, millel on uus magic remote. Puldi ja teleka vaheline side töötab raadiosagedusel.

Ärme ajame segamini teleris töötavaid rakendusi millega teleri pult igast asendist töötab, nii Samsal kui LGl, jutt oli teleri puldi universaalpuldi funktsionaalsusest ja sellest, kuidas see teleri kõrval teisi seadmeid oma IR abil juhib.
Mul tekib isiklik huvi, KES lisab neid eelmainitud Elioni profiile sinna teleritesse, millega saaks kohe juhtima panna Elioni digibokse. Teeks ise ära kui see nii keeruline pole, samas selle koha pealt on isiklikku motivatsiooni ja tehnikat juurde vaja, mul on universaalpult Harmony.

seeru kirjutas:
indrekp kirjutas:

Osaliselt nõustun, kui paljud inimesed tarbivad vaid telekanaleid ja neil kõik töötab, pole neil mingit vajadust minna üle uuele nutitv teenusele. Miks? Sest nad pole kunagi kasutanud reklaamivaba kordustv teenust, nende lapsed ei tea lastenurgast midagi ja tasuta filmiriiulist pole ka veel ilmselt kuulnud. Ma ei julge välja öeldagi, mitu inimest selle teenuse peale üle läheb kui ma sellest mainin, veel vähem julgen öelda, et keegi veel pärast kiidab.
Vabatahtlikusest, sundlepingutest ja hirmkallist uuest puldist ning veel rohkem Elioni kiusust võite oma vanaemale rääkida, aeg oleks üle saada. Elion ei ole esimene ega viimane ettevõte kes sama strateegiat kasutab. Mu hiljuti müüdud Samsung Galaxy S2 oleks edukalt ka kõige viimase Androidi välja vedanud aga ametlikult võis tootja poolt sellele softile, und näha. Loll võrdlus aga pange silmad kinni ja mõtelge kui kiirelt tehniline maailm areneb. Ma arvan, et Elioni vana nutitv oli juba ajale ammu jalus ja te ju teate kui "aeglaselt" Elionis asjad käivad icon_biggrin.gif

Mina ootaks juba poolt eesti oma netflixi Elioni teenuste ritta, kõik eesti seriaalid võiks hooaegade kaupa kaustas olla ja miks mitte ka sümboolse kuutasuga netflix taoline filmiriiul. Siis võiks südamerahuga meediamängija nurka visata.

Hulk negatiivsust sai minu enda arvates postiiivse paugu vastu aga eks me jätkame siin kergelt samas vaimus. icon_wink.gif
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 03.07.2015 22:04:17 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Mul tekib isiklik huvi, KES lisab neid eelmainitud Elioni profiile sinna teleritesse, millega saaks kohe juhtima panna Elioni digibokse. Teeks ise ära kui see nii keeruline pole, samas selle koha pealt on isiklikku motivatsiooni ja tehnikat juurde vaja, mul on universaalpult Harmony.

Hea küsimus, aga parem küsimus on miks pole aasta jooksul suudetud uue puldi profiili lisada? Eks Samsung'is keegi lisab, sest kasutaja seda teha ei saa. Kus nad Elion'i puldid või nuppude koodid selleks saanud on, vot seda ma küll ei tea. Või siis varem töötas Elion'is mõni tubli inimene kes nuppude koodid Samsungile saatis ja palus lisada?
Ma olen ise selle probleemiga eelmine aasta Samsung Eesti toe poole pöördunud ja siit võis lugeda et keegi oli alles hiljuti seda teinud. Kas Elion'is ei saa tõesti keegi seda küsimust tõstatada? Ei tohiks ju olla ületamatu takistus ühte nuppu ümber mappida...
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 03.07.2015 22:22:58 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Osaliselt nõustun, kui paljud inimesed tarbivad vaid telekanaleid ja neil kõik töötab, pole neil mingit vajadust minna üle uuele nutitv teenusele. Miks? Sest nad pole kunagi kasutanud reklaamivaba kordustv teenust, nende lapsed ei tea lastenurgast midagi ja tasuta filmiriiulist pole ka veel ilmselt kuulnud. Ma ei julge välja öeldagi, mitu inimest selle teenuse peale üle läheb kui ma sellest mainin, veel vähem julgen öelda, et keegi veel pärast kiidab.

Huvitaval kombel on palju inimesi, kes on küll kuulnud ja isegi proovinud reklaamivabaid eesti saateid Kanal2-s ja TV3-s, kuid need kanalid ei ole neile mingi prioriteet selles mõttes.
Samuti on paljud, kel lapsed juba nii suured, et lastenurka pole vaja enam. Ka ei huvita filmiriiul.
Aga sellest hoolimata vaatavad traditsioonilist televisiooni (millised stagnandid:)) Ootame kuni see Elioni poolseks ametlikuks halvustamiseks muutub vana NutiTv kasutajate kohta? See on libe tee indrekp.

Samas, kui nüüd asi oleks ainult selles, et kõik viia üle uuele platvormile. Jätke vanadel klientidel kanalipaketid täpselt samaks. Koristage paketist see järelvaataminine ja mis seal uue hinna sees veel "tasuta" on. Ja tehke kuuhind sama mis praegu. Kui selline asi oleks võimalik, siis võibolla osa kliente liiguks üle, kuid lõpptulemus paistab siiski pigem pessimistlik.
Aga ega vist Elion ei olegi enam sellest huvitatud. Õnneks. icon_smile.gif

indrekp kirjutas:
Vabatahtlikusest, sundlepingutest ja hirmkallist uuest puldist ning veel rohkem Elioni kiusust võite oma vanaemale rääkida, aeg oleks üle saada. Elion ei ole esimene ega viimane ettevõte kes sama strateegiat kasutab.

Hulk negatiivsust sai minu enda arvates postiiivse paugu vastu aga eks me jätkame siin kergelt samas vaimus. icon_wink.gif

See ongi see, et kiusu kohta on nüüd Elionil peen sõna - strateegia... icon_smile.gif
Aga kui sa neist asjust nüüd oma vanaemaga rääkima lähed, ma arvan see on ainult tervitatav icon_smile.gif
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 03.07.2015 22:49:27 vasta tsitaadiga

tsitaat:
indrekp, .. ja tasuta filmiriiulist pole ka veel ilmselt kuulnud.

Huvi pärast vaatasin siis filmiriiulisse..
Põnvikud: 3 filmi
Komöödiad:6 filmi
Draamad: 1 film
Õuduspõnevikud: 6 filmi

Lisaks hulgaliselt kodumaiseid filme valikkus. Milledest enamik on teleris korduvalt jooksnud.

Üsna suur valik, peaks ütlema, et kindlasti leiab igaüks oma.
Suurem osa filme oli viimati millalgi talvel vaadates juba olemas. Ilmselt on kõik soovijad need juba ära vaadanud.

Nüüd polegi nagu midagi vaadata monkey.gif

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 03.07.2015 23:01:20 vasta tsitaadiga

3 multikakanalit.....milleks see lastenurk vajalik?
Mul laps ei ela teleka ees, piisab paarist multast päevas icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 03.07.2015 23:19:27 vasta tsitaadiga

Nagu öeldud, samas vaimus poisid. Praegu jääb mulje, et põhipakett võiks 10€ olla, et oleks verivärsked filmid ja kõik saated reklaamivabad.
tagasi üles
peps71
HV kasutaja

sõnum 03.07.2015 23:38:48 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:

Sõltuvalt olukorrast on vahel Lastenurk osutunud väga vajalikuks. Ainult, et häirib see, et kui valida sealt Sarjad ja siis mingi multikas, peab iga kord kui multikas lõppeb pulti näppima. Miks ei võiks näiteks mingi 5-10 sek pärast automaatselt järgmine multikas käima hakata? 3-aastane ei oska veel lugeda ja pudist ei saa ta ka aru aga vahel oleks tõesti vaja, et uus multikas käivituks automaatselt! Ei oska kuhugi selle ettepanekuga pöörduda!
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 03.07.2015 23:49:32 vasta tsitaadiga

Kirjutasin ka Samsungile juba 2.11.2014 ning küsiti paar täpsustavat küsimust ning siis vastati, et ettepanek/küsimus on tehnilisele toele edastatud ning kui seda vajalikuks peetakse, siis viiakse täide. Maikuus küsisin üle, et kas siis nende teleri funktsiooni toimimine pole neile vajalik. Vastati:

Samsung Electronics Baltics klienditugi kirjutas:
Universaalpuldi seadistus töötab Samsungi telerites ja on võimalik siduda väga paljude erinevate seadmetega. Paraku maailmas toodetakse väga palju tooteid ja seejuures kõik tooteid ei pruugi 100% ühilduda omavahel. Teie küsimus on juba tehnilise toele edastatud, kahjuks ei ole meil teada, millal on oodata antud küsimusele lahendust.

Kena päeva Teile!
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 04.07.2015 00:11:46 vasta tsitaadiga

peps71 kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

Sõltuvalt olukorrast on vahel Lastenurk osutunud väga vajalikuks. Ainult, et häirib see, et kui valida sealt Sarjad ja siis mingi multikas, peab iga kord kui multikas lõppeb pulti näppima. Miks ei võiks näiteks mingi 5-10 sek pärast automaatselt järgmine multikas käima hakata? 3-aastane ei oska veel lugeda ja pudist ei saa ta ka aru aga vahel oleks tõesti vaja, et uus multikas käivituks automaatselt! Ei oska kuhugi selle ettepanekuga pöörduda!

Ära põe, antud ettepaneku ma tegelikult ise tegin ka. 3a6k siinpool. Ehkki teine on juba niivõrd osav, et suudab ise piltide järgi edasi liikuda. Korrutab küll mulle millegipärast "foor", mis ideaalis tähendaks tõlgituna võõrkeelest number nelja.
Tõenäoliselt lemmikosa tekkinud.

bladerunner
HV Guru

sõnum 04.07.2015 00:14:02 vasta tsitaadiga

armjan nagu korra siin mainis, et see ettepanek on TODO kandidaat.
FeZ
HV kasutaja

sõnum 04.07.2015 11:21:13 vasta tsitaadiga

miks vene filmiriiulil ei võiks filmidel eesti keelsed subtiitri/inglise audio (v.ä venemaa toodang) valik olla? Mõnel üksikul oli ainult subtiitrite valik eesti icon_smile.gif. Siis oleks sama hinna eest kaks filmiriiulit icon_biggrin.gif, seal nagu paremat kraami pannakse miskipärast üles.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 04.07.2015 11:41:40 vasta tsitaadiga

Kellele seda vene filmiriiulit näidatakse? Neile, kes venekeelse põhipaketi valivad?
Muidu vast vaataksin vahel.

indrpo
HV Guru

sõnum 04.07.2015 11:47:46 vasta tsitaadiga

Filmiriiuli all on rohkem sisu kui vaid üks filmiriiul kui keegi veel avastanud ei ole.
Vene filmiriiul on sisuliselt megogo.net sisu, Telekom vahendab seda lihtsalt.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 04.07.2015 11:55:13 vasta tsitaadiga

indrekp, Mis ja kus?
Meenutan, et filmiriiulit reklaamisid sa mõni postitus tagasi, kui suurt põhjust üle minna uuemale paketile. Sisaldub paketi hinnas.

armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 04.07.2015 12:31:13 vasta tsitaadiga

Lastenurgas automaatselt järgmise osa käivitamine on tõesti todo listis.

Vene filmiriiul on "vene" justnimelt põhjusega, et seal ei saa kindlustada eng heli ja est subtiitreid. Samuti pole seal ainult megogo filmid. On ka megogo väliseid.
Sama loogika on vene sarjad sektsioonis.

Keegi siin mainis filmiriiulis olevate filmide koguarve žanrites. Kuidas tal õnnestus näha alla 10 filmi per žanr, on minu jaoks luule. Vaata sisse ja näed, et filme on seal mitmekümnete kaupa per žanr.

Lastenurgast veel- kanalid seal pole peamine nurga teenuse olemasolu põhjus. Vastupidi, tv kanalid ja KordusTV seal on valikuna olemas, kuid peamine mõte nurgas on multikad, sarjad, lastesaated ja lastefilmid.

Mul on tunne, et nii mõnigi siinne jutuvestja ei tea absoluutselt sellest, millest räägib!

Samsa nupu asja uurin. Lubama selle kohta ei hakka.

Samsung pole aia taga!
LG koostöö oli ammu plaanis, aeg polnud küps.

Vana, uus tv, samsa jms... Kes soovib Live kanaleid vaadata, sobivad kõik need platvormid ja teenused (vana ja uus). Neile sobib sel juhul ükskõik, milline teenuse pakkuja. Tänane päev on selgelt näidanud järelevaatamise populaarsuse suurt tõusu ja see jätkub! Viimane aga eristab tugevalt eilset ja tänast TV teenusemaailma. Ei tasu ajada sassi lisavõimalusi, mida pakub uus ja mida ei saa Teh piiranguna kasutada vana. Aeg muutub, tehnoloogia areneb. Iga ettevõte peab vaatama ka tulevikku, muidu jääb maha.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 04.07.2015 13:05:16 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:

Keegi siin mainis filmiriiulis olevate filmide koguarve žanrites. Kuidas tal õnnestus näha alla 10 filmi per žanr, on minu jaoks luule. Vaata sisse ja näed, et filme on seal mitmekümnete kaupa per žanr.

Hetkel, kell 12:59 ja 04.07.2015 on seal riiulis sama kogus filme, mis ka eile õhtul.
uusNutiTV, vanas ju filmiriiulit pole. Viimati, hulk aega tagasi vaadates oli seal filme žanrite kaupa ikka tõesti kuhjaga. Midagi ikka vaadata leidis. Nüüd on vist kuum suvi ja filmiriiul kokku tõmmanud.

Ahjaa. Kuigi olen algusest peale seda uusNutit kasutanud, siis millegipärast meil ei vaadata ikka seda kordusTVd eriti. See on ikka harjumuse ja vajaduse asi.
Mitte et te ei saa aru, mis hea on ja kasutage, mis teile antakse.
Too 7-8 päeva on minu jaok täielik error, kuna see sunnib mind siiski teleri ette piiratud ajavahemikus. Kõigi elu ei käi kella 8-17 ja paneelmajas koju teleri ette.
Teatud rühmadele see sobib, kahjuks mõnedele mitte.

Mulle ja ka paljudele teistele see sobiks, kui saaks salvestada saateid omale personaalsele pilvekettale ja sealt siis vaatan, millal ma aega ja soovi leian vaadata. Kasvõi 9. kuud hiljem.

Ja-jaa, me olema seda Elioni statistikat ka siinses foorumis kuulnud, et üle seitsme päeva langeb koheselt järelvaatamiste arv jne. icon_wink.gif

viimati muutis jägaja 04.07.2015 13:06:31, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 126
tagasi üles
Telex
HV kasutaja
Telex

sõnum 04.07.2015 13:06:26 vasta tsitaadiga

https://www.elion.ee/infoportaal/uudised/29909/ERA%3ATelekanal+MCM+Top+juulikuust+HD+kvaliteedis

On ta siis HD-s või icon_question.gif Ma vana nuti-tv'ga küll nagu aru ei saa icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 100 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 04.07.2015 13:06:48 vasta tsitaadiga

Telex, ei ole.
indrpo
HV Guru

sõnum 04.07.2015 13:14:16 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Tõsiselt ei saa aru, on see nüüd oskamatus kasutada Uue nutitv menüüd ja leida filmiriiulist paremale vasakule ja üles alla filmid või on see laupäevane pohmakas ja paha tuju. Suhteliselt porikärbse moodi põriseb.
Suvi on tõepoolest kordustv sisu poolest vaesem sest kõik eesti kanalite seriaalide ja saadete hooajad on puhkusel, tasuks endalegi väike puhkus lubada.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 1349, 1350, 1351 ... 2332, 2333, 2334  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.