Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
oliver.
HV Guru
|
01.07.2015 00:12:38
|
|
|
Naljakas lugeda, kuidas introverdid erutuvad sellise asja üle
Hullult tore on üritada mõnda tola kätte saada, kes kõnedele ei vasta või on endale mingid hullud white-listid koostanud,
kuigi reaalselt tuleb sisse kümme kõne nädalas ja neist kah pooled oma emalt.
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirVorkars
Kreisi kasutaja

|
01.07.2015 00:26:02
|
|
|
Cofy kirjutas: |
Telefoni teel korralduste jagamine tööalastes suhetes on üks ebaeffektiivsemaid mooduseid. Inimese mälu on hea, kuid lühike.
Töö tegemiseks on kas ISO või lisa töölepingus. Kliente stiilis "mäletad me rääkisime" suunan juba mitu aastat kirju kirjutama. |
Ilmselt mees sõnast, härga sarvist- sõnakölks enam ei kehti tänapäeval ja isegit tööjuures, kus köik teavad köiki... kummaline...
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
01.07.2015 00:36:41
|
|
|
Äärmused-äärmused. Igale asjale on oma aega ja koht. Paljud asjad on palju lihtsam kirjalikult korda ajada, mõned jälle suuliselt.
Mind pigem häirivad need inimesed, kes keset vestlust/koosolekut/midaiganes kohe tormavad telefoni vastu võtma, kui see taskus piiksatab. Ja siis valju sosinaga taetavad, ma ei saa praegu rääkida, mul on bla-bla-blah. On ju jee vaja iga kõne kohe vastu võtta. kas maailma saab otsa, kui ei võtaks? Miks see helistaja on tähtsam, kui need kellega samal hetkel silmast-silma räägitakse. Helistaja ju lihtsalt teeb seda suvalisel hetkel, omamata infot selle kohta, kas see on sobilik hetk või mitte. Ja kui vastu ei võeta, siis ju järelikult polnud. Tuleb hiljem uuesti proovida. Või jätta muul moel märk maha.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
01.07.2015 00:42:37
|
|
|
Uutel telefonidel ju pool-automaatsed SMS saatmised "Olen hõivatud, helistan hiljem tagasi" vms.
Elementaarne viisakus, et telefon pannakse hääletu peale enne koosolekut.
Kui just eelnevalt vestluspartnerit ei teavitata, et oodatakse tähtsat kõnet.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
01.07.2015 00:45:26
|
|
|
Tanel kirjutas: |
Uutel telefonidel ju pool-automaatsed SMS saatmised "Olen hõivatud, helistan hiljem tagasi" vms.
Kui just eelnevalt vestluspartnerit ei teavitata, et oodatakse tähtsat kõnet. |
Misasi see veel on?
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
01.07.2015 01:05:44
|
|
|
jah, on igasugused asjad uutel telefonidel, aga ilmselt mõned ei oska neid kasutada. Tihti kui mõnel üritusel mõni telefon heliseb, siis on suurel osal juhtudest tegemist mõne vanema inimesega.
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
01.07.2015 01:42:30
|
|
|
Vaidleks vastu. Loen meile kord nädalas, skype võtan paar korda päevas lahti. Telefonis ühtegi FB, skype vms äppi pole, ainult kõned ja smsid on oodatud. SMS-e loen ka siis kui tuju tuleb. Ei kao helistamine kusagile.
Pigem arvan, et nutisita (loe nutiseadmed) populaarsus lähitulevikus kõvasti langeb.
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
01.07.2015 01:47:05
|
|
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
01.07.2015 02:26:56
|
|
|
Ärge maha lööge, aga uudised HV's kipuvad viimasel ajal elu24 vms. nupukesteks muutuma. Saan aru, et kuvatakse neid ka avalehel ja liiklust vaja kasvatada, aga ...
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
01.07.2015 08:27:23
|
|
|
Mul ka facebook telefonist maas, töömeilid tulevad tööajal stabiilselt sisse muul ajal pika intervalliga, isiklikku gmaili loen aga 2 x päevas üle veebibrauseri. Peale telefoni minuga kiiret ühendust ei saa. Põhimõtteliselt ei hoia, igasugu õigusi nõudvaid ja privaatsust rikkuvaid rakendusi telefonis.
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
01.07.2015 08:44:28
|
|
|
Siis tuleb hankida nuppudega (kõnelemis)telefon ja igasugused nutikad ära unustada. töömaili saab ka arvutist vaadata ju .
Pealegi kaovad ilmselt varsti helistamis ning sms funktsioonid telefonidel ära. Neid saab eraldi äpina, lisatasu eest. Lisanduvad mugavad always online sotsiaalsed äpid, suhtlemiseks perega ja sõpradega, kiirteavitus lastele ühe nupu vajutusega jne.
helistamine nagu ka paber ei kao kuskile siit maailmast nii pea...
Tore hommikune huumoriuudis. Ilus päeva algus kohe
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
01.07.2015 08:47:12
|
|
|
Töömeili koha pealt pean kiirelt reageerima ka kui sõidus olen. Samuti on nutikatel reeglina parem kaamera ja saan üle RDP serverisse logida ja teamvieweriga suporti teha.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
01.07.2015 10:44:00
|
|
|
enterprice kirjutas: |
Töömeili koha pealt pean kiirelt reageerima ka kui sõidus olen. Samuti on nutikatel reeglina parem kaamera ja saan üle RDP serverisse logida ja teamvieweriga suporti teha. |
Ja mina imestan, miks liiklus käest ära on. Osade puhul saan sellest aru, aga neil on ka vabandav kleeps peal, et "beebi pardal" ja ega lapsed oskagi kohe laksust liikluses hakkama saada. Nüüd siis asi selge, it supporti teevad need ülejäänud
Ma ise pole ka eriti telefoni inimene, aga kui keegi helistab, siis ikka võtan vastu. Või kui vaja kiirelt teada, kes, kus või mis on, siis ikka helistan. Eriti tore muidugi oleks jah, kui keegi telefoni kõnendeks ei kasuta. Tellid näiteks kuskilt mingit kaupa ja siis kuller paneb sulle kuhugi fesarisse seinale mingi postituse, et kaup kohal. Või siis lihtsalt teeb pakist pildi ja siis sheerib seda.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
01.07.2015 10:44:36
|
|
|
Meilid on mul kohe avaekraanil näha. Koosekul hääletu peale ja määran kindlasti lõpuaja.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
01.07.2015 11:07:12
|
|
|
To: Dijital
Autos vastan auto BT handsfreega, esimeses peatuspunktis saan asja korda, nii loll ka ei ole, et sõites suporti üle telefoni teen
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiirP
HV Guru

|
01.07.2015 15:46:56
|
|
|
ab79 kirjutas: |
1. Kui riigiamet sulle helistab, kas siis kaebad riigiameti kohtusse?
2. Su lähedase pereliikmega juhtus õnnetus, politsei või kiirabi tahab ühendust saada, kas siis ka kaebad kohtusse?
|
Tingimustes, kus riik on kohustatud sinuga suhlema, toimub kas kirjalikult, kohaldatakse sundtoomist või siis kui lähedalseisva inimesega on juhtunud midagi hirmsat ning karistuse määramist on võimalik vältida pisikese summaga
Vanurid on tihtipeale need, kes vajaksid kaitset riigi tehtavate kõnede ees.
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
106 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
01.07.2015 19:41:06
|
|
|
Ostku siis ipod touch helistada mu teada tollega ei saa.
|
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.07.2015 19:52:27
|
|
|
heretic666, liiga lihtne lahendus. selle puhul ei saaks totraid ideid genereerida.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
mahno
HV kasutaja
|
02.07.2015 09:00:48
|
|
|
Aga ilma helistamisvõimaluseta telefonid on ammu leiutatud. Tahvelarvuti/pihuarvuti nimeks.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
AlvinL
Kreisi kasutaja

|
02.07.2015 10:48:20
|
|
|
See on mingi neetud hipster attitude. Mis on telefoni eesmärk? Selleks, et helistada. Case closed
_________________ Võimatu on teha midagi lollikindlaks, sest lollid on haruldaselt leidlikud. |
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
02.07.2015 12:11:37
|
|
|
A-lvin kirjutas: |
See on mingi neetud hipster attitude. Mis on telefoni eesmärk? Selleks, et helistada. Case closed |
aga mis on nutiseadme eesmärk? Teha paljusid asju. Vahe ka helistada, aga see on üks funktsioon paljudest ja point lihtsalt selles, et see pole enam peamine funktsioon.
Sa oma noki 5110-ga pead muidugi ainult helistama
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
02.07.2015 13:24:28
|
|
|
A-lvin kirjutas: |
See on mingi neetud hipster attitude. Mis on telefoni eesmärk? Selleks, et helistada. Case closed |
Loomulikult on algartikkel ilmselt meelega suurema tähelepanu saavutamiseks kirjutatud suht ekstreemse näitena.
Samas fakt on see, et mida põlvkond edasi, seda rohkem liigub distatsilt suhtlemine eemale tavapärasest helistamisfunktsioonist muudele rakendustele.
See ei tähenda tingimata vaid tekstipõhist suhtlemist, noored tänapäeval eelistavad juba siis lisaks häälele ka pilti näha teistega suhtlemisel.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
medicopter
HV kasutaja

|
02.07.2015 23:36:08
|
|
|
Tulevik on enese mõtte otseühendus võrgus ja isegi võimalik enda mõtet siduda kellegi teise isikuga/isikutega kui soovid. Miljoneid aastaid arenenud tsivilisatsioonid on ammu unustanud mis tähendab analoog heli kommunikatsioon.
_________________ Skype alternatiiv tulevikus ja turvalisem ka lisaks |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|