praegune kellaaeg 18.06.2025 19:56:04
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
salatoimik
HV Guru

|
28.06.2015 16:17:28
video telefoni kaamerast arvutisse |
|
|
Oskab keegi miskit lahendust välja pakkuda?
Skeem oleks järgmine. Telefoniga kuskil x punktis striimitakse video arvutisse (ilmselt arvutis peaks jooksma mingi x server selleks) ning arvutist edasi striimitakse videopilt juba sinna, kuhu vaja.
Googles on küll igasugu õpetusi kuid hea osa neist ei taha kuidagi toimida ja ausaltöelda ei jõua neid kõiki ka läbi proovida.
Teoreetiliselt võiks veel olla, et kui telefonist arvutisse striimi ei tule, siis tollel hetkel striimitakse arvutist x kohta eelnevalt määratud staatilist pilti (jpg, png vms).
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
29.06.2015 03:54:44
|
|
|
Eeldame, et android, siis näiteks see äpp: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pas.webcam
Jooksutab telefonis http striiming serverit. Lokaalvõrgus üle wifi on striimi aadress stiilis http://192.168.1.123:8080/video ehk ip'ks vastavalt telefoni aadress. See otse VLC'sse visata ja pilt on ees.
Edasi võid seda striimida kas VLC endaga või kasutad näiteks mingit OBS'i pluginat või ... edasi juba kujutlusvõime.
"Stream offline" staatilise pildi kohta ei tea, aga ehk OBS'il mingi lahendus on.
Lisaks. Tuleks mängida reso ja kvaliteediga. Mida madalamaks keerata, seda sujuvam pilt on. Tuleb leida kuldne kesktee. Olenevalt telefonist, jääb asi jõudluse taha kinni.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.06.2015 01:49:30
|
|
|
Njh, see webcam küll töötab kuid kuidas on mobiilse neti IP-ga. Kui tihti see muutub? Ses suhtes, kui hommikul lähen, vahepeal netti telefoniga ei kasuta ja siis taas striimima hakkan, kas saan sama IP või on uus IP?
Teoreetiliselt toimiks nginx rtmp server + miski äpp, mis suudaks sinna serverisse striimida. Testisin ja nginx toimib edukalt kuid äpi leidmisega läheb keeruliseks. Leidsin täpselt 2 äppi mis seda võimaldavad ja mõlema puhul paneb kaamera pange kui ma start vajutan
Põhimõtteliselt sobiks ka see ip webcam lahendus kui teaks, et telefoni IP püsib terve päeva sama...
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
30.06.2015 19:35:30
|
|
|
Kui staatilist IP'd pole tellitud, siis jookseb see m-internet arvatavasti läbi NAT'i ning "väljastpoolt" telefonile ligi pääsemine lihtsalt IP kaudu ei tule kõne alla. Variant on teha VPN ühendus enda arvutisse.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
30.06.2015 19:41:37
|
|
|
siinus kirjutas: |
Kui staatilist IP'd pole tellitud, siis jookseb see m-internet arvatavasti läbi NAT'i ning "väljastpoolt" telefonile ligi pääsemine lihtsalt IP kaudu ei tule kõne alla. Variant on teha VPN ühendus enda arvutisse. |
staatilist pole tellitud aga ligi saab (vähemalt Tele2 puhul toimib - testisin ära). Samas mu teada peaks ka tele2 nett läbi NATi siiski liikuma. Ilmselt neil pordid lahtiseks jäetud või mis moodi see toimida võiks?
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|