Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tomv
Kreisi kasutaja

|
25.06.2015 13:18:25
|
|
|
Viimasel ajal on kurdetud et minu hääl on vibreerivaks muutunud. Kuni selleni välja, et mu jutust ei saada aru. Iga kord ei juhtu, aga kord päevas ikka. Vahel mitu kõnet järjest. Helistan tagasi, siis on okei. Ei tea kas peaks hakkama telefonist viga otsima või teenusepakkujast?
_________________ jah |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.06.2015 13:55:21
|
|
|
Mul on osaliselt ekraani puutetundlikkus ära kadunud...eriti siis kui selle kiirvalikute riba alla tõmban ylevalt. Pidin seal isegi ikoone ymber tõstma, sest osasid ei ole võimalik sealt vajutada enam
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
H_K
Aeg Maha 2n

|
25.06.2015 14:03:11
|
|
|
Super AMOLED kirjutas: |
Mul on osaliselt ekraani puutetundlikkus ära kadunud...eriti siis kui selle kiirvalikute riba alla tõmban ylevalt. Pidin seal isegi ikoone ymber tõstma, sest osasid ei ole võimalik sealt vajutada enam |
Kiirvalikute riba tahab harjumist vist, mul oli häda sealt wifi sisse-välja lülitamisega, jääb mulje nagu puutetundlikus ei töötaks ja toksid mitu korda, tegelikult paistab, et need ikoonid seal muudavad on-off värvi vastavalt reaalsele toimimisele. Et wifit sisse lülitades läheb nagu sekund-kaks aega kuni ikoon heledaks muutub ehk wifiühendus on aktiviseeritud. Selline viide jätab mulje, et ikoon ei reageeri, ent tegelikult reageerib küll aga lihtsalt ei näita seda kohe välja
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
c4v6
Kreisi kasutaja

|
25.06.2015 15:07:05
|
|
|
Ekraan on imelikum tõesti.
Tegin ka factory reseti ja aku peab nüüd natukene kauem aga siiski teeb nalja. Näiteks istud facebookis ja akut on 55%...54% ja siis järsku läheb telefon kuumaks ja akut on 5% ja tsaupakaa.
See ei juhtu ainult facebookiga vaid suvalisel ajal. Telefon võib niisama ka olla üldse.
Paljud ka kurdavad, et mu hääl lainetab telefonis. Kord eemal ja kord lähemal.
Müstika
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
25.06.2015 16:00:08
|
|
|
Mul on osaliselt ekraani puutetundlikkus ära kadunud...eriti siis kui selle kiirvalikute riba alla tõmban ylevalt. Pidin seal isegi ikoone ymber tõstma, sest osasid ei ole võimalik sealt vajutada enam |
Mul oli sarnane probleem. Ühe riba ulatuses ekraanil puutetundlikkus kadus. Garantiikorras vahetati ekraan ära. Õnneks päris kiiresti, alla nädala. Ja seda müüja kaudu.
Proovi mingi joonistusprogrammi või diagnostika utiliidiga. Näed kohe ära, kus toimib ja kus mitte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MKD
HV kasutaja
|
25.06.2015 19:19:22
|
|
|
Tomv kirjutas: |
Viimasel ajal on kurdetud et minu hääl on vibreerivaks muutunud. Kuni selleni välja, et mu jutust ei saada aru. Iga kord ei juhtu, aga kord päevas ikka. Vahel mitu kõnet järjest. Helistan tagasi, siis on okei. Ei tea kas peaks hakkama telefonist viga otsima või teenusepakkujast? |
See häälevärk peaks olema nende telefonide tüüpviga, mul naise Z1C käis garantiis MTTC -s, kuna telefonile ei saanud sageli helistada, ütles, et välja lülitatud. Hoolduses vahetati emaplaat, aku jms asjad ära ning nüüd on leviga asjad korras, kuid sarnane häälevärk hakkas peale -> mürasummutuse välja lülitamine muutis asja natukene paremaks, kuid kohati on ikka katkendlikult või "nurga tagant" kuulda, lisaks kaja.
MTTC lubas uuesti eelisjärjekorras remonti võtta, saame näha, mis järgmiseks "juurde tuleb"
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ajee
HV kasutaja

|
25.06.2015 20:20:08
|
|
|
Kas sul on ka nii, et peale kõne lõpetamist kaob 3s pärast umbes 5-ks sekundiks levi ära?
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
25.06.2015 21:03:19
|
|
|
MultiUser kirjutas: |
Mul oli sarnane probleem. Ühe riba ulatuses ekraanil puutetundlikkus kadus. Garantiikorras vahetati ekraan ära. Õnneks päris kiiresti, alla nädala. Ja seda müüja kaudu.
Proovi mingi joonistusprogrammi või diagnostika utiliidiga. Näed kohe ära, kus toimib ja kus mitte. |
no puutetundlikus on vigane vaid siis kui selle kiirvalikute riba ylevalt alla tõmban. Muudes rakensustes toimib ilusasti
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
25.06.2015 22:55:34
|
|
|
Mul enda Z1 ja kõnede lainetamine, kaja ning muu müstika hakkas peale viimast uuendust
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
26.06.2015 12:08:02
|
|
|
Peale restarti kadua puutetundlikkuse jama ära. Oh seda androidi küll
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtr
HV Guru

|
28.06.2015 01:16:04
|
|
|
ajee kirjutas: |
Kas sul on ka nii, et peale kõne lõpetamist kaob 3s pärast umbes 5-ks sekundiks levi ära? |
Jagan siis kah:
Minul juhtub umbes sellist asja vahetevahel, tavaliselt ühes paksude seintega hoones. Muidu on 2G levi koguaeg olemas, aga just peale kõnet vahel kaob täielikult ja tuleb tagasi sekundite jooksul.
Vahetevahel juhtub ka nii, et kui kellelegi helistan, siis ühe korra kutsub ja siis katkeb ära. See, kellele ma helistan, vastamata kõnet enda telefonis ei näe.
Vahel, kui välja helistan, ei ole isegi kutsuvat tooni, vaid lihtsalt muneb veidi aega ja helistamise operatsioon lõpeb vaikselt ning viskab pildi tagasi kõnelogi vaatesse...
Vahel väidavad mulle helistajad, et mu telefon on levist väljas olnud isegi 5 minutit vist, kuigi tegelikult pole ja asukoht on ka igapäevaselt tuttav.
Lühikest aega oli mingi kamm, et kõne ajal ei lülitanud ekraani välja, kui telefon kõrva vastu panna. Hetkel ei mäletagi, kas see sai korda viimase uuendusega või lihtsalt restardiga.
Aku peab praegu hästi, aga enne viimast uuendust hakkas jupsima ja paaril päeval väga kiirelt tühjenema. Muidu polekski uuendust installinud, oli niigi hea.
Peal on miski ametlik 4.4.x, ilmselt kõige viimane.
_________________ M: Magic Mouse + Keyboard
M: Ryzen 2600/B450M/16GB/1TB/GTX1080/650W
M: MacBook Pro 13 i5/16/500, Dell Latitude 5510 |
|
Kommentaarid: 310 loe/lisa |
   |
2 :: |
258 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
28.06.2015 01:21:38
|
|
|
Viimane update on siiski lollipop (Android 5).
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
28.06.2015 10:43:54
|
|
|
see, et levist väljas oled, pole küll sony probleem. mul on z1 compact ja naisel lg ja sama jama. arvan, et see on rohkem elisa probleem.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
H_K
Aeg Maha 2n

|
28.06.2015 11:42:07
|
|
|
masmre kirjutas: |
see, et levist väljas oled, pole küll sony probleem. mul on z1 compact ja naisel lg ja sama jama. arvan, et see on rohkem elisa probleem. |
Ma ei oleks kindel, et ainult levi probleem, endal on kaks intsidenti, mis paneb z1 compactis kahtlema. Üks intsident jääb aasta tagusesse aega, kus sai sugulase sünnipäevale sõidetud ja sõidu käigus helistati naise samsungile, ja küsiti kaugel oleme, et mu telefon (z1 compact) olevat levist väljas - telefon mul samas autos, kenasti levipulgad olemas ja puha. OK, auto liikuv ja levipiirkondade vahel võib juhtuda sattuda sekundilistesse leviaukudesse, ent sama sõiduaeg linna jõudes helistati jälle naise telefonile, et kas saame poest läbi hüpata, ja mu telefon olevat endiselt levist väljas - igaksjuhuks tegin kohe telefonile restardi.
Teine intsident on nädalatagune, kus naise samsung sai rooditud ja alternatiivne android selga, vaja testida kas toimib, helistab mu compactile - levist väljas, helistab poisi samsungi telefonile (kõik samas toas) - toimib, helistab uuesti mulle - levist väljas, helistan ise - toimib, helistab mulle - toimib, poiss helistab mulle -toimib. Kõik telefonid Elisa võrgus, igaljuhul kerge kahtlus compacti osas on hakanud närima...
Igaksjuhuks küsisin töökaaslaselt, kellega suht tihti telefonitsi vaja suhelda, kas mu kättesaamisega on probleeme olnud, levist väljas vms - ei meenunud talle kordagi, et oleksin levist väljas olnud. Võta nüüd kinni, milles asi.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
protzezzor
HV vaatleja
|
28.06.2015 12:50:11
|
|
|
Ka mul sama jama, et kaks nädalat tagasi hakati kurtma, et kohati ei saa mitte midagi aru, mida räägin, sest hääl pidi niiöelda sa-kk-i-ma ja osa jutust ära kaduma. Kaalusin juba garantiisse saatmist, aga kui see probleem veel paljudel, siis pole vast mõtet ja tuleb lootma jääda sellele, et laheneb asi ise mõne uuendusega. Leviprobleemid on kogu aeg olnud, vana telefoni kasutades oli levi veel igal pool ja alati põhjas, Z1C 'ga on levi väga kõikuv - üks hetk põhjas, teine hetk pole üldse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
masmre
Kreisi kasutaja

|
28.06.2015 15:20:46
|
|
|
see levist väljas on siis ka kui levi on hea. Ise kahtlustan ikkagi elisat, sest sama probleem on mul olnud huavei ja motorolaga ka.
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
MKD
HV kasutaja
|
28.06.2015 16:11:57
|
|
|
see, et levist väljas oled, pole küll sony probleem. mul on z1 compact ja naisel lg ja sama jama. arvan, et see on rohkem elisa probleem. |
Siiski, siiski. Mul naise Z1C käis garantiis taolise probleemiga, ennem oli ta Elisas kaarti vahetanud ning lõpuks ka EMTsse üle kolinud, aitas alles garantiis emaplaadi vahetus.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
28.06.2015 18:57:07
|
|
|
Töötan juba mitu aastat samas kohas ja samade paksude seinte vahel ja võin öelda, et levi kadumine ja võrgu otsimine pole kindlasti seotud selle mudeliga. Varem lukustasin üht teist sony ainult 2g peale, et saadaval oleksin aga nüüd mastid ja sagedused vähe paremaks läinud. Kusjuures siiamaani on üks kindel teelõik puude vahel kus lihtsalt levi kaob ja algul muidugi kahtlustasin telefoni selles kuid ühel hetkel märkasin, et koguaeg sama koht ja nüüd juba tean arvestada, et asi on ikkagi tele2 levis.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtr
HV Guru

|
28.06.2015 19:39:31
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Viimane update on siiski lollipop (Android 5). |
Ära sa märgi. Minul on siiski peal kõige viimane Android 4, mis Sony selle telefoni jaoks teinud on.
Krt see Elisa siis mu EMT levi ära peab rikkuma
|
   |
258 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
markox
HV vaatleja
|
28.06.2015 19:50:57
|
|
|
Ma arvan, et xtr mõtleski, et tal peal kõige viimane KitKat-i versioon. Mis peaks kõigi eelduste kohaselt olema kõige stabiilsem ja töökindlam 4.4... originaal versioonidest.
Ega see 5.0 update ju kohustuslik pole, kui ei taha pole vaja panna.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
28.06.2015 20:24:04
|
|
|
5 peale uuenduseks ju arvutiga vaja yhendada
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
xtr
HV Guru

|
28.06.2015 22:56:02
|
|
|
Ma pole selle 5-ga kiirustanud tõesti, teiste kommentaaridest on jäänud mulje, et ebamugavusi jätkub.
|
   |
258 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
28.06.2015 23:03:10
|
|
|
Jep. Kitkat oli parem/mugavam/käepärasem. Midagi sellist ei lisandunud millest enne puudust oleks olnud. Pigem ytleks, et kehvem lausa
|
|
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
29.06.2015 18:52:49
|
|
|
paljud siin erinevaid kilesid tellinud... on need nillkin'i kiled head või peaks muud eelistama (klaasid tegelikult on nad vast)
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
|