Mäletan väikese Bobby Tables'i lugu küll. Hea, aga mitte just uus ja kusagilt siit foorumist kindlasti läbi käinud. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Uninstallisin totalmedia theatre arvutist, sest win 10-ga ei funka
Viskas hea errori
Windoza muidu inglise keelne _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Aeg W10 upgrade tega. Ma saaks 18,8Ghz peale prose (4,7x4)
Mul peaks tulema 25,2GHz _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
rmc, Esimene on õige. Vaikimisi kuvab stock kellasid mis 2500K puhul ongi 3,30Ghz. Nii tark windows ise pole, et oskaks OC lugeda ja seega peab veidi registrimudimist tegema @ HKLM\HARDWARE\DESCRIPTION\System\CentralProcessor
Tulemus veidi parem aga Control panel võtab stock sageduse jätkuvalt eiteakust:
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Seda ei vaadanudki, aga andsin teada. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Nüüd lõpuks tuli ilus kiri ette error 0x8007045b
Win10 ja update on tüütu lugu, kohe vägisi, salaja tahab asja ära teha Oli nagu kinni pandud aga hakkas jälle uut versiooni installima 16GB ja midagi peale. Korra olen lasknud peale aga tuli taastada sest vanemate programmidega oli jamasi, kellel menüü ei avanenud, kellel avanes aga osaliselt. Seda võin lugeda üheks kõige oodatuimks erroriks mis võiks 24/7 jäädagi. Win7 oli normaalne tööloom mis kannatab veel ehk aastat 5 kasutada win10 oma veidrustega on ära tüüdanud. Oleks ammu win7 peale läinud aga 4K kuvar takistab, suht uus ja garantiiga......kui jätkub siis kuvar müüki ja 2K kuvar +win7 on vähemalt rahulikum.
sama123, Mis takistab 4K kuvarit Win7-ga kasutamast?
4K resoga on isegi win10 all scaleerimisega jamad. Peab iga kord nvidia control paneli näppima. Jamad on vanemate programmidega enne 2013a. väljalastutega. Win7-l eeldan aga pole veel proovinud on suuremad probleemid kui foorumeid lugeda. Kui on kõik uued asjad siis pole jamasid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.