Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Batman: Arkham Knight märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
softis
HV Guru
softis

sõnum 25.06.2015 16:55:30 vasta tsitaadiga

Ega ilmaasjata pole Steami lehel, et "coming fall 2015" icon_razz.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 25.06.2015 17:04:47 vasta tsitaadiga

Mul jookseb mäng küll täiesti talutavalt. Batmobiiliga ringi kärutades on kohati langusi, aga üldjuhul see mõttetu pann millega väga ei viitsi liikuda.
Kakluste ajal segab ka kuna on E nuppuga kutsutav ja harjumuspäraselt teistest mängudest vajutan ma E-d palju millegipärast icon_razz.gif

Tundub et seda vanematest mängudest pärit kaklus areenasid enam pole kus oli 3-4 roundi punktide peale ja iga raund oli rohkem või tugevamad mehed vastu.

Millegipärast ei tahtnud fraps näidata mul fps-i ja shadowplay ei lindistanud ka kui vajutasin selle viimane 5min nupu kombole ja fps ei näidanud ka sellega.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 25.06.2015 17:12:26 vasta tsitaadiga

http://www.themarysue.com/batman-arkham-misogyny/
icon_eek.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 25.06.2015 17:42:53 vasta tsitaadiga

koom, et nividia promob antud mänguga efekte ja pc kasutajad kellele asja promoti ei näegi osasid efekte. endale tundub küll see vihma efekt suht meh olevat, mitte midagi uut ja teistest mängudes isegi paremat nähtud. suits on kah paras promo, auto rataste alt tulev suits reageerib liigutustele aga näiteks tänaval põleva bussi suits ei reageeri millelegi icon_lol.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
The Man
HV kasutaja
The Man

sõnum 25.06.2015 19:22:25 vasta tsitaadiga

Sellised lintšimised on lahedad, aga harva põhjendatud. Isegi TB nendib oma videos, et tegelikult tal erilisi probleeme ei ole ja tsiteerib teisi. Lõpuks on nii, et ma arvasin, et ta arvas, et kolmas kirjutas kusagil, et sel on mingi probleem. Mis võis olla ülekuumenenud kartul, aga who gives a shit at that point, meelepaha lumepall juba veereb ja peksmiseks sobiv õhkkond on loodud. Päris hirmutav, kui lihtsalt see tänapäeval käib.
KuriVaiM1
HV veteran
KuriVaiM1

sõnum 25.06.2015 19:35:25 vasta tsitaadiga

lopes39, muuda nupp ära, sa proovid "combat takedowni" teha E vajutades, need liigutused tulevad arvatavasti hiljem nagu ka eelnevates mängudes kui piisavalt stoorit läbitud
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
W!ngs
HV kasutaja
W!ngs

sõnum 25.06.2015 19:59:38 vasta tsitaadiga

The Man kirjutas:
Sellised lintšimised on lahedad, aga harva põhjendatud. Isegi TB nendib oma videos, et tegelikult tal erilisi probleeme ei ole ja tsiteerib teisi. Lõpuks on nii, et ma arvasin, et ta arvas, et kolmas kirjutas kusagil, et sel on mingi probleem. Mis võis olla ülekuumenenud kartul, aga who gives a shit at that point, meelepaha lumepall juba veereb ja peksmiseks sobiv õhkkond on loodud. Päris hirmutav, kui lihtsalt see tänapäeval käib.

Mis sa trollid või oledki ehtne idioot? ca 70% inimesed negatiivsete reviewdega ja paljud teised mujal internetis peaksid sinu meelest lihtsalt vait olema ja mitte avaldama mitte mingisugust pahameelt pooleldi, kui sedagi töötava AAA mängu osas? Ma lihtsalt... ei mõista, et kus peitub sinu mõttekäigus loogika. Mäng näeb halvem välja (nii palju siis Nvidia promost) ja töötab halvemini, kui närustel konsoolidel ning sina arvad, et see on OK? -- "Hoidke kriitika omale, 30% inimestel AAA mäng ju TÖÖTAB!"
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
The Man
HV kasutaja
The Man

sõnum 25.06.2015 20:16:49 vasta tsitaadiga

Õige, ilmselgelt on hetkel ainult üks õige seisukoht ja tuleb peksta kõiki, kes sellest aru ei saa. Steami statside alusel mängib hetkel ca 20k+ idiooti seda mängu, aimamata, et nende mängus puuduvad lubatud veepisarad.
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 25.06.2015 20:27:10 vasta tsitaadiga

Veepisarad on kõige väiksem mure sellel mängul.
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
W!ngs
HV kasutaja
W!ngs

sõnum 25.06.2015 20:29:52 vasta tsitaadiga

The Man kirjutas:
Õige, ilmselgelt on hetkel ainult üks õige seisukoht ja tuleb peksta kõiki, kes sellest aru ei saa. Steami statside alusel mängib hetkel ca 20k+ idiooti seda mängu, aimamata, et nende mängus puuduvad lubatud veepisarad.

Noh ja need ongi need, kellel mäng töötab või keda ei koti performance probleemid ning ei tee 30 ja 60 fpsil vahet. Aga mis ma isegi 30fpsi mainin, mäng ei suuda isegi seda stabiilselt hoida high-end arvutite peal.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 25.06.2015 20:33:36 vasta tsitaadiga

$ony poolt tellitud. PS4 ei tohi ju halvemini seda mängu jooksutada.
Sama mis watchdogs ja unity.

karvane
HV kasutaja

sõnum 25.06.2015 20:43:14 vasta tsitaadiga

The Man kirjutas:

TB konstateeris, et tal võib olla natukene probleeme, aga samas rõhus, et tema riistvaraga ei tohiks see mäng ka nii kehvasti mängida, ala üleklokitud titan X, hexa-core intel, kiired SSD'd jne.. nagu ta ise kokku võttis - 5000 taalane mängumasin.
Enamikul meist pole sellist võimalust. Samas ta konstateeris ka fakti, et see mäng üldse ei toeta SLI'd, mäng jooksis hoopis halvemini tema puhul.

Siin see video ise:

Link
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 25.06.2015 21:54:00 vasta tsitaadiga

Kuna mulle arkhami seeriad on meeldinud siis jumal tänatud, et olen selle vähemuse hulgas kellel mänguga probleeme pole. Kuigi aus olla siis seda tankiga möllu küll väga teha ei viitsi.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 25.06.2015 22:55:13 vasta tsitaadiga

Nimetu112 kirjutas:
Kuna mulle arkhami seeriad on meeldinud siis jumal tänatud, et olen selle vähemuse hulgas kellel mänguga probleeme pole. Kuigi aus olla siis seda tankiga möllu küll väga teha ei viitsi.

Mulle on ka see arkhami seeria ka alati väga meeldinud ja sain nüüd ka lõpuks proovitud seda. Ütleks enda mulje ja profiiliarvuti järgi et, kõige hullem ta ka nüüd polnud....selles mõttes kõige selle jutu järgi mida igalpool kirjutati ootasin hullemat a la mingi graafika aastast 2005 icon_lol.gif Muidugi kunagiste videote järgi, nägi see graafika hulka parem välja ja loomulikult võiks parem olla... aga ootame ja loodame et nad ikka parandavad seda graafikat ja n.ö mängu performance ka... selles mõttes et väga hullu läägi mul ei esinenud,aga osades kohtades jõnksutas küll ja nagu n.ö mäng kiilus kinni mõneks sekundiks,nagu mäng laeks veel ennast...ehk siis fps dropi esines ikka küllaga ja just selle batmobilega ringi kimades. Muidugi mul sellel mängule kõige uuemaid soovitatud drivereid ei ole veel paigaldatud ,momendil on peal 352.86 whql driverid ja iseasi kas need uued nüüd momendil asja väga palju paremaks teevad.

Mäng on ise stoori poole pealt küll huvitav ja hoiab mängimas,batmobilega on väga äge ringi kimada ja nagu alati on seekord ka nende tänaval jõlkuvate kaakide sõnavara tasemel thumbs_up.gif Kuulsin sellist asja batmobilega ringi kimades et, oh batman now is a using tank,he is cheater vms thumbs_up.gif või siis batman is gone, lets rob another liquer store icon_lol.gif
Endal on mäng installitud tavalise hdd-e peale ,see total biscuit mainis et mäng on tal ssd peal, ei tea palju see siis sellele mängul juurde ka annab siis seda n.ö performance ? Muidugi huvi pärast prooviks ka ssd peal ,aga siis peaks maha uninstallima mängu ja uuesti hakkama tõmbama et see SSD-e peale installida ja mu ssd ketas ei ole väga suur ka 128gb vms ja 70gb vaba momendil... kunagi ehk võiks proovida... keegi võiks öelda kas nende uuemate driveritega jookseb näiteks paremini ? V-sync ma panin off? Kas see muudab midagi paremaks ka kui ma lülitaks selle sisse ? ülejäänud settingud mis seal olid need on kõik põhjas.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Rauno266
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 26.06.2015 08:11:37 vasta tsitaadiga

The Man kirjutas:

Hea näide sellest, kuidas keegi, kes pole ise mängu mänginudki, kukub lahmima teemadel, millest ta absoluutselt midagi ei tea. See veepisarate teema mainiti lihtsalt ära, kuna 500$-ne konsool suutis paremini ning rohkemate efektidega jooksutada mängu kui 5000$-ne arvutikomplekt. Endal on mäng installitud SSD-le, arvutil 16GB RAM-i, videoks GTX970 ja proseks i5-4690k. Sellise kooslusega ei tohiks ükski mäng 1080p peal jooksutamata jääda, aga näed jääb.

Mäng ise tundub väga hea olevat ja ma usun, et seetõttu need 20k "idiooti" pursivadki mängida. Samasuguseid mängijanumbreid näitas ka AC: Unity pärast launchi. Kas tahad öelda, et ka see mäng oli tegelikult korras ja lihtsalt inimesed üritasid seda oma kartulite peal mängida?
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 41
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 26.06.2015 09:51:42 vasta tsitaadiga

Ikka suht pretseneditu olukord. Mina ei mäleta millal AAA klassi mäng viimati tagasi võeti kõigist kanalitest k.a füüsilised koopiad. Kui tegu oleks mingite väikeste probleemidega mis ainult mingi kindla raua peal esinevad ja mõjutavad piiratud hulga inimesi, siis piisaks patchist nagu alati. Antud juhul on negatiivsete ülevaatete põhjal probleemid nelja või isegi viiekohalisel hulgal inimestel.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 26.06.2015 10:48:02 vasta tsitaadiga

Tänu sellele, et steamist saab nüüd raha tagasi küsida ofc!
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.06.2015 10:49:32 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Tänu sellele, et steamist saab nüüd raha tagasi küsida ofc!

Sõna. Steami refundid avasid täiesti uue ajajärgu PC gamingus.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
The Man
HV kasutaja
The Man

sõnum 26.06.2015 16:34:32 vasta tsitaadiga

Lisaks Steamile lubab GMG nüüd ka kohest refundi, kes sealt ostnud ei pea esimest patchi ära ootama. GTX760 kaardiga jookseb mäng 35-40fps ümber.
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 26.06.2015 17:52:34 vasta tsitaadiga

Mul on hints on peal ja ikka jube vähe annab mingit abi see asjandus.
Leaderboard on ka tühi millegipärast icon_razz.gif

Riddle-i 9-s challange on liiga jõhker. 3 ringi vaja sõita ja iga ringio jaoks minut 20 sekundit ja kolmandat ringi ära ei tee, kuna see autoga seinal sõitmine on ikka liiga ulme icon_razz.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 26.06.2015 22:40:56 vasta tsitaadiga

http://steamcommunity.com//app/208650/discussions/0/523890046870624615

Võimalik fix hitchingule ja tekstuurideprobleemile.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 26.06.2015 23:05:26 vasta tsitaadiga

veel fixe
https://steamcommunity.com/app/208650/discussions/0/594821545178755667/
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 27.06.2015 08:40:47 vasta tsitaadiga

Õnneks PS4 jal jookseb ilusti ja näeb hea välja,saab rahulikult läbi mängida.Mäng tundub ka päris hea ja huvitav 10 tundi mänginud ehk poole peal kuskil
HV Guru
Gap

sõnum 27.06.2015 12:58:55 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
http://steamcommunity.com//app/208650/discussions/0/523890046870624615

Võimalik fix hitchingule ja tekstuurideprobleemile.

Kuidas ma saan seda fix kasutada ? oleks keegi nii kena ja seletaks lollile ka kuidas ma täpsemalt peaks tegema ? Ma seda tean et ma pean üles otsima selle BM.engine,aga kus see täpsemalt asub seda ma ei tea icon_neutral.gif ja seal neid numbreid muutma,aga mis ma pärast pean tegema et mäng selle salvestaks ja see mängu kuidagi tuksi ei keeraks ?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 27.06.2015 13:13:30 vasta tsitaadiga

Batman Arkham Knight\BMGame\Config\BMengine.ini ava notepadis, tee muudatused, siis failil paremklikk ja properties ning sealt pane "read-only", muidu ta muudab need ise tagasi.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Batman: Arkham Knight mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.