Ega ilmaasjata pole Steami lehel, et "coming fall 2015" _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mul jookseb mäng küll täiesti talutavalt. Batmobiiliga ringi kärutades on kohati langusi, aga üldjuhul see mõttetu pann millega väga ei viitsi liikuda.
Kakluste ajal segab ka kuna on E nuppuga kutsutav ja harjumuspäraselt teistest mängudest vajutan ma E-d palju millegipärast
Tundub et seda vanematest mängudest pärit kaklus areenasid enam pole kus oli 3-4 roundi punktide peale ja iga raund oli rohkem või tugevamad mehed vastu.
Millegipärast ei tahtnud fraps näidata mul fps-i ja shadowplay ei lindistanud ka kui vajutasin selle viimane 5min nupu kombole ja fps ei näidanud ka sellega.
koom, et nividia promob antud mänguga efekte ja pc kasutajad kellele asja promoti ei näegi osasid efekte. endale tundub küll see vihma efekt suht meh olevat, mitte midagi uut ja teistest mängudes isegi paremat nähtud. suits on kah paras promo, auto rataste alt tulev suits reageerib liigutustele aga näiteks tänaval põleva bussi suits ei reageeri millelegi _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Sellised lintšimised on lahedad, aga harva põhjendatud. Isegi TB nendib oma videos, et tegelikult tal erilisi probleeme ei ole ja tsiteerib teisi. Lõpuks on nii, et ma arvasin, et ta arvas, et kolmas kirjutas kusagil, et sel on mingi probleem. Mis võis olla ülekuumenenud kartul, aga who gives a shit at that point, meelepaha lumepall juba veereb ja peksmiseks sobiv õhkkond on loodud. Päris hirmutav, kui lihtsalt see tänapäeval käib. _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
lopes39, muuda nupp ära, sa proovid "combat takedowni" teha E vajutades, need liigutused tulevad arvatavasti hiljem nagu ka eelnevates mängudes kui piisavalt stoorit läbitud _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Sellised lintšimised on lahedad, aga harva põhjendatud. Isegi TB nendib oma videos, et tegelikult tal erilisi probleeme ei ole ja tsiteerib teisi. Lõpuks on nii, et ma arvasin, et ta arvas, et kolmas kirjutas kusagil, et sel on mingi probleem. Mis võis olla ülekuumenenud kartul, aga who gives a shit at that point, meelepaha lumepall juba veereb ja peksmiseks sobiv õhkkond on loodud. Päris hirmutav, kui lihtsalt see tänapäeval käib.
Mis sa trollid või oledki ehtne idioot? ca 70% inimesed negatiivsete reviewdega ja paljud teised mujal internetis peaksid sinu meelest lihtsalt vait olema ja mitte avaldama mitte mingisugust pahameelt pooleldi, kui sedagi töötava AAA mängu osas? Ma lihtsalt... ei mõista, et kus peitub sinu mõttekäigus loogika. Mäng näeb halvem välja (nii palju siis Nvidia promost) ja töötab halvemini, kui närustel konsoolidel ning sina arvad, et see on OK? -- "Hoidke kriitika omale, 30% inimestel AAA mäng ju TÖÖTAB!"
Õige, ilmselgelt on hetkel ainult üks õige seisukoht ja tuleb peksta kõiki, kes sellest aru ei saa. Steami statside alusel mängib hetkel ca 20k+ idiooti seda mängu, aimamata, et nende mängus puuduvad lubatud veepisarad. _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
Õige, ilmselgelt on hetkel ainult üks õige seisukoht ja tuleb peksta kõiki, kes sellest aru ei saa. Steami statside alusel mängib hetkel ca 20k+ idiooti seda mängu, aimamata, et nende mängus puuduvad lubatud veepisarad.
Noh ja need ongi need, kellel mäng töötab või keda ei koti performance probleemid ning ei tee 30 ja 60 fpsil vahet. Aga mis ma isegi 30fpsi mainin, mäng ei suuda isegi seda stabiilselt hoida high-end arvutite peal.
Sellised lintšimised on lahedad, aga harva põhjendatud. Isegi TB nendib oma videos, et tegelikult tal erilisi probleeme ei ole ja tsiteerib teisi. Lõpuks on nii, et ma arvasin, et ta arvas, et kolmas kirjutas kusagil, et sel on mingi probleem. Mis võis olla ülekuumenenud kartul, aga who gives a shit at that point, meelepaha lumepall juba veereb ja peksmiseks sobiv õhkkond on loodud. Päris hirmutav, kui lihtsalt see tänapäeval käib.
TB konstateeris, et tal võib olla natukene probleeme, aga samas rõhus, et tema riistvaraga ei tohiks see mäng ka nii kehvasti mängida, ala üleklokitud titan X, hexa-core intel, kiired SSD'd jne.. nagu ta ise kokku võttis - 5000 taalane mängumasin.
Enamikul meist pole sellist võimalust. Samas ta konstateeris ka fakti, et see mäng üldse ei toeta SLI'd, mäng jooksis hoopis halvemini tema puhul.
Kuna mulle arkhami seeriad on meeldinud siis jumal tänatud, et olen selle vähemuse hulgas kellel mänguga probleeme pole. Kuigi aus olla siis seda tankiga möllu küll väga teha ei viitsi.
Kuna mulle arkhami seeriad on meeldinud siis jumal tänatud, et olen selle vähemuse hulgas kellel mänguga probleeme pole. Kuigi aus olla siis seda tankiga möllu küll väga teha ei viitsi.
Mulle on ka see arkhami seeria ka alati väga meeldinud ja sain nüüd ka lõpuks proovitud seda. Ütleks enda mulje ja profiiliarvuti järgi et, kõige hullem ta ka nüüd polnud....selles mõttes kõige selle jutu järgi mida igalpool kirjutati ootasin hullemat a la mingi graafika aastast 2005 Muidugi kunagiste videote järgi, nägi see graafika hulka parem välja ja loomulikult võiks parem olla... aga ootame ja loodame et nad ikka parandavad seda graafikat ja n.ö mängu performance ka... selles mõttes et väga hullu läägi mul ei esinenud,aga osades kohtades jõnksutas küll ja nagu n.ö mäng kiilus kinni mõneks sekundiks,nagu mäng laeks veel ennast...ehk siis fps dropi esines ikka küllaga ja just selle batmobilega ringi kimades. Muidugi mul sellel mängule kõige uuemaid soovitatud drivereid ei ole veel paigaldatud ,momendil on peal 352.86 whql driverid ja iseasi kas need uued nüüd momendil asja väga palju paremaks teevad.
Mäng on ise stoori poole pealt küll huvitav ja hoiab mängimas,batmobilega on väga äge ringi kimada ja nagu alati on seekord ka nende tänaval jõlkuvate kaakide sõnavara tasemel Kuulsin sellist asja batmobilega ringi kimades et, oh batman now is a using tank,he is cheater vms või siis batman is gone, lets rob another liquer store
Endal on mäng installitud tavalise hdd-e peale ,see total biscuit mainis et mäng on tal ssd peal, ei tea palju see siis sellele mängul juurde ka annab siis seda n.ö performance ? Muidugi huvi pärast prooviks ka ssd peal ,aga siis peaks maha uninstallima mängu ja uuesti hakkama tõmbama et see SSD-e peale installida ja mu ssd ketas ei ole väga suur ka 128gb vms ja 70gb vaba momendil... kunagi ehk võiks proovida... keegi võiks öelda kas nende uuemate driveritega jookseb näiteks paremini ? V-sync ma panin off? Kas see muudab midagi paremaks ka kui ma lülitaks selle sisse ? ülejäänud settingud mis seal olid need on kõik põhjas.
Õige, ilmselgelt on hetkel ainult üks õige seisukoht ja tuleb peksta kõiki, kes sellest aru ei saa. Steami statside alusel mängib hetkel ca 20k+ idiooti seda mängu, aimamata, et nende mängus puuduvad lubatud veepisarad.
Hea näide sellest, kuidas keegi, kes pole ise mängu mänginudki, kukub lahmima teemadel, millest ta absoluutselt midagi ei tea. See veepisarate teema mainiti lihtsalt ära, kuna 500$-ne konsool suutis paremini ning rohkemate efektidega jooksutada mängu kui 5000$-ne arvutikomplekt. Endal on mäng installitud SSD-le, arvutil 16GB RAM-i, videoks GTX970 ja proseks i5-4690k. Sellise kooslusega ei tohiks ükski mäng 1080p peal jooksutamata jääda, aga näed jääb.
Mäng ise tundub väga hea olevat ja ma usun, et seetõttu need 20k "idiooti" pursivadki mängida. Samasuguseid mängijanumbreid näitas ka AC: Unity pärast launchi. Kas tahad öelda, et ka see mäng oli tegelikult korras ja lihtsalt inimesed üritasid seda oma kartulite peal mängida?
Ikka suht pretseneditu olukord. Mina ei mäleta millal AAA klassi mäng viimati tagasi võeti kõigist kanalitest k.a füüsilised koopiad. Kui tegu oleks mingite väikeste probleemidega mis ainult mingi kindla raua peal esinevad ja mõjutavad piiratud hulga inimesi, siis piisaks patchist nagu alati. Antud juhul on negatiivsete ülevaatete põhjal probleemid nelja või isegi viiekohalisel hulgal inimestel. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Lisaks Steamile lubab GMG nüüd ka kohest refundi, kes sealt ostnud ei pea esimest patchi ära ootama. GTX760 kaardiga jookseb mäng 35-40fps ümber. _________________ Press A to disagree.
<Too late!>
Mul on hints on peal ja ikka jube vähe annab mingit abi see asjandus.
Leaderboard on ka tühi millegipärast
Riddle-i 9-s challange on liiga jõhker. 3 ringi vaja sõita ja iga ringio jaoks minut 20 sekundit ja kolmandat ringi ära ei tee, kuna see autoga seinal sõitmine on ikka liiga ulme
Õnneks PS4 jal jookseb ilusti ja näeb hea välja,saab rahulikult läbi mängida.Mäng tundub ka päris hea ja huvitav 10 tundi mänginud ehk poole peal kuskil _________________
Võimalik fix hitchingule ja tekstuurideprobleemile.
Kuidas ma saan seda fix kasutada ? oleks keegi nii kena ja seletaks lollile ka kuidas ma täpsemalt peaks tegema ? Ma seda tean et ma pean üles otsima selle BM.engine,aga kus see täpsemalt asub seda ma ei tea ja seal neid numbreid muutma,aga mis ma pärast pean tegema et mäng selle salvestaks ja see mängu kuidagi tuksi ei keeraks ?
Batman Arkham Knight\BMGame\Config\BMengine.ini ava notepadis, tee muudatused, siis failil paremklikk ja properties ning sealt pane "read-only", muidu ta muudab need ise tagasi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.