Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Soulflyr
HV vaatleja

|
22.06.2015 13:01:48
Thomson TG585 ja Starmani kaabelmodem |
|
|
Tegin TG585-le wan pordi ja ühendasin Starmani kaabelmodemi http://www.starman.ee/abikeskus/seadmed/modemid/epc-3008-30-kaabelmodem järgi.
Mul on 100mbit/s allalaadimiskiirus, aga läbi thomsoni tuleb ainult 60mbit/s. Upload on nii nagu peab 20mbit/s.
Samuti otse modemist ühendades on kenasti 100mbit/s alla.
Kas seal ongi mingi seadmete konflikt lihtsalt või annab kuskil ruuterist midagi konfigureerida veel?
_________________ More Power! |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
24.06.2015 17:26:12
|
|
|
Äkki see Thomson ei jõua. Ma testiks näiteks sedasi, et ühendaks selle Thomsoni 2 GBit kaardiga arvuti vahele ja vaataks, mis kiirusega sellisel juhul ühendus on ja mis Thomson enda koormuseks näitab.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
wiinanina
HV kasutaja
|
25.06.2015 10:03:38
|
|
|
OFFF kirjutas: |
Äkki see Thomson ei jõua. Ma testiks näiteks sedasi, et ühendaks selle Thomsoni 2 GBit kaardiga arvuti vahele ja vaataks, mis kiirusega sellisel juhul ühendus on ja mis Thomson enda koormuseks näitab. |
Ega see nii lihtne ka kontrollida ei ole.
Paljudel juhtudel need karbid j6uavad probleemivabalt puhta ruuterina täis kiirusega pakette edastada. Aga kui läheb näiteks NAT-i tegemiseks siis jääb v6hma väheks.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
25.06.2015 14:22:41
|
|
|
wiinanina kirjutas: |
OFFF kirjutas: |
Äkki see Thomson ei jõua. Ma testiks näiteks sedasi, et ühendaks selle Thomsoni 2 GBit kaardiga arvuti vahele ja vaataks, mis kiirusega sellisel juhul ühendus on ja mis Thomson enda koormuseks näitab. |
Ega see nii lihtne ka kontrollida ei ole.
Paljudel juhtudel need karbid j6uavad probleemivabalt puhta ruuterina täis kiirusega pakette edastada. Aga kui läheb näiteks NAT-i tegemiseks siis jääb v6hma väheks. |
Kusjuures, ma pärast postitamist mõtlesin selle peale, et kas peaks tegema üks EDIT ja rõhutama, et loomulikult oleks vaja ja NATi teha. Samas, nii palju kui ma selle jõleduse seadistusliidese sarnast toodet mäletan, siis "WAN otsa" konfigureerimine tekitab sinna vaikimisi kohustuslikus korras NATi.
Eks teema algataja testib ära, kui viitsib, ja annab teada, kuidas värk oli.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
25.06.2015 14:54:44
|
|
|
isegi hästi saad.
Tal ju sees broadcomi 240MHz prose, mis ei olegi võimeline kiiremini liigutama.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|