praegune kellaaeg 23.06.2025 07:45:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Athunik
HV kasutaja

|
24.06.2015 17:43:50
Kuidas toiteplokki maha laadida?! |
|
|
Tervist,
Selline küsimus tekkis üle pika aja, et kas keegi teist on võtnud varem toiteploki lahti? Arvuti on tükk aega surmvaikne olnud ja nüüd äkitselt hakanud toiteploki sees see ventilaator mürinat tegema. Seda ta teeb vahel isegi tunde peale niisama netis surfamist. Ühesõnaga, ma olen netist vaadanud kõik kuidas see ventilaatori vahetus käib ja kõik näib nagu käkitegu. Toiteplokiks on mul siis Corsair CS750M ja küsimus seisneb nüüd pigem selles, et kuidas ma saaksin oma toiteploki nö. maha laadida? Sest selge see, et toiteplokki peaks ju mingisugune laeng jääma sisse ka peale sellelt toite eemaldamist? Isegi kui ma mingit kondekat väga toksima ei hakka, siis parem siiski maha laadida kui pärast kahetseda.
Tänud kõikidele, kes suvatsevad natukene juhendada!
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
24.06.2015 17:47:42
|
|
|
vajuta peale seinast väljatirimist arvuti power nuppu
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
25.06.2015 10:48:05
|
|
|
salatoimik, aah.. Selge pilt! Selle järgi võin järeldada, et toiteplokk laeb ennast erinevatesse komponentidesse maha?
Keegi kuskil rääkis, et peale nupu vajutamist tuleks oodata ka mingisugune pool tundi. Ei tea kas see nüüd tõsi, aga eks täidan ka selle ohutusnõude. Igatahes sain targemaks jälle! Loodetavasti saan panna toiteplokki oma üle jäänud Corsair AF120 ventilaatori, kuigi võimalik, et kuju pärast see ei sobi juba. A-nuh, tänud veelkord!
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ifeeldeadp
Kreisi kasutaja

|
09.09.2015 13:51:55
|
|
|
Ja mida teha, kui blokk ei ole ühenduses arvutiga ja pole päris kindel, mis seisus ta on ?
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
09.09.2015 14:46:39
|
|
|
Siuke tester on olemas.
Ventika vahetamisel trükkplaadi alumist poolt ehk ei näegi, seega väga ohtu pole.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|