Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
24.06.2015 12:56:11
Heli telefonist ressiiverisse |
|
|
Olen omadega natuke hädas. Tahan muusikat saada telefonist Sony Z ressiiverisse Denon X2000.Muusika peab tulema üle juhtme, on välis üritus. Võtsin kõrvaklapide väljundist ja asi töötab kuid ressiiverist väljuv heli jääb nõrgaks. Proovisin USB kaudu, ei tulnud läbi. Kui ma kasutaks telefonist microusb ja ressiiverisse viiks Aux-hdmi kaudu kas see oleks parem. Kui kellelgi on häid mõtteid ootan huviga. Tänades
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
24.06.2015 13:08:32
|
|
|
Kui telefoni võimendus lahjaks resiiveri sisendi jaoks jääb, siis tõesti üle HDMI peaks parem olema, kuna sellisel juhul on tegemist digisignaaliga ja telefoni võimendus ei mängi mingit rolli. Teine variant on loomulikult see, et üritad resiiverit kasutada üle ettenähtud võimsuse ja sellest head nahka kindlasti ei tule.
_________________ Mess with the best, die like the rest! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
24.06.2015 13:23:40
|
|
|
Tänan, hea kuulda et siis see variant kus heli viia üle Hdmi toimib.
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anti112
HV Guru

|
24.06.2015 17:23:38
|
|
|
Telefonist multimeedia heli on ikka põhja keeratud?
Enda ZList tuleb küll klapiväljundist ressiiveri liinisisendisse piisavalt tugev signaal.
|
|
Kommentaarid: 127 loe/lisa |
   |
110 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
25.06.2015 17:52:43
|
|
|
Anti112 kirjutas: |
Telefonist multimeedia heli on ikka põhja keeratud?
Enda ZList tuleb küll klapiväljundist ressiiveri liinisisendisse piisavalt tugev signaal. |
Hea idee. Ma panin telefoni külje nuppudega põhja, see ei olnud piisav. Proovisin järgi, oli parem aga mitte piisavalt.
NB. Proovisin sellist varianti: viisin kõrvaklapide väljundist juhtmega LP plaadimängija võimendisse ja sealt juhtmega ressiiverisse. Heli tuli läbi aga äärmiselt viletsa kvaliteediga,mis läks valesti.
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
loox
HV kasutaja
|
26.06.2015 01:20:21
|
|
|
See on vist RIAA equalization, mis sellises skeemis heli ära rikub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
26.06.2015 01:50:46
|
|
|
telefonidest ja muudest taolistest seadmetest tulev analoogsignaal ongi reeglina liiga nõrga nivooga resside ja võimendite jaoks. kodukasutuses piisab (kuigi tegelikult kvaliteet kannatab), kuna tavaliselt kodus ei keerata muusikat nagunii eriti julmalt peale aga kui kuskil mingit nö. "pidu" vaja teha sel moel siis on natuke häda käes. sony telefonidel olen justkui näinud mingeid "optsioone" menüüdes kuskil, mis peaks idee poolest tõstma nivood. samas ei tea garanteerida kui hästi need reaalselt toimivad ja tuleb arvestada, et kogu see asi seal on mõeldud siiski kõrvaklappide jaoks tegelikult. ühtlasi need "optsioonid" üldiselt kõik tekitavad väljundis mingitlaadi moonutust, mis jõuab siis loomulikult ka läbi võimu kõlarites esitamisele. iseasi, kas publik sellest palju hoolib
ega seal erilisi lihtsaid lahendusi ei ole, ainuke variant on tõesti kasutada digisignaali telefon->ress ülekandes ja lasta ressil siseselt teha digital->analog konvertimine.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
26.06.2015 09:55:34
|
|
|
Tänan vastajaid . Peab see asi ka nii keeruline olema. Igatahes tellisin MHL kaabli ära, eks siis näeb mis saab. Edu Teile
NB. kui kasutada kõrvaklapide võimendit telefoni ja ressiiveri vahel kas see aitab või on siin ka mingi konflikt.
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
26.06.2015 10:07:18
|
|
|
On küll, kõrvaklapp vs liinisisend = totaalne takistuste erinevus. Kõrvaklapid on liinisisendiga võrreldes ikka väga väikese sisetakistusega. Üldiselt enamikel juhtudel sellest probleemi ei tohiks tekkida, st telefoni klapiväljund ja võimendi sisend kipuvad ikka koostööd tegema küll, vähemalt robustsete seadmete puhul.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
26.06.2015 10:32:02
|
|
|
Vabandust Markos, siin jäi mulle midagi segaseks. Kui ma kasutan telefoni ja ressiiveri vahel kõrvaklapidevõimendit, nt.Fiio e6 kas siis võib see konflikt tulla aga võib ka mitte tulla. Ja kas sülearvuti kasutamine oleks lollikindlam lahendus. Milline on siis kõige lihtsam lahendus väikese peo muusika pakkumisel. MHL kaabel jõuab kohale liiga hilja.
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
26.06.2015 11:58:15
|
|
|
Klapivõimendi ei panusta antud setupi mitte midagi, lisab vaid moontusi, juba bi-ampingu tõttu, pealegi on klapivõimendi väljund optimeeritud just klappide, mitte liinisisendi toiteks. Sülearvuti ei erine telefonist oluliselt, vähestel on ainult liiniväljund, enamus on ikka klappide ja liini toitmiseks kohaldatud. St kindlasti võib selline vahetus üllatada, samas võib see juhtuda ka mõne teise telefoni või tahvelarvuti pruukimisel. Mina olen teinud "väikest" pidu puhtalt mobiili ja profi PA võimendit (1V liinikas) kasutades. Sellises setupis näiteks millegipärast ipadi klapivõim mängis "vaikselt", samas, kui iphonega toimis nagu valatult.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
iFlop
Kreisi kasutaja

|
26.06.2015 12:23:51
|
|
|
Kui liinisidendit normaalselt tööle ei saa, siis see ress toetab ka AirPlay'd. See tähendab, et wifi ruuter peaks vahele tulema. Üheks AirPlay eeliseks on lossless audio, ehk üle selle lastes helikvaliteet/helinivoo ei lange. Androidile ka vastavad app'id olemas.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihkel7
Kreisi kasutaja
|
26.06.2015 15:06:23
|
|
|
Tänan vastajaid . Wi-fi kaudu ma esialgu ei tee, mõtlen natuke veel, aga asi läks natuke selgemaks. Veel kord tänud. Nexus7 kaudu on muusika tugevam ja ma arvan, et sellest piisab.
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|