Kui auto mudelil on mingi lisa ja see on kindlustuses eraldi kirjas, siis võib vabalt olla, et peaaegu sama auto, aga just see lisa on Eestis suht haruldane ja kui mõni selline õnnetuse on põhjustanud, tõuseb kõigil selle mudeli omanikel makse.
no see 107kw mingi auto nüüd ka väga ei ole.
Mu viimane Jeep oli vist midagi 130 kanti ja kindlustus oli ikka alla saja.... _________________ Hapud viinamarjad
juhiluba ei tähenda midagi. Mul on BC kat juba aastast 1989 aga kui venna rolli oma nimele regasin kohustuslikus korras siis kindlustus oli sama, mis mu bussile 43€ Kui traktori eelmine aasta oma nimele registreerisin siis taheti ikka kirves selga visata. If pakkus 29,9€ aasta aga ergo 9,9€ aasta _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha
Auto kindlustus tõusis 240 eurilt ca 300 eurini . Autoga laksu pole pannud ja IF käest sai küsitud ka milles asi.
Sain siis sellise vastuse: If jälgib hoolega liiklusõnnetuste statistikat, remondihindade muudatusi, keskmise kindlustushüvitise tõusu jms, et pakkuda oma klientidele hea hinnaga liikluskindlustust. If annab endast parima, et hinna muutus oleks minimaalne. Väike hinnatõus on aeg-ajalt kahjuks paratamatu.
Tavaline liikluskindlusts. Kaskot ei hakka küsimagi
äkki ajas kroonihinnaga segi?
Ei usu. iizi.ee panen auto nr ja kõikide firma pakkumised on ulmelised. Ma enda + 10 aasta ajaloos pole selliseid nr varem näinud. Sõber ka rääkis, et tal lambist tõusis tava kindlustus +27 euri.
mõnelpool on kuuldavasti tehtud liikumisi, et muru niidetakse nädalas vaid ühel-kahel kindlal päeval vms.
Aga see eeldab üksmeelset kogukonda, mitte õelaid naabreid _________________ Hapud viinamarjad
Kas 23nda hommikul kell 8 tohib keset linna eramaja hoovis trimmerdama hakata? Miskit rahuseadust pole võidupühal? Üks jobu just otsustas nii teha.
Vaata oma linna avaliku korra määrust vmst. Elurahu ei tohi nii ehk naa häirida (tõestamise asi). _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
mõnelpool on kuuldavasti tehtud liikumisi, et muru niidetakse nädalas vaid ühel-kahel kindlal päeval vms.
Aga see eeldab üksmeelset kogukonda, mitte õelaid naabreid
See eeldab muuhulgas ka töötu või pensionäri staatust.
Kas 23nda hommikul kell 8 tohib keset linna eramaja hoovis trimmerdama hakata? Miskit rahuseadust pole võidupühal? Üks jobu just otsustas nii teha.
riiklikutel pühadel kehtib nädalavahetuse reegel...vist _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
23. hommikul kehtib ikka tavaline öörahu kord ehk alates kell 6 hommikul tee mis tahad. ööl vastu 24. öörahu ei kehti, ehk homme õhtul kella 22-ni läbusta/trimmerda/olelihtsaltnoku palju tahad
SKG, oot kumb sul nüüd selle akna kinni paneb, hosts faili manager või reklaamipidur?
Chrome+AdBlock täitsa nägin seda lehte. nüüd MBAM skännib, ei usu hästi, et sealt midagi sisse tuli
su post oli nii lähedal mu omale, et kontrolli üle, äkki said ka külge!
ei mõista sellist arutut paanikat enam. keegi kiljub "viirus" ja rahvas jookseb laiali end lohutades, et ESET või Comodo võimisiganes päästis neid krt mul pole 6a ühtki antiviirust (tulemüürist rääkimata, v.a Vista enda oma) peal olnud ja masin töötab, vägagi hästi!
siin palju põlevamad teemad ju,
miks igavleda väljas naiste kaisus õlled näpus kui saaks ennem vaielda siin et kelle firewall/browser on võimsaim (dooh)
Milleks sa seda osta tahad? Klassikalise tolmuimeja asenduseks või sellele lisaks?
Need varre külge ehitatud ja akudelt töötavad imejad on rohkem põrandaharja asendajad minu meelest - et kui ajad näiteks koogipuru maha natuke, siis saad selle kiiresti ära koristada. Kõva kattega põrandalt peamiselt, st mitte vaibalt. Toote kirjeldus, võimsus ja tolmukoti maht ütlevad sedasama. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Milleks sa seda osta tahad? Klassikalise tolmuimeja asenduseks või sellele lisaks?
Need varre külge ehitatud ja akudelt töötavad imejad on rohkem põrandaharja asendajad minu meelest - et kui ajad näiteks koogipuru maha natuke, siis saad selle kiiresti ära koristada. Kõva kattega põrandalt peamiselt, st mitte vaibalt. Toote kirjeldus, võimsus ja tolmukoti maht ütlevad sedasama.
Klassikalisele asenduseks. Vana hakkab vaikselt ära koolema (Tööd rüganud vist aastast 2006 vms).
Prisma kontol hea ports krõbisevat kogunenud ja saigi uuritud nende valikut, mis on suhteliselt nigel.
Variandina lihtsalt miski üüber võimas kusaltki mujalt ligi võta ja prisma kontot toidu kraamile kulutada või miskit muud köögitehnikat ligi haarata.
Kasutusel kaks vaipa, üks vannitoas alla meetri pikkust laiust ja teine uksematt, mis veelgi väiksem. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Need varre külge ehitatud ja akudelt töötavad imejad on rohkem põrandaharja asendajad minu meelest - et kui ajad näiteks koogipuru maha natuke, siis saad selle kiiresti ära koristada. Kõva kattega põrandalt peamiselt, st mitte vaibalt. Toote kirjeldus, võimsus ja tolmukoti maht ütlevad sedasama.
Klassikalisele asenduseks. Vana hakkab vaikselt ära koolema (Tööd rüganud vist aastast 2006 vms).
Prisma kontol hea ports krõbisevat kogunenud ja saigi uuritud nende valikut, mis on suhteliselt nigel.
Variandina lihtsalt miski üüber võimas kusaltki mujalt ligi võta ja prisma kontot toidu kraamile kulutada või miskit muud köögitehnikat ligi haarata.
Kasutusel kaks vaipa, üks vannitoas alla meetri pikkust laiust ja teine uksematt, mis veelgi väiksem.
Kui üldse vaipu pole ja pehmet mööblit ka mitte eriti, siis võib-olla kõlbab kuidagi... Aga sinu asemel ma eriti ei loodaks ta peale. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Neil mingi error seal norras, loositi vist valele inimesele _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Tänane Viking Lotto loosimine Norras on tehnilistel põhjustel viibinud. Loosimine viiakse läbi esimesel võimalusel ning loosimistulemused avaldatakse Eesti Loto kodulehel.
Tänane Viking Lotto loosimine Norras on tehnilistel põhjustel viibinud. Loosimine viiakse läbi esimesel võimalusel ning loosimistulemused avaldatakse Eesti Loto kodulehel.
Vabandame!
jackpot vist loositi välja taas , nüüd IT osakond pandi numbreid muutma
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.