Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 42, 43, 44  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Rand0m
HV vaatleja
Rand0m

sõnum 20.06.2015 16:46:12 vasta tsitaadiga

Settingutes on video all ju rescale hud, kust võimalik muuta seda.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 20.06.2015 16:47:54 vasta tsitaadiga

Rand0m kirjutas:
Settingutes on video all ju rescale hud, kust võimalik muuta seda.

Väiksemaks jah, mitte suuremaks, lisasin enda postitusse ühe rea mida saab ise käsitsi muuta.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 21.06.2015 06:00:45 vasta tsitaadiga

Tooks välja mõned meeldivad mängu omadused. Akendest sisse vaadates ning välja samuti näeb elusat pilti:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=465661340
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=465661278

Pole rohkem väga kusagil kohanud akendest sisse\välja vaatamise võimalust.
Samuti on tegelaste järgnemine hästi paika pandud, jooksevad täpselt sama palju kaasa kui Geraltki, mitte ei pane ees kappama ja kui ise kunagi kohale jõuad on pool missiooni juba läbi, lisaks veel karja koletisi kaasa vedanud.

Keegi poksimist ning karja kilbi ja hellebardidega valvuritega tahab võidelda, siis Cabaret kõrvalloos sain esimese katsega koosa kätte. Muidu ka lugu huvitav ning läheb sujuvalt üle parajaks detektiivilooks. Lisaks jäi silma kavalate noorte kanavaraste lookene, sellised seigad muudavad maailma nauditavaks.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.06.2015 15:32:50 vasta tsitaadiga

kus umbes selle cabaret alustada saab? mingi linna või küla nime ei mäleta? mis level olid ise kui seda mängisid?
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 21.06.2015 16:45:47 vasta tsitaadiga

Wiltz, Dandelaioni vabaks sai, siis tema kõrtsist Novigradis.
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 22.06.2015 01:11:28 vasta tsitaadiga

kuramus, ma pole sellest lionist veel midagi kuulnud, aga noh vähemalt on siis vast midagi oodata icon_biggrin.gif thumbs_up.gif
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
kriist
HV veteran
kriist

sõnum 22.06.2015 16:13:43 vasta tsitaadiga

Krt, mäng Gwent´is teeb täiega sohki icon_evil.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Siiani tugevaim vastane keda kohanud, Urialla Harbori inkeep. thumbs_up.gif

viimati muutis kriist 22.06.2015 16:11:10, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.06.2015 21:37:06 vasta tsitaadiga

Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 23.06.2015 02:35:51 vasta tsitaadiga

Panin praegu mängu käima ja natuke sain liikuda kui jooksis pilt täiesti kinni ja arvuti lõi bsod ja kiri oli midagi sellist nii kiiresti kui jõudsin lugeda, kuna arvuti teeb ju teadupärast bsod-iga restardi loetud sekundite jooksul. et midagi sellist et :dpc_watchdog_violation ??? icon_confused.gif Ma ei ole selle arvutiga mis ma eelmise aasta septembris ostsin siiamaani ühtegi bsodi näinud niipalju kui olen midagi mänginud.... enne mängisin mitu tundi project cars-i ja ei olnud midagi viga... temperatuurid on esiaalgu normis... video 76C mängu ajal ja prose 47-48C ??? iseasi kui õigesti CPUIDHW Monitor näitab ??
Oskab keegi aidata kas peaksin muretsema millegi pärast või saan selle mängutegija kaela veeretada momendil ??

edit: netis leidsin täpselt sama asaj mis mul praegu juhtus ! http://www.reddit.com/r/techsupport/comments/36nuc1/dpc_watchdog_violation_bsod_windows_81_while/

seal on mingi asi mis seda põhjustab ja nipp mis selle lõpetab... ei tea kas tasub proovida icon_rolleyes.gif

tsitaat:
Step 1: Control Panel Step 2: Hardware and Sound Step 3: Power Options Step 4: Choose what the power options do Step 5: Change settings that are currently unavailable Step 6: Uncheck "Turn on Fast startup" Step 7: Save changes

nüüd ei saa üldse enam mängida novigradis jookseb koguaeg kinni ja viskab desktopile icon_mad.gif system maintance näitab põhjuseks selle GOG mingit appcrashi ??? tegin verify files ka aga ei mitte midagi icon_sad.gif

edit2:nüüd sain natuke aega mängida... millegipärast just seal novigradis jookseb kokku ja viskab desktopile icon_neutral.gif mujal maailmas ringi liikudes sellist asja ei olnud... olen seda mängu tükk aega ja iga õhtu mänginud mitmed tunnid ja nüüd äkki selline jama.... otsisin googlest selle kohta ja sellist jama on veel esinenud mõnedel mujal foorumites... ei tea kas mõtlevad selle ära ka parandada .... temp oli mul mängimise ajal 75C ?? peaks nagu norm olema ... MSI afterburner jooksis ka koku veel ja oli stopped working siis koos sellega jooksis mäng ka kokku ja visaks desktopile :S
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 23.06.2015 14:49:52 vasta tsitaadiga

Mul jookseb ka vahetevahel kokku, hea on vähemalt, et mängu saab iga kell salvestada, kaod pole suured. Samas mul võib ka OC viga olla, kui v 1.06 mäluhaldusprobleemi ei tekkinud. v1.05 sai mitut jooki-sööki korraga tarbida, tekkis mitu ikooni ka, nüüd jälle tee inventori lahti->söö->kinni->jälle lahti jne...
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 24.06.2015 00:07:53 vasta tsitaadiga

Gap, mul sarnane häda ja kohe alguses. Leidsid rohu?
Saan mängu sisse, teen paar sammu, hakkab ruudutama (aga mitte alati) ja jookseb AMD driver kokku. Kas see on seotud tolle NVIDIA/AMD teemaga, mida mingi aeg tagasi madistati? NVIDIA lükkas käe ette oma Hairworksiga ja nüüd AMD kaartidel lendab vastu taevast mäng suvalistel hetkedel?

290X 4GB
GPU temp <60, CPU <40 :S driver 15.6.

GOG foorumist sarnase mure kohta vastus (17h tagasi!); ootasin enda arust ikka väga kaua mängimisega, aga ikka veel niivõrd lihvimata...? thumbs_down.gif
tsitaat:
Common problem. Try switching game to fullscreen, and turn framerate to unlimited. V-sync on\off (works the same for me)
I've got the same problem from the very begining, nothing helps. I can run the game for 15min or for 3h ... time to time
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 24.06.2015 02:21:55 vasta tsitaadiga

misasja, võta siis menüüst maha see works ja katseta! üldiselt sellised ruuduliseks viskamised muidugi kipuvad graafika teemaga seotud olema muidugi aga eks neid asju tuleb ikka üritada ise ka troubleshootida, mitte lihtsalt foorumis kurta.

endal pole see mäng kordagi kokku jooksnud, gfx on natuke virvendanud ja vilkunud siinseal aga nothing too serious. amd kaart, driverid on mingid 2 aastat vanad ja arvutis pole üleüldse midagi uuendanud ega teinud vist viimased paar aastat. kõik toimib

tagasi üles
Vihmausss
Kreisi kasutaja
Vihmausss

sõnum 24.06.2015 08:23:17 vasta tsitaadiga

Mul ka probleem hetkel peale 1.06 peale laskmist, hetkel 3 side questi lihtsalt viskavad mingi cutscene lõppu lihtsalt niisama desktopile, ei mingit errorit ega midagi thumbs_down.gif icon_cry.gif .
sooty
HV veteran

sõnum 24.06.2015 09:59:18 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
misasja, võta siis menüüst maha see works ja katseta! üldiselt sellised ruuduliseks viskamised muidugi kipuvad graafika teemaga seotud olema muidugi aga eks neid asju tuleb ikka üritada ise ka troubleshootida, mitte lihtsalt foorumis kurta.

Lisasin ju enda vingu lõppu ka probleemile lahenduse. FULLSCREEN + framerate UNL ja töötab "normaalselt". icon_exclaim.gif
Kõik muud asjad maxed. Hairworks pole sees olnud, tõin eraldi välja ainult seetõttu, et AFAIK solgib NVIDIA kood AMD kaarte isegi siis kui Hairworks väljas.

Aru ma muidugi probleemi taustast ei saa, aga vähemalt töötab üle 10 sekundi. Õnneks/kahjuks on konsoolide versioon sama vigane vist, muidu teaks millist osa tootmise protsessist süüdistada.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 24.06.2015 12:55:59 vasta tsitaadiga

sooty kirjutas:
Gap, mul sarnane häda ja kohe alguses. Leidsid rohu?
Saan mängu sisse, teen paar sammu, hakkab ruudutama (aga mitte alati) ja jookseb AMD driver kokku. Kas see on seotud tolle NVIDIA/AMD teemaga, mida mingi aeg tagasi madistati? NVIDIA lükkas käe ette oma Hairworksiga ja nüüd AMD kaartidel lendab vastu taevast mäng suvalistel hetkedel?

290X 4GB
GPU temp <60, CPU <40 :S driver 15.6.

GOG foorumist sarnase mure kohta vastus (17h tagasi!); ootasin enda arust ikka väga kaua mängimisega, aga ikka veel niivõrd lihvimata...? thumbs_down.gif
tsitaat:
Common problem. Try switching game to fullscreen, and turn framerate to unlimited. V-sync on\off (works the same for me)
I've got the same problem from the very begining, nothing helps. I can run the game for 15min or for 3h ... time to time

Ma pole mingit rohtu küll veel leidnud,ainuke rohi oleks ehk uus patch,mille lootuses ehk see asi korda tehakse.Mul oli nii et millegipärast just seal novigrodi linnas pilt jooksis alguse nagu kinni siis läks nagu ekraan mustaks ja lõpuks viskas desktopile. ja nii mitu korda ja huvitav on see et eile õhtu mängisin mingi paart tundi ja kõik töötas jälle korralikult ilma mingisuguste crashideta icon_eek.gif

Ma olen ka siit igaltpool igasuguseid foorumeid lugenud ja siis http://forums.cdprojektred.com/forums/174-Tech-Support on suht paljudel sama jama ja ainuke lootus on tõesti ehk tuleb patch mis selle parandab.... Kuna endal on nvidia kaart siis ma ei oska sind kuidagi kahjuks aidata icon_confused.gif Ma selle AMD/Nvidia kisma kohta lugesin jah .... jama jah et niimoodi üksteisele kaikaid kodaratesse loobitakse... see selleks ,kuigi ma seda Nvidia Gameworks/Hairworks lollust ei kasuta ei leia et see midagi väga erilist oleks ....

Wiltz ja milleks see foorum on kui siin ei või abi küsida ??? Ma olen siit foorumist nii mõnelegile probleemile lahenduse saanud ja see ei olnud minu või arvuti viga icon_idea.gif Tänapäeval on kombeks lasta välja poolvigaseid mänge ja nende eest veel meeletuid summasi küsida. ja pärast veel dlc-ga raha juurde pressida... Ma ei ütle nüüd et seesama witcher nüüd väga praak on,isegi väga hästi väljatulnud neil nii suure mängu kohta,aga enne neid viimaseid patche jooksis mul mäng poole paremini ja ei olnud mingeid crashe... just 1.03vers jooksis väga hästi ja nüüd on veel mõnedes kohtades läägib natuke mida enne ei esinenud üldse.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 24.06.2015 13:27:10 vasta tsitaadiga

sooty kirjutas:
tõin eraldi välja ainult seetõttu, et AFAIK solgib NVIDIA kood AMD kaarte isegi siis kui Hairworks väljas.

See su AFAIK on ikka väga mööda. Gameworks ei solgi absoluutselt mitte midagi, vaid on feature set.
tagasi üles
Diesel157
HV Guru

sõnum 24.06.2015 19:21:20 vasta tsitaadiga

1.05v mäng töötab nagu peab, terve aja jooksul tuli ette 1-2 random crashi peale cutscene ja rohkem pole probleeme olnud. Main story sain minutid tagasi tehtud, väga chill. Mängimist alustasin 26 ja 24 lõpetasin siis põhi story. Koopaid ja kraami veel küllaga ning tegevust leidub veel omajagu. thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 162 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 146
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 25.06.2015 16:32:11 vasta tsitaadiga

sooty kirjutas:
Õnneks/kahjuks on konsoolide versioon sama vigane vist, muidu teaks millist osa tootmise protsessist süüdistada.

PS4 peal läbi mängitud ja ei kohanud küll antud probleeme - esimene nädal oli väiksemaid bugisid kuid ei midagi hullu + korra tegin mängule restardi.

Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 27.06.2015 00:41:41 vasta tsitaadiga

Mis värk selles mängus tuulega on? Ma arvasin, et Eesti on tuulepealne maa, aga seal on kogu aeg maru tuul puhumas. Mingil erilisel põhjusel? Või lihtsalt devid pingutasid üle, et oma tuuleeffekti näidata.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 27.06.2015 00:44:20 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:
Mis värk selles mängus tuulega on? Ma arvasin, et Eesti on tuulepealne maa, aga seal on kogu aeg maru tuul puhumas. Mingil erilisel põhjusel? Või lihtsalt devid pingutasid üle, et oma tuuleeffekti näidata.

Meil on pool maid ja juunit olnud täpselt samasugune ilm õues icon_razz1.gif
tagasi üles
heretic666
HV Guru
heretic666

sõnum 27.06.2015 01:23:21 vasta tsitaadiga

Pihv kirjutas:

See häiris mind ka, männid on pidevalt pea 45 kraadise nurga all nagu mingi marutorm iga kord möllaks. Või nagu Geralt ütleb - "Wind is howling".
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 27.06.2015 15:06:56 vasta tsitaadiga

kohe näha, et mingid eesti sisemaa vennad kommenteerivad icon_lol.gif
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 27.06.2015 17:22:43 vasta tsitaadiga

peale pätse midagi tuulega muutunud? enam niivõrd ei märka aga jah, enamus hooneid on seal hõredad. ega seal vist aknaid tõesti eest ei ole
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 28.06.2015 01:12:57 vasta tsitaadiga

klaas oli deff värk omal ajal. bandiidid peksid kõik segi ka ju.

aga no põmst, mis keda häirib ikka ma vaatan. senimaani mind pole tuul veel pikali puhunud. et las ta siis puhub seal icon_biggrin.gif ma tahaks hoopis, et rohkem ilusat päikselist ilma oleks

tagasi üles
Prozer
HV kasutaja
Prozer

sõnum 28.06.2015 13:08:20 vasta tsitaadiga

Ja tehtud ta ongi beer_yum.gif Pmõtteliselt parim mäng peale Gothic 1/2/NOTR-t thumbs_up.gif
xonix
Kreisi kasutaja

sõnum 28.06.2015 14:29:08 vasta tsitaadiga

Prozer, kaua aega võttis?
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 68
tagasi üles
kriist
HV veteran
kriist

sõnum 28.06.2015 14:29:49 vasta tsitaadiga

Prozer, sama siin. thumbs_up.gif
Mäng suudab tekitada pea sama fiilingut mis Gothic 1 ja 2 omal ajal.
tagasi üles
Prozer
HV kasutaja
Prozer

sõnum 28.06.2015 23:52:51 vasta tsitaadiga

xonix kirjutas:
Prozer, kaua aega võttis?

Mingi 1.5kuud. Väga maniakaalselt asjale ei lähenenud, mõni päev ei mänginud üldse, üldiselt aga paar tunnikest peale tööd. Üldiselt tundus mõistlik olevat maksimaalselt palju kõrvalqueste ära teha, ja siis tagantjärgi main storyle musklilisena peale lennata. Mander sai otsast otsani läbi tuhnitud, Skjelligele ei pistnud enne level 20-t ninagi. Kuskil lvl 25 kaotas asjade craftimine ja kirstude rüüstamine poindi, liiga kapiks oli Geralt muutunud icon_cool.gif

Mängu teisel poolel andis tunda raskete kollide puudus. Lõpubossid olid erilised ludrid kopp.gif Peab vist uuesti Dark Soulsi karbilt tolmu ära pühkima...

niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 29.06.2015 11:45:27 vasta tsitaadiga

Kurat tõesti vastab tõele, et lõpu osas suurtest tugevatest kollidest tunneb puudust. Võitlused on ikka liialt kerge, mis siis et mängin kõige raskema astmega. Kui omad head öli, granaadi buffi, siis pole muud kui paar mürgi, kivistumise granaati välja visata ja väikene kärsatamine tulega ja ongi kõik. Mõnikord pole vaja isegi mõõka kasutada - väldid vastasega otsesest kontaktist ja piisab vaid oodata kui vastane elutuna maha kukub.
Eile kogemata eile kohtasin metsas lehma laigulist põdra pulli .. alguses ajasin saba jalgevahele ja jooksin varju. Krt päris hirmutav oli ja polnud valmis selliseks ootamatuseks. Võtsin julguse kokku, varustasin valiku varustusega ja viskasin välja mürgi ja gaasi granaadid, kui tule noole teele lasin käis nii kõva pauk et põdra pullilt võeti koheselt üle 2500 punni vähemaks. Üks litakas õlitatud mõõgaga ja pull pani jooksu icon_razz.gif Jälje jälituse abiga sain jälje kätte ja kordasin eelnevalt kasutatud võttet. Johadii 3x granaati ja mõned mõõga torked ja oligi pulli poiss maha võetud. Auhinnaks sain ilusa trofee ja muud sodi. Kas ei tundu mäng liialt kerge kui hobuse seljas Kükloobi maha võtmiseks piisab 3'st löögist? Lootsin siiralt, et kõige raskema astmel mängides tunnen rohkem vastupanu loomadelt, bandiitidelt ja muudelt pudu lojustelt. Kahjuks tuleb tunnistada, kui omad õiget varustust ja väikest madinate kogemust, siis võid vabalt ringi joosta nagu Rambo Vietnamis.
Ei ole veel main questi meelega läbi teinud. Käimas on nn küsimärkide lahendamise projekt Skjelligel saarel. Päris palju tuleb paadiga ringi vurada. Mäng suudab ikka üllatada ja üllatab jätkuvalt erinevad maastiku vaated ja muud kõrvalised tausta tegevused (linnaelanikud, valvurid arutavad kui kõvad mehed nad on jne).
Ei tea pole kindel, kuid tundub, et leidsin Troonide mängu kääbus tegelase surnuna kusagil torni vangikongist. Kolasin veel ringi ja lõi silmad peas punni kui nägin pooleli olevat noa laeva projekti. Wou. Gerald on hetkel 26 lvl , kuid piisavalt vähe on kõrval seisvaid queste mida lahendada, et saaks kiiremas korras 30 lvl'ks. Võibolla peab ära ootama lubatava DLC.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
kriist
HV veteran
kriist

sõnum 29.06.2015 14:42:09 vasta tsitaadiga

niijana kirjutas:
Ei tea pole kindel, kuid tundub, et leidsin Troonide mängu kääbus tegelase surnuna kusagil torni vangikongist.

See?:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 29.06.2015 14:59:39 vasta tsitaadiga

jah see samune.
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 29.06.2015 16:19:37 vasta tsitaadiga

kriist kirjutas:
niijana kirjutas:
Ei tea pole kindel, kuid tundub, et leidsin Troonide mängu kääbus tegelase surnuna kusagil torni vangikongist.

See?:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kuidas te neid screenshotte saate võtta?
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 29.06.2015 17:18:21 vasta tsitaadiga

sukelduja, Steam ja F12
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 29.06.2015 17:35:36 vasta tsitaadiga

niijana, sa oskad päris head teksti kirjutada,lausa lust on lugeda icon_lol.gif jätka samas vaimus thumbs_up.gif

Ise jõudsin ka paar päeva tagasi oma otsaga sinna Skellige-sse lõpuks... seal Velenis jäid mul kaks kohta ainult küsimärgi alla momendil,kuna seal on kaks kolli veel kellele momendil ma vastu ei saa... proovisin küll,aga mitte kuidagi ei saa jagu... üks on mingi tiivuline elukas,kes mingit mürki välja ajab ja teine on mingi paks kivimürakas... mõlematel on see surnu pealuu märk ka numbri juures ... misiganes see ka ei tähenda... igatahes nad mõlemad on mingi lvl30 peaaegu,küll ma nad hiljem mingi aeg ette võtan ja maha koksan icon_razz.gif Skelligesse läksin siis kui olin level 20 ja tegin paar kõrval missiooni ära ja nüüd siis lvl 22.Selle Veleni ringi avastamisega läks mul mingi kuu,kusjuures iga õhtu mängin mingi paar tundi ja õudsalt mõnus, siis nüüd jagub veel kuu jagu ringi müttamist thumbs_up.gif Võtan rahulikult ja ei kiirusta kuhugi aega mul on. Seal Velenis jäid mul osad questid veel tegemata,peamiselt need kaardimänguga seonduvad ja ei viitsi nendega momendil jännata ja mõni quest veel mis nõuab jälle kõrgemat levelit... eks neeb saab hiljem tehtud... kui need kaardimängu questid jäävad tegemata ega need vast midagi stoori osas ei tohiks küll muuta icon_rolleyes.gif ja siis need osad igast aardejahid ja need n.ö qontract-id mis teen millagil kindlasti... vahepeal teen küll neid igasuguseid school aarde jahte ka ... need griffin,cat,bear ja midagi oli veel ? Huvitav kui need kõik ära teed siis saab midagi head ka selle eest ??? kui nüüd õigesti aru saan, siis nende scavenger school questidega kogun mingeid relva ja armori retsepte ?.. esiaalgu ma mingi griffini armori sain,aga see suht nõrk momendil, mingi 35 oli ainult see tugevus seal ? loodan et pärast saab midagi võimsamat ikka icon_razz.gif
tagasi üles
kriist
HV veteran
kriist

sõnum 29.06.2015 17:55:19 vasta tsitaadiga

Gap, igal Witcher kooli setil on 4 taset: normal, enhanced, superior ja mastercrafted. Peale selle, et nad näevad lahedad välja, on nad ka tugevamad teistest samal levelil olevatest ja omavad erinevaid boonused.
Enda lemmikuks Wolven set, sobib hästi Geraltile kuna ta sama kooli poiss:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 29.06.2015 22:50:01 vasta tsitaadiga

Selle mängu üks suur miinus on selle tundmatus uutele mängijatele. Witcheri seeria oli enne minu jaoks täiesti võõras ja ka kolmas osa jättis külmaks vaadates videosid jne. Tundus, et mingi ajuvaba "monsterite" killimine. Poleks videokaardiga koodi kaasa saanud siis poleks ka proovinud...
Tegelikult on mäng minusugusele vähe vanemale ja "pühapäeva mängijale" väga meeltmööda ja üllatas väga positiivselt. Ise alles lvl 10, lõpetasin just Bloody Baroni quest seeria, väga vinge. Kogu mängu meeleolu ja õhustik on väga kena, meenutab natuke tsaariaegset Venemaad, vaibad seinal, seinamaalingud jne.

Algul sain haledalt peksa kõigi ja kõige käest, nüüd juba hakkan lahti jagama kuidas seda mängu mängima peab ja pole enam nii raske icon_smile.gif

Ühesõnaga soovitan neile kes veel kahtlevad thumbs_up.gif GTA5 ja ülejäänud seisavad jõude ja ootavad kui Witcheri läbi saan, mis minu aeglase tempo juures võtab veel kuid.

P.S Kuidas te seal mängus raha saate? Ma ei suuda isegi enda geari parandada.
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 29.06.2015 22:57:47 vasta tsitaadiga

Ma vist midagi vahele jätnud, aga levelid ei taha joosta. Tegin küll seal esimesel alal neid tahvli peal olevad sidequeste storyle lisaks ja käisin 1/3 küsimärkide aladel ära ning olen lvl 4 75%. Uuel alal on questid aga seal lvl 10ne kandis.
Wiltz
HV Guru

sõnum 29.06.2015 23:11:09 vasta tsitaadiga

lauri, ma ei tea küll, et see mingi eriline nipp või taktika oleks aga mina hakkasin sinna teisele "alale" jõudes lihtsalt suht suvaliselt ringi rändama ja täiesti juhuslikus järjekorras kõike tegema, mida teha kannatas. aga vist kõike muud kui main story't...või ma ei teagi, ei mäleta mis see main story seal üldse oli icon_lol.gif aga punne saab ju kõigi questide ja huntide ja noh mille iganes eest, kus midagi või kedagi tapad, mingit conversationit pead jne.
paljud questid, mis on kõrgema leveliga on ka tehtavad madalama tasemega siiski. olen teinud mingeid level 15, ˇ16 jne asju olles ise alla level 10 nätieks.

Pihv. raha saab absoluutselt kõige müümise eest. Endal on hetkel kuskil 15k pappi ja ei teagi täpselt mida sellega pihta peaks hakkama. Üks tore asi mida osta on see clearing potion, aga see on juba ammu ostetud samas. peaks ilmselt kasutama ja juurde ostma icon_biggrin.gif

tagasi üles
troglodyte
Kreisi kasutaja
troglodyte

sõnum 29.06.2015 23:19:29 vasta tsitaadiga

Witcher 3 on äge, väärt igat senti. Hetkel level 14 ja Velenis veel veerand küsimärke/queste tegemata. Cronede quest meeldis väga - Hansu ja Gretekese teemat on aegade jooksul leierdatud igatepidi kuid Witcheris õnnestus ikka vinge ja õõvastav quest välja pigistada. Krt kuidas ma tahaks need nõiad kasti lüüa, loodetavasti tekib selline võimalus edaspidi (ärge spoilige). Ei mäleta et varem mõne arvutimängu vaenase osas nii tugevat antipaatiat oleks tundnud.
Gwent on ka äge, tunduvalt mõnusam asi kui täringumäng eelmistest osadest.
Mäng ise jookseb medium settingutel profiilimasinal väga sujuvalt ja samas on nii ilus et ei tunne vajadust graafika ilusamaks timmida.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 30.06.2015 00:06:43 vasta tsitaadiga

troglodyte, see nõidade quest oli äge jah, endale ka väga meeldis ja endal oli sama kange tahtmine need nõiad kasti lüüa thumbs_up.gif icon_lol.gif

Wiltz, ma tegin ka ühe mingi lvl24 sidequesti ära, mis nõudis lvl24,ise olin alles lvl 18 icon_razz.gif
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 30.06.2015 08:53:16 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
kange tahtmine need nõiad kasti lüüa

Spoiler Spoiler Spoiler

tegin main questi läbi ja proovisin ka kõik leitud kasulikud sidequestid ära teha (sh master alchemist, master armorer, master relvavend) aga mingist hetkest jäi päris palju queste tegemata ja küsimärke jäi ikka päris tublisti püsti, eriti skelliges. vast viitsin uuesti käima panna ja hakkama explorema.
Spoiler Spoiler Spoiler

lõpetasin u lvl 34 juures. imho ongi leveldamine põhiprobleem, et kui natukenegi teed sidequeste, siis koguneb expi päris korralikult ja main liini questid on liialt madala leveliga; vist sihitud sinna, et char level käib kaasas main questiga, et kui ainult neid teed, siis on paigas.

see skellige alchemisti sidequesti läbitegemine on küll OP. selle venna inventory on täitsa hull.

ei puutunud gwenti ja ratsutamise ülesandeid, lihtsalt ei huvitatnud. rahaga suurt probleeme pole.[/spoiler]
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 30.06.2015 10:37:49 vasta tsitaadiga

Oh sa poiss, ausalt pean ära rääkima südamelt, ma olen viimasel ajal oma naist nii palju kordi virtuaalselt petnud, et häbi kohe tunnistada. Räägin tõsiselt, eile õhtul mõtlesin, et teen ennem magama minekut paar tundi lõbusat looduse mängu, aga millega see lõppes oli ootamatu. Räägin siis lühidalt. Olin juba tukastamas ja mõtlesin, et paras aeg magama minna. Leidsin veel endas sisemist jõudu, et noh Gerald sa suudad veel vallutada üht mäe nõlva ja lahendada tänase päeva viimane küsimärk. Jõudsin hobuse ära parkida ja vasakust silmast märkasin, kuidas ilus naine nüpeldab meesterahvast. Esimene asi mis pähe lõi, et oi mis siin toimub. Astusin ilusti ligi tutvustasin ennast kui Skellige karu tapjana ja areenide meistrina. Tõsiselt kobe naine andis mõista,et on minust kuulnud, kuid ajagu ma musklid punni ja proovigu temaga siis ka rammu, kui nii kõva mees olen. Astusin siis ringi tõmbasin mööga tupest välja ja astusin kaitsesse. Olen au mees, siis mina naisi ei löö, siiani olen saanud sõnadega hakkama. Selle kobeda naise taltsutamiseks sõnadest ei aidanud, närv läks mustaks kui avastasin, et ninast veri jookseb ja vigastused suured. Käis peast mõtte läbi, et rahustan tibi natukene maagiaga ja löön uimaseks. Möeldud tehtud lõin edukalt uimaseks ja tibi taastus löögist ja andis otseselt mõista, et kõvad mehed maagiat ei kasuta ja dialoogi lõpuks ilmus ekraanile suur kiri mission is failed. Johadii, mis see nüüd oli. Hinge ajas täis, et kas tõesti pean siis tibi vastu kätt tõstma, eks Poolakad oskavad paremini naistega ümber käia, kui meie siin Maarjamaal. Egas siis midagi võtsin vana salvestuse ja asusin uuesti tibiga dialoogi ja võitlusesse. Tuleb tunnistada tibi oli ikka päris kõva pähkel, kasuks tuli erinevate käsivõitlustel saadud kogemused - 3 lööki sisse ja samm tagasi. Jätkates sellist tantsu sain tibist jagu. Tõsiselt, kes pole veel mägi tibiga kohanud, kellel on piisavalt mune ja julgust, see võtku reis ette ja saadav auhind on seda väärt. Mina kui härrasmees sellest ei räägi. Kurat tõsiselt võtan Poolakate ees mütsi maha ja soovin neile edu ja igatahes eile õhtul läksin ikka suure südame rahuga magama. Mis kõige koomilisem on, et hommikul oma naine ütles, et eile öösel olin une segaduses öelnud vihaselt ära sega, mul on muid tegemisi icon_razz.gif Loodetavasti saan selle Witcheriga ühele poole ennem kui päris suhe karile jookseb. icon_razz.gif Ahjaa meenus veel üks lahe seiklus, muidu mängin üksinda twitch kanalil (vahest astub läbi üks eestlane, kes sõbralikult on mind aidanud mitmeid kordi. Suured tänud n373r'le) kuid siis kui tegin mehe tegusi, ilmus kanalile 3 vaatlejat. Ei tea mis oli nende esimene arvamus icon_biggrin.gif icon_razz.gif Kui keegi tunneb huvi mida õigemini üleeile õhtul tundsin saab aimu twitch.tv/kalevip6eg . Ärge jumala eest mõelge, et teen endale reklaami, ei jumal selle eest. Pigem puhtast südamest jagan rõõmu.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 30.06.2015 14:31:21 vasta tsitaadiga

Uus DLC
Spoiler Spoiler Spoiler

angel
HV Guru
angel

sõnum 02.07.2015 17:40:34 vasta tsitaadiga

mängu lõpu sirgel vist ja peaks märkima, et mängul on mõned tüütud, negatiivsed küljed -> gwent, kohati tundub jube skriptitud olevat. Tegin pms kõigile gwentis ära ja jaman selle high stakes turnament'iga. Pms esimene vastase kaardid on suht koht skriptitud. Alati laob lademetes spy kaarte + külma kaarte + paar eliit kaarti lisaks. Sama värk oli ühe tondiga kes mängis ennem seda teisel mapil monster kaartidega. Ja täiesti tavaline on kui saad kusagil kõrtsil mängides mingi suvalise jorsi käest pikki näppe aga ennem tegid just "kõrgele meistrile" väga lõdvalt ära.

-

kollidega kelle level kõvasti kõrgem on kohati mingid müstilised asjad, peab kah tõdema nüüdseks. Olles level 25 vms kus lubatakse juba quest ette võtta kus koll on sinust kõrgema leveliga. Pms 0% damage'it teeb. Saad ühe leveli juurde + 20p parema mõõga ja pms monstrum on jube titekas. Mõned hoobid ja vsio.

Loodetavasti võetakse midagi ette nende asjadega, witcher 1 ja 2 olid selles suhtes paremad. Monstrumite levelid olid paremini kalkuleeritud vs player dmg'i tehtavusega ja kaardi/laua mängud tundusid vähem riged olevat thumbs_down.gif

Aga peale selle vääääääga asjalik ja hea mäng thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif beer_yum.gif

tagasi üles
Rand0m
HV vaatleja
Rand0m

sõnum 02.07.2015 18:32:21 vasta tsitaadiga

Monsterite levelite osas sa ei saa kolmandat võrrelda varasemate mängudega, kuna varasemate puhul ei olnud tegemist open-world mänguga. Ei saagi loota, et kõik monsterid, keda mängus leida võib, on alati sinu leveli järgi optimiseeritud.
Gwent mängude puhul üldiselt ei nõustu. Passifloras toimuva turniiri osas natuke küll (Sasha/Cantarella mäng tundus scripted olevat; teistele oli väga raske kaotada). Ise tegin questi üpris alguses ära, seega mulle oli raskeks seal vahel toimuv fistfight (ei teadnud counterimisest siis veel).
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 02.07.2015 22:30:04 vasta tsitaadiga

Ei peagi silmas enda leveli järgi optimiseerimist. Mingi level 9 karust sai suht talutavalt jagu kui olid alles esimeses mapis alg leveliga. Aga mingi colem vms tont level 30 ja ise level 24 vms siis toksi seda nagu toikaga. Elusid üldse maha ei lähe. Pärast olin level 26 vist ja pms aigutasin võitluse ajal. Jube kerge oli icon_confused.gif Kohati vajaks nagu dmg ja hitpointid tweakimist. A'la nagu Souils seerial on. Pms võid igale asjale kallale minna level 1'ega ja ka täiesti võimalik, kui väga osav oled, võidad ära. Kui taktikat ei oma saad kas või kõige algelisema olendi käest tappa.

Gwent mängus on kas tegelastele väga hea kaardi pakk antud või nad cheativad. Pms iga kord saavad nad sarnased kaardid endale kätte. Kui endal veab saad kah head masti kaardid ja suht kerge võita väikse taktikaga. Aga kui viletsad kaardid siis pms anna alla ja loadi uuesti.

tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 03.07.2015 11:06:00 vasta tsitaadiga

No avaldage parem kuidas kõige kiiremini saaks levelit 27'lt tõsta 30'ks. Kõik maailma osad on läbi käidud ja enamus kõrvalised ülesanded tehtud ja kollide tapmine pole ka enam nii nauditav, sest hobusega 27 levelis õiget varustust omades võtad lambad, kitsed, hundid, klükloobid, varesed, muud pudulojused maha nii kergesti, et krt vihaseks ajab ja mängu mõnu kaob ära. Tänaseks õhtuks oli järgi ainult 2 lahendamata ülesannet, 35 lvl koll + relva retseptid ja 33 lvl koll ja kellegi venna otsingud Novigod koopas. 33 lvl kolli kahjutuks tegemine polnud nii väga raske, sest mida see ämblik ikka teeb välejalg Geraldile. Kord õnnestus Gerald ämbliku võrku punuda, kui kogemata pimedas koperdasin ninali. Kärsatamisega sain võrgu lahti ja asusin siis ise rünnakule, loopisin koopa gaasi täis ja ootasin õiget momenti ja siis kui tuld näitasin käis selline kõva pauk, et Geraldil viskas pildi tasku ja tuikus purjuna ringi. Rõõm oli suur, sest vaesel ämblikul umbkaudu 30% eludest läinud. Mõned korrad uimastasin jääga ja tegin pimedaks, mis siis muud hiilid vaikselt liigud ligi ja teed nn super super löögi ja ongi 33 lvl ämblik surnud. Proovisin ka 35 lendavat kotka (Opinicus lvl 35, Oxenfurt Forest) võimeid, kuid pidin tunnistama peale 2h järjestiku kavaldamist , katsetamist, et 27 lvl'ga on peaaegu võimatu 35 lvl kollist jagu saada. Probleemseks osutus varese oskus kasutada mürki, vereimemist ja lisaks kui otse ründab, siis igakord ei õnnestu kõrvale tõmmata (dodge), sest tiiva laotus on ikka võimsalt võimas ja tee mis tahad aga litaka saad ikka kirja. Kui selle litaka ikka kirja saad võid arvestada, et umbes 40% eludest on läinud ja enamus ajast kulub vereimemise peatamiseks. Kui ainult oleks rohkem võimalusi vastaste võimete tühistamiseks, kuid siiani on ainult käepärast üks valge pudelikene, mida saad 2 korda kasutada (clear toxity etc.). Hiljem uurides erinevaid videosi mainiti, et QUEN tühistab mürgistusest. Proovin homme uuesti, üldiselt suurte lindude vastu aitab hästi tule, plahvatuse nooled. Kahjuks polnud ühtegi kaasas, proovin kas nende kasutamisest 35 lvl bossi juures on kasu või mitte. Kui muud üle ei jää siis tuleb Main Quest ära teha ja saab lisa punne juurde. icon_biggrin.gif Soovitan vaadata järgmist õpetus videot, antakse hea ülevaate erinevatest võitlus oskustest. See oli minu jaoks pomm uudis, et kui Geraldi ja Kollide vahe on suurem kui 6 lvl't, siis Kollil on kõva eelis ja puuted taastuvad kiiremini. "https://www.youtube.com/watch?v=rPqKqTdkh4E"
tagasi üles
Killhoven
OC`er
Killhoven

sõnum 06.07.2015 19:23:28 vasta tsitaadiga

Link

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 06.07.2015 20:43:05 vasta tsitaadiga

ja ?

http://forums.cdprojektred.com/threads/52056-Patch-1-07-coming-soon-to-all-platforms

tsitaat:
A player stash for storing items, available in various locations throughout the game. Stash locations are marked on the player's map.
thumbs_up.gif banana_dance.gif
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 06.07.2015 20:50:16 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Crafting and alchemy components no longer add to the overall inventory weight.
Books are now placed in a dedicated tab in the Inventory and books that have already been read are properly grayed out.

Palju etem asi imo.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 42, 43, 44  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.