Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Eldest
HV kasutaja

|
18.06.2015 14:19:58
|
|
|
Võib-olla tõesti ei ole sul siis üldse vedanud, ma ei hakka oletusi tegema selle kohta, kui hea mängija sa oled või ei ole. Usun, et sa suudad tuvastada blatant WH tüüpe küll.
Lihtsalt suuremas plaanis tundub praegu nii, et iga teist venda sõimatakse MMis kooderiks. Ütlen ära, et see jutt ei käi nüüd sinu kohta, vaid üldiselt. Global on hetkel täis kahte tüüpi mängijaid: Esimene grupp sai Supreme/Global enne VAC wave, ehk jõhkra higi ja vaevaga on see kuskilt kooderite ja parimate mängijate vastu välja tõmmatud ning teine grupp - need, kes saavad nüüd rank up-i Globalisse kergemalt oma DMG/LE kohtadelt, sest kooderid ei hõiva enam Supreme/Global kohti. Taseme vahe on põhimõtteliselt sama suur kui enne VAC wave, kuid järsku on kõik sama ranki peal, sest Globalist ei ole võimalik enam edasi kuhugi minna.
Kuna vanakooli Globalid on peajagu üle uutest, siis viimastele võibki tunduda, et vastane kasutab WH-d/aim assisti, kuigi tegemist võib olla lihtsalt parema game sense-ga (usun, et kui keegi meist satuks Screami smurfi vastu, siis 90% inimestest paneks reporti kirja). Võimalik samas, et ma olen liiga naiivne ja ei oska kahtlustada mingit soft koodimist. Aeg-ajalt panen ikka reporti kirja ja ootan seda teadaannet, et keegi on minu reporti tõttu süüdi mõistetud, siiani pole veel juhtunud.
Paar päeva tagasi sattusin oma full lobbyga mingite LEM/Supreme eestlaste vastu, lasime 16-0 ära nad ja siis pärast lubati veel peksa anda ja ma ei tea mida Sealt tuli nii mõnigi report meie top fraggerile, kes enne paneks vist oma arvuti põlema, kui koode kasutaks.
Matchi ajal tasub keskenduda enda mängule ja mitte aega kulutada vastaste sõimamisele jms. Hiljuti nägin mingi eestlasest 12-aastase streami, kes reportis terve vastase tiimi kuskil MGE/DMG rankis, oeh... Kõige kergem on lihtsalt vastastele mute peale panna, kui hakkavad seal oma "ez game" spämmima ning ise pingutada nii palju, kui torust tuleb. Kui isegi on kooderid, siis suva see üks kaotus, pikemas perspektiivis ikka liigud rankis üles, kui oled oma grupi legit mängijatest parem.
Põhimõtteliselt oleks vaja tuvustada MM-i pärast Globalit numbriline elo süsteem, nii nagu Hearthstones Legendisse jõudes ilmuvad rankid. See eristaks eriti häid mängijaid ja häid mängijaid Global rankis ning kaoks praegune skill gap. Teine võimalus oleks ka Team Matchmaking - ainult 5-man lobbyd lubatud ja ligipääs mingi season passiga vms. Kooderid on tavaliselt üksi või 1-2 sõbraga, harva boostitakse 5man lobby, see lahendus võimaldaks ka parema kvaliteediga mänge. Eks näis, mis Valve järgmine lüke on, aga praegused VAC waved on igatahes lootust andnud küll, et mänguga tegeletakse.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ddrikk
Kreisi kasutaja

|
18.06.2015 22:49:49
|
|
|
Nagu lubatud pani CSGO.ee püsti ka pistol only, AIM dm ja 2 retake servut
http://csgo.ee/serverid/
CSGO.ee FFA DM ip = ffa.csgo.ee
CSGO.ee AIM DM ip = aim.csgo.ee
CSGO.ee HS ONLY DM ip = hs.csgo.ee
CSGO.ee pistol only ip = pistol.csgo.ee
CSGO.ee Retakes #1 ip = retakes.csgo.ee:27015
CSGO.ee Retakes #2 ip = retakes.csgo.ee:27025
Palun jagage serverite kohta infot ka teistele. Sellest sõltub, kas need jäävad ka kauemaks ülesse.
Kuna pandi serverid kiiruga ülesse, siis andke kõikidest vigadest teada kommenteerides või PM.
Serverid asuvad Tallinnas
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
18.06.2015 23:14:48
|
|
|
cheti, ohh väga viis, lõpuks ometi kohalik HS ONLY, muidu alati pidanud istuma USA omades, kus 100+ ping.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
2 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
19.06.2015 00:17:24
|
|
|
Väga super, korralikku pistol only serverit tükk aega tahtnud
Kas serverid gametrackeris ka olemas? Kui on, saada mulle privaatsõnumiga lingid, panen sticky serverite teemasse üles, siis ei kao unustuste hõlma see info.
Serverite teemal veel, muidugi ei tea kuidas aktiivsusega olema saab, kuid kas on vaja kahte retake serverit? Ühe asemel võiks ideepoolest ju näiteks 1v1 arena vms olla.
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
1 :: |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
ddrikk
Kreisi kasutaja

|
19.06.2015 00:29:34
|
|
|
pohmakas, kirjutas: |
Väga super, korralikku pistol only serverit tükk aega tahtnud
Kas serverid gametrackeris ka olemas? Kui on, saada mulle privaatsõnumiga lingid, panen sticky serverite teemasse üles, siis ei kao unustuste hõlma see info.
Serverite teemal veel, muidugi ei tea kuidas aktiivsusega olema saab, kuid kas on vaja kahte retake serverit? Ühe asemel võiks ideepoolest ju näiteks 1v1 arena vms olla. |
eks lähiajal vaatab kuidas aktiivsusega lood on, siis teab mis serveritega edasi peale hakata
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eldest
HV kasutaja

|
19.06.2015 02:13:55
|
|
|
Eesti HS-only ja pistol only serverid väga teretulnud, super!
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
alar26t
HV kasutaja
|
19.06.2015 10:33:10
|
|
|
Serverite teemal veel, muidugi ei tea kuidas aktiivsusega olema saab, kuid kas on vaja kahte retake serverit? Ühe asemel võiks ideepoolest ju näiteks 1v1 arena vms olla. |
Potentsiaalselt saaks veel 2 serveri veel püsti panna. Serverite aktiivsuse järgi otsustab, mis jääb alles ja mis läheb maha. Võite soovitusi ka siia lisada, mida soovi näha või mida parandada.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
zenker
HV kasutaja

|
20.06.2015 22:59:07
|
|
|
kellelgi veel selline mure ,et pole viimase 3 nädala jooksul saanud ühtegi skin dropi?
Ainukesed asjad mis dropivad on kastid :s
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
20.06.2015 23:03:54
|
|
|
zenker kirjutas: |
kellelgi veel selline mure ,et pole viimase 3 nädala jooksul saanud ühtegi skin dropi?
Ainukesed asjad mis dropivad on kastid :s |
Skin dropid on nende levelitega nüüd. Iga nädal esimese levelupiga saab dropi, kolmapäeviti nullib see arvestus.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
zenker
HV kasutaja

|
21.06.2015 00:04:20
|
|
|
Tösiselt või ?
Pmst siis aint 1 skin nädalas vöimalik saada?
Kogu kuramuse mängu point kaob mul nii ära ,dota 2 röömud vötsid juba ära
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
21.06.2015 00:50:22
|
|
|
Tõsiselt jah.
Ega siis ei saa päris niisama ka ju mängijatele koguaeg skine loopida. Keegi omale skine tahab, siis on sunnitud peamiselt kas marketist ostma ja 20% Volvole sealt andma või kaste avama ja piraka key raha Volvole andma
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caspar08
Kreisi kasutaja
|
21.06.2015 01:10:33
|
|
|
Tõsiselt jah.
Ega siis ei saa päris niisama ka ju mängijatele koguaeg skine loopida. Keegi omale skine tahab, siis on sunnitud peamiselt kas marketist ostma ja 20% Volvole sealt andma või kaste avama ja piraka key raha Volvole andma  |
Ta mõtles tavalisi drope, neid saab ikka niisama ka ju. Nädalas vist 2 limiidiks. Ma enda arust sain peale toda uuendust ka veel neid, prg pole nädal aega enam mänginud tho, äkki suruti mingi uus patch läbi.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
21.06.2015 10:43:00
|
|
|
Gaben siiani vihkab mind.
Avasin täna hommikul oma esimesed 3 case:
2xChroma case
1xOperation phoenix case
Sain:
Negev Terrain (field-tested): 0,08€
MP9 Deadly Poison (well-worn): 0,08€
Glock-18 Catacombs (minimal wear): 0,08€
Totally worth it
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
21.06.2015 11:01:03
|
|
|
sweezy, Vaesekene, avad 3 kasti ja ei saa midagi head, ütle seda mulle ja pohmakale.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
21.06.2015 11:06:24
|
|
|
Caspar08 kirjutas: |
Tõsiselt jah.
Ega siis ei saa päris niisama ka ju mängijatele koguaeg skine loopida. Keegi omale skine tahab, siis on sunnitud peamiselt kas marketist ostma ja 20% Volvole sealt andma või kaste avama ja piraka key raha Volvole andma  |
Ta mõtles tavalisi drope, neid saab ikka niisama ka ju. Nädalas vist 2 limiidiks. Ma enda arust sain peale toda uuendust ka veel neid, prg pole nädal aega enam mänginud tho, äkki suruti mingi uus patch läbi. |
Skine saab mängust dropina vaid ühe korra nädalas, nädala esimese levelupiga ning see on nii olnu alates Operation Bloodhound tulekust.
http://www.counter-strike.net/operationbloodhound/
How do I earn weapon drops?
There is only one way to earn weapon drops. You can receive one weapon drop per week. You will receive this drop the first time you increase your Rank during the week. Your level progress bar will indicate when you are eligible for an earned weapon.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
zenker
HV kasutaja

|
21.06.2015 12:21:29
|
|
|
Tõsiselt jah.
Ta mõtles tavalisi drope, neid saab ikka niisama ka ju. Nädalas vist 2 limiidiks. Ma enda arust sain peale toda uuendust ka veel neid, prg pole nädal aega enam mänginud tho, äkki suruti mingi uus patch läbi. |
Skine saab mängust dropina vaid ühe korra nädalas, nädala esimese levelupiga ning see on nii olnu alates Operation Bloodhound tulekust.
There is only one way to earn weapon drops. You can receive one weapon drop per week. You will receive this drop the first time you increase your Rank during the week. Your level progress bar will indicate when you are eligible for an earned weapon. |
Ma rohkem kaldun arvama ,et nad tahavad selle lausega öelda seda,et enam pole vöimalik saada asju missioonide tegemise eest.Nagu see on varem olnud.
Nii palju kui ma uurinud olen ja näinud olen siis ikka ingame sees tuleb droppe.Aga kahtlaselt harva.
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
21.06.2015 14:22:42
|
|
|
Tõsiselt jah.
There is only one way to earn weapon drops. You can receive one weapon drop per week. You will receive this drop the first time you increase your Rank during the week. Your level progress bar will indicate when you are eligible for an earned weapon. |
Ma rohkem kaldun arvama ,et nad tahavad selle lausega öelda seda,et enam pole vöimalik saada asju missioonide tegemise eest.Nagu see on varem olnud.
Nii palju kui ma uurinud olen ja näinud olen siis ikka ingame sees tuleb droppe.Aga kahtlaselt harva. |
Ei, see tähendabki seda, et nädalas korra saab ühe dropi oma nädala esimese levelupi eest, pole midagi vaja üle mõelda. Selgesõnaliselt ju kirjas nende enda FAQ's ning redditis ka pikalt-laialt räägitud sellest
Need, mida näed, et teised ingame saavad, ongi selle eest, et nad saavad jooksva nädala esimese levelupi omal.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
21.06.2015 14:47:25
|
|
|
Tõsiselt jah.
Nii palju kui ma uurinud olen ja näinud olen siis ikka ingame sees tuleb droppe.Aga kahtlaselt harva. |
Ei, see tähendabki seda, et nädalas korra saab ühe dropi oma nädala esimese levelupi eest, pole midagi vaja üle mõelda. Selgesõnaliselt ju kirjas nende enda FAQ's ning redditis ka pikalt-laialt räägitud sellest
Need, mida näed, et teised ingame saavad, ongi selle eest, et nad saavad jooksva nädala esimese levelupi omal. |
Kas see tähendab seda, et kui ma praegu 11 missiooni saan teha, saan ma 11 droppi?
Spoiler 
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
martenl
HV vaatleja
|
21.06.2015 19:31:28
|
|
|
imelik et mul ütleb iga ühe leveli tagant et bloodhound drop ja nii olen saanud vähemalt 2 dropi nädalas
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
21.06.2015 22:40:38
|
|
|
martenl kirjutas: |
imelik et mul ütleb iga ühe leveli tagant et bloodhound drop ja nii olen saanud vähemalt 2 dropi nädalas |
Ainuke võimalus, kuidas nii saab olla on see, et need dropide saamised stackivad. St kui näiteks mitu nädalat ei mängi ja 3 dropi saamata, siis saab need tagantjärgi. Kuid ma ei tea, kas neil on nö stackimise võimalus või ei.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caspar08
Kreisi kasutaja
|
22.06.2015 13:20:12
|
|
|
Praegu on hea aeg skine osta, osad teevad -50% isegi, sest jaanid on tulemas ja raha vaja joomiseks oleks endal rohkem vaba aega, siis hakkaks jälle tradema vist, üsna kergelt tulnud raha ja saad aegajalt mängida ka nende uhkete skinidega
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kapitan
Kaevur

|
26.06.2015 23:06:37
|
|
|
Hei. Olen hetkel Gold Nova II. Üles ränkimine suht võimatu sest enamus on vene trollid. Siit tekib ka küssa, et kui nad nii sitasti mängivad et jopates 15 raundi peale 2 killi siis kuidas na üldse Silverist välja said??? Enamus mänge olen top killer tiimis ja teised ns trollivad ala "idi nahhui" ja "cyka" terve mäng. Server selector ka ei tööta. Panen USA peale ja ikka venelasi täis. No ma ei või. Ma tean, analoogset ranti on terve nett täis ja midagi sellest ei muutu, aga sain ka suu puhtaks. Hea mäng aga räme cancer on küljes asjal.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
26.06.2015 23:36:12
|
|
|
Kapitan kirjutas: |
kui nad nii sitasti mängivad et jopates 15 raundi peale 2 killi siis kuidas na üldse Silverist välja said??? |
Carry
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
27.06.2015 00:00:40
|
|
|
Ma ise sain täna Silver Elite Master.Millal Gold Nova I saab?
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
2 :: |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
27.06.2015 00:11:14
|
|
|
erik111 kirjutas: |
Ma ise sain täna Silver Elite Master.Millal Gold Nova I saab? |
Siis kui piisavalt võite saad
Kapitan kirjutas: |
Hei. Olen hetkel Gold Nova II. Üles ränkimine suht võimatu sest enamus on vene trollid. Siit tekib ka küssa, et kui nad nii sitasti mängivad et jopates 15 raundi peale 2 killi siis kuidas na üldse Silverist välja said??? Enamus mänge olen top killer tiimis ja teised ns trollivad ala "idi nahhui" ja "cyka" terve mäng. Server selector ka ei tööta. Panen USA peale ja ikka venelasi täis. No ma ei või. Ma tean, analoogset ranti on terve nett täis ja midagi sellest ei muutu, aga sain ka suu puhtaks. Hea mäng aga räme cancer on küljes asjal.  |
USA pannes ei tohiks sul ühtegi sibulat mängus olla. Lasen ise koguaeg US-s ja pole mitte ühtegi kohanud. Nad nii idas, et neil ping enam ei kannata.
Samas sai täna west EU pandud. No krt, 3 viktorit kohe mängus. Tipp oli, kui vastastiimist 4 tüüpi maha võtsin ja pommi defusema läksin. Tuleb üks vanja enda tiimist ja laseb tuimalt mu maha...
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|