Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
dUBZ1337
HV vaatleja

|
04.06.2015 21:20:35
|
|
|
sannukas00 kirjutas: |
Serveril on piiraja 110 peal, mängul endal on deafult piiraja 90. Selle saad settingutest maha võtta. |
Näppisin settinguid ja sain aru jah Nüüd ainult MP-d mänginud ja siiamaani pole veel keegi suutnud isiklikku rekkat ära lõhkuda, aga pole kusagile väga rahvarohkesse kohta sattunud ka veel Kas eestlasi mängib muidu palju MP-s? Oleks tore kaasmaalastega ka ringi sõita
viimati muutis dUBZ1337 05.06.2015 02:14:49, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
04.06.2015 21:31:26
|
|
|
buru kirjutas: |
Ja siis veel see asi et mis nipiga ma saaksin ka teistega koos sõita tean et pean steami alla sikkama aga mis veel ja kust seda alla saab sikutada |
Teistega saad mängida vaid siis kui sul on originaalmäng. Steami saad siis, kui õpid googlet kasutama.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
04.06.2015 21:36:14
|
|
|
Multiplayerit ei saagi mitteoriginaaliga mängida ju. Kuna kodanik mängib MP-d siis see kriteerium nagunii täidetud?
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
04.06.2015 21:41:46
|
|
|
Tal võibki ju originaal olla (nt Originist ostetud, eraldi koodiga mäng aktiveeritud vms).
Kuid jah, mäng nõuab Steami versiooni olemasolu (vähemalt enne oli see nõue, nüüd ikka veel ma usun?)
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
dUBZ1337
HV vaatleja

|
05.06.2015 00:02:34
|
|
|
Viimase veosega oli ikka kõva pull küll, võtsin Amsterdamis töö peale, lähen siis ümber nurga haagist võtma, aga haagist pole kusagil. Ära ka canceldada ei tahtnud, siis nägin, et seina sees valge kuma käib, mõtlesin, et okei, teen reconnecti, et mingi serveri kamm äkki. Reconnectin tagasi ja rekka enam käima ei lähe, siis vaatan et 100% damaget, läksin servicesse siis, siis tekkis haagis taha järsku ja siis vaatasin, et haagisel ka 100% damage, ei näinud pointi seda trippi üldse tegema hakata ja canceldasin ära lihtsalt, nüüd kõva miinus ikka taga Aga siiamaani isegi 2300 inimesega on kõik jumala tsillid, kõik sõidavad enamvähem normaalselt, ühe ristmiku peal ainult üks russ tuli täie lauluga sisse
|
|
tagasi üles |
|
 |
jõuluvana
HV kasutaja

|
05.06.2015 11:57:37
|
|
|
1.17 patchiga viidi sisse mingi füüsika muudatus pööramisel. 6x4 veoskeemi puhul läheb masin meeletult otse, kui pööramisel gaasi lisada. Haagis ei ole üle mõistuse raske (22 tonni), kuid sellegipoolest läheb nina vähegi kiirendades jube kergeks. Imelik aga ma pole täheldanud, et siin teemas keegi varasemalt selle üle kurtnud oleks. Rooliga mängijad ilmselt ei tunneta probleemi aga kuna kasutan hiirt juhtimiseks, siis on/off gaasi puhul on see tugevalt häiriv. Mõned reisid teinud nii ja ei harju ära selle jamaga. SCS pidi väidetavalt asjast teadlik olema. Küsimus olekski, et kas 1.18 kasutajad tunentavad, et asi on ära parandatud või ei ole?
Mõned modivad juba autode conf faile ja lisavad esisillale raskust, et sõidetav oleks....
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
rainisk
Kreisi kasutaja
|
07.06.2015 11:30:01
|
|
|
jõuluvana mul sama jura et see 6x4 skeem ja masin kurvis tahab otse minna..
_________________ ( -_・) ︻デ═一 ▸ |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
KoldK
HV veteran

|
07.06.2015 11:59:12
|
|
|
6x2 Bogie veoskeemiga igatahes nad keerasid mingi aeg tuksi midagi, peab üsna kerge koorem olema nüüd, et sild üleval üldse sõita saaks, muidu nina lennus kohe.
Sildade raskused on suht paigast ära.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
jõuluvana
HV kasutaja

|
07.06.2015 19:02:12
|
|
|
Selge, järelikult pole nad viimase patchiga veel selles suhtes midagi ette võtnud.
SCS-i järjekordne ponnistus realismi poole... Võiks siiski olla võimalus taolisi asju seadetest maha võtta.
viimati muutis jõuluvana 09.06.2015 20:54:11, muudetud 2 korda |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
dUBZ1337
HV vaatleja

|
08.06.2015 17:53:32
|
|
|
Nende treileritega on viimasel ajal jube palju buggima hakanud, küll on treilerid kusagil seina sees, küll pooleldi õhus, vahepeal vapsee telepordivad firma territooriumilt üldse välja ja siis vigaselt respawnivad ka. Haagist taha võtta ei saa, siis ongi ainuke võimalus kas tühistad töö ära või lähed servicesse, aga siiamaani on kõik haagised kahjustada ka saanud selle käigus, nii et pole mõtet eriti seda sõitu teha ka, kuna damage penalty on päris suur isegi väikese kahjustusega.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jõuluvana
HV kasutaja

|
09.06.2015 22:26:39
|
|
|
Oleks nüüd mõne targema nõu vaja. Proovisin veoki chasis.sii failis esisilla kaalu suurendada, ning selle eraldi modiks vormistada. Mitte ei taha tööle hakata see asi... On keegi ehk ise mode varem teinud ja viitsib antud faili nii pakkida, et mäng selle üles leiaks?
Imelik on see, et kui üleüldisest physics.sii failist modi tegin, siis see hakkas tööle. Paraku seal aga ei ole võimalik sildade kaale muuta. Seal sai nt kabiini kaalu suurendada. Näha oli, et kabiin hakkas kõvasti rohkem pidurdades kõikuma, kuid kahjuks esisillale see kaalu ei lisanud. Kes varem ETS-ile mode teinud on, ehk viitsib PS-iga märku anda.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dinkz
Kreisi kasutaja
|
09.06.2015 22:58:58
|
|
|
jõuluvana kirjutas: |
Oleks nüüd mõne targema nõu vaja. Proovisin veoki chasis.sii failis esisilla kaalu suurendada, ning selle eraldi modiks vormistada. Mitte ei taha tööle hakata see asi... On keegi ehk ise mode varem teinud ja viitsib antud faili nii pakkida, et mäng selle üles leiaks?
Imelik on see, et kui üleüldisest physics.sii failist modi tegin, siis see hakkas tööle. Paraku seal aga ei ole võimalik sildade kaale muuta. Seal sai nt kabiini kaalu suurendada. Näha oli, et kabiin hakkas kõvasti rohkem pidurdades kõikuma, kuid kahjuks esisillale see kaalu ei lisanud. Kes varem ETS-ile mode teinud on, ehk viitsib PS-iga märku anda. |
Pigem võid küsida siit: http://forum.scssoft.com/index.php?sid=9b4e858360b7240877c21bd3da2ab7b8
Seal see modi loojate kommuun suurem ja tõenäosus suurem, et keegi vastata oskab.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
19.06.2015 20:44:48
|
|
|
Ostsin G2A.com-st Scandinavia, nüüd tuli kiri:
A Steam Product code you activated has been removed from your account.
14 Jun
Euro Truck Simulator 2 - Scandinavia
Your recent Product code activation has been revoked due to a problem processing payment for this item. The games associated with this product code can no longer be played as a result. This could be due a problem with the payment methods you used to acquire this item from a third-party seller; or a problem with how the third-party seller acquired the Product code. Please contact the seller you acquired the Product code from for assistance.
Krt, just olin tuhinas, nüüd ei saagi enam mängida
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
304nt
HV vaatleja
|
19.06.2015 20:47:56
|
|
|
martin366 kirjutas: |
14 Jun
Your recent Product code activation has been revoked due to a problem processing payment for this item. The games associated with this product code can no longer be played as a result. This could be due a problem with the payment methods you used to acquire this item from a third-party seller; or a problem with how the third-party seller acquired the Product code. Please contact the seller you acquired the Product code from for assistance.
Krt, just olin tuhinas, nüüd ei saagi enam mängida  |
Mul ka sealt kaudu ostetud ja sama pull. Avasin ticketi ka, eks näis, mis müüja vastab
|
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
19.06.2015 20:55:36
|
|
|
304nt kirjutas: |
14 Jun
Mul ka sealt kaudu ostetud ja sama pull. Avasin ticketi ka, eks näis, mis müüja vastab |
G2A kaudu kõik asjad ostnud, pole kunagi probleeme olnud. Nüüd siis selline pull. Loodame parimat.
Edit:
Nüüd tuli response, et kannavad raha tagasi...oeh...
|
|
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
304nt
HV vaatleja
|
19.06.2015 21:02:27
|
|
|
14 Jun
Mul ka sealt kaudu ostetud ja sama pull. Avasin ticketi ka, eks näis, mis müüja vastab |
G2A kaudu kõik asjad ostnud, pole kunagi probleeme olnud. Nüüd siis selline pull. Loodame parimat.
Edit:
Nüüd tuli response, et kannavad raha tagasi...oeh... |
Ma veel ootan vastust. Mul sealt kaudu ka mitmeid võtmeid mängudele ostetud, seni ka korras nagu norras. Selles loos aga kahtlustan seda, et paypali kaudu on olnud mingi viivitus reaalse kandega ning müüja on pannud steamis maksehäire.
Edit: vaatasin just paypali kannet, kanne on tehtud G2A kontole, pidur võib seal olla
|
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
19.06.2015 21:02:46
|
|
|
14 Jun
Edit:
Nüüd tuli response, et kannavad raha tagasi...oeh... |
Ma veel ootan vastust. Mul sealt kaudu ka mitmeid võtmeid mängudele ostetud, seni ka korras nagu norras. Selles loos aga kahtlustan seda, et paypali kaudu on olnud mingi viivitus reaalse kandega ning müüja on pannud steamis maksehäire.
Edit: vaatasin just paypali kannet, kanne on tehtud G2A kontole, pidur võib seal olla |
We are indeed aware of the issue you have so kindly brought to our attention. Thank you. Taking full responsibility for our G2A marketplace, we will do our best to resolve it in the shortest time so that you always have a good experience with G2A
|
|
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
KoldK
HV veteran

|
20.06.2015 11:47:34
|
|
|
Endal ka Scandinavia G2A ostetud, aga probleemi pole, just kontrollisin.
Ei tea kas mingeid suuremaid uuendusi ka tulekul või keskendub SCS hetkel ATS-le?
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
eero78
HV vaatleja
|
21.06.2015 12:13:59
|
|
|
[quote="martin366"]Ostsin G2A.com-st Scandinavia, nüüd tuli kiri:
14 Jun
Mul oli G2A-ga sama probleem, tahtsin Scandinavia DLC osta läbi Skirilli aga raha ma tagasi ei saanud. Lõpuks helistasin panka, pank ajas asja korda ja annulleerisid selle tehingu ja kandsid raha üle. Rohkem ma sealt G2A-st võtmeid ei osta. Scandinavia DLC ostsin Steamist, natuke kallimalt aga seal on asi paigas.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
21.06.2015 13:58:47
|
|
|
Milliseid mode soovitate kasutada?
Eriti huvitaks mängu graafika parandamine ja Eesti kaart
Ostsin ka just steamist ETS2 ja going east expansioni.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
eero78
HV vaatleja
|
21.06.2015 14:07:05
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Milliseid mode soovitate kasutada?
Eriti huvitaks mängu graafika parandamine ja Eesti kaart
Ostsin ka just steamist ETS2 ja going east expansioni. |
Tee kasutaja Promods leheküljel ja laadi alla:http://www.promods.net/
Seal on Eesti ka sees, Läti ja Leedu puuduvad hetkel.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
21.06.2015 14:47:03
|
|
|
Tänud soovituse eest. Väga muhe, tegin uue kasutaja, kelle baas on Tartus. Graafika modide suhtes on migneid soovitusi?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
newarvuti
Kreisi kasutaja
|
21.06.2015 14:51:11
|
|
|
HDR Fix ja SweetFX, viimane juhul kui arvuti vähegi võimsam on
|
|
Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
21.06.2015 15:09:28
|
|
|
newarvuti kirjutas: |
HDR Fix ja SweetFX, viimane juhul kui arvuti vähegi võimsam on  |
Päris võimas arvuti on. Ehk viitsid mõne lingi visata? Tean, et sweetfxil on igasuguseid erinevaid konffe olemas. Millist soovitad?
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
21.06.2015 15:41:17
|
|
|
Timberg kirjutas: |
newarvuti kirjutas: |
HDR Fix ja SweetFX, viimane juhul kui arvuti vähegi võimsam on  |
Päris võimas arvuti on. Ehk viitsid mõne lingi visata? Tean, et sweetfxil on igasuguseid erinevaid konffe olemas. Millist soovitad? |
Maitse asi, võid minu oma proovida: https://www.upload.ee/files/4792364/ETS2_sweetFX_martin366__2_.rar.html
|
|
   |
172 |
|
tagasi üles |
|