Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 671, 672, 673 ... 1184, 1185, 1186  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 14.06.2015 23:27:30 vasta tsitaadiga

Küllap on asi lihtsalt jälle rahas.
Vaevalt et FOX 2 kanalit sama hinnaga annab, samas on Amino vaatajate seas ka piisavalt FOX huvilisi kes "pildituks" jääksid kui ainult HD ostetaks.

Aga küllap ta millagi ikka tuleb. Usun et lähiaasta küsimus.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
seeru
HV veteran

sõnum 15.06.2015 07:52:19 vasta tsitaadiga

HD-s nad ei oska subtiitreid teha.
Tuleta meelde seda hetke kui subid piixu keerati.
Venemaa hakkas siis HD-d saama.
Ja meie vaestemajale hakati saiast sitta tegema. (järjekordselt)
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 15.06.2015 15:51:25 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
Uurisin FOX-lt et mis sajandil HD kvaliteedis kanal tuleb. Sain huvitava vastuse

tsitaat:
Tegelikult 21 sajandil ja oleme HD variandis olemas. Palun uurige operaatorilt.

Seega, kus on?

Ma ei usu, ett jutt käib Eestile kohandatud variandist muidu oleks operaatorid selle ammu oma kanalite valikusse võtnud.
Või noh kes teab, võibolla juhtubki varsti ime ja me näema FOX'i HD's icon_smile.gif
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 15.06.2015 19:56:00 vasta tsitaadiga

Ei tee HD kah seda foksi kvaliteetprogrammiks. Vaadata pole sealt IMHO miskit.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 16.06.2015 08:42:12 vasta tsitaadiga

Kas see MinuTV polegi enam uusnuti klientidele tasuta? Igal pool väreleb 5€ hinnasilt ees ja pole enam kuskil kirja, et mingil tingimusel tasuta saaks. Rahanälg on ikka nii suur, et selle beetastaadiumis asja eest on ka vaja viimane kopikas välja pigistada?
EDIT. See telekom.ee leht muidugi ka parasjagu ämbris. Isegi raha eest ei saa tellida icon_razz.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 16.06.2015 09:25:13 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:
Kas see MinuTV polegi enam uusnuti klientidele tasuta? Igal pool väreleb 5€ hinnasilt ees ja pole enam kuskil kirja, et mingil tingimusel tasuta saaks. Rahanälg on ikka nii suur, et selle beetastaadiumis asja eest on ka vaja viimane kopikas välja pigistada?
EDIT. See telekom.ee leht muidugi ka parasjagu ämbris. Isegi raha eest ei saa tellida icon_razz.gif

On edasi tasuta, kui uusnuti salvestusteenus on tellitud. Samuti on salvestus tasuta kui MinuTV on tellitud ja kasutad ka uusnuti teenust.
Kas normaalselt ei saa küsida? Vaja on on seda negatiivsel toonil väljendada?
Telekom leht on uus ja seal olevaid vigasid kõrvaldatakse.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 16.06.2015 09:47:21 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
Telekom leht on uus ja seal olevaid vigasid kõrvaldatakse.

See on hea, et vigasid nagu sigasid kõrvaldatakse, kuid uus see leht küll ei ole.
Eelmisest aastast üleval.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 16.06.2015 09:51:32 vasta tsitaadiga

armjan, tere, kas on oodat lähemal ajal ka saatekavas oleva probleemi peatset lahenemist, et saatepäeva lõpul ei kuvata uue päeva esimesi saateid automaatselt?

ot:
seeru, uus on ta ikka selles mõttes, et nüüd on kaks lehte kokku miksitud ja sellega kaasnevad ka probleemid. Eraldiseisvad lehed on hoopis teised asjad.

armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 16.06.2015 13:05:55 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
armjan, tere, kas on oodat lähemal ajal ka saatekavas oleva probleemi peatset lahenemist, et saatepäeva lõpul ei kuvata uue päeva esimesi saateid automaatselt?

ot:
seeru, uus on ta ikka selles mõttes, et nüüd on kaks lehte kokku miksitud ja sellega kaasnevad ka probleemid. Eraldiseisvad lehed on hoopis teised asjad.

Saatekava, järelvaatamise põhimõttel, ei ole saatekava, mis on harjumuspäraselt olnud nt kella 4:00 alates kuni 4:00 öösel 24h vaid kuupäeva järgi. Ma tean, mida silmas pead ja olen ka ise sellele mõelnud. Milline on hea lahendus, on vaja analüüsida ja kui saab või mõistlik, muuta. Nö lihtne soov ei pruugi olla tehniliselt hea või kergelt teostatav lahendus.
Kindlasti sellele teemale edaspidi mõeldakse, teenus evolveerub edasi.

Tänud igal juhul tähelepanu pööramast.
tagasi üles
vysnap007
HV kasutaja

sõnum 16.06.2015 23:25:38 vasta tsitaadiga

armjan, kas selline probleem on üldine või juhtub olema ainult minul:
kui ma üritan vaadata minuTV's salvestatud saadet (antud juhul Setanta Sports või NBA TV), siis tuleb iga salvestuse puhul selline veateade ette: "Vabandame, video avamisel tekkis viga. Palun lae leht või ava äpp uuesti. Kui viga kordub, anna meile sellest teada kirjutades tugi@telekom.ee või helistades numbril 123."
Mul on need kanalid pandud salvestama vms (linnuke pandud), panin prooviks salvestama mingi ~5 erinevat saadet, kõikidel tuleb veateade ette.
Mingi salvestus on ka pandud FOX'i "Troonide mängul", see jookseb ilusti. Kas asi võib olla selles, et mul pole Setanta Sports ja NBA TV nutiTV's tellitud või on süsteemis mingi kala?

Androidil üritasin ka salvestust jooksma panna. Ta nagu jääkski seda laadima ja siis mingi hetk lõpetab rakendus lihtsalt töötamise. Kui üritada seda salvestust suunata telekale, siis tuleb ka vastav teade, et salvestus sinna suunatud, tegelikult ei juhtu midagi. Live TV töötab ilusti nii arvutis kui ka Androidil, teleka suunamine töötab ka.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Maldur
HV veteran

sõnum 16.06.2015 23:36:07 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:
Rahanälg on ikka nii suur, et selle beetastaadiumis asja eest on ka vaja viimane kopikas välja pigistada?

Vaata, Ivar, sellega on see värk et nad peavad olema raha peale maiad, sest nad ei osanud sellel eepilisel telekommi lehel toimima saada linki mille abil kõnekaartidele saaks pangalingiga raha kanda... Ega rahavoog ei tohi peatuda ometi icon_wink.gif .

Ma leian et nüüd on arvamus negatiivsest suhtumisest jälle platsis kuid ma ei saa aru kuidas endast lugupidav telekomm üldse tuleb avalikuse ette lehega kus tuleb vigu nagu sigu tappa. Oleks selline mingi Pandade Pundi koduleht, saaks veel aru, kuigi raskustega.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 17.06.2015 00:08:10 vasta tsitaadiga

Kas sellel kuradi Elioni digiboxil (motorola), saab kuidagi mingit diagnostikapilti ka ette? Veits siiber on kui peab kohvipaksu pealt ennustama, et miks ta ennast käima ei lae. Vahetasin oma vana dummiswitchi välja, asemele läks gigase võimekusega linksysi purk mis konfitud nö switchiks. Thompsoni purk toimib (võrk olemas. tegin ka factory reseti), aga jälle ei saa pilti digiboksi ette. IGat pidi restarte väänanud, aga ikka see viies pall vilgub. Teaks siis vähemalt, mille taga see nüüd kinni on...
Võrguplaan näeb välja selline

suure tõenäosusega elioni kortermaja cat5 switch -> minu linksysi ruuterpurk konfitud switchiks (seadistuse viga kindlasti siin) -> üks ots thompsoni ja sealt digoboksi / teine ots minu enda linksysi purki.

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
can860
HV vaatleja

sõnum 17.06.2015 13:53:45 vasta tsitaadiga

painkillah, motorola diagnoosimise asemel ma vaataks kuidas oma võrgu lihtsamaks ja loogilisemaks saaks.

pane Elioni CAT5 otsa Thomson ja vii sealt juhe Motorolasse. Kui tahad, pane WIFI jaoks mõni Linksys'dest AP-na Thomsoni järele. Peaks kõik toimima. Kui tahad sisevõrku gigabitina, siis Thomsoni järele gbit switch ja muud arvutid, AP-d sinna külge.

Või siis võta Linksysi purk, varusta see DD-WRT vms kolmanda partei tarkvaraga, tee sellest ruuter, ühenda Elioni CAT5 otsa ja suuna ühte porti VID4 kuhu ühendad digiboksi. Ülejäänud (gbit) portides LAN ja lisaks ka WIFI - kõik ühes purgis. Kui kaabliportidest puudu ei tule, unusta muud seadmed üldse ära. Kui tuleb, siis switch Linksys'i taha.

EDIT: Kui sul juhtub lauatelefon ka olema (mis Thomsoni järgi) siis läheb elu veidi keerulisemaks.

viimati muutis can860 17.06.2015 14:22:53, muudetud 1 kord
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 17.06.2015 14:00:35 vasta tsitaadiga

can860, ja kui digibokse on nt. 3, kas tuleb igaüks neist oma porti pista või võib nende ette switchi panna mille küljes siis ainult digiboksid on?
can860
HV vaatleja

sõnum 17.06.2015 14:16:45 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
can860, ja kui digibokse on nt. 3, kas tuleb igaüks neist oma porti pista või võib nende ette switchi panna mille küljes siis ainult digiboksid on?

Peaks toimima ka läbi switchi. Praktikas pole ise proovinud, ainult üks boks kasutuses.
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 17.06.2015 14:18:38 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:

Kasutame ka ise switchi: Ruuter --> switch 8p--> küljes kuni 8 STB, töötab.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 17.06.2015 14:20:01 vasta tsitaadiga

Mnjah. Ja kui mul on asukoht, kus on nii telekas kui muud netti soovivad seadmed kõrvuti ja sinna tuleb ainult 1 kaabel, siis olengi "mitte Elioni" seadmega maoli. icon_rolleyes.gif
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 17.06.2015 14:32:22 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Mnjah. Ja kui mul on asukoht, kus on nii telekas kui muud netti soovivad seadmed kõrvuti ja sinna tuleb ainult 1 kaabel, siis olengi "mitte Elioni" seadmega maoli. icon_rolleyes.gif

switch vahele? Mismoodi käpuli?
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.06.2015 14:33:46 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
bladerunner kirjutas:

Kasutame ka ise switchi: Ruuter --> switch 8p--> küljes kuni 8 STB, töötab.

Endal mitu switchi kasutusel ja igasugu muid seadmeid ka eal taga, lisaks digiboksidele. Töötavad.
Samas väideti mulle peale viimast nutiTV riket, mis ka mu digiboksi tarkvara segi ajas, et ei tööta kaks ja enam boksi digiboksi taga ja pidavat üksteist segama hakkama. Seepärast olevat mu digiboksi tarkus ka sassis ja ei saavat sellele ka pilti ette.
Ning see ei olnud esimese rinde telefonitädi, vaid miski televõrgu adminni jutt.

Ametlik poliitika, et ei tööta ja ei peagi töötama.
Reaalsus, et töötab, aga lui rike kimbutab, siis ühenda omna probleemne seade kohe ruuteri taha enne 123 kõnet.

viimati muutis jägaja 17.06.2015 14:34:49, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 145 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 130
tagasi üles
can860
HV vaatleja

sõnum 17.06.2015 14:36:10 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:

Kõige kindlam on muidugi tenusepakkuja seadmega, ei pea väga palju pead murdma, mis juhe, mis seadmesse vms. Vajadusel lihtsalt switch vahele ja kõik on ka selle taga OK.

Kui oskust, tahtmist (ja vajadust !!!) katsetada ja seadistada siis "asukoht, kus on nii telekas kui muud netti soovivad seadmed kõrvuti ja sinna tuleb ainult 1 kaabel" ei ole ka muude seadmetega probleem. Ilmselgelt ei ole see variant kõige lihtsam ega ka kõige odavam. Lisaks ei paku sulle keegi peale iseenda tuge, juhul kui mingil hetkel asjad enam ei toimi.
tagasi üles
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 17.06.2015 14:37:07 vasta tsitaadiga

Kas uus nuppudega nutiTV tomib ka vanemate logitechi harmony pultidega?
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.06.2015 14:38:24 vasta tsitaadiga

weasel kirjutas:
Kas uus nuppudega nutiTV tomib ka vanemate logitechi harmony pultidega?

Jah. Guid nupp on Back nupuks.

bladerunner, kui sul on misgi ST785 või misiganes ürgaegne jama seal võrgus, siis küll.

TG784, TG789vn ja DG301 annavad ühest juhtmest switchile signaali ja sinna pane kasvõi 12 arvutit ja 12 digiboksi korraga tööle.
Kustkohast sellised jutud üldse täna veel sünnivad? icon_rolleyes.gif

bladerunner
HV Guru

sõnum 17.06.2015 14:57:21 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
bladerunner kirjutas:

Kui keegi viitsis lugeda, siis minu küsimus oligi eelpool olnud soovituse kohta Linksys võtta, sinna DD-WRT peale väänata ja elu nautida.

Ehk enne kui midagi kirjutada võiks veidi süveneda ja aru saada millest täpselt räägitakse.
See et Inteno jms Elioni roigastega kõik toimib on mul omalgi selge, seda pole vaja nagu mantrat siin korrutada.

can860
HV vaatleja

sõnum 17.06.2015 15:16:31 vasta tsitaadiga

Kui DDWRT konfimisega hakkama saad, siis ilmselt maoli ei ole.

Mul tuleb tuppa Elioni CAT5, selle otsas on ASUS AC66U, selle järgi omakorda kõik kodused võrku vajavad seadmed - sealhulgas ka Motorola digiboks. ASUS'e puhul saab IPTV -ga hakkama isegi tootja oma tarkvara, pole otsest vajadust midagi muud flashida kui ei taha. Väidetavalt pidi viimastes versioonides ka igmpproxy taas töötama (pole vaja VLAN'i kindlasse porti määrata), ei ole viitsinud ise katsetada.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 17.06.2015 15:32:38 vasta tsitaadiga

can860, see igmpproxy peakski see olema, mis lubab samaaegselt netti ja nutti nautida. Ilma selleta IMHO samas kaablis mõlemat toimima ei saa. Vist?
Mul hetkel elutoas Inteno taga oleva switchi küljes Motorola + ress + meediamängija + telekas, "õuna-TV" ja BD peavad hetkel seal wifiga leppima kuna switch 5-pordine.
Nüüd kui tahaks ka Intenost lahti saada siis ma hetkel pole 100% kindel, et kas kõik ikka toimima jääb. icon_rolleyes.gif

Aga eks paistab kui olukord ükskord sealkaugel. Hetkel veel Inteno otsest väljavahetamist ei nõua (üksikud restardid elab üle).

can860
HV vaatleja

sõnum 17.06.2015 17:06:16 vasta tsitaadiga

Üks variant on veel viia ruuter (teisisõnu välisühenduse kaabliots) sinna, kus sul praegu switch ja seadmed.
Paned oma sisese ja sissetuleva kaabli vahele midagi sellist: http://www.networktechinc.com/nti/images/items/rj45-6-ff-white.jpg
Saad kõik väljundid seadmete kõrvale. Ja BD ning AppleTV kaabliga võrku WIFI asemel (ruuteris on paar porti ilmselt vabad praegu).
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.06.2015 18:31:58 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
armjan kirjutas:
bladerunner kirjutas:

Kui keegi viitsis lugeda, siis minu küsimus oligi eelpool olnud soovituse kohta Linksys võtta, sinna DD-WRT peale väänata ja elu nautida.

Ehk enne kui midagi kirjutada võiks veidi süveneda ja aru saada millest täpselt räägitakse.
See et Inteno jms Elioni roigastega kõik toimib on mul omalgi selge, seda pole vaja nagu mantrat siin korrutada.

icon_eek.gif icon_rolleyes.gif icon_lol.gif

Ei tea mis aastal sa seda unes nägid, kuid oli juttu just switchidest, kui sa oma lause vahele pikkisid, millest said mitu inimest ühtemoodi aru.
Ehk tuleks ennast selgemini väljendada?

bladerunner kirjutas:

armjan kirjutas:
bladerunner kirjutas:

painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 17.06.2015 19:22:01 vasta tsitaadiga

Mul on Elioni tg784 thompsoni käkk, mida ma ei taha näpuotsaga ka enda võrguelamusteks kasutada. See jääks ainult digiboksidele pilti jagama ja äärmisel juhul poolele korterile (kus minu põhiseadmeid pole) wifit jagama (mida ta siiani suutis okeilt teha).
Minu eesmärk on ikkagi see, et saaks korraliku rauaga ruuteri võrku üleval hoidma. Vanasti oli mul elioni cat5 > tavaline dummy 10/100 switch > minu linksys + elioni 784. Kõik toimis. Kuna aga tahtsin omale võimekamat ruuterit, siis otsustasin peale uue soetamist vanast linksysi ruuterist teha switchi (ikkagi gigaste pesadega).
Vana linksysi peal ongi hetkel dd-wrt soft - teoreetiliselt võiks sellele ju seadistada eri vlanid, kui sa ehk oskad mulle mõnda juhendit linkida, mille järgi Elioni digiboksi tööle saaks.
Paras gemüse on, aga kui muu ei aita, siis tuleb vist korralik gigane dummyswitch vahele ikkagi soetada.

can860 kirjutas:
painkillah, motorola diagnoosimise asemel ma vaataks kuidas oma võrgu lihtsamaks ja loogilisemaks saaks.

pane Elioni CAT5 otsa Thomson ja vii sealt juhe Motorolasse. Kui tahad, pane WIFI jaoks mõni Linksys'dest AP-na Thomsoni järele. Peaks kõik toimima. Kui tahad sisevõrku gigabitina, siis Thomsoni järele gbit switch ja muud arvutid, AP-d sinna külge.

Või siis võta Linksysi purk, varusta see DD-WRT vms kolmanda partei tarkvaraga, tee sellest ruuter, ühenda Elioni CAT5 otsa ja suuna ühte porti VID4 kuhu ühendad digiboksi. Ülejäänud (gbit) portides LAN ja lisaks ka WIFI - kõik ühes purgis. Kui kaabliportidest puudu ei tule, unusta muud seadmed üldse ära. Kui tuleb, siis switch Linksys'i taha.

EDIT: Kui sul juhtub lauatelefon ka olema (mis Thomsoni järgi) siis läheb elu veidi keerulisemaks.

tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 17.06.2015 19:43:01 vasta tsitaadiga

jägaja, keri veel veidi ülespoole kus minu algne küsimus linksys ja portide kohta on. armjan toppis oma switchide jutu suvalt sinna vahele aru saamata, et jutt ei käi Elioni poolt välja antud ruuterist ja kukkus imestama. Mille peale ka sina oma Tompsonitest ja pagan teab mis asjasse mittepuutuvast jahuma kukkusid. icon_lol.gif

Aga vahet pole, sain juba aru et kellelgi siin reaalset kokkupuudet Asus-e ja Elioni koostööga veidi keerulisemas konfis pole.
Keegi ruuterit laenaks ma võiks kodus mõnel päeval katsetada, niisama osta hetkel ei viitsi. icon_lol.gif

can860
HV vaatleja

sõnum 17.06.2015 20:36:16 vasta tsitaadiga

painkillah,
Mul mingit head piltide ja muuga juhendit linkida pole. Põhiline, mis sind huvitab on see, et Elioni korrusmaja võrgukaablis või siis optikas "elab" kaks VLAN-i. Digitv on VLAN-s ID-ga 4 ja internet on default ja ID 0 (ükskõik, mis seadme järgi paned, saad alati netiühenduse).

(parandage mind kui ma nüüd interneti VLAN ID-ga mööda panin, aga antud küsimuses pole see isegi oluline)

Kui tahad ruuterist digitv teatud portidest välja võtta, pead ruuterisse looma samuti VLAN-i ID-ga 4, mille hulka kuuluvad:
Untagged WAN port
Untagged ruuteri sisemine switch port
Tagged LAN port (või siis mitu LAN porti)

See tekitab olukorra, kus valitud LAN portidesse ühendatud seade (digiboks) ühendatakse alati IPTV võrku ja netti sealt ei saa.

DDWRT-ga vist kannatas VLAN-e läbi graafilise liidese konfida. Ise kunagi koosluses Linksys E4200 + Tomato kasutasin järgnevat (oli vaja üht porti digiboksi jaoks):

nvram set vlan4ports="0 4t 8"
nvram set vlan4hwname=et0
nvram commit

ja lõpuks restart. Tomato ja E4200 puhul oli LAN portide numeratsioon tarkvaras vastupidine, ehk et ülalolev "4t" viis digitv porti mille juurde ruuteril kirjutatud 1. Pead oma ruuteri kohta netist uurima, mis number, mis pordil on.

Niiöelda "kondikava" sai mälu põhjal kirja, paar aastat möödas kui viimati sai teemat põhjalikumalt uurida (ASUS on laisaks teinud). Eriti hea selgitaja-õpetaja ma pole aga ehk saad otsa kätte, kust katsetama-seadistama hakata. Internet ja otsingud abiks, märksõnad "elion, iptv, port". Leiad linke nii HV-sse kui ka Elioni foorumisse.

(ASUS'e igmpproxy katsetamine minu puhul viibib lihtsalt põhimõtte taga "kui olemasolev töötab, ära torgi". Kui mõni tarkvarauuendus tulevikus peaks nõudma tehaseseadete taastamist, siis ilmselt katsetan järgi, tahaks isegi käegakatsutavat tõestust, et toimib)
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 17.06.2015 20:55:57 vasta tsitaadiga

Tänud, panen "kõrva taha" ja mingi hetk testin. Kuna telekat ise ei vaata, siis see digiboks nii oluline pole - aga kuna ma ta eest maksan, siis töötada ta võiks... jama nüüd ainult selles, et uus ruuter ei toeta veel dd-wrt. Tuleb vanaga gemüset teha.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 17.06.2015 21:47:29 vasta tsitaadiga

can860 kirjutas:

DDWRT-ga vist kannatas VLAN-e läbi graafilise liidese konfida.

Etz kirjutas:
infarkt kirjutas:
Kolasin siin teemas ringi ja jäi silma kasutaja Etz poolt postitatud konf, kuidas saada dd-wrt ruuteritel iptv tööle. Kuna aga dd-wrt softi toetavatel ruuterite markidel on pordid tähistatud erinevate numbritega (osadel markidel on lan pordid 0,1,2,3 ja wan port 4, osadel markidel lan pordid 1,2,3,4 ja wan port 0) ja ka default vlan-id on erinevad, siis see konf kõikidele dd-wrt ruuteritele ei sobi. Seetõttu oleks oleks palve, kas oleks keegi lahke, kes dd-wrt peal iptv tööle saanud, viitsiks oma ruuteri gui-st vlan seadete pilt teha.

Ise konkreetselt konfisin selle nii ASUS RT-N16 peal..
GUI pildist on sul vähe kasu, sealtkaudu seda tööle ei saa icon_wink.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Etz kirjutas:
infarkt, GUI kaudu konfitud vlan`id on kõik tagged, sellepärast, ehk siis saad pildi ilma internetita... icon_wink.gif

Aga pilt ise siis:
Spoiler Spoiler Spoiler

Õpetuse enda leiab aga siit: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=7216654#7216654

Tomatoga saab aga paljalt GUI kaudu hakkama... icon_wink.gif

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8109815#8109815

viimati muutis Etz 17.06.2015 22:43:06, muudetud 4 korda
Kommentaarid: 236 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 196
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.06.2015 21:48:45 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
jägaja, keri veel veidi ülespoole kus minu algne küsimus linksys ja portide kohta on. armjan toppis oma switchide jutu suvalt sinna vahele aru saamata, et jutt ei käi Elioni poolt välja antud ruuterist ja kukkus imestama. Mille peale ka sina oma Tompsonitest ja pagan teab mis asjasse mittepuutuvast jahuma kukkusid. icon_lol.gif

No olen ma ikka pime, igatahes selsamal lehel pole nagu hiirepiuksugi sinu väidetavast jutust.
Kes krt. üldse loeb enam kui kaks postitust tagasi icon_razz1.gif

can860
HV vaatleja

sõnum 17.06.2015 22:32:13 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:

Tomatoga saab aga paljalt GUI kaudu hakkama... icon_wink.gif

Hm, tundub, et asi paranenud. Tol ajal kui tomatit E4200's kasutasin ei lubanud see GUI kaudu samale pordile untagged ja tagged VLAN-i salvestada.

ASUS'ega on asi ikka väga lihtsaks praegu tehtud:

tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 17.06.2015 22:36:38 vasta tsitaadiga

can860, https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=552812

Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 18.06.2015 12:31:11 vasta tsitaadiga

Tänasest on ver 4.30.6 elioni äpp samsale saadaval (smarthubis v4.026).
Uus kava on thumbs_up.gif
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
dex
HV veteran
dex

sõnum 18.06.2015 12:35:53 vasta tsitaadiga

Paistab, et äppi topeltkäivitamise jama on ka lõpuks lahenduse leidnud thumbs_up.gif
Six
HV veteran

sõnum 18.06.2015 12:58:28 vasta tsitaadiga

Väike katkestus on ikka sees, mis tekkis eelmise versiooniga.

dex kirjutas:
Paistab, et äppi topeltkäivitamise jama on ka lõpuks lahenduse leidnud thumbs_up.gif
tagasi üles
Olaf

Olaf

sõnum 18.06.2015 13:31:37 vasta tsitaadiga

Huvitav, kas subtiitrite jama ka korda sai? Viimased 3 nädalat pole järelvaatamisel subtiitreid (fox ja histroy).
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
c1m
HV vaatleja

sõnum 18.06.2015 16:02:32 vasta tsitaadiga

Mis selleks tegema peab, et uuendaks? Mul on automaatne uuendus sees, Smart Hub nupu vajutusega ei hakka midagi toimuma. Samsung Apps all näitab jah versiooni 4.026, aga on ainult "käivita" nupp. Või see uuendab siis, kui heaks arvab icon_question.gif
2013 a. F6500
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
ivar80
HV kasutaja
ivar80

sõnum 18.06.2015 16:05:34 vasta tsitaadiga

c1m kirjutas:
Mis selleks tegema peab, et uuendaks? Mul on automaatne uuendus sees, Smart Hub nupu vajutusega ei hakka midagi toimuma. Samsung Apps all näitab jah versiooni 4.026, aga on ainult "käivita" nupp. Või see uuendab siis, kui heaks arvab icon_question.gif
2013 a. F6500

Kui puldi enter klahvi peal hoiad siis ei tule valikuid?
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 38
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 18.06.2015 16:17:39 vasta tsitaadiga

Kui on 4.026, siis on juba automaatselt ära uuendanud.
Vaata, mis api sees OK -> Seaded -> NutiTv versiooniks näitab?
Kui 4.30.6, siis on kôige uuem juba peal.

ivar80 kirjutas:
c1m kirjutas:
2013 a. F6500

viimati muutis Six 18.06.2015 16:18:59, muudetud 1 kord
tagasi üles
c1m
HV vaatleja

sõnum 18.06.2015 16:19:12 vasta tsitaadiga

ivar80 kirjutas:
c1m kirjutas:
2013 a. F6500

Ei tule nagu, kas 2013 aasta smarthubil ehk teistmoodi see? Selles ka mingi vahe, kas nutitv elioni poolt "uues" või "vanas" keskkonnas?

Six, 4.26.5 ikka.

viimati muutis c1m 18.06.2015 16:24:42, muudetud 2 korda
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 18.06.2015 16:23:25 vasta tsitaadiga

Aga mine Smarthubi ja alt ààrest vali Veel rakendusi ja järgmisel lehel mine elioni äpi peale ja vaata, mis versiooni numbrit all näitab.
tagasi üles
c1m
HV vaatleja

sõnum 18.06.2015 16:33:16 vasta tsitaadiga

Six kirjutas:
Aga mine Smarthubi ja alt ààrest vali Veel rakendusi ja järgmisel lehel mine elioni äpi peale ja vaata, mis versiooni numbrit all näitab.

Haha, seal on Versioon:4.0...ehk siis ma ei näegi, kuna see versiooninumber on pikem, kui seal ruumi on selle jaoks. icon_biggrin.gif Hämmastav Samsung.
Okei, NÜÜD tekkis. Peale ma ei tea mida. (?vahetasin source'i ja lasin teleril uut firmware'i otsida, ilmselt ehk see ühendas serveriga?)

viimati muutis c1m 18.06.2015 16:44:33, muudetud 2 korda
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 18.06.2015 16:40:29 vasta tsitaadiga

See automaatne uuendamine ei pruugi toimida.
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 18.06.2015 16:53:48 vasta tsitaadiga

Üldiselt peaks siis uuendama, kui lähed Veel rakendusi kaudu järgmisele lehele.
tagasi üles
c1m
HV vaatleja

sõnum 18.06.2015 17:10:34 vasta tsitaadiga

Mul tekkis siiski mingi suurem anomaalia, sest nüüd näitab Smart Hubis 4.026, aga nutiTV app on ikka 4.26.5. Appi suurus on vana. icon_lol.gif
Ma ei tea, teen telekale factory reseti.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 18.06.2015 17:22:49 vasta tsitaadiga

Smardis pole kunagi muutunud number, viimati vist aasta tagasi
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
c1m
HV vaatleja

sõnum 18.06.2015 17:48:31 vasta tsitaadiga

Helistasin Elioni tehnilisele toele ja öeldi, et minu teleril on juba kõige uuem versioon ehk 4.26.5. WTF? icon_evil.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 671, 672, 673 ... 1184, 1185, 1186  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.