Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
eddvin
HV kasutaja

|
11.06.2015 09:26:13
|
|
|
friedebert, 24h jooksul peale ostu tavaliselt vahetatakse Elisas telefon ümber, kui on mingi viga. Mttc ei võta ka vastu kohe järgmine päev peale ostmist.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
friedebert
HV vaatleja
|
11.06.2015 19:15:33
|
|
|
Haha
Aga ma ikka ei hakanud vahetama. Kui viga selles kaanes, siis ma ei viitsi oma ajusid peenestada sellega.. tellin uue kaane $5 eest kui vaja kunagi Hetkel jäi püsima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
11.06.2015 19:17:33
|
|
|
See pulk painutab ennast ise tagasi ajapikku ja siis on ikka vesi lahinal sees
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
ˇoTT
HV kasutaja
|
12.06.2015 00:45:28
|
|
|
Kas keegi on kokku puutunud probleemiga, et auto-rotation ei toimi?
|
|
Kommentaarid: 178 loe/lisa |
   |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
12.06.2015 06:26:51
|
|
|
ˇoTT kirjutas: |
Kas keegi on kokku puutunud probleemiga, et auto-rotation ei toimi? |
Jep. Eriti peale viimast remondiskäiku ja tarkvara ülekirjutamist...
|
|
Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
1 :: |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
12.06.2015 08:34:02
|
|
|
-KRANTS- kirjutas: |
ˇoTT kirjutas: |
Kas keegi on kokku puutunud probleemiga, et auto-rotation ei toimi? |
Jep. Eriti peale viimast remondiskäiku ja tarkvara ülekirjutamist... |
Äkiste on "smart screen rotation" sisse lülitatud. See muudab vastava funktsiooni tuimemaks, et voodis pikutades saaks ekraani pööratult vaadata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.06.2015 08:51:06
|
|
|
Pole aega olnud peale telefoni kättesamist eriti muljeid jagada aga nüüd on asjad enamvähem paigas, seega saan kommenteerida:
Karbist välja võttes tegelikult telefoni suurus ehmatas. Ma arvasin esimese hooga, et mulle on kogemata Z3 täisversioon saadetud
Eks see ole see, et 3 tollise pontsaka pealt tulles on ehmatus suur. Nüüd hakkan juba harjuma, kuigi pöial igale poole ei ulatu (eriti kuna ma olen paremakäeline, siis vasak ülemine nurk kus tihtipeale asub menüünupp on raske koht kuhu parema käe pöidlaga ulatuda).
Ostsin mingi odava 5€ silikoonümbrise kah kaasa, et parem haare oleks. Õnneks on see võrdlemisi õhuke ja telefoni mõõtmeid ei suurenda eriti.
Alguses muidugi testisin üle, et kõik töötaks nagu nupud jms.
Hoopis huvitavam on tarkvaraline pool. Väga detailidesse ma siin postis ei lasku (oli ikka mässamist), aga igatahes sain asja niikaugele, et mul on nüüd:
Uusim tarkvara: 23.1.A.1.28 (LolliPop 5.0.2).
Root access (SuperSU)
Dual Recovery (TWRP & CWM)
Ja kõige selle juures ei pidanud bootloaderit lahti lukustamagi. Ehk siis stock ROM-i stabiilsus ja featuurid kõik töötavad, aga rooti nõudvad proged töötavad samuti ja recoveryga saan täieliku backupi teha või zip faile flashida.
Nimelt bootloaderi lahtilukustamisega lakkaksid mõned featuurid töötamast: super vivid, xreality ja kaamera müraeemaldus (päris koledad pimedas tehtud pildid).
Hiljem, kui sony enam uuendusi ei paku on paras aeg bootloader lahti lukustada, et nt android m jooksutada vms.
Siis ma tegin varukoopia Trim Area-st ja DRM võtmetest, ehk et kui ma ka bootloaderi lahti lukustaks saaksin selle uuesti lukustada ilma, et näha oleks, et on lahtilukustatud vahepeal.
Stock taastamine on samuti ülimalt lihtne. Flashtooliga flashmode ja default TFT fail peale koos kernel jms wipe-ga ja ongi nagu ostes.
Lasin tohhujaa koguse äppe kah peale. Koos stock sodiga on hetkel ~400 erinevat (user appe on ~75). Mälu ja RAM jätkub kah. Mälust on umbes pool vaba ja sama RAM-ga.
Kõik äppide individuaalsed seaded üle kontrollin (juba taastatud Titanium Backup-ga), siis asun debloatimise kallala ja vaatan palju stock sodi ma maha saan lasta ilma, et minu kasutatavaid featuure kaotaks. Sest noh hetkel võin kõik maha lasta aga ei taha kiirustada. Enne freezin ära. Siis teen TB-s nimekirja freezitud äppidest ja siis lasen maha. Taolisel juhul on 5.1 versiooni tulles juba tunduvalt lihtsam debloatida.
Seoses uue versiooni flashimisega on asi kah lihtne. Uus tuleb, siis kraban TFT+SuperSu zip+dualrecovery zip ja pakendan PRFC abil flashitavaks ära. Selle recoverys peale ja done.
Mille üle ma siikohal kaebleks on google ise. Ok see, et uut telefoni google kontoga esimest korda sidudes laetakse ligi gigabaidi jagu uuendusi alla pole midagi (üle Wi-Fi), aga see, et Play Services wakelocki pole siiani ära parandatud on täielik nõmedus
Nimelt Play Services alamteenus nimega SystemUpdateService hoiab telefoni kogu aeg aktiivsena ja õgib seega meeletult akut. Antud juhul keerasin selle kinni kasutades https://f-droid.org/repo/com.elsdoerfer.android.autostarts_31.apk ( https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=com.elsdoerfer.android.autostarts ).
Niipalju siis hetkel muljetest ja kogemustest
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
14.06.2015 12:13:15
|
|
|
Tomorrow, ülim oleks, kui sa viitsiksid nimekirja luua nendest 400 äppist!
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
14.06.2015 13:31:28
|
|
|
Ma ei suuda absoluutselt ette kujutada, milleks nii palju sodi vaja läheb...
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.06.2015 17:24:59
|
|
|
bljääää... Nagu hiina keel  |
No see on android. Get used to it
olafsand kirjutas: |
Tomorrow, ülim oleks, kui sa viitsiksid nimekirja luua nendest 400 äppist! |
http://pastebin.com/q0H2KEJY
inca kirjutas: |
Ma ei suuda absoluutselt ette kujutada, milleks nii palju sodi vaja läheb... |
Täpsustan, et user äppe on 84. Mitmetest asjadest on hetkel mitmeid versioone, kuni ma testin, et see õige leida (näiteks brauserid). Pärast peaks user äppide kogus langema sinna 60 kanti.
System äppe on 328. Miks nii palju? - küsige sony ja google käest
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
14.06.2015 18:25:37
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
No see on android. Get used to it |
Ma muideks kasutan sama androidi ja sama telefoni. Ometi saan ma sellest aru ja suudan ka siia kirjutada, kui miskit on...
Tänapäeva noorus?
OT, aga kui vana oled?
|
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
14.06.2015 18:55:08
|
|
|
menüü- seaded- teave telefoni kohta- androidi versioon
kolm kiiret klõpsu selle peale... pärast hoia näppu pulgakommi peal.
mis pagana värk see veel on? mingi mäng?
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
14.06.2015 19:02:48
|
|
|
ot: |
-KRANTS-, need kõige tavalisemad terminid androidi puhul ju
Seda nendele muidugi, kes installivad ka mitteametlikke rome ja võtavad 100% kasutajaõigusi kasutusele (root). Ei ole noorusega seotud (mina 34 näiteks ) |
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
14.06.2015 19:40:20
|
|
|
iir kirjutas: |
menüü- seaded- teave telefoni kohta- androidi versioon
kolm kiiret klõpsu selle peale... pärast hoia näppu pulgakommi peal.
mis pagana värk see veel on? mingi mäng? |
Seda hüppavat idiootsust olen ka mina mängind. Isegi 3punkti suutnud saada:) Sinna see suur mälu ressurs läkski lollipopi laadimisel:)
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
14.06.2015 20:37:54
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
No see on android. Get used to it |
Ma muideks kasutan sama androidi ja sama telefoni. Ometi saan ma sellest aru ja suudan ka siia kirjutada, kui miskit on...
Tänapäeva noorus?
OT, aga kui vana oled? |
29 olen, kui kedagi peaks huvitama. Asi on selles, et spetsiifilisi termineid ei saa alati eesti keelde tõlkida ja ühise arusaamise eesmärgil ongi parem tehnomula ajades kasutada ingliskeelseid väljendeid.
http://www.androidcentral.com/dictionary
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
15.06.2015 13:35:38
|
|
|
Kas kellelgi veel on midagi sarnast, et ekraanile vajutades nagu midagi prõksuks (just ekraani keskele vajutades)? Nagu keskelt oleks ekraan veidike lahti vms.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
15.06.2015 13:36:56
|
|
|
rmc kirjutas: |
nõus.. plus kolmandat korda tagasi viid, siis võid uut telefoni küsida juba ja muarust nad PEAVAD ka selle andma.. |
Väidetavalt peavad juba teisel korral vahetama, KUI... Sellel asjal on suur KUI. Nimelt KUI tegemist on koduva SAMA VEA eemaldamisega. Kui on erinev viga võib unistama jäädagi...
CTR kirjutas: |
vb on juttu olnud, aga küsin siiski, et esiklaas on hakanud häält tegema(krigiseb vm) kui telefon kõrvaääres on ja pisut vastu kõrva pisut tugevamalt vajutada vm.. sama asi siis, kui kergelt peale vajutad ekraanile..
Kas on normaalne või peaks remondimehi tüütama? kukkunud ei ole ja veekindlusega ka probleeme pole. |
Minul hakkas alguses ka ekraan prõksuma peale vajutades. Kuni lahti prõksutas ühest nurgast. |
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
15.06.2015 13:41:41
|
|
|
No krt, järigi meelde siin teemast millalgi, et Z3C-l on kogu aeg ekraaniga mingi probleem... Järjekordne tüüpviga? Juba lootsin, et ostin telefoni üsna hiljuti ning enam selliseid vigu ei eksiteeri aga võta näpust... Väga ebaõnnestunud on Sonyl see Z3 Compact. Tundub, et peab garantiid tüütama hakkama enne, kui ekraan täiesti küljest ära tuleb.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
15.06.2015 16:57:54
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Kas kellelgi veel on midagi sarnast, et ekraanile vajutades nagu midagi prõksuks (just ekraani keskele vajutades)? Nagu keskelt oleks ekraan veidike lahti vms. |
Viimase viie lehe seas peaks olema seda probleemi paari lehe jagu arutatud.
Vahet ei ole kui lähiajal sa garantiid tüütad. Kui vaielda jaksad. Nimelt on tõenäoliselt servas juba pragu sees ja veekindlust enam ei ole. Vaidluses selgub tõde- kas üks eriomadustest, veekindlus, puudumine on sinu või tootja süü.
|
|
   |
243 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
15.06.2015 17:28:56
|
|
|
Veekindlust saab ju lihtsalt proovida tehasemenüüs, ei pea ootama ja avastama.
tsitaat: |
Did you ever wonder if your device is really waterproof but do not want to find that out by dunking it in water?
Here is a test which uses just the phone and it's service mode (or any barometer app).
1. dial *#*#7378423#*#*
2. go to "Service Tests"
3. go to "pressure sensor"
4. slightly compress the phone using your thumb and index finger by pressing on the display and back
SLIGHT PRESSURE. No Berserker mode please! This is not a crush-your-phone contest!
Note: pressure will decrease automatically - that is likely a result of some mechanism (membrane/valve behind lanyard hole) to adjust for changes in atmospheric pressure to allow the barometer to work. |
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
15.06.2015 17:33:12
|
|
|
sooty, Viimases buildis puudub pressure sensor test service menüüs. Järgi proovitud. Selleks, et testida peab tegema downgrade kitkati peale
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
15.06.2015 17:38:46
|
|
|
Tomorrow, Mul lollipop 5.0.2 ja see valik seal täiesti olemas.
Mismoodi seda täpsemalt peaks vaatama? Survet avaldades peaks minema see suuremaks? Mul ekraanile vajutades läheb see aga veidike väiksemaks. Kuigi hiljuti tegin ise katse ka vee all ning ei ole telefoniga midagi juhtunud.
//E: Aa, alles nüüd märkasin, et ikka peabki veidike vähenema? Siis peaks veekindlus ikka alles olema?
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
15.06.2015 17:41:05
|
|
|
Siim159, Sry. Nüüd on tõesti olemas. Vb esimeses lollipopi buildis ei olnud.
Ühesõnaga kui "flap" on avatud ja vajutad ekraanile, siis ei tohiks surve suuremaks minna. Kui läheb, siis pole veekindel.
Kõik kõik "flapid" kinni ja vajutades surve suureneb, siis on ok.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
15.06.2015 17:47:14
|
|
|
Kui klapp avatud, siis ei muutu tõesti midagi. Kui aga on kinni ja avaldad survet, siis korra läheb hästi vähekene suuremaks ja kui lahti lased, siis korra nö default survest väiksemaks. Nii peabki? Või kui palju umbkaudu see seal suuremaks minema peab?
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|