Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mufferino
Kreisi kasutaja
|
10.06.2015 16:44:53
|
|
|
Arisilan kirjutas: |
Üksi mängides on siiski paras joppamise asi. Ma mingi viimased kümme mängu kõik lutti saanud, sest tiimis mingid ulmevennad lihtsalt. Üksi ei jõua neid kanda kah ja hetkel olen mg2-lt tagasi gn4 peale kukkunud. Kuidas nad oma ranki on saanud, jääb mulle küll mõistatuseks....
Aga noh... rank ei näitagi mingit skilli. Mõnele on lihtsalt Gaben vähe armulikum, teistel veab tiimikaaslastega vähem.
Eelmine nädal sattusin loomulikult mingite vene jorssidega ka kokku, kes nimelt kaotasid, et deranki saada. Siis oli küll selline tunne, et tra uninstall ja rahu majja  |
üksi mängides ongi joppamise asi, samas MM server picker päästab elusid aegajalt.. pole pikka aega SoloQ head mängu teinud kuna info ei liigu, laskmisoskus ei vasta rankile herradel jms .. või siis on tiimis 4 venelast peale sinu, kes mängivad 'oma mängu' ja ainuke mida inglise keeles kuuled on "gaad däämn juu aar souu bääd juu käntt shuuut normallli reported nuub gou uninstall " ..
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
ZuluXE
Kreisi kasutaja

|
10.06.2015 17:49:31
|
|
|
Pole teab mis saavutus, aga viimase nädalaga sai soloQ-des kena 4 tärni juurde teenitud.
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
2 :: |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
10.06.2015 21:10:21
|
|
|
sweezy kirjutas: |
Tuligi lõpuks Gold Nova 3 ära .. viimased 3 mängu sakkisin tagaridades, muidu oleks vast midagi paremat saanud  |
Ja imestasid, kui teised naersid su üle, kui sa siin rääkisid et teed "smurfi" ja saad kõrgema ranki, muidu GN3'st välja ei saa
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
1 :: |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
10.06.2015 21:23:25
|
|
|
pohmakas, kirjutas: |
sweezy kirjutas: |
Tuligi lõpuks Gold Nova 3 ära .. viimased 3 mängu sakkisin tagaridades, muidu oleks vast midagi paremat saanud  |
Ja imestasid, kui teised naersid su üle, kui sa siin rääkisid et teed "smurfi" ja saad kõrgema ranki, muidu GN3'st välja ei saa  |
Plaan oli.. feilisin ei tegelt oli veel päris mitu põhjust miks "puhtalt lehelt" alustasin,
1) Iga päev tuli vähemalt 15 scam attempti.
2)mõned valgustkartvad asjad
3) vac ban cs 1.6's D
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
10.06.2015 22:02:37
|
|
|
sweezy, Suht olematud põhjused uus konto osta.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
mufferino
Kreisi kasutaja
|
10.06.2015 22:43:07
|
|
|
Braien kirjutas: |
sweezy, Suht olematud põhjused uus konto osta. |
Ei maksa too ju mitte midagi põhimõtteliselt.. minu jaoks piisavad põhjused (olen imelik jah )
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavenz
HV kasutaja

|
11.06.2015 16:59:57
|
|
|
Alla rank 3 MM ban on küll suht idiootne, ise mängin võibolla nädalas 1-3 mängu ja rank ei tule ka nii kiiresti (rank MGE)
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
vysnap007
HV kasutaja
|
11.06.2015 17:17:43
|
|
|
Taavenz kirjutas: |
Alla rank 3 MM ban on küll suht idiootne, ise mängin võibolla nädalas 1-3 mängu ja rank ei tule ka nii kiiresti (rank MGE) |
Parem hakka aktiivsemalt mängima siis, pärast tõuseb veelgi
tsitaat: |
Right now, Competitive Matchmaking will become available when you reach Private Rank 3. We’ll continue to evaluate this restriction over time. |
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
11.06.2015 17:51:08
|
|
|
Alla rank 3 MM ban on küll suht idiootne, ise mängin võibolla nädalas 1-3 mängu ja rank ei tule ka nii kiiresti (rank MGE) |
See on just üks parimaid uuendusi. Need, kes nädalas korra mängivad, võivad oma roostes gameplayga nagunii kusagile casuali parem minna. No offence, aga nii on
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Caspar08
Kreisi kasutaja
|
11.06.2015 18:17:34
|
|
|
See on just üks parimaid uuendusi. Need, kes nädalas korra mängivad, võivad oma roostes gameplayga nagunii kusagile casuali parem minna. No offence, aga nii on  |
Mul see aasta kokku mingi 40h mängitud ja viimase 2 nädala jooksul oli 10h. Endiselt olen MGE-DMG rankis mingi 2.-3. koht alati(1. on tavaliselt GE sõber, kellega tihti mängin) ja ma ei vääri võimalust compi teha? Kui sa ikka oma ranki väärid, siis "skill ei lähe rooste". (vb on asi selles, et ma mängisin 1.6 nii palju, et basic aim on suht lihasmällu talletunud ja see on nagu rattasõit, mis meelest ei lähe)
Endal rank 3 saamisega mainil probleemi pole õnneks, peaks vist juba käes olema ja operation passiga läheb üsna kiiresti, aga ma täpselt eile enne update ostsin smurfi ja jõudsin 2 pela alles teha ning suht nõme on nüüd seda rank 3 saavutada, eriti fresh kontol. Tunnen kaasa nendele, kes alles ostnud mängu, tahavad compi, aga peavad mitukümmend tundi mingi dmi vms laskma(rohkem vist isegi, sest ma olin top fragger iga casual mäng ja ikka oli suht niru xp nii casualis kui demolitionis ja arms races). Pigem on tegu raha lüpsmisega jälle, tahetakse, et fresh accid ostaks operation passi, et nobedamat xp-d saada
EDIT: also mainin ära, et ärge hakake heitima, et ma olen mingi cancer smurf lower rankides, sest ma tegelt mängingi seda algajamate sõpradega koos ning niisama naudin ja lasen vahepeal zeusiga ringi jne, ei nerfi otseselt mängu ja siis saan oma gold nova sõpradega alati mängu teha
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
11.06.2015 18:31:09
|
|
|
See on just üks parimaid uuendusi. Need, kes nädalas korra mängivad, võivad oma roostes gameplayga nagunii kusagile casuali parem minna. No offence, aga nii on  |
WTF?
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
11.06.2015 19:35:36
|
|
|
Pigem piirab see cheatereid. Ei viitsi nad enam uue kontoga hakata omale kõigepealt ränki koguma.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
ertr2
HV Guru

|
11.06.2015 20:04:59
|
|
|
tsitaat: |
peavad mitukümmend tundi mingi dmi vms laskma |
oled loli mänginud? Seal peavad mehed 300 mängu mängima enne, kui ranki mängida saavad, 20 tundi niigi hea
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
11.06.2015 21:41:14
|
|
|
danny kirjutas: |
Pigem piirab see cheatereid. Ei viitsi nad enam uue kontoga hakata omale kõigepealt ränki koguma.  |
Hakatakse rankitud kontosid müüma kooderitele.
_________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? |
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
11.06.2015 22:22:29
|
|
|
Vähemalt on tülikam neile.
|
|
Kommentaarid: 407 loe/lisa |
   |
339 |
|
tagasi üles |
|
 |
lighT
HV veteran

|
16.06.2015 17:24:18
|
|
|
Astralscape IV CS:GO@ TTÜ Tudengimaja
Aeg: 11. juuli
Koht: TTÜ Tudengimaja, Ehitajate tee 5
Piletid: 25€ meeskond, pealtvaatajale tasuta
Mäng: CS:GO
Ajakava: 13.00 - 22.00, finaalid 20.00
Auhinnafond: 125€ garanteeritud + auhinnad
Registreerumine: kuni 8 meeskonda, eelregistreerimine kuni 6.07
Turniir: täpsem info lähiajal, byoc lan
11ndal juulil toimub juba neljas Astralscape seeria turniir! Tegemist on e-sport turniiride sarjaga kus võisteldakse sportliku elemendiga videomängudes.
Oodatud on ka pealtvaatajad kes ise ei võistle või pole varem e-spordiga tegelenud! Esimest korda Eesti võrgupidude ajaloos viib otseülekannet läbi eraldi meediameeskond. Õhtujuhid kannavad vägevad lahingud kohapeal kinolinale ning pakuvad eestikeelset algajasõbraliku kommentaariumi Eesti paremikule kaasaelamiseks. https://www.facebook.com/events/825844740840184/
Üritust toetab Propapanda Production!
https://vimeo.com/propapanda
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
17.06.2015 16:44:53
|
|
|
noh stiim sale.
Tra julm värk, 15:1 kaotasime. Selle 1 õidu saime kh joppamise peale. Vastaste tiimis 1 tüüp tuimalt jooksis üle lihtsalt.
Eriti norm oli, kui dust2 loopisime longi 5 smoki, seejärel vend lihtsalt tiksub pitis ja awp-ga laks laseb headshote läbi suitsu (mitte kordagi mööda lastes). 33 tundi ja juba selline pro, pole sõnu
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
17.06.2015 16:47:51
|
|
|
Steam sale puhul tavaline. LEM-Supreme on iga teine mäng cheaterite vastu (vastu seepärast, et full lobbyga mängin koguaeg ja minu tiimis ei saa seega olla). Demodest järgi vaadanud, tuimalt lasevad walli ikka.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
17.06.2015 17:01:30
|
|
|
Steam sale puhul tavaline. LEM-Supreme on iga teine mäng cheaterite vastu (vastu seepärast, et full lobbyga mängin koguaeg ja minu tiimis ei saa seega olla). Demodest järgi vaadanud, tuimalt lasevad walli ikka. |
Pole õrna aimugi millest sa räägid.
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
17.06.2015 17:06:23
|
|
|
Steam sale puhul tavaline. LEM-Supreme on iga teine mäng cheaterite vastu (vastu seepärast, et full lobbyga mängin koguaeg ja minu tiimis ei saa seega olla). Demodest järgi vaadanud, tuimalt lasevad walli ikka. |
Pole õrna aimugi millest sa räägid. |
Muidugi mitte
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
17.06.2015 18:48:28
|
|
|
Pole õrna aimugi millest sa räägid. |
Muidugi mitte  |
Sul kõik kooderid, need lihtsalt global smurfid....
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
Eldest
HV kasutaja

|
18.06.2015 05:54:32
|
|
|
Ei tea, kus kohast sa nad iga teine mäng välja võlusid, sest ise võib-olla olla viimase 16 mängu jooksul 2x kahtlase venna vastu sattunud (ja need lõppesid ka 14-16). Kolme päevaga ilusti LEM->Global. Pigem ma arvan ka, et smurfidelt said üle.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Braien
HV Guru

|
18.06.2015 07:06:28
|
|
|
Eldest, All Jokes aside, ma pohmakaga mänginud, 2 erandit, kas obvious kooderid vastas, või 16-4 16-5 võit.
|
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
18.06.2015 08:54:09
|
|
|
Eldest kirjutas: |
Ei tea, kus kohast sa nad iga teine mäng välja võlusid, sest ise võib-olla olla viimase 16 mängu jooksul 2x kahtlase venna vastu sattunud (ja need lõppesid ka 14-16). Kolme päevaga ilusti LEM->Global. Pigem ma arvan ka, et smurfidelt said üle. |
No küll sul on vedanud siis.
Smurfide vastu mängimist ma ei karda, suudan globalite ja asjade vastu kenasti hakkama saada. Küll aga on eri asi kas mängid globali vastu või tüüpide vastu, kes tuimalt wallbangides sulle koguaeg pähe lasevad. Ma pole inimene, kes vastaseid kergelt kooderiks nimetama hakkab, aga selline asi on lihtsalt 100% obvious.
|
|
   |
136 |
|
tagasi üles |
|