Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pacho
HV veteran

|
13.05.2015 11:07:31
|
|
|
maatriks, ma rääkisin turundusest.
Tehniliste lahenduste üle ole juba siin juba 4 lehekülge vaielnud.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
13.05.2015 11:16:07
|
|
|
pacho kirjutas: |
Tehniliste lahenduste üle ole juba siin juba 4 lehekülge vaielnud. |
Tsiteerin sinu postitust: "Tehniline pool peab olema ainult piisavalt hea."
Apple panustab väga tugevalt just sellesse, et tehniline lahendus oleks väga hea, lähedal parimale võimalikule. Ja siis saab selle eest ka preemium hinda küsida.
Näiteks Apple Watchi puhul taaskord tehti teardown, arvutati komponentide hind kokku ja saadi mäletamist mööda umbes 90 dollarit hinnaks. Ja siis kõik kooriks kaagutavad, et Apple marginaal ongi nüüd 250 dollarit.
Ära unustatakse millegipärast see, et Apple loob in-house protsessorid (tootmine küll outsourcetakse) jne, mille R&D ka midagi maksab. Ega ilmaasjata ei pea iPhone aku kauem vastu, kuigi aku on reaalselt telefonis sama ekraanisuuruse juures väiksem. Soft ja raud pannakse perfektselt omavahel tööle.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
kussu
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
13.05.2015 11:31:05
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Tehniliste lahenduste üle ole juba siin juba 4 lehekülge vaielnud. |
Tsiteerin sinu postitust: "Tehniline pool peab olema ainult piisavalt hea."
Apple panustab väga tugevalt just sellesse, et tehniline lahendus oleks väga hea, lähedal parimale võimalikule. Ja siis saab selle eest ka preemium hinda küsida.
|
Kuidas 2015 13" MBP-le panna mälu juurde või kõvaketast vahetada?
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
2ndalpha
HV kasutaja

|
13.05.2015 11:47:58
|
|
|
Sest enamus kasutajaid ei tee seda või ei oska teha. Muidugi on seal äriline pool ka.
Aga Apple ei ole ainus kes igasuguse laiendamisvõimaluse on oma seadmetes ära lõpetanud.
Näiteks Xiaomi ja SD kaardid: http://www.engadget.com/2015/05/06/hugo-barra-xiaomi-microsd-battery-mi-4i/
Tore on kohe vaadata et kui pealkirjas on Apple või i-seade siis tulevad kohe PC mehed oma usku kuulutama.
Kuskil vist mingi okas ikka torgib.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
13.05.2015 12:04:49
|
|
|
2ndalpha kirjutas: |
Tore on kohe vaadata et kui pealkirjas on Apple või i-seade siis tulevad kohe PC mehed oma usku kuulutama.
Kuskil vist mingi okas ikka torgib. |
Igas Apple teemas on keegi kes sellise demagoogiaga välja tuleb
Puuduste väljatoomine pole usu kuulutamine.
Ma loodan, et Apple kasutajad pole usukultus, kes aktiiviselt teisitimõtlejaid taga kiusab. Moodne inkvisitsioon.
Tee paremuse poole käib läbi kriitilise mõtlemise.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
2ndalpha
HV kasutaja

|
13.05.2015 12:21:44
|
|
|
Teemaks on "kõige õhem sülearvuti" (mis tähendab et selle nimel on ka palju kompromisse tehtud) ja siis tulevad välja mehed kes räägivad juttu stiilis miks sinna 3.5" ketas sisse ei mahu ja Apple kell on üldse p*sk.
Ma sellest uuest MacBookist ei arva midagi, see ei ole mulle. Mul on sageli välised monitorid ja USB seadmed MPB-l järel.
Ja jõudu ka selles masinas ei ole. Samas on väga suur hulk inimesi kelle elu on meilikastis ja Exceli tabelites, neile see mõeldud ongi.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
13.05.2015 12:29:56
|
|
|
Ma loodan, et Apple kasutajad pole usukultus, kes aktiiviselt teisitimõtlejaid taga kiusab. Moodne inkvisitsioon.
|
Ei, selleks on osad PC kasutajad, kellele ei meeldi, et Apple kasutajad on rahul. Kes käivad enda usku ja aktiivselt teisitimõtlejaid mõnitamas. Mida näiteks siin teemas kenasti näeb.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
13.05.2015 12:37:07
|
|
|
2ndalpha kirjutas: |
Teemaks on "kõige õhem sülearvuti" (mis tähendab et selle nimel on ka palju kompromisse tehtud) ja siis tulevad välja mehed kes räägivad juttu stiilis miks sinna 3.5" ketas sisse ei mahu ja Apple kell on üldse p*sk.
|
Viimase 2 lehekülge on olnud asjasse mittepuutuv jutt. Hea meelelahutus kuid otstarbetu.
Mark0 kirjutas: |
|
Ei, selleks on osad PC kasutajad, kellele ei meeldi, et Apple kasutajad on rahul. Kes käivad enda usku ja aktiivselt teisitimõtlejaid mõnitamas. Mida näiteks siin teemas kenasti näeb. |
Isiklikult on mul ükskõik mida keegi kasutab. Ma kritiseerin ühtemoodi nii Maci, linuxit ja Windowsit. Ja kasutan ka kõiki kolme.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
13.05.2015 19:39:43
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
|
Ei, selleks on osad PC kasutajad, kellele ei meeldi, et Apple kasutajad on rahul. Kes käivad enda usku ja aktiivselt teisitimõtlejaid mõnitamas. Mida näiteks siin teemas kenasti näeb. |
Kui juba usust jahumiseks läks siis õuna omanikud on ju nagu juudid kes end teistest paremaks, targemaks, väljavalituks jne. peavad. Kõigeparem argument on alati sama nagu bemmiosside luuludku " minu massin on nii kallis ja eriline, et kõik peale minu ja ollivuudi staaride on ju rotid ja ei jõua seda ju osta ja siis on kadedad". See aga ongi see õuna eespool mainitud turunduse osavus - tolad usuvad, et asja omades nad kuuluvad mingisse kitsasse eliitgruppi - reaalsuses suvaline alamklass magab uksetaga ja ka sotsabi saaja jõuab maksta.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
13.05.2015 20:29:01
|
|
|
Auron, Mida kuradit sa ajad ?
Imelikud maci kasutajatest sõbrad sul.
|
|
Kommentaarid: 658 loe/lisa |
   |
540 |
|
tagasi üles |
|
 |
scrapper
HV kasutaja
|
14.05.2015 10:20:17
|
|
|
Isiklikult on mul ükskõik mida keegi kasutab. Ma kritiseerin ühtemoodi nii Maci, linuxit ja Windowsit. Ja kasutan ka kõiki kolme. |
+1. Sama siin.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |