Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Z Ultra märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kaitolen
HV vaatleja

sõnum 08.06.2015 23:57:02 Sony Xperia Z Ultra vasta tsitaadiga

Tere.mkirjutan siis sellise asja pärast, et ostsin jaanuaris endale sünnipäevaks Sony xperia z ultra... Sain umbes 5kuud kasutada kui järsku märkasin, et vasakul küljel on doki juurest äär lahti (umbes 2-4mm) ja telefon oli pikuti vaadates kõver juba vaikselt!!! Läksin esindusse, et küsida mida teha sellise asja puhul kuna tegemist siiski veekindla telefoniga ja iga vahe võib seda mõjutada. Soovitati garantiise viia, et enamasti tehakse terveks. Nii, et läksin siis uuuesti teine päev esindusse, et garantiise telefon anda ja kirjutati sinna, et telefoni doki klõmmid lahti, telefon pikuti kõver, nurkates kulumis jäljed ja täkked (muidu ühtegi täked polnud) ja, et pealmine ja taga klaas kriimustatud (see on tavaline kuna kaani ja kilesi pole/polnud eestist saada sellele mudelile). Läks telefon siis ganatiise tallinna ja 2nädala pärast helistati, et telefonil on omaniku poolt tekitaud mehaaniline vigastus vms..., et mingi terava asjaga on see doki koht lahti tõmatud... Siis veel, et kumer on selle pärast telefon kuna on taga taskus kantud (esiteks ma ei ole kordagi tagataskus kandnud seda ja teiseks see ei mahugi sinna kuna tegemist siiski 6.4tollise telefoniga ja kolmandaks on see, et isegi kui ma oleksin kandud seda tagataskus, et kas siis taskud polegi telefoni kandmiseks?) ühesõnaga, et minu tehtud ja tahavad remondi eest 245€ saada, et vahetavad siis ääred ja klaasid ära kuigi klaasid pole probleemiks, et kulunud ja kriimustatud.... Keeldusin sellest remondist ja saadeti tagasi ning kui järgi hakkasin minema telefonile siis panin tähele, et on tekkinud sügav kriim/ täke telefoni "power" nupu kõrvale nagu millegi terava või kruvikeerajaga vastu mindud!!! Ühesõnaga tahangi küsida nõu/abi, et mida sellises olukorras teha kuna see ei ole normaalne minuarust, et võtavad telefoni garantiise, teevad rohkem vigastusi ja siis küsivad raha ka veel ja muide doki kohta on rohkem lahti kui ennem aga loll olin, et pilti ei teinud ennem telefonist aga eks loll saab ka kirikus peksa! Telefon on hetkel esinduses ja ei ole ära võtnud kuna helistasin garantiise ja nad pidid uurima ja lubasid tagasi helistada aga siiamaani helistavad juba oma 4-5päev... Homme helistan ja uurin. Kas kellelgi on sarnaseid juhtumeid olnud just sama telefoniga v mõne muu soniga?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 09.06.2015 00:12:42 vasta tsitaadiga

Pm nad rikkusid su telefoni veel rohkem ära, nii et nõua uut raami, alguses nad ei pannud kirja ju, et see sügav kriim seal power nupu kõrval? Eesti garantii spetsid seal tallinnas ongi väga ebameeldivad, sonydel vähemalt nagu kuulnud olen väga karm olematu garantii.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Kaitolen
HV vaatleja

sõnum 09.06.2015 09:15:18 vasta tsitaadiga

Helistasin täna siis esindusse ja jälle ütlesid, et helistavad tagasi aga eks näis... Nad ei vaheta seda ära kuna nad ütlesid, et raam on minu tekitatud ja eks nad ajavad ka selle kriimu/ täkke minu kaela aga ma veel uurin ja kui esinduses asja ei saa siis viin sõltumatuse garantiise...
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 09.12.2015 13:51:18 vasta tsitaadiga

Android 5.1.1 tuli täna peale.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Sony Xperia Z Ultra
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.