praegune kellaaeg 17.06.2025 23:45:30
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Split
HV vaatleja
|
07.06.2015 12:48:18
Acer V5-573G Wifi kiirus ebastabiilne |
|
|
Sai septembris ostetud pealkirjas olev Aceri sülearvuti ning suht sellest ajast saati on probleemiks olnud wifi ebastabiilne kiirus.
1) WiFi kiirus on ka siis kui ta on "kiire", aeglasem kui ta olema peaks. Kui vana läpakaga sain speedtestis Alla ~40mb/s siis uuega tuleb vaid 18,23mb/s alla ja 15.73mb/s üles.
2) Peale ~15min kasutamist langeb ühenduse kiirus alla igasugust arvestust. Alla kuskil 1mb/s ringis ja üles tavaliselt näitab speedtest siis 3-4mb/s. Samal ajal on teiste seadmetega, mis samuti kodus wifit kasutavad, kiirusega kõik korras.
OS on Windows 8.1 ja ka drivereid olen uuendanud. Wifi adapter on Acer Nplify 802.11 a/b/g/n ja driveri versioon on praegu 6.30.223.170. Olen proovinud guugeldada ja kõike muud, aga ühestkist lahendusest siiani abi pole olnud... EDIT: Broadcomi adapter/driverid.
PS! Kui ethernet taga on, on kiirus nii nagu peab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
07.06.2015 17:27:52
|
|
|
Mul oli ka ebastabiilne, ostsin Inteli dual-band AC kaardi sisse, nüüd ideaalne. Soovitan ka ära vahetada, see lihtne. + pane mSata pessa SSD kui seda juba teinud pole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|