Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 86, 87, 88  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 02.06.2015 19:51:14 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
7 tundi praeguseks mängitud ja no ei tea. kõik tundub ikkagi kuidagi väga kohmakas ja kandiline. liikumine, võitlus, menüüd, inventory jne. jne. ei ole üldse sellist tunnet, nagu teeks asju ise, vaid umbes nii, et ütlen, et nüüd katsu teha midagi ja siis hakkaks nagu sinu eest keegi miskeid asju tegema, kuigi vaatad, et nii kohmakalt kõik käib ja tahaks ise lõpuks asja lõpuni valmis ära teha. täpselt selline tunne, nagu üritaks kellelegi mitte kõige helgema peaga tegelase arvutit parandada telefoni kaudu.

Kuna sa rohkem detaile ei lisa , siis esimesel hetkel pakuks, et graafika on üle arvuti võimete keeratud. Siis on täpselt selline tunne , et seletaksid telefoniga mida Geralt tegema peaks.

Ilmselt saaks kõik üksikud kõrgema leveli loomad maha lüüa kes elu ei taasta. Isegi kui ühe löögi sisse saad peaks ellu jääma kuni queen peal on. Ise ei viitsi tavaliselt üle 5 minuti mässata. Mingi hetk sai ühte kõrgema leveliga wyernit, keda AI ei osanud koopast välja tuua, crossbowga nüsitud. 28 hp-d laksuga .... see oli mängu kõige igavam moment siiani.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
NATAS999
HV Guru

sõnum 02.06.2015 20:06:39 vasta tsitaadiga

sukelduja, thumbs_up.gif peab proovima

SirAskAlot, mis fps peaks olema, et sellist imelikku tunnetust ei tekiks?
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Rand0m
HV vaatleja
Rand0m

sõnum 02.06.2015 20:47:00 vasta tsitaadiga

NATAS999, kui sa mängid oma profiilikastiga, siis peaksid kõik põhjas ilusti hakkama saama. Endal ka 3570k ja 970 combo ja jookseb kenasti (hairworksi pole küll proovinud siiani, seega igaks juhuks võid selle maha võtta).

SirAskAlot, kas seda wyvernit mitte pommiga sealt välja ei pidanud ajama?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 02.06.2015 21:12:25 vasta tsitaadiga

NATAS999, 30h+ ja vaikselt hakkab võitlus selgemaks saama, siiski nüansse jääb veel.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 02.06.2015 21:16:13 vasta tsitaadiga

puldi jaoks tundubki olema tehtud see mäng. kahju, ei ole eriline puldi fänn, ainult auto/lennuki/laeva jaoks on pult hea, jalutamise jaoks mitte niiväga.

Rand0m, panin frapsi üles nurka jooksma ja näitab 60FPS ilusti pidevalt, vahest harva juhtub, et viskab alla 60 kuhugi 50 ja 60 vahele, aga mängusujuvust see ei tundu mõjutavat.

Vael, minu jaoks stoory ja graafika tähtsamad, ehk siis mängind only story või mis see easy variant seal ongi icon_redface.gif .
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 02.06.2015 22:31:28 vasta tsitaadiga

Mõned kommentaarid ka minu poolt sellele mängule.

Mängitud GOG ajavõtu järgi üle 44h, tegelane on lvl18, ja alles jõudsin Skellegele. Tõesti hämmastav kui erinevad on põhialad Velen, Novigrad (ei uskunud et see nii suur linn on) ja Skellege. Nagu mängiks kolme eri mängu. See kõik on suur pluss. Alad on suured, ning tegevust palju - ja isegi kui juba 44h mängitud siis olen väga palju kõrvalqueste vahele jätnud (mis jätan teisele mängukorrale, hetkel püüan põhilugu küllaltki tempokalt jätkata).

Vähemalt seni pole mäng pettumist valmistanud (ja need ootused oli väga kõrged). Olen endale tänulik et just ennem mängu väljatulemist lugesin lühilugude kogumiku Sword of Destiny läbi - igasuguste väikeste asjade nn. äratundmisrõõmu on olnud rohkem kui ootasin. Lisab sügavust (kuigi mäng teeb ka head tööd nende asjade jutustamisel/näitamisel). Esimesel mängukorral püüangi mängida sellise Geraltina nagu ma raamatute ja eelmiste mängude põhjal õigeks näen (Trissi jätan teiseks mängukorraks - mainin ainult et kuigi mängueelsed videod langetasid minu ootuse tema tegelaskuju suhtes päris madalale, siis poole mängupealt ütleks et ta siin palju parem kui eelmistes mängudes).Ütlen ka seda et tasuta DLC Yenneferi teine välimus jääb nende asjade hulka mida ma ise peale panema ei hakka - olen mõnes striimis näinud, ja ei näe et sobiks tegevusega.

Negatiivse poolepealt on inventory kohmakas. Aga vähemalt parem kui eelmises mängus. Nii mõnigi kord on juhtunud et olen vale asja müünud vmt, ja väga kasulik oleks ka mingisugune "sell all junk" nupuke.

On keegi siit mängu läbi ka teinud? Mis üldmulje story jätnud?

viimati muutis Kris1 03.06.2015 19:55:55, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Chardin
HV vaatleja

sõnum 02.06.2015 22:39:35 vasta tsitaadiga

Tore on see et saad kõrval missioone pärast põhi osa läbi tegemist teha ning olen aru saanud, et see ongi point.
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 02.06.2015 23:58:28 vasta tsitaadiga

Ise sattusin mingit questi tegema huvi pärast ja missioon viis välja mingi werewolfi koopasse kus elukas ise mulle nüüd vastu tuli icon_razz.gif Paha lugu on see et, kuna alles mõned päevad tagasi sai mängu alustatud,siis olen alles lvl 3 ja nüüd vist mingit moodi sellest elukast jagu ei saa icon_confused.gif Mõnest ringi uitades vastu tulevast level 6 elukast olen jagu saanud mõõgaga,aga selle suure libahundi peale krt vist hammas ei hakka momendil....

Mäng on ikka vägev,pole nii head mängu tükk aega mänginud thumbs_up.gif endale väga meeldib ja ei kahetse ostu. osad asjad vajavad ainult veel uurimist ja süvenemist kuna pole väga selliseid mänge mänginud...need igast rohud ja lillede korjamine vajavad veel uurimist,et miks neid korjata ja mida miski asi teeb icon_razz.gif Mõned kõrval missioonid olen ka ära teinud.Graafika on minu meelest ikka võrratu, pluss jookseb ülihästi.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 03.06.2015 02:02:28 vasta tsitaadiga

Witcher III bosside võitlused on ikka üle kõige icon_eek.gif
Noo sellist skilli ja mõtlemist vajab icon_biggrin.gif
Mängimas siis Death Marchi peal ja hetkel kuskil koobastes Wild Hunti onusi maha võtmas... oli alles pähkel aga kui leidsin õige viisi kuda tappa oli üsna kerge ja nauditav. Probleem enamuses selles, et olen Level 6 aga gear on Level 1 xD õhh loodetavasti näen maavalgust peatselt icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 03.06.2015 09:22:44 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
puldi jaoks tundubki olema tehtud see mäng. kahju, ei ole eriline puldi fänn, ainult auto/lennuki/laeva jaoks on pult hea, jalutamise jaoks mitte niiväga.

Natuke tahab harjumist, aga siis läheb juba libedalt ja ega varsti enam 3rd person vaates eriti hiirte kasutada ei taha enam. Ühe kangiga liigud, teisega keerad kaamerat, praktiliselt standardne kõikides mängudes. Pealegi Witcher 3-s võib nii pulti kui klaverit kasutada korraga.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 03.06.2015 11:48:47 vasta tsitaadiga

Witcher 3 jätkuvalt suudab mind üllatada graafilise ilu poolest. Soovitan soojalt ronida mõne kõrgema Skellige kaardi mäe tippu ja see vaade mis teile avaneb on ikka siga kena. Eile võtsin ülesandeks teha koos hobusega ilus selfi pildikene kõrgemais mäe tipus. Vallutasin järjest erinevaid mäe tippe ja kogemata avastasin, et ühe mäe tipus on katkine puidust laev. Ise pusisin ligikaudu 2h, et katkise laeva juurde saada, kuid ebaõnnestusin. Õhtul võin täpsema asukoha ja laevast pildi teha. Võibolla keegi teist saab ülesandega hakkama icon_razz.gif. Tahaks ikka teada mis seal mäe tipus on. Võibolla on see ainult graafiline objekt ja ainult silmailuks pandud. Kuna pole hetkel kodu arvuti taga siis ei saa näidata asukohta, kuid nt 6:50 minuti peal asub tegelena õige mäe külje peal. https://www.youtube.com/watch?v=QLQhm4eFF6E.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
DumptyLook
HV vaatleja
DumptyLook

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.06.2015 13:54:08 vasta tsitaadiga

Ühe katkise paadiga skellige mäe tipus on seotud üks seiklus.

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 03.06.2015 14:32:17 vasta tsitaadiga

Tänud, sain nüüd targemaks. beer_yum.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 03.06.2015 16:15:58 vasta tsitaadiga

Kaks uut DLC-d väljas:

Nilfgaardian Armor set
Crossbow set - three new crossbows
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 03.06.2015 20:00:28 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Kaks uut DLC-d väljas:

Nilfgaardian Armor set
maksab null eurot aga krediitkaarti tahab saada wtf
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.06.2015 20:59:56 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
sukelduja kirjutas:
Kaks uut DLC-d väljas:

Nilfgaardian Armor set
maksab null eurot aga krediitkaarti tahab saada wtf

ei taha ta midagi saada. ise panen nüüdseks ainult linnukesi dlc'de ette mida aktiveerida tahan. icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 03.06.2015 21:22:54 vasta tsitaadiga

angel, steam tahtis restarti, nüüd free jah.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 03.06.2015 21:24:43 vasta tsitaadiga

ise kasutan gog'i jura, mäng karbi versioon ostetud. seega sellist probleemi ei ole ette tulnud. võimalik, et steam'is ajab tõesti mingit kägu
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 03.06.2015 21:56:57 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
ise kasutan gog'i jura, mäng karbi versioon ostetud. seega sellist probleemi ei ole ette tulnud. võimalik, et steam'is ajab tõesti mingit kägu
steam ajab kägu, kui midagi uut tuleb ja pole vahepeal steami taaskäivitand.
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 04.06.2015 00:10:58 vasta tsitaadiga

Millegipärast tegin siin pea storyt ja pidin minema teise linna (suht alguses) siis näitab mulle et mingi kõrval missioon on failed ? Kas seda saab kunagi äkki uuesti ka teha ? icon_neutral.gif questi nimi oli mingi missing in action vms.... seal questide listis on ta mul ka olemas et pean mingi tüübi leidma aga näitab millegipärast failed ? ei tahaks ühtegi osa sellest meistriteosest kaotada icon_confused.gif

Vahepeal jään lihtsalt graafikat imetlema,minuarust ikka megailus mäng..ei ütleks et seal mingit downgrade oleks... kui ongi siis mina seda ei näe.. Metsikult super mäng thumbs_up.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Flab
HV Guru

sõnum 04.06.2015 00:33:53 vasta tsitaadiga

Kui cpu-intensive ta siis ka on? I3'ega ja tugevama kaardiga ( 290/970 ) on ka high/ultra vahel mängitav?
Kommentaarid: 986 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 780
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 04.06.2015 02:06:46 vasta tsitaadiga

i3 kohta ei tea (kuigi võiksin idee poolest proovida, kui viitsiksin oma teise masina peale selle installida icon_rolleyes.gif ) aga i5 2500 natuke klokitult jooksutab küll täiesti mängitavalt, kui midagi kuhugi taha jääb siis ikka graafikakaart ma arvan, kuigi mul on ka graff ikka üsna peale keeratud ja seda single 7950 kaardiga thumbs_up.gif
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 04.06.2015 04:30:42 vasta tsitaadiga

Noh GWENT-i mastad icon_lol.gif vastane pani siin ikka mõnusalt mulle. Veel pole samas eriti kaugele kaartidega jõudnud kuna tahan avastada ja vaikselt story-t ka läbida aga peatselt hakkan siin seda esimest hiigelsuurt kaarti põhjalikult läbi kammima.
Igatahes pisike video kuidas GWENT-i mängida, kui kellelgi veel mõistatus olema peaks. Alguses oli küll suht brainfreez kuid nüüd jumaldan asja.. kahju, et eraldi Steamis pole icon_biggrin.gif
Käed maas viimase aastakümne parim minigame, kui mitte parim minigame ever made icon_lol.gif

Link

Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
angel
HV Guru
angel

sõnum 04.06.2015 08:18:21 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Millegipärast tegin siin pea storyt ja pidin minema teise linna (suht alguses) siis näitab mulle et mingi kõrval missioon on failed ? Kas seda saab kunagi äkki uuesti ka teha ? icon_neutral.gif questi nimi oli mingi missing in action vms.... seal questide listis on ta mul ka olemas et pean mingi tüübi leidma aga näitab millegipärast failed ? ei tahaks ühtegi osa sellest meistriteosest kaotada icon_confused.gif

Vahepeal jään lihtsalt graafikat imetlema,minuarust ikka megailus mäng..ei ütleks et seal mingit downgrade oleks... kui ongi siis mina seda ei näe.. Metsikult super mäng thumbs_up.gif

Karta on, et enam ei saa. Küllap mingi sündmus vms toiming sinupoolt põhjustas questi katkemise või muutis ta nn "teostamatuks". Ise üritan enamasti kõik teisejärgulised questid ennem ära teha kui pea missioonide juurde lähen.

... see quest log süsteem on ikka suht piix. Üldse ei saa aru mida on loetud ja mida mitte. Pidevalt scrolli ja vaata kõik üle. Sama lugu inventuuriga. Sageli ei saa aru millised esemed on uued, korraks hiirega üle minna ja see väike kirbukas tärn kaob ära ilma, et märkaks. Inventuuris on puudu ka raskuse järgi järjestamine, 88 kogu aeg ees ja ei tea enam mis seda kaalu annab. Vist mingi craft itemid kuna armorid ja mõõgad kõik maha müüdud koos trofeedega.

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 04.06.2015 10:06:24 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Gap kirjutas:

Karta on, et enam ei saa. Küllap mingi sündmus vms toiming sinupoolt põhjustas questi katkemise või muutis ta nn "teostamatuks". Ise üritan enamasti kõik teisejärgulised questid ennem ära teha kui pea missioonide juurde lähen.

... see quest log süsteem on ikka suht piix. Üldse ei saa aru mida on loetud ja mida mitte. Pidevalt scrolli ja vaata kõik üle. Sama lugu inventuuriga. Sageli ei saa aru millised esemed on uued, korraks hiirega üle minna ja see väike kirbukas tärn kaob ära ilma, et märkaks. Inventuuris on puudu ka raskuse järgi järjestamine, 88 kogu aeg ees ja ei tea enam mis seda kaalu annab. Vist mingi craft itemid kuna armorid ja mõõgad kõik maha müüdud koos trofeedega.

Eilse DLC-ga anti ka suuremad sadulataskud, mis on ACT-1 kohe saadaval. ( minumeelest Crow Perchis oli müügil )
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 86, 87, 88  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.