Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 86, 87, 88  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.05.2015 16:02:39 vasta tsitaadiga

family ties vms quest main storylines vajab vahepeal teise questi ära tegemist. ma tükk aega otsisin seotud kohti läbi, et ega ma midagi vahele ei jätnud. seos oli pehmelt öeldes ähmane. ja ma loen-kuulan dialooge hoolega.
mingi vankri põletamise questi ma feilisin, sest sain mööda joostes ja kollid maha lüües questi aga polnud mingeid vajalikke asju actually põletamiseks. mäng ei seletanud ka, mida vaja. tatsasin edasi ja pool tundi hiljem oli feil.
see krdi witcher sense võiks olla toggle, niigi on see omajagu tüütu. hea vähemalt, et nad seda ei teinud siniseks (a la batman) või roheliseks (a la wolfenstein) icon_biggrin.gif

miks see liikumiskiirus probleem on? siin teemaski on seda väga mitu korda mainitud.

JediMihkel, kaardimäng on puhtalt õnn + kaardipakk. kogud kaarte ja viskad kõik nõrgad tegelased pakist välja.
teised pakid saab kokku alles järgmistes areates - ma sain velenis nilfgaardi, ülejäänud kahest on kõvasti puudu.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Levelxer
HV veteran
Levelxer

sõnum 24.05.2015 16:30:57 vasta tsitaadiga

madness kirjutas:
Levelxer kirjutas:
londiste, no igaühe otsustada, kas on võimalik ära harjuda jubedate controlsitega või mitte.
Ja Witcher 3-s pole võimatu panna tegelast liikuma nii kuis soovi.
Üks asi mis häirib küll on see et ei ole võimalik arvestada, kas tegelane jookseb või kõnnib, selle oleks võib-olla võinud caps-locki alla jätta nagu tavaliselt sellistes mängudes on.

Ctrl klahv on selleks. Kasutan suht tihti lootimisel ja kitsastes kohtades liikumiseks walk mode'i. Kui vaja joosta, hoian Shifti all.

Seda tõesti, ent tihti majades sees olles kõnnib ja siis töötab ainult shift jooksmiseks. Väljas pole eriti vaja kõndida kui just mõnda NPC-d ei pea questi tõttu järgima.
Aga üldiselt harjunud kogu aeg jooksmisega ära ja minimapilt looti jälgides ei ole enam pidevalt sellest mööda kõndinud. Kappe ja sahtleid on küll nii palju, et enam ei viitsi midagi peaaegu üles neist korjata.
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 114
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 24.05.2015 16:53:49 vasta tsitaadiga

CTRL võimalik jah lootida ning liikumisklahvidega on võimalik ka rünnakusuund enda kätte võtta. VB ongi hacknslash aga sama hacknslash tuleb ka vastaste poolt kui asi käest läheb, 2 rolli järjest nekkeri koopas ja oled ümber piiratud 10 nekkeri poolt ning paari hoobiga kutu. Selles mängus ongi rohkem rõhku väljaku "tunnetamisel", kontrolli hoidmisel, karjadünaamika tundmaõppimisel(hundipealikud võivad ka kõrvalolevad karjad appi kutsuda), ning koletisejahtija poolt kiirel mahavõtmisel. Kohati on kohmakas ja võiks lihvida konsoolikat, aga midagi ületamatut küll ei ole, eriti kui eelmise osaga ka tuttav.
Muideks hobune ei hakkagi liikuma nagu 1kW elektriauto, et vajutad gaasi ning 0-100ni alla 4s. Hobust peabki ergutama ning nagu Geralt mõnikord teeb ka 2-3x jutti, et üldse liikuma hakkaks. Rohkem kohmakat liikumist ei märka, pigem, siis asi lootimisel liiga väikestes "boxides".
Häirivaid pisidetaile on aga mitte midagi hullu, vähemalt esialgu.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
robin
Kreisi kasutaja
robin

sõnum 24.05.2015 17:54:43 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

mingi vankri põletamise questi ma feilisin, sest sain mööda joostes ja kollid maha lüües questi aga polnud mingeid vajalikke asju actually põletamiseks. mäng ei seletanud ka, mida vaja. tatsasin edasi ja pool tundi hiljem oli feil.

Vanker on puust, sul on igni sign asjade süütamiseks.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 50
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.05.2015 19:33:41 vasta tsitaadiga

robin kirjutas:
londiste kirjutas:

Vanker on puust, sul on igni sign asjade süütamiseks.

doh.gif doh.gif icon_lol.gif

Inimesed kes siin nuppe ei leia või puudulike funksioone taga ajavad võiks control settingud üle vaadata või manuaali lugeda.

Ise ajan koopas ühte nõida taga ja aina põnevamaks ja paremaks läheb. beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif
Võitlus süsteem on pms sama mis Witcher 2'es aga kohati tunduks, et sutsu kiirem.

tsitaat:
Kas keegi tunneb puudust sellest, et ta inventorys näitaks, mis raamatut on läbi loetud ja mitte? Eelmistes näitas, neid teoseid on nii palju, et ei jõua meelde jätta kõiki.

See osa on tõesti jama, et ei näita lugemata raamatuid/kirju teisiti. Samuti ei näidata completed guestide kohta kas sa lugesid seal olevad infot või mitte.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 24.05.2015 19:39:31 vasta tsitaadiga

nojah, mul olid samamoodi mingid firebombid (mida seni ettejäänud asjade jaoks nagu kollipesad vaja oli olnud)...
tagasi üles
xheix1712
HV Guru
xheix1712

sõnum 24.05.2015 23:52:16 vasta tsitaadiga

londiste, mis selle family ties missiooni lõpetamisega siis on, ise just sama asja juures kinni, tuhnan küll ühte linna läbi, siis teist icon_rolleyes.gif
Võid sõnumiga saata või spoileritesse panna kui viitsid thumbs_up.gif
Kommentaarid: 194 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 174
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 25.05.2015 01:24:42 vasta tsitaadiga

Levelxer kirjutas:
Oops.

Vaatan, et ta uues videos ikka jääb endale kindlaks, et controlsid on jubedad.
Pean tunnistama, et pole täiuslikud, kaugel sellest, ent mul pole kunagi jäänud mäng pooleli selle pärast, et ei suuda ära harjuda jubedate controlsitega.
Kui mäng ei huvita, ei hakka proovimagi. Kui controlsite äraõppimine/harjumine on liiga keeruline siis tegemist lootusetu juhtumiga. Iseasi kas viga mängus või mängijas.

Puldiga on küll väga selge kõik.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
niijana
HV kasutaja
niijana

sõnum 25.05.2015 09:32:10 vasta tsitaadiga

Eile proovisin 8 lvl Halli vanamehega 20 leveli lendava varese vastu võimu. Alguses proovisin peibutada teda oma hobusega, kuid see plaan ei läinud läbi. Siis leidsin kõrval suure tamme. Päris koom oli vaadata kuidas tants käis ümber suure tamme, mina ühel pool ammuga ja tulega. Vares teisel pool puud tantsis ja lendas ringi ja otsis mind taga. Kahjuks pidin lõpuks tunnistama Varese ülemvõimu, sest ta suutis kiiremini tervendada kui amb ja tuli kokku viga temale tegid. Päris ilus tants oli, tants ümber aurukatla kestis oma 10-15 mint. Avastasin, et võimalik on isegi vahest läbi puu varest tulistada icon_razz.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 25.05.2015 10:02:38 vasta tsitaadiga

xheix1712,
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 25.05.2015 11:34:39 vasta tsitaadiga

Nägin ka esimest bug-i, nimelt kui vaja crossroadsi minna pubisse, ja seal on bandits, siis läksin pubist välja ja ründasin väljasolevaid bandiite, ning tagasi sisse tulles olid 2 nagu kinni laua juures, ei liigutanud .
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 25.05.2015 11:40:32 vasta tsitaadiga

ma crossroadis lahendasin olukorra omast arust normaalselt ära. siis läksin seal innkeepi või kellegagi rääkima, peale dialoogi spawnisin ühe tondi otsa ja oligi fight lahti icon_biggrin.gif
peade või juuste mitu sekundit hilisem spawn paistab tavaline nähtus olevat. modeleid defailt käed laiali states mööda territooriumi slidemas olen ka näinud icon_smile.gif

tagasi üles
Voyage
HV Guru

sõnum 25.05.2015 14:25:10 vasta tsitaadiga

selle vastu pole mingit rohtu, et NPC-d ei spawniks nii hilja
nt hobesega mingisse külla kapates on see suht tühi, siis järksu hakkavad nina ette igast tegelased spawnima
Kommentaarid: 752 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 600
tagasi üles
robin
Kreisi kasutaja
robin

sõnum 25.05.2015 14:35:04 vasta tsitaadiga

Mul lõpetas eile surnukehade füüsika töötamise ära, jäid püstisesse asendisse, milles nad surid, mitte ei kukkunud maha, väga sürr oli pärast suurema hulge bandiitide maha löömist. Nagu mingil veidral kunstinäitusel oleks.
Linnuparvede spawnimine näeb ka päris naljakas välja, kappan hobusega mööda põldu ja järsku ühest punktist õhus hakkab järjest linde pälja lendama. Paiskuvad laiali parveks taevas.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 50
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 25.05.2015 16:05:12 vasta tsitaadiga

Voyage kirjutas:
nt hobesega mingisse külla kapates on see suht tühi, siis järksu hakkavad nina ette igast tegelased spawnima

täpselt sama asi häirib ennast ka:S
vrami on piisavalt aga mäng lihtsalt ei kasuta seda
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
scarface
Kreisi kasutaja
scarface

sõnum 25.05.2015 17:09:16 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
Voyage kirjutas:

täpselt sama asi häirib ennast ka:S
vrami on piisavalt aga mäng lihtsalt ei kasuta seda

What? Endal küll selliseid anomaaliaid ei esine.

Botchlingu fight oli haige ikka. Võtsin veel valiku kus pidi enne teda kaklema hunniku Specteritega. Siis ei saanud alguses aru, et botchlingut peab stunnima kui ta hakkab self healima. Lõpuks kui maha sain olin pool oma söögivarudest nahka pistnud. Fight oli nii pikk, et näpud väsisid ära. Eelviimase raskusastme peal siis.

Ülihea mäng on ikka.
-----
OT: AMD lubas 15.5 beta drivereid ka Witcher3 ja Project Carsi perfi parandustega vms... peaks kohe kohe tulema loodetavasti.

angel
HV Guru
angel

sõnum 25.05.2015 17:18:51 vasta tsitaadiga

Ühe korra nägin ka kuidas npc'd spawnisid mu ees, mingi bug arvatavasti. Rohkem antud viga näinud ei ole õnneks.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 25.05.2015 17:21:42 vasta tsitaadiga

http://www.reddit.com/r/witcher/comments/377dmx/new_patch_104_just_downloaded_on_pc/
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 25.05.2015 17:36:11 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Fixes an issue where users with usernames using non-latin characters were unable to import saves from Witcher 2.
irw, otsaga gta5 jälgedes? icon_razz.gif
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 25.05.2015 17:36:56 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
http://www.reddit.com/r/witcher/comments/377dmx/new_patch_104_just_downloaded_on_pc/

Offical link siis ka: http://thewitcher.com/news/view/1043

Muudatused/parandused:

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 25.05.2015 18:16:43 vasta tsitaadiga

Mõtlesin ka just mis ma selle familities questiga edasi pean tegema. Tänud.

Geraltil on isegi alguses suht normaalne kaardi pakk käes. Neid suvalisi poemüüjaid ja seppi õnnestub mul peaaegu alati võita. 2-e kollase reaga questi tegemisel sain 1 mängu pähe. Peale vastase kaardipakki nägemist , teise juba võitsin. Kokku siis vast 3-4 kaotust siiani. Üsna huvitav kaardi mäng tundub olevat.

Kõige huvitavam glitch siiani on olnud , peale mingit võitlust hakkas tuul peasid ringi liigutama. Päris kummaline oli vaadata kuidas pead mööda maad ringi veeresid.
tagasi üles
trip
HV Guru
trip

sõnum 25.05.2015 20:34:39 vasta tsitaadiga

kellele def fov (haige number 60 icon_confused.gif thumbs_down.gif ) ei istu siis võib eksperimenteerida, endal 80-85 tundus ok (piltidel def/90).
http://www.reddit.com/r/witcher/comments/36mrdg/i_created_a_free_camerafovtod_tool_for_screenshots/

Kommentaarid: 406 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 303
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
angel
HV Guru
angel

sõnum 25.05.2015 21:09:50 vasta tsitaadiga

trip kirjutas:
kellele def fov (haige number 60 icon_confused.gif thumbs_down.gif ) ei istu siis võib eksperimenteerida, endal 80-85 tundus ok (piltidel def/90).
http://www.reddit.com/r/witcher/comments/36mrdg/i_created_a_free_camerafovtod_tool_for_screenshots/

teisel pildil on fov paigas tära. nagu "kala silm" vms efekt tekib.

Witcher 2 oli suht piiri peal kohutav fov (1080p pea mängides oli kuidagi talutav)
Witcher 3 fov on suht OK. Aga võiks tõesti natuke parem olla.

Juba jälle uus päts väljas, kiiresti fixivad thumbs_up.gif

tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 25.05.2015 23:10:40 vasta tsitaadiga

mis kurat see nüüd tänapäeval tähendab??? ma saan aru küll, et loudness war on nõme, aga silence war??? ühest äärmusest teise p3rse küll. the day the audio flatlined.

kellelgi video driver on pange pand? viskas mängust välja ja tekkis alla see kiri, et video driver jooksis kokku vms. hetkel 352.86, W7 x64.

e: tuhnisin nvidia foorumis... 352.86 on katki. peab vanema tagasi panema peale thumbs_down.gif toredad tüübid ikka.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
karmo29
HV kasutaja
karmo29

sõnum 25.05.2015 23:22:23 vasta tsitaadiga

mingi hunnik kive on ees ja witcheri võimega näen märki (spiraal ja kiired ümber)
kuidas seda saada, kasutada?

Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Witcher 3 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 86, 87, 88  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.