Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
londiste
HV Guru

|
24.05.2015 16:02:39
|
|
|
family ties vms quest main storylines vajab vahepeal teise questi ära tegemist. ma tükk aega otsisin seotud kohti läbi, et ega ma midagi vahele ei jätnud. seos oli pehmelt öeldes ähmane. ja ma loen-kuulan dialooge hoolega.
mingi vankri põletamise questi ma feilisin, sest sain mööda joostes ja kollid maha lüües questi aga polnud mingeid vajalikke asju actually põletamiseks. mäng ei seletanud ka, mida vaja. tatsasin edasi ja pool tundi hiljem oli feil.
see krdi witcher sense võiks olla toggle, niigi on see omajagu tüütu. hea vähemalt, et nad seda ei teinud siniseks (a la batman) või roheliseks (a la wolfenstein)
miks see liikumiskiirus probleem on? siin teemaski on seda väga mitu korda mainitud.
JediMihkel, kaardimäng on puhtalt õnn + kaardipakk. kogud kaarte ja viskad kõik nõrgad tegelased pakist välja.
teised pakid saab kokku alles järgmistes areates - ma sain velenis nilfgaardi, ülejäänud kahest on kõvasti puudu.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Levelxer
HV veteran

|
24.05.2015 16:30:57
|
|
|
madness kirjutas: |
Levelxer kirjutas: |
londiste, no igaühe otsustada, kas on võimalik ära harjuda jubedate controlsitega või mitte.
Ja Witcher 3-s pole võimatu panna tegelast liikuma nii kuis soovi.
Üks asi mis häirib küll on see et ei ole võimalik arvestada, kas tegelane jookseb või kõnnib, selle oleks võib-olla võinud caps-locki alla jätta nagu tavaliselt sellistes mängudes on. |
Ctrl klahv on selleks. Kasutan suht tihti lootimisel ja kitsastes kohtades liikumiseks walk mode'i. Kui vaja joosta, hoian Shifti all. |
Seda tõesti, ent tihti majades sees olles kõnnib ja siis töötab ainult shift jooksmiseks. Väljas pole eriti vaja kõndida kui just mõnda NPC-d ei pea questi tõttu järgima.
Aga üldiselt harjunud kogu aeg jooksmisega ära ja minimapilt looti jälgides ei ole enam pidevalt sellest mööda kõndinud. Kappe ja sahtleid on küll nii palju, et enam ei viitsi midagi peaaegu üles neist korjata.
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
114 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
24.05.2015 16:53:49
|
|
|
CTRL võimalik jah lootida ning liikumisklahvidega on võimalik ka rünnakusuund enda kätte võtta. VB ongi hacknslash aga sama hacknslash tuleb ka vastaste poolt kui asi käest läheb, 2 rolli järjest nekkeri koopas ja oled ümber piiratud 10 nekkeri poolt ning paari hoobiga kutu. Selles mängus ongi rohkem rõhku väljaku "tunnetamisel", kontrolli hoidmisel, karjadünaamika tundmaõppimisel(hundipealikud võivad ka kõrvalolevad karjad appi kutsuda), ning koletisejahtija poolt kiirel mahavõtmisel. Kohati on kohmakas ja võiks lihvida konsoolikat, aga midagi ületamatut küll ei ole, eriti kui eelmise osaga ka tuttav.
Muideks hobune ei hakkagi liikuma nagu 1kW elektriauto, et vajutad gaasi ning 0-100ni alla 4s. Hobust peabki ergutama ning nagu Geralt mõnikord teeb ka 2-3x jutti, et üldse liikuma hakkaks. Rohkem kohmakat liikumist ei märka, pigem, siis asi lootimisel liiga väikestes "boxides".
Häirivaid pisidetaile on aga mitte midagi hullu, vähemalt esialgu.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
24.05.2015 17:54:43
|
|
|
londiste kirjutas: |
mingi vankri põletamise questi ma feilisin, sest sain mööda joostes ja kollid maha lüües questi aga polnud mingeid vajalikke asju actually põletamiseks. mäng ei seletanud ka, mida vaja. tatsasin edasi ja pool tundi hiljem oli feil. |
Vanker on puust, sul on igni sign asjade süütamiseks.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.05.2015 19:33:41
|
|
|
robin kirjutas: |
londiste kirjutas: |
mingi vankri põletamise questi ma feilisin, sest sain mööda joostes ja kollid maha lüües questi aga polnud mingeid vajalikke asju actually põletamiseks. mäng ei seletanud ka, mida vaja. tatsasin edasi ja pool tundi hiljem oli feil. |
Vanker on puust, sul on igni sign asjade süütamiseks. |
Inimesed kes siin nuppe ei leia või puudulike funksioone taga ajavad võiks control settingud üle vaadata või manuaali lugeda.
Ise ajan koopas ühte nõida taga ja aina põnevamaks ja paremaks läheb.
Võitlus süsteem on pms sama mis Witcher 2'es aga kohati tunduks, et sutsu kiirem.
tsitaat: |
Kas keegi tunneb puudust sellest, et ta inventorys näitaks, mis raamatut on läbi loetud ja mitte? Eelmistes näitas, neid teoseid on nii palju, et ei jõua meelde jätta kõiki. |
See osa on tõesti jama, et ei näita lugemata raamatuid/kirju teisiti. Samuti ei näidata completed guestide kohta kas sa lugesid seal olevad infot või mitte.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
24.05.2015 19:39:31
|
|
|
nojah, mul olid samamoodi mingid firebombid (mida seni ettejäänud asjade jaoks nagu kollipesad vaja oli olnud)...
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
xheix1712
HV Guru

|
24.05.2015 23:52:16
|
|
|
londiste, mis selle family ties missiooni lõpetamisega siis on, ise just sama asja juures kinni, tuhnan küll ühte linna läbi, siis teist
Võid sõnumiga saata või spoileritesse panna kui viitsid
|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
174 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
25.05.2015 01:24:42
|
|
|
Levelxer kirjutas: |
Oops.
Vaatan, et ta uues videos ikka jääb endale kindlaks, et controlsid on jubedad.
Pean tunnistama, et pole täiuslikud, kaugel sellest, ent mul pole kunagi jäänud mäng pooleli selle pärast, et ei suuda ära harjuda jubedate controlsitega.
Kui mäng ei huvita, ei hakka proovimagi. Kui controlsite äraõppimine/harjumine on liiga keeruline siis tegemist lootusetu juhtumiga. Iseasi kas viga mängus või mängijas. |
Puldiga on küll väga selge kõik.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
niijana
HV kasutaja

|
25.05.2015 09:32:10
|
|
|
Eile proovisin 8 lvl Halli vanamehega 20 leveli lendava varese vastu võimu. Alguses proovisin peibutada teda oma hobusega, kuid see plaan ei läinud läbi. Siis leidsin kõrval suure tamme. Päris koom oli vaadata kuidas tants käis ümber suure tamme, mina ühel pool ammuga ja tulega. Vares teisel pool puud tantsis ja lendas ringi ja otsis mind taga. Kahjuks pidin lõpuks tunnistama Varese ülemvõimu, sest ta suutis kiiremini tervendada kui amb ja tuli kokku viga temale tegid. Päris ilus tants oli, tants ümber aurukatla kestis oma 10-15 mint. Avastasin, et võimalik on isegi vahest läbi puu varest tulistada
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
25.05.2015 11:34:39
|
|
|
Nägin ka esimest bug-i, nimelt kui vaja crossroadsi minna pubisse, ja seal on bandits, siis läksin pubist välja ja ründasin väljasolevaid bandiite, ning tagasi sisse tulles olid 2 nagu kinni laua juures, ei liigutanud .
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
25.05.2015 11:40:32
|
|
|
ma crossroadis lahendasin olukorra omast arust normaalselt ära. siis läksin seal innkeepi või kellegagi rääkima, peale dialoogi spawnisin ühe tondi otsa ja oligi fight lahti
peade või juuste mitu sekundit hilisem spawn paistab tavaline nähtus olevat. modeleid defailt käed laiali states mööda territooriumi slidemas olen ka näinud
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
25.05.2015 14:25:10
|
|
|
selle vastu pole mingit rohtu, et NPC-d ei spawniks nii hilja
nt hobesega mingisse külla kapates on see suht tühi, siis järksu hakkavad nina ette igast tegelased spawnima
|
|
Kommentaarid: 752 loe/lisa |
   |
600 |
|
tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
25.05.2015 14:35:04
|
|
|
Mul lõpetas eile surnukehade füüsika töötamise ära, jäid püstisesse asendisse, milles nad surid, mitte ei kukkunud maha, väga sürr oli pärast suurema hulge bandiitide maha löömist. Nagu mingil veidral kunstinäitusel oleks.
Linnuparvede spawnimine näeb ka päris naljakas välja, kappan hobusega mööda põldu ja järsku ühest punktist õhus hakkab järjest linde pälja lendama. Paiskuvad laiali parveks taevas.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
25.05.2015 16:05:12
|
|
|
Voyage kirjutas: |
nt hobesega mingisse külla kapates on see suht tühi, siis järksu hakkavad nina ette igast tegelased spawnima |
täpselt sama asi häirib ennast ka:S
vrami on piisavalt aga mäng lihtsalt ei kasuta seda
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
25.05.2015 17:09:16
|
|
|
siven kirjutas: |
Voyage kirjutas: |
nt hobesega mingisse külla kapates on see suht tühi, siis järksu hakkavad nina ette igast tegelased spawnima |
täpselt sama asi häirib ennast ka:S
vrami on piisavalt aga mäng lihtsalt ei kasuta seda |
What? Endal küll selliseid anomaaliaid ei esine.
Botchlingu fight oli haige ikka. Võtsin veel valiku kus pidi enne teda kaklema hunniku Specteritega. Siis ei saanud alguses aru, et botchlingut peab stunnima kui ta hakkab self healima. Lõpuks kui maha sain olin pool oma söögivarudest nahka pistnud. Fight oli nii pikk, et näpud väsisid ära. Eelviimase raskusastme peal siis.
Ülihea mäng on ikka.
-----
OT: AMD lubas 15.5 beta drivereid ka Witcher3 ja Project Carsi perfi parandustega vms... peaks kohe kohe tulema loodetavasti.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.05.2015 17:18:51
|
|
|
Ühe korra nägin ka kuidas npc'd spawnisid mu ees, mingi bug arvatavasti. Rohkem antud viga näinud ei ole õnneks.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
25.05.2015 17:36:11
|
|
|
Fixes an issue where users with usernames using non-latin characters were unable to import saves from Witcher 2. |
irw, otsaga gta5 jälgedes?
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
25.05.2015 17:36:56
|
|
|
Offical link siis ka: http://thewitcher.com/news/view/1043
Muudatused/parandused:
Spoiler 
-Rebinding of all keys is now available after switching on the ‘Unlock Bindings’ option in the Options\Key Bindings submenu.
-Corrects an issue in the dialogue system that might have caused dialogue looping in certain scenes.
-Fixes an issue with incorrect behavior of Wild Hunt warriors after they were affected by the Axii Sign.
-Corrects a bug that caused spontaneous combustion of gas clouds.
-1280 x 720 resolution is now properly displayed as a valid resolution option.
-Fixes boat stuttering in cutscenes.
-Texture rendering quality for the high and ultra presets has been improved.
-Further improvements made in NVIDIA Hairworks performance.
-A few additional gwent cards are now available in the Prologue area.
-Fixes an issue where users with usernames incorporating non-Latin characters were unable to import saves from The Witcher 2.
-Includes a series of overall stability and performance improvements.
-Fixes issues related to alt + tabbing and minimizing the game window.
-Updates the game icon.
-Enlarges the loot pop-up window in the UI.
-Fixes an issue where, in certain circumstances, the comparison window could extend beyond the game borders in the UI.
-Upgrading items included in gear sets no longer destroys rune sockets on said items.
-Introduces small tweaks in the UI for gwent.
-Corrects some missing translations in localized versions. |
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
25.05.2015 18:16:43
|
|
|
Mõtlesin ka just mis ma selle familities questiga edasi pean tegema. Tänud.
Geraltil on isegi alguses suht normaalne kaardi pakk käes. Neid suvalisi poemüüjaid ja seppi õnnestub mul peaaegu alati võita. 2-e kollase reaga questi tegemisel sain 1 mängu pähe. Peale vastase kaardipakki nägemist , teise juba võitsin. Kokku siis vast 3-4 kaotust siiani. Üsna huvitav kaardi mäng tundub olevat.
Kõige huvitavam glitch siiani on olnud , peale mingit võitlust hakkas tuul peasid ringi liigutama. Päris kummaline oli vaadata kuidas pead mööda maad ringi veeresid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.05.2015 21:09:50
|
|
|
teisel pildil on fov paigas tära. nagu "kala silm" vms efekt tekib.
Witcher 2 oli suht piiri peal kohutav fov (1080p pea mängides oli kuidagi talutav)
Witcher 3 fov on suht OK. Aga võiks tõesti natuke parem olla.
Juba jälle uus päts väljas, kiiresti fixivad
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
25.05.2015 23:10:40
|
|
|
mis kurat see nüüd tänapäeval tähendab??? ma saan aru küll, et loudness war on nõme, aga silence war??? ühest äärmusest teise p3rse küll. the day the audio flatlined.
kellelgi video driver on pange pand? viskas mängust välja ja tekkis alla see kiri, et video driver jooksis kokku vms. hetkel 352.86, W7 x64.
e: tuhnisin nvidia foorumis... 352.86 on katki. peab vanema tagasi panema peale toredad tüübid ikka.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
karmo29
HV kasutaja

|
25.05.2015 23:22:23
|
|
|
mingi hunnik kive on ees ja witcheri võimega näen märki (spiraal ja kiired ümber)
kuidas seda saada, kasutada?
_________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|