Leidsin oma fps probleemile ka ajutise lahenduse.. reso 1280x960 peal no lag, aga jube kole on ja secondary display läheb ka lolliks
sul 2 displayd korraga kasutuses?
kas see mitte rohkem powerit nõua? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Keegi veel erinevaid mod'e kasutab? Endale meeldib single playeris alati kaost korraldada ja mentide eest põgeneda. Seega sai modidega asja veel lahedamaks insurgentiga põgenemine ja erinevad abilised ka kaasas
Kõik ei mahtunud ekraanile ja ei viitsinud mitu korda ka teha:
Spoiler
Soovitaks sulle uut Protsessorit. Hetkel sul videokaart istub käed taskus, sest prose on ilge pudelikael. Kui juba sellist kaarti omada peaks vähemalt mingi i5 olema. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Spoiler
Soovitaks sulle uut Protsessorit. Hetkel sul videokaart istub käed taskus, sest prose on ilge pudelikael. Kui juba sellist kaarti omada peaks vähemalt mingi i5 olema.
Ja miks mul on vaja siis uut proset ? Kui ma mängin oma GTA single playeri vabalt ära ning mujal mängudes ei ole dual core piduriks nagu GTA-s?
Natukene reaalsust ka vaja. Raha võib mujale, kui mänguasjadesse ka paigutada.
Spoiler
Soovitaks sulle uut Protsessorit. Hetkel sul videokaart istub käed taskus, sest prose on ilge pudelikael. Kui juba sellist kaarti omada peaks vähemalt mingi i5 olema.
Ja miks mul on vaja siis uut proset ? Kui ma mängin oma GTA single playeri vabalt ära ning mujal mängudes ei ole dual core piduriks nagu GTA-s?
Natukene reaalsust ka vaja. Raha võib mujale, kui mänguasjadesse ka paigutada.
Steami statistika näitab ka ,et kasutajatest 49% on 2 tuumaliste peal ja 44% on 4 tuumaliste peal. Järelikult midagi nad ikka mängivad nende kahetuumalistega.
Dualcore ongi gta V mõistes suhteliselt piix, suttering jne...
Siis sul midagi valesti. Kui ma 10 minuti jooksul ühe 0,2 sekundilise stutteringu saan, siis see suht erand.
Pole mingit piixu ja kuidagi ei õigustaks hetkel ostmaks paremat proset, et just GTA V mängida. (Enamus settingud Very High)
infect, See protsessor on gta 5 mõistes juust. Sinu poolt toodud erand kinnitab reegli. Loe oma kirjatükk korra uuesti üle ja mõtle. See jookseb sul alateadvuses
viimati muutis busta 23.05.2015 13:54:29, muudetud 1 kord
infect, eelnevates postitustes maininud: kõik on miinimumile surutud, mingid lisanudinad offis jms.
jeesus, ei taha uskuda, et see nii palju mõjutab.. samas.. proovin öösel kui kodu jöuan.
üks võimalus siiski veel.. peaks formati tegema.. kettad kõiksugu pahna täis & pc actually vääga koomas isegi netis istudes, aga plaanis oli windooza 10 ära oodata, kuna originaalset win7't pole preegu kusagilt vötta ja piramisega ei tegele üldjuhul..
See protsessor on gta 5 mõistes juust. Sinu poolt toodud erand kinnitab reegli. Loe oma kirjatükk korra uuesti üle ja mõtle. See jookseb sul alateadvuses
Sest 40+ FPS on nii halb, et jookseb mu alateadvuses (enamasti üle 50, aga oleme ikka reaalsed su jaoks). Mehikene, võta ennast kokku ja mõtle järgmine kord, kui kirjutad sitta. Alateadvus my ass.
jreinula Vaidluses selgub tõde.
On võimalus seda pela selle protsessori peal testida ja räägin sellest mida silmaga näen tõsi, videokaart on GTX 960....
Oc on 4.6ghz peal.
viimati muutis busta 23.05.2015 17:58:44, muudetud 1 kord
Mul on kahju, et sa ei suuda Task Managerist panna gta5 exe high priorty, et sul lag on.
mul on OC 4,4 peal ja 7970. Ei ole sõites stutteringi. Aga stutter oli nt Factory-s lõpu poole, kuid see kestab max 1 min missiooni osana. Ma arvan, et sa lihtsalt ei ole eriti pädev ja ei saanud asja korralikult tööle.
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
infect Norm vana siis, ei ole sõites sutteringi, on lõpu poole.SIIS IKKAGI ON JU IMO. korja see 200 juurde ja osta omale normaalne protsessor ja lõpeta siin pasa ajamine, ning lähme sõpradena laiali
infect Norm vana siis, ei ole sõites sutteringi, on lõpu poole.SIIS IKKAGI ON JU IMO. korja see 200 juurde ja osta omale normaalne protsessor ja lõpeta siin pasa ajamine, ning lähme sõpradena laiali
Factory-s, missiooni ajal, lähed sisse, 1 min on kerge laggimist ja selle jaoks peaksin ostma uue prose ?
Sa pole vist üldse terav pliiats. Aitab siis sellest jutust. Ära rohkem mulle vasta.
kellelgi veel esineb online saamisega probleeme? Natuke aega laeb ja siis viskab lihtsalt akna kinni ja kõik. _________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh
mõned päevad tegime heiste onlines tüüpidega, jõle hea, enamusel olid mikrid ja said mind juhendada jne... keegi täna ei taha teha? _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
võite mind ka lisada veel, kes pole lisanud T6nu89 .Eile õhtul sai enkt meestega minu series A heist ära tehtud, ladusalt läks, kolm neljast istus veel teamspeakis ka
Maailm risti-rästi lõbi sõelutud, sp läbi tehtud huvi hakkab vaikselt kustuma aga aegajalt leiab alati midagi huvitavat tegemist, online sõidud tööd jne! Peaks mõnda modi proovima sp, rs sõnul sp moodide kasutamine lubatud!
viimati muutis Defon50 25.05.2015 17:35:15, muudetud 1 kord
Eks minagi tunnen, et Heistid on juba üle viskamas.
Seepärast olengi viimasel ajal teinud rohkem igasugu missioone ja race. Kordades huvitavamad tunduvad.
Mõnda on järjest lausa kuni 8x tehtud. _________________ www.crawl.ee Eesti R/C Rock Crawlerid.
võite mind ka lisada veel, kes pole lisanud T6nu89 .Eile õhtul sai enkt meestega minu series A heist ära tehtud, ladusalt läks, kolm neljast istus veel teamspeakis ka
See kel mikrit pold, olingi mina. Täna pmst ka alates üheksast ehk võiks midagi teha. Nimi siis Renq86.
autode tuunimisel vajavad mitmed upgrade'id erinevaid racingu võite. kas on mingi hea lihtne moodus kuidas need võidud kätte saada? siiani pole õnnestunud ühtegi võita see võtaks mul terve igaviku, et nt turbo lahti saada.
lähiajal soetan arvutile bluetoothi ka, siis saan samuti mikrit kasutada, aga hetkel ilma. Aga muidu võtaks samuti hea meelega koos heiste vms ette. Eile sai õhtul paar heisti siin omadega tehtud. Täna õhtul kordaks, mu ID: kasparppp
autode tuunimisel vajavad mitmed upgrade'id erinevaid racingu võite. kas on mingi hea lihtne moodus kuidas need võidud kätte saada? siiani pole õnnestunud ühtegi võita see võtaks mul terve igaviku, et nt turbo lahti saada.
lähiajal soetan arvutile bluetoothi ka, siis saan samuti mikrit kasutada, aga hetkel ilma. Aga muidu võtaks samuti hea meelega koos heiste vms ette. Eile sai õhtul paar heisti siin omadega tehtud. Täna õhtul kordaks, mu ID: kasparppp
lihtne viis on sõbraga kahekesi kordmööda mõnd lühikest sõitu võita
mul on kõik tuuning lukus, seega mul oleks piisavalt motivatsiooni _________________ ☠
driving skill võiks üle poole olla ja turbo start harjuta et saaks iga kord. siis hostid criminal recordsi rada 1 ringiga, settingud non contact race ja klass sports, custom cars off, traffic ja wanted off. auto vali carbonizzare ja kui mõni õnnetu joinib kütad gaas põhjas raja läbi, võtab ~29 sekki. pärast hääletad replay ja korda uuesti. ma võitsin ~7-8 sõitu 10nest nii ja paari mängukorraga grindisin kõik modid lahti.
selle raja peal kohtab tihti ka rahvast, kes on nõus võite vahetama, et korda mööda võidate aga minu meetod oli üldiselt kiirem.
nmk, Tegelikult on üks sirge rada ka. Oli ta tragrace vms, õhtuks tuletan täpse nime meelde. See läheb arvesse. Eile just boostisime seal, asus kusagil betoonist kiirtee teisel korrusel.
Sai ka eile õhtul heist Prison Break tehtud (minu esimene heist ever).
Ülimalt meeldiv seltskond oli ja asi sujus.. kui välja arvata lõpus mõningad komplikatsioonid prisoneri väljatoomisega ja escape lennuki "põlemisega"
Siiamaani kripeldab üks asi siiski.. iga heist setupi järel kickiti kõik lobbyst välja ja pidime rahva uuesti kokku ajama.. tundub justkui mkngine glitch ja selle kohta guugeldades ka erilist inffi ei leidnud.. teab keegi seda lähemalt seletada?
Paraku mängumehhaanika ongi selline, et Heist liider peab pärast setupi lõppemist koju rändama, et uut alustada. Kõik on seni freeroamis. See on see sobiv aeg oma laskemooona täiendamiseks ja snackide ostmiseks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.