Sattusin ka esimese cheateri otsa, deathmatch ja kõigil kumminuiad mingi aedikus koos ja siis mingi päss muudkui valib relvi, automaadid-kuulipilduja jne , teised kõik kumminuiadega vaid _________________
Sattusin ka esimese cheateri otsa, deathmatch ja kõigil kumminuiad mingi aedikus koos ja siis mingi päss muudkui valib relvi, automaadid-kuulipilduja jne , teised kõik kumminuiadega vaid
See minumeelest hoopis üks custom map, ise ka seda mänginud. Mäletamist mööda siis kuidagi peab sinna ronima konteinerite pealt, sealt saab ka edasi relvi.
Sattusin ka esimese cheateri otsa, deathmatch ja kõigil kumminuiad mingi aedikus koos ja siis mingi päss muudkui valib relvi, automaadid-kuulipilduja jne , teised kõik kumminuiadega vaid
See minumeelest hoopis üks custom map, ise ka seda mänginud. Mäletamist mööda siis kuidagi peab sinna ronima konteinerite pealt, sealt saab ka edasi relvi.
Jah , aga kui ta alla platsile tuli siis killiti ta kamba poolt ära ja niipea kui ellu ärkas kohe relvad käes jälle, mida ei tohiks olla ju? _________________
Jah , aga kui ta alla platsile tuli siis killiti ta kamba poolt ära ja niipea kui ellu ärkas kohe relvad käes jälle, mida ei tohiks olla ju?
Rockstari DM kaartidel jäävad relvad ka alles. Ei tea, kas seda saab kas mäpi tegija valida või kusagilt lobbyst sättida.
Aga Nvidia Shadowplay-ga. Pääris hea asi peaks ütlema. FPSi ei mõjuta peaaegu üldse. Avastasin, et 720p oli settingsites, selle rohkem kvaliteeti ei lase muuta ka youtubes.
Vääga huvitav.
Piraaditud GTA V (eriti piraatlust ei salli, kuid oli tarvis kindel olla, et mäng jookseb normaalselt) oli keskmine fps 60, erilist lagi ei olnud.. kui, siis vahepeal mõni harv juhus kui unustasin chrome/skype lahti kõik settingud nii low kui vähegi sai (1920x1080)
Steamis GTA V keskmine fps 45-50, kõik settingud samad, reso sama.. chrome samsl ajal lahti võtan diis on kellad
äkki seletab keegi mulle ära mis kala mul olla võib, või ongi see täiesti normaalne?
kogu gaming toimub profiilikastil
Vääga huvitav.
Piraaditud GTA V (eriti piraatlust ei salli, kuid oli tarvis kindel olla, et mäng jookseb normaalselt) oli keskmine fps 60, erilist lagi ei olnud.. kui, siis vahepeal mõni harv juhus kui unustasin chrome/skype lahti kõik settingud nii low kui vähegi sai (1920x1080)
Steamis GTA V keskmine fps 45-50, kõik settingud samad, reso sama.. chrome samsl ajal lahti võtan diis on kellad
äkki seletab keegi mulle ära mis kala mul olla võib, või ongi see täiesti normaalne?
enjoy DRM see on see faking pask DRM mis launcheris töötab, samamoodi ei saa launcherit kinni panna mäng crashib.
kui launcheri kinni paned proovi siis saad FPS boosti
pelada saad kuskil 15 min ja crash.
Vääga huvitav.
enjoy DRM see on see faking piix DRM mis launcheris töötab, samamoodi ei saa launcherit kinni panna mäng crashib.
Kusagilt jäi kõrvu säärane asi:
Open task manager
Set GtaV.exe priority LOW
Set GtaVlauncher.exe/launcher.exe (ei mäleta kumb õige) priority HIGH
proovisin ise ka.. tulemus oli kohutav, mäng läägis nii jõhkralt et pidin kinni panema samas, tasub ka vastupidist proovida, kui see ei aita (ise eile selle peale ei tulnud )
Tundub et see masin jääb siiski lahjaks.. peab uue prose vist ostma kuna kuuldavasti on gta v prosest vägagi sõltuv. Ootan veel arvamudi, mida upgradeda v mida ette võtta
Vääga huvitav.
enjoy DRM see on see faking piix DRM mis launcheris töötab, samamoodi ei saa launcherit kinni panna mäng crashib.
tõestust, et antud juhul on steami kooslus süüdi? Või niisama huupi pakutud. Äkki ei olnud pira versioon pätsitud. Ennemgi olnud, et päts võib mingi osa ära rikkuda kuniks ära fixitakse (gta4 'jaga minuteada oli).
Endal jookseb kenasti, isegi alt 'tabida lubab _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Vääga huvitav.
tõestust, et antud juhul on steami kooslus süüdi? Või niisama huupi pakutud. Äkki ei olnud pira versioon pätsitud. Ennemgi olnud, et päts võib mingi osa ära rikkuda kuniks ära fixitakse (gta4 'jaga minuteada oli).
Endal jookseb kenasti, isegi alt 'tabida lubab
piratud toda versioon oli misiganes kõikse uuem 17.04.2015 väljas oli.
kusjuures, piratud asjal gtavlauncher.exe/launcher.exe üldse puudus
Uus prose võib ka sitt olla, kui kõige odavama ostad (ma ei tea küll täpselt millised) _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
CPU-l ei tohiks ju häda olla. Intel pentium G pidi olema parem kui mõni i5 prose.
Graafika kaart on ainuke mis on vana ja nõrk, ehk siis keskmise lagi 2 põlvkonda vana.
Kas keegi teab, miks modimine mingit mõju ei avalda?
Kasutan programmi OpenIV 2.6 (GTA5 tugi olemas) ja näiteks avan faili 'common.rpf' ja sealt seest muudan näiteks taeva ja päikesevalguse seadeid (timecycle xml failid), salvestan, faili muutmise kuupäev muutub, aga kui mängu avan ja vastava ilma+kellaaja valin, on kõik endine, muutmata (nagu ka muude ilmade ja kellaaegadega). Testisin lõpuks väga drastiliste muudatustega, mis peaksid mängu välimuse täitsa pekki keerama, aga mitte mingit mõju ei ole.
Kust ta siis võtab need andmed, kui mitte sellest failist?
Dualcore ongi gta V mõistes suhteliselt piix, suttering jne...
Siis sul midagi valesti. Kui ma 10 minuti jooksul ühe 0,2 sekundilise stutteringu saan, siis see suht erand.
Pole mingit piixu ja kuidagi ei õigustaks hetkel ostmaks paremat proset, et just GTA V mängida. (Enamus settingud Very High)
Dualcore ongi gta V mõistes suhteliselt piix, suttering jne...
Siis sul midagi valesti. Kui ma 10 minuti jooksul ühe 0,2 sekundilise stutteringu saan, siis see suht erand.
Pole mingit piixu ja kuidagi ei õigustaks hetkel ostmaks paremat proset, et just GTA V mängida. (Enamus settingud Very High)
Leidsin oma fps probleemile ka ajutise lahenduse.. reso 1280x960 peal no lag, aga jube kole on ja secondary display läheb ka lolliks
Reso sul vaevalt nii suur probleem on. Peaksid maha võtma just CPU heavy-d asjad. Shadow ja distance scaling, people varierty etc. Googelda, redditis on ka olemas üks topic, kus sellest räägitud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.