Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 665, 666, 667 ... 1184, 1185, 1186  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 22.05.2015 19:48:46 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
olafsand kirjutas:
Ok, see on midagi uut.
Tekkis idee väike. Mul on Amino box hetkel jõude, paneks selle siis teise teleri järgi mis hetkel vabalevi näitab. Sinna telerini aga netikaablit ei lähe ja ei taha vedama ka hakata. Jõude seisab veel paar aastat juba üks sinine kahe antenniga ruuter. WRT54 vms? Kas seda kannataks kasutada kuidagi mingi tarkvaraga, et võtab wifist iptv ja söödab kaabliga Aminole? Kui siin see liialt OT, siis keegi ehk vastaks privas mulle? icon_smile.gif

wifi ruuteriga ei toimi, kui soovid võin sulle comtrendi adapterid hankida millega üle elektrivõrgu pilt tahatuppa saada, kõige kindlam on siiski võrgukaabel.

ivar80 kirjutas:
armjan kirjutas:
seeru kirjutas:
See pakkunmine vana Nuti TV kasutajatele kuu aega proovida uut Nuti TV-d.
Kas sel oli ka mingi tähtajaline piirang?
Meenub justkui, et 2015 mai lõpus lõpeb see pakkumine ära? Kas on nii?

Esialgu jah. Vajadusel pikendatakse pakkumist

Kui on vana nuti ja kasutan nii Äppi, kui Mototolat ning kui tellida nüüd uus, siis oli kunagi juttu, et viimasel saab jätta vana menüü alles soovi korral. Kas see küsimus esitatakse ühekordselt Motorolas või hakkab siis iga kord pakkuma uut menüüd, kui boks käima panna?

Põhimõtteliselt vastati ära, kui lähed samsungi kaudu eKodu alt pakkumise peale ja tellid uue nutitv teenuse ära siis motorolas jääb seniks vana menüü ja kava, kuni uue puldiga back nuppu vajutad.
Küll aga on vanas menüüs osa uue nutitv teenustest kasutatamatud. Millised? avastad siis kui tegu tehtud, isegi täpselt ei tea kas see uus salvestamine seal sellises mahus toimib nagu täna uues nutis, ning ajamasinat seal kindlasti ei ole, kordustv ei ole vanas menüüs reklaamivaba ja muud jutud. Lihtsam on juba see uus numbritega pult hankida ja ennast nädalaga ära harjutada. Pärast ei tahaks enam vanale tagasi minnagi...

Suuremamahuline salvestusteenus (lisatud kanalid) on kasutatav ainult uusnuti teenuse + uusnuti menüü koosluega

Täpsemalt:
Uute salvestatavate kanalite salvestused on vaadatavad AINULT uue kasutajaliidesega. Samuti peab klient olema uue pakkumise peal. Seega EI SAA uusi salvestusi näha: Amino boksiga, Motorola boksil vana kasutajaliidesega, ühegi seadmega vana pakkumise peal.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 22.05.2015 20:04:57 vasta tsitaadiga

Elion tv jooksis kokku ?
Kõik kanalid mustad ja korraga 2 telekas

Edit: tuli tagasi,......aga

Samsa telekas kirjutab "ruuter upgrde failed " icon_eek.gif

Peale välja lülitamist/sisse kõik korras

viimati muutis jeesus188 22.05.2015 20:08:57, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 22.05.2015 20:07:02 vasta tsitaadiga

jeesus188, ei usu...History HD vähemalt toimib... icon_lol.gif
Viimase paari tunni jooksul pole igatahes midagi huvitavat silma hakanud...

tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 22.05.2015 20:12:11 vasta tsitaadiga

Samsungiga vaadates pole salvestuste subtiitrid eriti sünkroonis. Nt Foxi pealt tulevatel sarjadel (Wayward Pines nt).
Reaalajas vaadates on samal sarjal subtiitrid sünkroonis.
Kas on lootust, et see kunagi korda tehakse?
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 22.05.2015 20:18:57 vasta tsitaadiga

Ma avastasin et ühes minu teleris ei näita elion midagi peale ETV, ETV2, Kanal2 ja TV3. Nende kanalite salvestusi saab ka vaadata, ülejäänud kanalite omasid mitte. Teistel kanalitel on katkendlik heli ja üleni ruutus pilt (ka salvestustel). Ma tegin SmartHub'ile mitu resetti ja lõpuks tervele telekale ka, aga ikka sama teema. Kas kellelgi on mõtteid? Mingi krüpti teema ilmselt?

Ma üldiselt kasutan seda telerit ainult salvestuste vaatamiseks ja seetõttu pole mul õrna aimugi millal see probleem tekkis.

Probleem on siis F9000+SEK-2500U'ga. Ma olen teadlik et see kombinatsioon pole kunagi ametlikult toetatud olnud, aga varem töötas see probleemideta. SEK-2500U on sama riistvara ja kasutab ka sama softi mis HU8500 One Connect Box (mis on toetatud).
Mul on ka HU8500 teler ja seal toimib äpp normaalselt. Äppi versioon on mõlemas sama (4.025). Ainuke erinevus HU8500 ja SEK-2500U vahel on see et ma pole HU8500 ammu uuendanud ja seal on paar versiooni vanem firmware. Seega kas on võimalik et HU8500 viimases firmwares on krüptiga miskit nihu? On siin kellelgi veel HU8500? Ma ei tahaks nagu HU8500 uuendada, et teada saada kas viga on uues firmwares.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 22.05.2015 20:35:27 vasta tsitaadiga

Lastenurgast mitmeosaliste seriaalide vaatamisel võiks olla võimalus otse järgmisele osale liikuda.
Hetkel on seal nupud "Välju saatest" ja "Vaata algusest", võiks lisada ka "Vaata järgmist osa".

armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 22.05.2015 20:45:27 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Lastenurgast mitmeosaliste seriaalide vaatamisel võiks olla võimalus otse järgmisele osale liikuda.
Hetkel on seal nupud "Välju saatest" ja "Vaata algusest", võiks lisada ka "Vaata järgmist osa".

Jah, see on plaanis teha
tagasi üles
pulse
HV kasutaja

sõnum 22.05.2015 22:45:59 vasta tsitaadiga

JazZ, mul oli vanematel sama kala kui Amino pealt Samsungi peale läksid. Siis teh tugi selgitas välja et neti kiirust on vähe. 5/1 oli. Siis nad suurendasid seda seda mingi numbrini, mida mulle ei öeldud ja probleem lahenes. Ma ei tea miks osadele kanalitele jätkus aga teistele mitte.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 22.05.2015 22:51:01 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
armjan kirjutas:
saan sellest aru. Kui on nutiTV teenus olemas, siis ruuterist LAN kaabel samsungi taha ja voila - äpp töötab.

[...]
Muidugi kui see nüüd võimalik on, siis peaks proovima. Peab ainult mingi seadme vist vahele panema mis oskaks NutiTV liikluse ühte interfacei suunata ja kõik ülejäänud Starmani taha. Muidu telekaga enam kodusele võrgule ligi ei pääse.

Mõtlesin, et proovin ära, aga tuli meelde, et telekas UK regiooni seadistatud ja ei saa Elioni äppi telekasse. Jääb katsetamata - ei saa muidu VEVO äppi kasutada. Muidugi kui mingit head alternatiivi ei leidu sellele.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 23.05.2015 10:58:34 vasta tsitaadiga

pulse kirjutas:
JazZ, mul oli vanematel sama kala kui Amino pealt Samsungi peale läksid. Siis teh tugi selgitas välja et neti kiirust on vähe. 5/1 oli. Siis nad suurendasid seda seda mingi numbrini, mida mulle ei öeldud ja probleem lahenes. Ma ei tea miks osadele kanalitele jätkus aga teistele mitte.

Selles ei saa asi olla kuna teise teleriga ju toimib (sama ühenduse otsas). Mulle pigem paistab et see on krüpti teema. Keegi Elioni meestest võiks kommenteerida. Võibolla on nüüd krüpti võtme andmine vms lihtsalt kinni keeratud kui pole ametlikult toetatud seade? Ma tahaks lihtsalt teada kas see peabki nii olema või on mul telekas pekkis. Kuigi ma ei kujuta ette mis saaks pekkis olla kui kõik muu toimib.

Kui mingit vastust ei saa, siis pean ilmselt sellel telekal mis toimib ka firmware ära uuendama. Siis saan teada kas asi on viimases firmwares.

Vahur kirjutas:

Mõtlesin, et proovin ära, aga tuli meelde, et telekas UK regiooni seadistatud ja ei saa Elioni äppi telekasse. Jääb katsetamata - ei saa muidu VEVO äppi kasutada. Muidugi kui mingit head alternatiivi ei leidu sellele.

Vihjeks võin öelda et mul on Elioni äpp US Smart Hub'is, seega ilmselt on see võimalik icon_wink.gif
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 23.05.2015 11:55:55 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:

JazZ kirjutas:
Vihjeks võin öelda et mul on Elioni äpp US Smart Hub'is, seega ilmselt on see võimalik icon_wink.gif

Selle vihje sees on see koer maetud. Regioon peab olema Eesti
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 23.05.2015 12:16:07 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
Vahur kirjutas:

JazZ kirjutas:

Selle vihje sees on see koer maetud. Regioon peab olema Eesti

No ei ole ja ei pea olema eesti. Esiteks on teises teleris, kus Elioni äpp toimib, ka US Smart Hub regioon valitud. Teiseks proovisin ma juba eesti regiooni valida, tegin telerile full reseti lausa ja ikka on sama probleem. Kolmandaks toimis see ju varem ja mul kõigis telerites aegade algusest saati olnud US regioon valitud.
Seega selle põhjuse ma välistaks.

Ma suudan näha kahte varianti. Kas viimane HU8500 firmware on krüpti osas vigane või on võtme andmine mingist ajast nüüd piiratud kuidagi device info järgi (samas ma ei mõista miks siis äpp saadaval on). Kui seda viimast tehtud pole, siis on ainuke variant vigane firmware.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 23.05.2015 12:37:11 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
olafsand kirjutas:
Ok, see on midagi uut.
Tekkis idee väike. Mul on Amino box hetkel jõude, paneks selle siis teise teleri järgi mis hetkel vabalevi näitab. Sinna telerini aga netikaablit ei lähe ja ei taha vedama ka hakata. Jõude seisab veel paar aastat juba üks sinine kahe antenniga ruuter. WRT54 vms? Kas seda kannataks kasutada kuidagi mingi tarkvaraga, et võtab wifist iptv ja söödab kaabliga Aminole? Kui siin see liialt OT, siis keegi ehk vastaks privas mulle? icon_smile.gif

wifi ruuteriga ei toimi, kui soovid võin sulle comtrendi adapterid hankida millega üle elektrivõrgu pilt tahatuppa saada, kõige kindlam on siiski võrgukaabel.

Keegi nagu oleks kuskil ikkagi kirjutanud, et wifi ruuteri sätid vastuvõtjana tööle ja siis kaabliga lased pildi digiboxi. Ju on valesti meeles.

Tänan Comtrendi pakkumise eest, aga ruuteri juures seinakontakt ja tagatoa seinakontakt on erinevate kaitsmete peal elektrikapis, seega ei toimiks nendega vist?
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 23.05.2015 12:54:35 vasta tsitaadiga

Sama faasi peal peab olema.

olafsand kirjutas:

Tänan Comtrendi pakkumise eest, aga ruuteri juures seinakontakt ja tagatoa seinakontakt on erinevate kaitsmete peal elektrikapis, seega ei toimiks nendega vist?
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 23.05.2015 13:28:17 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:

Keegi nagu oleks kuskil ikkagi kirjutanud, et wifi ruuteri sätid vastuvõtjana tööle ja siis kaabliga lased pildi digiboxi. Ju on valesti meeles.

Jah. Keegi siin kirjutas, et temal täiesti töötab üle wifi lingi IPTV. Otsinguga ei leia, ei oska ilmselt kirjeldada otsitavat.

Pane kilbis, kui võimalik, need pesad ühe faasi alla. Kui elektrikütet ei kasuta, siis ei ole hullu midagi. Muidugi on maailmas olemas isegi selline jublakas, mis mitu faasi kokku sildab IPTV ülekandmiseks üle elektrivõrgu.

JazZ
HV kasutaja

sõnum 23.05.2015 16:38:19 vasta tsitaadiga

Panen siis pildi ka igaks juhuks, ehk on keegi kohanud sellist probleemi varem? Kõigil kanalitel peale ETV, ETV2, Kanal2 ja TV3 on selline pilt, ka salvestustel.
Kui keegi miskit tarka arvata ei oska, siis lasen HU8500'le ka sama firmware peale ja vaatan kas siis on seal ka selline...

EDIT: Panin HU8500'le täpselt sama softi ja see endiselt toimib. Ma ei saa aru... Jääb vist kaks varianti, kas teisel telekal siis softis miskit nihu läinud või piiratakse Elion'i poolt juurdepääsu kui telekas ütleb et ta on F9000 (kuna see pole toetatud ametlikult)?

EDIT2: Kas on võimalik et kuna mul on kirjade järgi 2 vaatajakohta, siis rohkematele ei antagi pilti (ma ei mõtle korraga)? Mul neid Samsung'i telereid siin terve persetäis... Võimalik et sellel teleril hakkas jama pihta kui sai HU8500'le äpp installitud... On see kuidagi piiratud Elion'i poolt?
Manus

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 23.05.2015 18:13:14 vasta tsitaadiga

JazZ, ära piina pead, helista 123 ja lase oma Samsungile kaugelt krüptovõtmete resync teha, 1 tunni jooksul see küll toimub, aga võibolla aitab. Võid mulle ps ka oma toote andmetega saata, saan ise ka ära teha.

1. Tegemist võib olla erilise komboga aga kui see sul enne toimis siis Elionil pole mõtet seda toimimist piirata, ainult Samsungil on voli äppi teleris lubada või keelata.
2. Vaatajakohtade arvu piirab ainult lingi kiirus sidesõlmeni või number 9 sest 10 igmp striimi on lubatud koos kontrollkanaliga.
2. Telerite softid võid ära uuendada, Samsung on need üldiselt asja pärast välja pannud.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 23.05.2015 19:01:54 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
JazZ, ära piina pead, helista 123 ja lase oma Samsungile kaugelt krüptovõtmete resync teha, 1 tunni jooksul see küll toimub, aga võibolla aitab. Võid mulle ps ka oma toote andmetega saata, saan ise ka ära teha.

1. Tegemist võib olla erilise komboga aga kui see sul enne toimis siis Elionil pole mõtet seda toimimist piirata, ainult Samsungil on voli äppi teleris lubada või keelata.
2. Vaatajakohtade arvu piirab ainult lingi kiirus sidesõlmeni või number 9 sest 10 igmp striimi on lubatud koos kontrollkanaliga.
2. Telerite softid võid ära uuendada, Samsung on need üldiselt asja pärast välja pannud.

Tänud vastuse eest! Ma ausalt öeldes eeldasin et kuna mul on nii imelik probleem ja veel ametlikult mitte toetatud seadmega, siis saadetakse mind lihtsalt kukele sealt 123'st.

1. Äpp on sellele kombole täiesti ametlikult olemas Samsungis (installib automaatselt Eesti regioonis, eile proovisin peale factory resetti). Seega Samsung pole seda keelanud. Ei puutu küll väga teemasse, aga vaatasin et F9000'le (ka ametlikult mitte toetatud) on ka jälle äpp saadaval ja toimib ilma probleemideta.
2. Mul 12/1 kiirus ja teine vaatajakoht tellitud. Ühesõnaga mingit mac aadresside limiiti pole? Ma minuTV seadmete nimekirjast näen et mul 6 seadet icon_biggrin.gif
3. Soft on üleeilse seisuga viimane. Vaatasin just et eile on uus soft ülesse pandud Samsungi lehele. Aga softis ei saa asi olla, sest HU8500's on mul nüüd sama soft ja seal endiselt toimib.

Saadan Sulle PS'i ka kui Sa juba nii lahkelt lubasid... Igaljuhul tänud!
tagasi üles
freestyler
Kreisi kasutaja

sõnum 23.05.2015 19:40:10 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Panen siis pildi ka igaks juhuks, ehk on keegi kohanud sellist probleemi varem? Kõigil kanalitel peale ETV, ETV2, Kanal2 ja TV3 on selline pilt, ka salvestustel.
Kui keegi miskit tarka arvata ei oska, siis lasen HU8500'le ka sama firmware peale ja vaatan kas siis on seal ka selline...

EDIT: Panin HU8500'le täpselt sama softi ja see endiselt toimib. Ma ei saa aru... Jääb vist kaks varianti, kas teisel telekal siis softis miskit nihu läinud või piiratakse Elion'i poolt juurdepääsu kui telekas ütleb et ta on F9000 (kuna see pole toetatud ametlikult)?

EDIT2: Kas on võimalik et kuna mul on kirjade järgi 2 vaatajakohta, siis rohkematele ei antagi pilti (ma ei mõtle korraga)? Mul neid Samsung'i telereid siin terve persetäis... Võimalik et sellel teleril hakkas jama pihta kui sai HU8500'le äpp installitud... On see kuidagi piiratud Elion'i poolt?

Mul paar päeva tagasi ilmnes sama viga (samsa F8000). Peale 123 kõnet pandi pilt ette tagasi, kuid nüüd omab ka minu telku seda musta pildi viivitust kanali vahetusel ja käivitamisel. Enne "krüptoviga" see paus puudus.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 23.05.2015 19:46:19 vasta tsitaadiga

Sina soovitad fw uuendamist kodulehelt?
Su kolleeg armjan igatahes väitis koguaeg, et kodulehel olevad fw on testimiseks ja kasutada ainult omal vastutusel.
Keda uskuda?

indrekp kirjutas:

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 23.05.2015 19:59:55 vasta tsitaadiga

Six, Kus sa selle mu postitusest kodulehe välja lugesid? Kirja küll ei pannud aga uuenda kust soovid, see rohkem Samsungi ja kliendi mure kui midagi peeti läheb, aga miks peaks või kas saab veel hullemaks minna? icon_biggrin.gif
Viimati oli küll ühest teisest teemast kuulda LG kohta, et tv kaudu tehtud update toimis korrektselt kuid kodulehelt tõmmatu tekitas teleril probleeme.

Mida mina mõtlesin, oli update üleüldiselt, see tuleb tõenäoliselt varem või hiljem teha, ise uuendan viimasel ajal lihtsalt telerist, ei sügele kodulehelt viimaseid otsima kui just erilist põhjust ei ole.
tagasi üles
keytron
HV veteran

sõnum 24.05.2015 13:09:22 vasta tsitaadiga

Loodetavasti sobib siia teemasse see küsimus:

mul on TG784 ja LANi taga istub hulk igasugu seadmeid, üks on koduautomaatika-jälgimisseade mis saab DHCP-ga endale IP. Kas mul on ruuteri siseselt võimalik see IP siduda mingi nimega/aadressiga, st. ei pea sisse trükkima 192.168.1.x vaid piisaks nt http//emoncms.lan ?
Kommentaarid: 58 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 24.05.2015 14:15:02 vasta tsitaadiga

Uuendasin oma imeliku probleemiga teleri firmware ära ja see elioni äpi käima panemisel tekkiv musta ekraani probleem kadus.

Mis mu enda probleemi puutub siis selles osas pole midagi muutunud. Indrekp tegi midagi elioni poolt ka, suured tänud selle eest, aga kasu sellest polnud.
tagasi üles
pulse
HV kasutaja

sõnum 25.05.2015 10:32:05 vasta tsitaadiga

Interneti teema ilmselt õigem aga vastuseks küsimusele, siis sul tõenäoliselt toimiks asi sinu järelduse järgi juba nüüd. VõrguSeadmetel on üldjuhul nimed (hostname) ja kui see aadressiks lüüa (http://seadmehostname) siiis peakski see nii toimima. Vaata oma seadme konfiguratsioonis ringi, kuskil on see kindlasti kirjas ja tõenäoliselt saab seda ka muuta.

keytron kirjutas:
Loodetavasti sobib siia teemasse see küsimus:

mul on TG784 ja LANi taga istub hulk igasugu seadmeid, üks on koduautomaatika-jälgimisseade mis saab DHCP-ga endale IP. Kas mul on ruuteri siseselt võimalik see IP siduda mingi nimega/aadressiga, st. ei pea sisse trükkima 192.168.1.x vaid piisaks nt http//emoncms.lan ?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 25.05.2015 10:49:09 vasta tsitaadiga

Ei viitsi Elioni helistada, keegi oskab öelda mis hinnaga nende tehnik võrgukaablit veab? Vaja ruuteri asukohta muuta...

Tegelikult skeem selline, et erinevates tubades on telefonipistik, praegune skeem siis selline.

1. Pistik 1- mitte midagi. Teleril signaal üle õhu.
2. Pistik 2-> ruuter->digiboks->teler digiTVga.

Oleks vaja, aga, et ka 1 pistikust saaks läbi digiboksi telepildi kuna teine vaatajakoht on nagunii olemas ja tasuta TV mõte kaob ära.

Küsimus siis selles, et kas mõistlik oleks osta teine ruuter ja digiboks (töötab kahe ruuteriga??) või lihtsalt lasta tehnikul vedada uus kaabel ruuteri teisest pesast teise digiboksi...
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 25.05.2015 11:06:29 vasta tsitaadiga

Aga tõmba ise kaabel? Ühe otsa lased poes ära panna, teise paned ise kodus. Tangid laenad mõnelt tuttavalt või mõnelt sõbralikult HV kasutajalt.
dentartu
HV kasutaja

sõnum 25.05.2015 11:33:38 vasta tsitaadiga

lightbluefox kirjutas:
Ei viitsi Elioni helistada, keegi oskab öelda mis hinnaga nende tehnik võrgukaablit veab? Vaja ruuteri asukohta muuta...

Tegelikult skeem selline, et erinevates tubades on telefonipistik, praegune skeem siis selline.

1. Pistik 1- mitte midagi. Teleril signaal üle õhu.
2. Pistik 2-> ruuter->digiboks->teler digiTVga.

Oleks vaja, aga, et ka 1 pistikust saaks läbi digiboksi telepildi kuna teine vaatajakoht on nagunii olemas ja tasuta TV mõte kaob ära.

Küsimus siis selles, et kas mõistlik oleks osta teine ruuter ja digiboks (töötab kahe ruuteriga??) või lihtsalt lasta tehnikul vedada uus kaabel ruuteri teisest pesast teise digiboksi...

2 ruuteriga ei toimi.
lihtsam ise vedada otsest kaablit ruuterist boksi juurde.
tehniku tasud 10eur 15min lisaks materjal.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 25.05.2015 14:36:54 vasta tsitaadiga

kaabli meeter 0,77€, RJ45 ots 1€, töö 15min 10€ kui augud puuritud ja kaabli ise kinnitad.

võimalus on sul osta ka valmiskaabel poest, õige pikkusega, augud pead aga marujämedad puurima 12mm.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 25.05.2015 14:41:45 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
kaabli meeter 0,77€, RJ45 ots 1€, töö 15min 10€ kui augud puuritud ja kaabli ise kinnitad.

võimalus on sul osta ka valmiskaabel poest, õige pikkusega, augud pead aga marujämedad puurima 12mm.

Milleks siis üldse tehnik kutsuda, kui pead enamuse töid niikuinii ise tegema? Ava puurimine, kaabli kinnitamine?

ot:
No 12mm. pole mingi jämedus, kui korralikum kaabel ise on 6mm. diameetriga, ptüi, jämedusega.

bladerunner
HV Guru

sõnum 25.05.2015 15:28:04 vasta tsitaadiga

ot:
Kaablivennad võiksid oma töö visuaalsele poolele ka veidi rõhku panna - optika kõri kinnitati laega paralleelselt jooksma lainelisena. 3m ei suudetud ka sirgelt tõmmata. icon_rolleyes.gif
Suht porno on peale vaadata. Plaanin sinna mingi karbiku ümber organiseerida. Torkab vast vähem silma kui see praegune üllitis.

Sestap oligi soovitus kaabel ise ära paigaldada. Äärmisel juhul võid otsastamise Elionist võtta.

lightbluefox
HV Guru

sõnum 25.05.2015 15:51:17 vasta tsitaadiga

Mingit Rucuse laadset asja enam ei müüda? icon_biggrin.gif
Või kas on mingit kaablikinnitamistehnoloogitat mis seinu ei riku? Kaablit tuleks oma 20 meetrit vedada läbi korrus ja lagede, ei kujuta ettegi kuidas see jooksma peaks...Lihtsam oleks ta kuskilt laeäärest sinnkavonka jooksma panna.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 25.05.2015 15:59:21 vasta tsitaadiga

lightbluefox, https://www.elion.ee/eraklient/abiinfo/nutitv-abiline/plc-uldinfo

Lisaks: http://www.galador.ee/tooted/23688-powerline-seadmed
Ainult et ise pead enne kuidagi välja selgitama, et kas kõik nad ikka Elioni digiboksiga töötavad.

viimati muutis bladerunner 25.05.2015 16:07:22, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 169 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 158
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 25.05.2015 16:06:34 vasta tsitaadiga

Kardan et sellest ei tule suuremat, 3 faasiline võrk, pistikud erinevate kaitsmete all.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 25.05.2015 16:08:20 vasta tsitaadiga

lightbluefox, kaitsmed ei puhu pilli, faasid peavad samad olema.
Six
HV veteran

sõnum 25.05.2015 16:10:41 vasta tsitaadiga

Ta kasutab teistpidist loogikat - kui on sama kaitsme all, siis on ka raudselt sama faas.
Aga muidu jah, kaitsmed pole olulised.

bladerunner kirjutas:
lightbluefox, kaitsmed ei puhu pilli, faasid peavad samad olema.
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 25.05.2015 17:22:57 vasta tsitaadiga

http://www.tplink.com/Resources/UploadFiles/image002(36).jpg

tsitaat:
Q: Can TP-LINK powerline adapters work in different phases of three-phase circuit?
A: Yes, but its rate will be affected when crossing the phases. For three-phase four-line circuit, we suggest you use the topology below to get good performance.

R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 25.05.2015 18:33:02 vasta tsitaadiga

http://tarbija24.postimees.ee/3201783/elion-suurendab-nutitv-salvestatavate-kanalite-valikut

Infoks siia ka
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 25.05.2015 18:40:38 vasta tsitaadiga

Infoks siia ka icon_razz1.gif
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=645658&highlight=

seeru
HV veteran

sõnum 25.05.2015 19:23:42 vasta tsitaadiga

Siit ka siis
https://www.elion.ee/infoportaal/uudised/29883/ERA%3AElioni+uues+nutiTV-s+saab+salvestada+enam+kui+130+kanalit
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 26.05.2015 09:27:32 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
Infoks siia ka icon_razz1.gif
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=645658&highlight=

Oijah, neid teemasid on siin nii palju, et ei jõua kõigel silma peal hoida icon_smile.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 27.05.2015 00:19:07 vasta tsitaadiga

Nüüd on näha ka mis kanaleid salvestada saab.
https://www.elion.ee/eraklient/nutitv/salvestamine
tagasi üles
jannp
HV kasutaja
jannp

sõnum 27.05.2015 09:02:22 vasta tsitaadiga

Kõik on tore, aga vastu suve ei ole ainult midagi salvestada..
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
raitm
HV kasutaja
raitm

sõnum 27.05.2015 10:26:36 vasta tsitaadiga

Ma ei oska öelda, kas see on nüüd seotud salvestatavate kanalite mahu lisandumisega ja kettamassiivil on rohkem tööd või viimase nutiTV versiooniga, aga salvestused hakivad.
Pilt seiskub korraks ja läheb siis edasi, varem sellist probleemi ei ole olnud.
100/100 ühendus.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 27.05.2015 10:46:21 vasta tsitaadiga

+1.
Päris pildi seiskumist pole küll täheldanud, küll aga siin-seal kergeid "jõnksatusi" kohanud.

@optika 300

ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 27.05.2015 10:56:28 vasta tsitaadiga

Nii, mul on nüüd 8-st hommikul telepilt ilusti ees. Mitte mingit hakkimist. Eranditult iga õhtu hakkab pihta lääg.
16/1 icon_redface.gif

tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 27.05.2015 12:17:46 vasta tsitaadiga

Endal salvestused ei haki, kui mängivad, siis väga korralikult. Aga probleem on salvestuste kerimisega. Nimelt salvestusi edasi kerides järjest tihemini kiilub korraks kerimise ajal pildi kinni ja viskab siis ajaliselt mitu minutit edasi suvalise koha peale. Mõnikord isegi pea 10 minutit edasi. Väga tüütu on pooleliolevat kohta tagasi kerides otsida. Probleem juba tegelikult mõnda aega, aga just viimasel ajal on see kuidagi eriti sagedaseks probleemiks muutunud. Kasutusel on 2 vaatajakohta ja probleem on mõlema boksiga. Tegu siis vana nutitv ja amino boksiga, neti kiirus 16/1.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
ivokas
HV veteran
ivokas

sõnum 27.05.2015 12:21:14 vasta tsitaadiga

alpha, proovi nii: peale seda "hüpet" välju "tagasi" nupuga saatest ja siis sisene uuesti, ning vali "jätka". Peaks hakkama mängima sellest kohast, kus viga tekkis.
tagasi üles
alpha
HV veteran
alpha

sõnum 27.05.2015 12:35:54 vasta tsitaadiga

ivokas kirjutas:
alpha, proovi nii: peale seda "hüpet" välju "tagasi" nupuga saatest ja siis sisene uuesti, ning vali "jätka". Peaks hakkama mängima sellest kohast, kus viga tekkis.
ok, õhtul proovin
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Olaf

Olaf

sõnum 27.05.2015 13:30:17 vasta tsitaadiga

Kerimine on viimasel ajal probleemne ka Samsungi äpiga.
Teleriks H6400 ja samuti kerima pannes viskab tohutu kiirusega edasi. Vajutad puldil klahvi ühe korra, ekraanile ilmub 2x kiirendus, kuid mõne sekundiga viskab edasi mitme minuti jagu. Päris tüütu on siis taas tagasi kerima hakata.. thumbs_down.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 27.05.2015 13:34:50 vasta tsitaadiga

Sama siin, telekas F8000 ja samsa äpp.
Olen täheldanud, et selle vastu aitab, kui suurendada kerimise kiirust järkjärgult ehk alguses 2x, hoida mõni sekund, siis 4x jne.
Kui kohe toksida 2x-4x-8x-16x, siis kipub lolliks minema ja viskab kuhugi x-kohta.

Olaf kirjutas:
Kerimine on viimasel ajal probleemne ka Samsungi äpiga.
Teleriks H6400 ja samuti kerima pannes viskab tohutu kiirusega edasi. Vajutad puldil klahvi ühe korra, ekraanile ilmub 2x kiirendus, kuid mõne sekundiga viskab edasi mitme minuti jagu. Päris tüütu on siis taas tagasi kerima hakata.. thumbs_down.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 665, 666, 667 ... 1184, 1185, 1186  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.