Mingi mõttetu promointervjuu. Selle juttu järgi näeb praegune mäng parem välja kui 2013 versioon, mis nende jutu järgi oligi reaalne work-in-progress. Mis juhtus, et oli vaja nii ilge downgrade teha, sellest ei räägita ikka veel. PC first mäng, mida arendati pikalt enne konsooliversioone, kuid välja näeb nagu konsoolikas. Ei no jah. tegelt on ju mäng samasugune, sest lihtsalt lisati dynamic weather system, mille tõttu värvid muutusid, tekstuurid ja objektid kadusid jne. Kuid jah, mäng näeb nüüd tõesti palju parem välja. Palju "arenenum". Liiga palju BSi ajab
bitCON, ma olen kõiki trailereid näinud ja lõpptulem ei ole mingi maailmalõpp, mille üle pidevalt halada nagu mingi tola. Isegi downgradetud graafikaga näeb mäng superkena välja, erinevalt näiteks Skyrimist, mille default graafika oli välja tulles paras okse.
95% kasutajatest pole sellist arvutitki, millega lõppversiooni kõikide viledega jooksutada - mida sa veel algse versiooniga teeksid? Mängiksid rõõmsalt mediumi peal ja onaksid 4k slaidishowd vahtides...
95% kasutajatest pole sellist arvutitki, millega lõppversiooni kõikide viledega jooksutada - mida sa veel algse versiooniga teeksid? Mängiksid rõõmsalt mediumi peal ja onaksid 4k slaidishowd vahtides...
PC gaming mustard race at its best. Ise mängu oma masinal jooksutada ei suudaks, kuid devid peaksid sellegipoolest seda võimaldama ning konsoolikad kuu peale saatma, sest PC on parim nüüd ja igavesti ning igaüks peaks oma konsoolid maha müüma, ning oma korteri panti panema, et saaks osta arvuti, mille raud koheselt pilti tasku ei viskaks ultra-high sätteid näppides.
Ise olen eelkõige "mängur" ja siis alles "pc mängur". Ehk, kui CDPR tundis, et mängu võimaldamine võimalikult laiale publikule tähendab, et PC versioon peab vähemalt alguses veidi tagasihoidlikumat pilti näitama, siis on see minu arust täiesti okei. Sest kokkuvõttes on see suures osas konsoolimängurite raha, mis üleüldse võimaldab selliseid mänge toota ja võimaldab seda ka tulevikus. Rääkimata sellest, et PC peal on graafika alati nii moditav olnud, et ka suurimad graafikapeded saavad varem või hiljem oma orgasmid kätte. Peavad lihtsalt veidi kauem oma rauda silitama.
bitCON, ma olen kõiki trailereid näinud ja lõpptulem ei ole mingi maailmalõpp, mille üle pidevalt halada nagu mingi tola. Isegi downgradetud graafikaga näeb mäng superkena välja, erinevalt näiteks Skyrimist, mille default graafika oli välja tulles paras okse.
See on mingi nali või? Esiteks on probleem selles, et promoti palju ilusamat mängu(mis tõenäoliselt oli päriselt olemas) ja lõpuks anti/antakse palju inetum versioon ilma normaalse põhjenduseta välja ning ajateks mingi BSi kogu aeg.
Ehk siis sinu jutu järgi peaks kõik mängud tehtama nö "keskmise" arvuti järgi. Ei tea mille jaoks üldse high end graafikakaarte siis osta? Eks me kõik vihkame ikka veel Crysis 1'te ,sest PC inimesed on nii lambad, et ei oska menüüst graafikat maha keerata, kui arvuti liiga nõrgaks osutub. A lot of sense you make.
Ei ole mõtet matta arutult aega ja raha 5% kasutajate meeleheaks. Pigem kasutagu seda ressurssi mängule parema sisu loomiseks. Isiklikult eelistan tugevat sisu igasugustele graafilistele tilu-liludele, kuid mõnele meeldib ilmselt ainult tühja pakendit näppida
Arvan ka et vähemalt settingutes peaks võimalus olema sellist graafikat vailda. Kas pc välja veab on teine asi. Ehk enhanced edition teeb ära. _________________ zero
Vaatasin (ei taha väga igat detaili teada, seega lõpetasin just) ka seda...mõned on selle downgrade jutu seas kritiseerinud et vesi ei liigu liikudes, kuid selles streamis töötas kõik hästi (ja jättis mulle väga hea üldmulje, ka sukeldudes).
Kas nägin õigesti et igasugused taimed kaaluvad 0.01 ühikut? Pole sellele enam tähelepanu pööranud (ja võibolla vaatasin valesti). Enam ei mäletagi kuidas asi eelmises mängus oli.
võiks vähem olla seda "omfg graafika downgrade" tuli hala ja rohkem asjakohast juttu. Eeldavasti, nagu heietasin, pannakse see graafika pätsidega tagasi. Witcher 2 sai kah lõplikult valmis alles EE versiooni väljalaskega. Dev'id ütlesid ju, et nad ei suutnud kõikide versioonide tõttu korralikult tähelepanu juhtida sellisele "mitte väga kriitilisele" aspektile mängust. Ei ole vist ka nõnda suur meeskond, et korraga väljastada toimiv mäng PS4,XboxOne, PC jaoks. Kui mängu sisu oleks sama sugune grind fest ja kõik missioonid ühesugused, sisutühjad nagu näiteks ühe hea graafikaga mängul nimega FarCry 4 siis oleks tegemist palju suurema läbikukkumisega.
Lisaks on väga fun lugeda seda kisa ja kära kui mäng lastakse bugidega koos välja. Hetkel tunduks, et graafika on ainuoluline mängus ja ainult sellepärast mängitaksegi, et oma kasti "bench"'ida. Ehk siis vaadata, et oi kui kena ja kui hästi jookseb. Ülejäänud mäng on ainult üks nuhtlus ja piin kuna peab lugema, kuulama, mõtlema ja reaktsiooni harjutama (võitlus). _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
saage ometi aru, et graafikast ei sõltu bugide kogus, stoory ega gameplay. graafikaga tegelevad hoopis teised inimesed. ei ole ju nii, et keerad far cry 4's graafika maha ja siis ongi mäng kohe sisukam ja palju parem. sama loogika järgi on toonklaaside ja kameeleon värviga auto ilma toonklaaside ja tavalise gloss värvi autost palju aeglasem ja lagyneb kohe ära.
saage ometi aru, et graafikast ei sõltu bugide kogus, stoory ega gameplay. graafikaga tegelevad hoopis teised inimesed. ei ole ju nii, et keerad far cry 4's graafika maha ja siis ongi mäng kohe sisukam ja palju parem. sama loogika järgi on toonklaaside ja kameeleon värviga auto ilma toonklaaside ja tavalise gloss värvi autost palju aeglasem ja lagyneb kohe ära.
Seos on aga olemas.
Kui raisata kogu mängu development budget tipp-tasemel graafika valmistamiseks, siis ilmselgelt jagub raha mujale vähem. Jah, meeskonnad on enamasti mängu eri aspektide tegemisel erinevad, kuid raha tuleb üldjuhul kõik samast allikast. Ning sinna see koer maetud ongi. Oleks raha rohkem, siis poleks mingit probleemi palgata rohkem tegijamaid töötajad + rohkem töövahendeid.
Kahjuks seab aga raha omad piirid. Suurema hulga töötajate palkamine läheb sageli eksponentsiaalselt kallimaks kuna meeskonna koordineerimine muutub keerulisemaks + erinevate meeskondade omavaheline side. Lõpuks palkad veel ekstra "managere", kes asju juhatavad, kuid lõpuks on neid ka liiga palju ja hakkad juba "manageride managere" palkama, et sellest sotti saada. Lõpuks on tiim nii suur, et miski pole tehniliselt võimatu, kuid omavahelise side paika kruttimine võib osutuda võimatuks ja kokkuvõttes läheb firma pigem üldse pankrotti.
Kes ise mingit tiimi on kunagi tööpaigas juhatanud see teab, et ka väikse meeskonna koordineerimine on paras peavalu. Ning sageli meeskonna suurendamine ei tee üldse olukorda lihtsamaks, olgugi, et tööjõudu on justkui juurde tulnud.
scart võib lähemalt source ja target assetitest rääkida. lühemalt öeldes kulub tänapäeval raha just nimelt downgrademise peale, kuna juba olemasolevaid superultra resolutsiooniga asseteid peab ümber tegema madala resolutsiooniliseks s.h. mudelite polycount. kõik muu ennenähtu 2013 gameplay piltidest/videotest nähtavad ilmastiku, ToD ja particle efektid on neil tegelikult juba olemas ja neid arendada pole enam vaja. see mis nüüd lähiajal näidatud on, see on nõudnud peale varasemaid näiteid tugevat tööd ja kulutanud ressursse. kui nüüd stoori või gameplay kannatab või on bugine, siis pigem süüdistada selles downgrade, mitte aga eeldada, et downgrade nüüd mängu paremaks tegi.
vaatan ka seda striimi praegu.... kutt ütles tund aega tagasi et mängib veel pool tundi,siis tänaseks kõik ,et homme jälle. nüüd ütles et okei mängib veel tunnike,rahvas chatis oli kõik selja peal ja rõõmus
graafikast kahjuks aimu ei saa sellest veits udusest striimist(strrim jookseb mul high peal küll aga head pilti sealt ikka ei saa võrreldes youtubega),aga siiamaani on ikka väga huvitav olnud ja ei suuda oodata kuna saaks seda ise mängida juba.kindel ost minu jaoks kindlasti. sama bugi märkasin ka mina mida siin enne mainiti,aga kui neid on mõni mängu jooksul siis need ma arvan mind ei sega.Arvan et hullem AssCreed Unity-st ikka olla ei saa Igast palju asju on seal ikka mida teha saab või mida iga asi teeb,sellega saab alguses keeruline olema mul ma arvan
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.