Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Athunik
HV kasutaja

|
07.05.2015 12:36:39
|
|
|
bladerunner, no NAS'i puhul ei oleks seda Pi üldse vaja. Mul lihtsalt mälupulgad ja muu kraam üle ning saaks ilusti ära kasutada. Ei raatsi väga kulutada jälle paar sotti millegi peale, mida ma ei pruugi igapäevaselt üldse kasutada. Hetkel plaanis nii või naa kulutada arvuti enda peale korralikult rulli.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
07.05.2015 12:41:37
|
|
|
paar sotti? 64GB usb pulk maksab mingi 20€, selleasemel, et mingi p3rsetäis erinevatest pulkadest sitast saia tainas kerkima panna, mis mullina vastu taevast tõenäoliselt lendab.
|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
07.05.2015 12:56:19
|
|
|
Lisaks veel, et kantava hdd võib päris pro hinnaga sinna USB auku lisada nii et GB saab veelgi odavamalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
07.05.2015 13:07:44
|
|
|
-vodafone-, aga ma ei öelnudki, et ma ostan omale mälupulgad. Mul on neid mälupulkasi jalaga segada, sai kunagi peoga võetud neid.
Also kõvaketast ma sinna surisema ei taha. Sellisel juhul peaks panema juba SSD külge ja seda ma endale ostma ei hakka.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
07.05.2015 13:37:56
|
|
|
warwas, eks sihuke risk ole alati RAID'i tehes, olgu ta kas kõvaketas või mälupulk.
Suured tänud, et abistasid!
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rutz
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 400 loe/lisa |
   |
2 :: |
344 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
11.05.2015 09:41:46
|
|
|
Ja kuidas eestist osta saab ? (selle $9 hinnaga?)
|
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
11.05.2015 09:50:57
|
|
|
kalvis, ei saagi. Kui täna hoogu annad, siis aasta pärast saad kätte.
|
|
   |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rauno266
Kreisi kasutaja
|
11.05.2015 13:56:38
|
|
|
Kas keegi oskab rääkida ka MPEG-2 ja VC-1 litsentside vajalikkusest? On keegi need juurde ostnud? Kui suur osa praegu releasitavatest videofailidest tuleb MPEG või VC kodeeringuga?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
11.05.2015 14:03:27
|
|
|
Enamus meediat on MPEG4 kodeeringus. Ehk siis kui sa mingit kaabelTV'st või DVD pealt tulevat voogu vaadata ei taha, siis pole ka MPEG2 litsentsi vaja.
Kui sul on RPi2 kasutusel, siis pole vist isegi see MPEG2 litsents enam kriitilise tähtsusega sest prosel on nii palju arvutusvõimsust, et saab ka ilma hakkama.
VC-1 faile pole mulle veel näppu sattunud.
|
|
   |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
13.05.2015 20:22:45
|
|
|
Mis on parim OS Raspberry Pi2'le, kui põhieesmärgiks on web browsing, skype chat (või miski alternatiiv nagu pidgeon) ja vahel ka võibolla mõni .mkv/.avi ... (mis on parim player)
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
13.05.2015 21:23:22
|
|
|
Kas keegi hdmi--->dvi juhet on proovinud? minul viskab pildi roosaks ja jooksutab peale hiireklõpsu kokku.
Proovisin mitut kaablit ja hdmi kaablit dvi üleminekuga vahejunni, tulemus sama...
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
13.05.2015 21:35:52
|
|
|
Jann1, lausa mitut erinevat olen proovinud. Kõik töötavad nii nagu ette nähtud.
Oled kindel, et asi on just selles kaablis, mitte seadmes endas?
|
|
   |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaidoko
HV vaatleja
|
13.05.2015 22:36:59
|
|
|
Tekis ka endal huvi tellida Raspberry Pi 2 + korpus + laadija + mälukaart ja teha nn meediamängija. Panna peale Openelec + KODI (või vist ongi sellel Openelec'il KODI juba olemas). Aga tekkisid mõned küsimused. Mul on praegu Philipsi telekas, millel on HDMI CEC funktsioon olemas (nime all EasyLink).
Ehk esimene küsimus, kas ma saan juhtida seda meediamängijat televiisori puldiga? Ja kui ma praegu tegelikult juhin telekat ja Elioni digiboksi Elioni digiboksi puldiga (S2), kas ma saan siis selle digiboksi puldiga ka meediamängija menüüs liikuda?
Ja teine küsimus. Sellele meediamängijale tahaks külge ühendada USBga kaks välist kõvaketast (mõlemad on voolutoitega). Nagu ma aru saan, siis meediamängijal väljalülitamisnuppu ei ole ja niisama voolu alt väljatõmbamist ei soovitata ehk see on kogu aeg voolu all. Aga kui seal on küljes veel välised kõvakettad, kas need kõvakettad on ka siis 24*7 töös ja kas see kõvaketastele halb pole?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
spreiii
HV kasutaja
|
14.05.2015 00:24:56
|
|
|
warwas kirjutas: |
Jann1, lausa mitut erinevat olen proovinud. Kõik töötavad nii nagu ette nähtud. |
Mul ühe HDMI->DVI adapteriga kuvatakse monitorile "No signal" pärast RPi välja lülitamist. Teisega on korras. Sama teeb ta ka ilma ühegi kaablita, ilmselt ei oska Standby'sse minna ilma mingi signaalita.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
14.05.2015 00:25:32
|
|
|
kaidoko kirjutas: |
Tekis ka endal huvi tellida Raspberry Pi 2 + korpus + laadija + mälukaart ja teha nn meediamängija. Panna peale Openelec + KODI (või vist ongi sellel Openelec'il KODI juba olemas). Aga tekkisid mõned küsimused. Mul on praegu Philipsi telekas, millel on HDMI CEC funktsioon olemas (nime all EasyLink).
Ehk esimene küsimus, kas ma saan juhtida seda meediamängijat televiisori puldiga? Ja kui ma praegu tegelikult juhin telekat ja Elioni digiboksi Elioni digiboksi puldiga (S2), kas ma saan siis selle digiboksi puldiga ka meediamängija menüüs liikuda?
Ja teine küsimus. Sellele meediamängijale tahaks külge ühendada USBga kaks välist kõvaketast (mõlemad on voolutoitega). Nagu ma aru saan, siis meediamängijal väljalülitamisnuppu ei ole ja niisama voolu alt väljatõmbamist ei soovitata ehk see on kogu aeg voolu all. Aga kui seal on küljes veel välised kõvakettad, kas need kõvakettad on ka siis 24*7 töös ja kas see kõvaketastele halb pole? |
Teleka puldiga saad kenasti juhtida. Kõik nupud toimivad nii nagu vaja. S2 puldil on teleka juhtimise võimalused üsna piiratud, vaevalt et sellega midagi mõistlikku teha saab...
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
14.05.2015 07:52:23
|
|
|
Teleka puldiga saab ilusasti menüüdes liikuda aga digiboksi puldiga ilmselt ei saa. Sel hetkel kui sa kasutad sisendina Raspberryt on see vaid ühendatud telekaga. Digiboks oleks mingi kolmas seade millel ei ole selle sideseanssiga mingit pistmist. Ikka Telekas<->Raspberry.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jann1
HV Guru

|
14.05.2015 08:05:46
|
|
|
Ainult hdmi-ga pilt teleka taga idealne. Proovisin ka teist monitori kus dvi pesa, seal sama roosa. Juu siis pole mõeldud läbi DVI pilti edastama vms...
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
5 :: |
128 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
14.05.2015 08:33:00
|
|
|
-Koppel- kirjutas: |
Teleka puldiga saab ilusasti menüüdes liikuda aga digiboksi puldiga ilmselt ei saa. Sel hetkel kui sa kasutad sisendina Raspberryt on see vaid ühendatud telekaga. Digiboks oleks mingi kolmas seade millel ei ole selle sideseanssiga mingit pistmist. Ikka Telekas<->Raspberry. |
Lisan veel enda kogemusest, et LG telekaga töötab HDMI CEC ka kenasti. Samas on igal tootjal oma nägemus sellest ehk siis peab järgi proovima, iga funktsioon ei pruugi töötada jutu järgi.
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
TT
HV Guru
|
14.05.2015 09:08:47
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Teleka puldiga saab ilusasti menüüdes liikuda aga digiboksi puldiga ilmselt ei saa. Sel hetkel kui sa kasutad sisendina Raspberryt on see vaid ühendatud telekaga. Digiboks oleks mingi kolmas seade millel ei ole selle sideseanssiga mingit pistmist. Ikka Telekas<->Raspberry. |
Lisan veel enda kogemusest, et LG telekaga töötab HDMI CEC ka kenasti. Samas on igal tootjal oma nägemus sellest ehk siis peab järgi proovima, iga funktsioon ei pruugi töötada jutu järgi. |
Kas info nupp TV puldil avab TV info menüü või Kodi?
Ise katsetan PC taga USB HDMI-CEC mooduliga. Muidu mugav asi, kuid LG puhul Menüü ja Info nupu puudumine ajasid Harmony puldi peale tagasi.
_________________ Things ThaT You own end up Owning you! |
|
Kommentaarid: 304 loe/lisa |
   |
268 |
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru
|
16.05.2015 11:12:15
|
|
|
TT kirjutas: |
Spoiler 
Mark0 kirjutas: |
Lisan veel enda kogemusest, et LG telekaga töötab HDMI CEC ka kenasti. Samas on igal tootjal oma nägemus sellest ehk siis peab järgi proovima, iga funktsioon ei pruugi töötada jutu järgi. |
Kas info nupp TV puldil avab TV info menüü või Kodi? |
TV info tuleb jah. :(
tsitaat: |
Ise katsetan PC taga USB HDMI-CEC mooduliga. Muidu mugav asi, kuid LG puhul Menüü ja Info nupu puudumine ajasid Harmony puldi peale tagasi. |
Mul on USB'ga Vaarika küljes üks suvaline hiir - aeg-ajalt ikka kulub ära. Puldilt töötavast "menu" nupust tunnen muidu puudust küll. Aga noh, arvesse võttes, et see Vaarikas on mul vaid KODI jaoks siis on üldiselt mõni nupuvajutus ja filmi vaatamine. Ei ole vaja väga midagi seadistada või kusagil palju menüüdes ringi rallida.
|
|
   |
145 |
|
tagasi üles |
|