Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto V märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 189, 190, 191 ... 308, 309, 310  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
infect
Kreisi kasutaja
infect

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.05.2015 14:41:14 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:

infect Vähe mööda siis. Mis elamuse siis saad sealt ka icon_mad.gif Olen näinud, kuidas pelatakse mängu 1-2 kaadrit sekundis - oligi igas sekundis 1-2 kaadrit, ta tegi selle lõpuni aga peab ikka huvi olema, see nägi välja umbes nagu oleksid
lasketiirus parte laskmas icon_rolleyes.gif
Alla 60 on vahe silmaga nähtav siiski.

Ära nüüd poolt juttu ka üle pinguta. Tood näiteks 30x FPS vahe ja ma võrdlesin max 2x vahega( 30 ja 60FPS).

Võin rahulikult öelda, et 30 FPS peal GTA V ei tekita tunnet, et oh, nüüd mul vaja 60 FPS juude. Keskmiselt on mul seal 40 kanti ning ma ei saaks arugi,et on 30 peale läinud, kui MSI Afterburnerilt vahepeal ei vaataks. Saan ka üle 50 kätte, ikka ei lähe "mäng" kuidagi paremaks.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
angel
HV Guru
angel

sõnum 13.05.2015 14:49:35 vasta tsitaadiga

kes teeb kes ei tee, mõni mängib 20fps'iga ja ei taju, et läägib. teine mängib 60'nega ja saab kohe aru kui asi alla 40 'e langeb või 44 peale läheb.
Näinud kuidas mõni 20 fps'iga taovad asju ja seda sujuvaks peavad.

Kui kogu aeg viletsama fps'iga mängida harjub ära. Kui näiteks mängida enamus ajast 60+ fps'iga siis pärast 30 peale tulla on kuidagi läägine ja ebasujuv. Mängides 120+ fps'iga on 60 fps kah kuidagi uimane. Proovitud.
Kõige ebamugavam on siis kui kogu aeg näiteks 60 ja 30 vahel pendeldab. Siis tajub kõige paremini, et kohati tõmbab nn "hinge kinni" mängul. Aga kui kogu aeg 30 peal sujuvalt on ja alla ega ülesse ei lange siis on täitsa OK mängida. Harjub lihtsalt pikapeale ära. Osad mängud ongi 30 fps'i peale pandud ja väga täitsa talutav ja sujuv on (konsoolidel tavaliselt sedasi).

Saaks kuidagi mängudele püsivalt fps piirangu panna oleks kohati mugav.

Aga olles GTA 5 mänginud konsoolil ja nüüd proovitud arvutipeal 60 fps'i peal mängida siis enam konsooli peale tagasi minna ei tahaks eriti. Kuidagi katkendlik ja ebasujuv on. Saab hakkama ja mängitud aga eelistaks 60 fpsi kui pakutakse.
Isegi kui kannataks graafikat juurde keerata ja parema pildi siis ikka eelistaks kõrgemat ja sujuvamat frame rate'i. thumbs_up.gif

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 13.05.2015 15:05:25 vasta tsitaadiga

Minuarust x360 ka väga üle 30fps ei andnud, linnas kohati oli suurema kiirusega kerge jõnks ka sees. Muidugi mängitud sai väga ilusti ja kaks korda läbi tehtudki, aga nüüd PC peal tagudes kui langeb juba sinna 40 peale, on suht häiriv kui muidu kütab 59 peal v-synciga.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
Pihv
HV veteran
Pihv

sõnum 13.05.2015 15:22:18 vasta tsitaadiga

Kas mõni auto kaob ka jäädavalt? Lugesin siin mingist kindlustusest jne.
Trevorile sai MB G klassi peale korralik offroader ehitatud, aga stripiklubi eest pandi rotti vms.
Politseiparklas pole ja mujal ka mitte.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 94
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 13.05.2015 15:23:16 vasta tsitaadiga

Kindlustada saab ainult Onlines. SPs ostetud/tuunitud autod ära kaotad/hävitad siis ongi kadunud.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 13.05.2015 15:44:44 vasta tsitaadiga

infect kirjutas:
Ära nüüd poolt juttu ka üle pinguta. Tood näiteks 30x FPS vahe ja ma võrdlesin max 2x vahega( 30 ja 60FPS).

Võin rahulikult öelda, et 30 FPS peal GTA V ei tekita tunnet, et oh, nüüd mul vaja 60 FPS juude. Keskmiselt on mul seal 40 kanti ning ma ei saaks arugi,et on 30 peale läinud, kui MSI Afterburnerilt vahepeal ei vaataks. Saan ka üle 50 kätte, ikka ei lähe "mäng" kuidagi paremaks.

ole õnnelik, et vahet ei tee... endal seaded nii pandud, et oleks 60 kandis fps ja 40st allapoole on ikka väga jube juba.

busta
HV veteran

sõnum 13.05.2015 18:54:28 vasta tsitaadiga

angel Endalgi hakkas häirima kui gta5 fps käis 60-200 vahel, otsisin uurisin puurisin ja leidsin Nvidiainspector teeb selle asja kenasti ära, ilma peaks vsynci kasutama. Peale seda ei huuga mu prose pidevalt 100% peal ja pilt on sujuvam.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
siimuga
HV vaatleja

sõnum 13.05.2015 19:25:42 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
infect kirjutas:

ole õnnelik, et vahet ei tee... endal seaded nii pandud, et oleks 60 kandis fps ja 40st allapoole on ikka väga jube juba.

Tunnen kaasa sulle, et kaadrisagedus alla 40 tundub jube. Endal kohati 24 FPS läpakal ja ma ei vingu. Noh kiirema sõidu ajal linnas lükkab ka 16 vahele, aga pole viga.
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 13.05.2015 19:58:55 vasta tsitaadiga

siimuga kirjutas:
rmc kirjutas:
infect kirjutas:

Tunnen kaasa sulle, et kaadrisagedus alla 40 tundub jube. Endal kohati 24 FPS läpakal ja ma ei vingu. Noh kiirema sõidu ajal linnas lükkab ka 16 vahele, aga pole viga.

Palju sellel läppakal ja konsoolil vahet on ?
Laua arvutil on ikka kordades võimsamad jupid kui läpparil või konsoolil.
Inimene ostab endale 350 euro eest ainult graafika kaardi ja siis on pisut jabur, kui alla 40 fps-i ainult annab.
Samas ma ei ole ka kunagi koonsooli ega ka läpparit omanud.
Mul endal ka kohati linnas jookseb pilt kinni mingiks pooleks sekundiks, aga see ei sega mind ja ma ei viitsi mässata nende sättetega.
Mul on graafika default ja ainult vsync off. Ma ei ole proovinud frapsi ja mul vist pole seda isegi installitud, kuna hiljuti tegin formati.

Olen ka alla 30 fps-i mänge mänginud ja igavusepärast ka seda kannatanud.
Kuna mul endal on juba gtx970, siis ma eeldan, et 2.5 aastat vana mäng peaks jookseks minu arvuti peal ikka kõik põhjas ja seda probleemideta.
Aga see on juba praeguses ajastus liigne lootus. Ei suudeta teha enam mänge mis veavabalt jookseks ja seda juba viimased 5 aastat vähemalt.
Iga mänguga on omad probleemid, kuna see reaalsuse tagaajamine toob pilti liiga palju erinevat teemat, mida ei suudeta sujuvalt esitada ja seda ressursi ei suuda ükski ulme arvuti ära vedada.
Ei taheta teha seda üle 60fps teemat mängudes ka, kuna siis peab pilti veel rohkem detaile panna.
Üks asi on kuidas me pilti nääme ja teine asi on palju me alateadvuses seda pilti endale sisse lindistame.
See üle 60fps ongi rohkem see info mida me näeme, kui me mingisse detaili keskendume ja see osa mis arentajate arust pole vajalik, aga kui puudu on siis annab tunda.
Me alateadvuses näeme ka seda, mis on ümber selle keskendatud detaili aga hetkel kui me keskendume, siis me ei taju seda ja sealt tuleb ka see 60fps teema, et inimese silm ei registreeri rohkem.

Ja see kõik läks väga segaseks icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 13.05.2015 20:19:48 vasta tsitaadiga

lopes39, miks sul vsync off on?
sul peaks asi jooksma põhjas ja 60fps'i kandis.. @fullhd... kui nii ei ole, on viga "tihendis".

siimuga, standardid on erinevad... kui sulle sobib ka 16fps, siis ei ole midagi öelda.

siimuga
HV vaatleja

sõnum 13.05.2015 20:27:36 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:

[b]siimuga
, standardid on erinevad... kui sulle sobib ka 16fps, siis ei ole midagi öelda.

Ei sobi see mulle, aga kopapoisi viskab ette, et nurisetakse minu kaadrisagedusest kordades suurema kaadrisageduse üle ilma asjata, kuna tegelikult juba 30+ FPS on vägagi soliidne.
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 13.05.2015 20:32:58 vasta tsitaadiga

rmc, Gtx 970 kaardiga ei saa kuidagi 60fps-i kui kõik täiesti põhja keeratud! Tahaks näha, kui paned msaa 8x ja siis 60fps koguaeg icon_biggrin.gif

viimati muutis Dave20 13.05.2015 20:36:40, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 13.05.2015 20:33:34 vasta tsitaadiga

siimuga kirjutas:
rmc kirjutas:

[b]siimuga
, standardid on erinevad... kui sulle sobib ka 16fps, siis ei ole midagi öelda.

Ei sobi see mulle, aga kopapoisi viskab ette, et nurisetakse minu kaadrisagedusest kordades suurema kaadrisageduse üle ilma asjata, kuna tegelikult juba 30+ FPS on vägagi soliidne.

Ära lase FPS-i pededest end häirida. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Dave20
HV veteran

sõnum 13.05.2015 20:39:33 vasta tsitaadiga

https://www.youtube.com/watch?v=-5Z1uHqMB9U
Seaded video lõpus.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 13.05.2015 21:16:40 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
sul peaks asi jooksma põhjas ja 60fps'i kandis.. @fullhd... kui nii ei ole, on viga "tihendis".

siimuga, standardid on erinevad... kui sulle sobib ka 16fps, siis ei ole midagi öelda.

Sest mul mäng nagu mainitud jooksed defaul sättetel ja ainult vsync olen ise maha võtnud, nagu kõigis mängudes mis ma olen mänginud on alati see maas olnud teadlikult.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 13.05.2015 21:43:43 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
rmc kirjutas:

Sest mul mäng nagu mainitud jooksed defaul sättetel ja ainult vsync olen ise maha võtnud, nagu kõigis mängudes mis ma olen mänginud on alati see maas olnud teadlikult.
ja see teadlikult mahavõtmine on põhjendatud?
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 13.05.2015 22:26:01 vasta tsitaadiga

siimuga kirjutas:

kui sulle viskab koppa ette, et teised vinguvad fps droppide üle alla 60fps, sellepärast, et sul endal veel halvem fps on, siis see on kadeduse kibedus... mõttetu vaidlus ja tõmblus, ise ütleks, et 50+ on korralik fps, alla selle on ebamugav ja kisuks seadeid alla.

Dave20 kirjutas:
rmc, Gtx 970 kaardiga ei saa kuidagi 60fps-i kui kõik täiesti põhja keeratud! Tahaks näha, kui paned msaa 8x ja siis 60fps koguaeg icon_biggrin.gif

jah, natukene valesti väljendasin end... 2xmsaa ja peaaegu kõik põhjas peaks 60fps võimaldama..

lopes39, kui sul fps stabiilselt tugevalt üle 60 on, siis võta maha.. kui 60 kandis, siis jäta peale, on sujuvam.

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 13.05.2015 22:35:54 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
lopes39 kirjutas:
rmc kirjutas:

See on harjumusest maas icon_biggrin.gif Ja ma ei tea palju mul fps-i on. Ma pole uurinud ja vajadust pole ka olnud seda uurida.
Mul on see mäng sp läbi tegemiseks ja uninstall. mp ei huvita.
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 13.05.2015 22:40:23 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
libe kirjutas:
lopes39 kirjutas:
rmc kirjutas:

See on harjumusest maas icon_biggrin.gif Ja ma ei tea palju mul fps-i on. Ma pole uurinud ja vajadust pole ka olnud seda uurida.
Mul on see mäng sp läbi tegemiseks ja uninstall. mp ei huvita.

Anna MP'le vähemalt võimalus. Üks funimaid MP'si, mida viimase paari aasta jooksul mängitud.
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 13.05.2015 22:55:17 vasta tsitaadiga

Ma ei viitsi maksta selle eest 40 euro ja 30 euro pärast ei viitsi google translate ja vpn-ga möllata.
Ma mängisin seda mängu aegadest, kus ta oli pealt vaatest ja kui ta 3D läks siis enam ei huvitanud.
Pealegi mod-e online ei saa ka ja üksi neid mod-e pelida on ka igav.
Ostan pigem just cause 3 kui see välja tuleb. Seal rohkem fun faktorit icon_razz.gif
Eriti kui lastakse amatöör modiaid ligi ja on nagu teises osas 1000 mängijat ühes serveris ja ei laagi nagu segane.
tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 13.05.2015 23:25:38 vasta tsitaadiga

lopes39 Jumalast ok raud sul, kasutaja poolse veaga. Ehk ajapikku õpid seda paremini kasutama/tundma icon_wink.gif Kuid, kui sellele selja keerad ja mitte midagi ise uurida ega endale selgeks teha ei taha, siis milleks üldse midagi arutada?
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 14.05.2015 09:19:51 vasta tsitaadiga

Nüüd on vist see aeg kui ma saan muljetada oma uut FX-8370? Ma ei tea mis valemiga see mul õnnestus, aga protsessori paigaldusel mul kuidagi paindus paar pini ära. Emaplaat andis CPU juures punast tuld. Kiiresti protsessor maha ja blyaad... ma ei kujuta ette kuidas need ära paindusid. Sai siis väga hoolikalt noaga tagasi painutatud, endal paras nutumaik suus. Mnyea... tööle hakkas. icon_lol.gif Sai siis vaadatud GTA V seda samust FPS'i ja High peal sain 70 FPS kätte. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

sõnum 14.05.2015 09:38:41 vasta tsitaadiga

Athunik kirjutas:
Nüüd on vist see aeg kui ma saan muljetada oma uut FX-8370? Ma ei tea mis valemiga see mul õnnestus, aga protsessori paigaldusel mul kuidagi paindus paar pini ära. Emaplaat andis CPU juures punast tuld. Kiiresti protsessor maha ja blyaad... ma ei kujuta ette kuidas need ära paindusid. Sai siis väga hoolikalt noaga tagasi painutatud, endal paras nutumaik suus. Mnyea... tööle hakkas. icon_lol.gif Sai siis vaadatud GTA V seda samust FPS'i ja High peal sain 70 FPS kätte. thumbs_up.gif

270X-iga? Palju prose load enne vana prosega oli ja palju nüüd on?

Athunik
HV kasutaja
Athunik

sõnum 14.05.2015 09:43:05 vasta tsitaadiga

parm, jjjeap 270X. Ma ei teagi palju ta loadis oli vanaga, uuega ma pole seda uurinud. Lihtsalt vahe oli tunduvalt märgatav. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
rocky-b
Kreisi kasutaja
rocky-b

sõnum 14.05.2015 11:10:49 vasta tsitaadiga

Athunik, platseeboefekt.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Grand Theft Auto V mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 189, 190, 191 ... 308, 309, 310  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.