|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
soodent
HV Guru

|
07.05.2015 14:42:27
|
|
|
Vanasti käis see confirmed protses läbi krediitkaardi ja panga ja seal on su elukoht määratud.
Kui sa ise määrad suvalist siis mis seal enam "confirmed" on?
|
|
| Kommentaarid: 822 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
07.05.2015 23:06:50
|
|
|
| soodent kirjutas: |
Vanasti käis see confirmed protses läbi krediitkaardi ja panga ja seal on su elukoht määratud.
Kui sa ise määrad suvalist siis mis seal enam "confirmed" on? |
Käib ikka nii sama moodi.
Uue kaardi puhul määrad internetipanga seadetes endale sobiliku kujuga aadressi.
Näiteks nimekast või nõudmiseni aadress.
Registreerid pärast seda krediitkaardi PayPal'is.
Teed kinnitamise protseduuri läbi ja ongi valmis.
Oletame, et krediitkaart on juba kasutusel PayPal'is.
Kõigepealt muudad internetipanga seadetes enda registreeritud aadressi sobilikuks.
Seejärel muudad olemasoleva kaardi "billing" aadressi ära PayPal'is samasuguseks.
Mille peale PayPal kontrollib ühe korra selle aadressi kokkulangevust krediitkaardi kompanii andmetega.
Kui kontrollialgoritm leiab piisava sarnasuse, ongi aadress "confirmed".
Pärast seda võid pangas aadressi tagasi muuta endiseks - PayPal seda enam teada ei saa.
Ei ole ju raketiteadus?
Nii on mul kunagi isegi SEB krediitkaardiga Saksamaa aadress kinnitatud ja hetkel Eestis LHV kaudu 3 aadressi.
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
0 :: |
66 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
08.05.2015 13:05:02
|
|
|
Mul tuleb pisar silma selle asutusega
Vähe sellest et tracking peksab segast, siis nüüd asi uuele tasemele jõudnud.
Muidugi "väidetavalt" ei olnud kedagi kodus kui taheti väljastada ja tagatipuks saadeti asi üldse teise postkontorisse
Tundub, et seal asutuses keegi tahab õigesti asju teha, kuid mingi lüli on vigane ja keerab kogu ürituse piixu, huvitav kui kõrgel tasemel see "vigane" lüli asub.
Saadetis saabus postiasutusse 07.05.2015 09:17 Kiili postkontor
Saadetis on teel järgmisesse postiasutusse 06.05.2015 17:19 Jüri kandepunkt
Saadetise väljastamine saajale ebaõnnestus 06.05.2015 15:40 Jüri kandepunkt
Saadetis on teel saaja poole 06.05.2015 09:57 Jüri kandepunkt
Saadetis saabus postiasutusse 06.05.2015 06:16 Jüri kandepunkt
Saadetis on teel järgmisesse postiasutusse 05.05.2015 18:50 Sorteerimiskeskus (kirjad)
Helistasin ja aadress jms. kõik on õiged aga milleks saata naaber valda jääb ikka müstiliseks küll
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
08.05.2015 16:55:03
|
|
|
See on eriti jube, et kui automaat on sama(saatja ja saaja), siis see pakk saadetakse Tallinna/Tartusse sorteerimiseks. Selline näide, et viin paki Rakveres automaati, saaja soovib seda kätte saada samast kohast aga nemad saadavad paki õhtul Tallinna ja toovad järgmise päeva hommikul samasse automaati, äkki isegi samasse kappi, tagasi. Vähemalt Smartpost sai aru kui saatja ja saaja automaat oli sama.
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ninzor
HV veteran
|
08.05.2015 17:37:36
|
|
|
| WäntWõll kirjutas: |
Helistasin ja aadress jms. kõik on õiged aga milleks saata naaber valda jääb ikka müstiliseks küll  |
Enamik 75401 saadetud pakid käinud läbi Jüri.Võiks eeldada, et neil on seal suurem sorteerimiskeskus või transport Kiili postkontorisse on läbi Jüri organiseeritud.Jüri asemel Tallinna läinud pakid on kuller ära toonud väljaarvatud kord, mil pidi peakontoris järel käima.
|
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
206 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
08.05.2015 17:43:19
|
|
|
Täna juhtus minulgi, et pakk ei tulnud kodule kõige lähemasse postkontorisse. Lisaks ei tulnud paki kohta ei SMSi ega lipikut postkasti. Ehk kui oleks ilma tracking numbrita pakk olnud, siis oleksingi sellest ilma jäänud ja põhjuseta müüjat süüdistanud Nii telefoni number kui aadress(sh. postiindeks) olid paki peal õiged.
|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
08.05.2015 23:30:06
|
|
|
| Täna hommikul tuli sms ja mina sain paki probleemideta Kiili postkontorist kätte.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
09.05.2015 00:06:17
|
|
|
| ewur kirjutas: |
| Täna hommikul tuli sms ja mina sain paki probleemideta Kiili postkontorist kätte. |
omg, kuidas küll see sai juhtuda?
ma ka saan üldjuhul aga näed, päevad pole vennad
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
09.05.2015 00:37:11
|
|
|
Kõik polegi õnnesärgis sündinud, kellelgi peab ka sitasti minema. Pane oma asukohaks "Tallinna kõrval" asemel tegelik "Kiili alevik" ja näed, kuidas võibolla jälle vedama hakkab...
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
13.05.2015 15:47:00
|
|
|
Hea et üldse tuli, mul on kahe pakiga jäänudki teade tulemata
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
13.05.2015 18:27:28
|
|
|
Ei midagi ebatavalist. Trackingut vaadates ja nähes, ei asi postkontoris, saab enamasti samal päeval järgi mindud. Ilmselt on pärast paki saabumist ka kas kohe või mingi viitega teatised välja lastud. Aga ega enam keegi ilmselt neid teatisi sirvima lähe, kui pakk ka juba ongi kontorist lännu.
IMHO.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
13.05.2015 19:15:13
|
|
|
Korras ettevõte see Omniva ikka. Pakk tuli saksast. Väidetavalt tehti kaks "üleandmiskatset" Ei helistatud ette, ega käidud isegi mitte kohal. Siis viidi tuimalt pakk postkontorisse, kust saadeti SMS, et võib järgi tulla. Närvi ajab selline asutus.
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Green_Day
Kreisi kasutaja
|
14.05.2015 16:32:16
|
|
|
| patrick615 kirjutas: |
Korras ettevõte see Omniva ikka. Pakk tuli saksast. Väidetavalt tehti kaks "üleandmiskatset" Ei helistatud ette, ega käidud isegi mitte kohal. Siis viidi tuimalt pakk postkontorisse, kust saadeti SMS, et võib järgi tulla. Närvi ajab selline asutus.  |
Maksikiri või pakk? Pakil nr oli?
|
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
14.05.2015 17:49:38
|
|
|
| Green_Day kirjutas: |
| patrick615 kirjutas: |
Korras ettevõte see Omniva ikka. Pakk tuli saksast. Väidetavalt tehti kaks "üleandmiskatset" Ei helistatud ette, ega käidud isegi mitte kohal. Siis viidi tuimalt pakk postkontorisse, kust saadeti SMS, et võib järgi tulla. Närvi ajab selline asutus.  |
Maksikiri või pakk? Pakil nr oli? |
Pakk ikka. Number oli ilusti kõik olemas. Vaatasin veel pärast paki pealt igaksjuhuks üle.
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
14.05.2015 19:56:36
|
|
|
Täna Magistraali keskuses läksin pakile järgi ja teenindaja küsis pakki üle andes, et kas arvutit seadistada oskan . Sai arvuti ekraanidelt heledust maha keeratud.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
15.05.2015 18:13:05
|
|
|
Jälle üllatus, sain tähitud teatise kahe paki kohta Koreast ja omnivas täitsin vaid ühe lehe oma andmetega kuhu müüja kirjutas nurka nr.2 ja selle alusel sain mõlemad pakid kätte.
Mis isetegevus see on, mõlemal pakil on teekond alates Koreast näha.Luuakse jälle soodne pinnas kõikvõimalikeks arusaamatusteks ja pettusteks.
Kui ma oleks pätt siis homme posti ja näidake selle teise paki kättesaamine paberil?
|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
15.05.2015 19:52:24
|
|
|
Jälle üllatus, sain tähitud teatise kahe paki kohta Koreast ja omnivas täitsin vaid ühe lehe oma andmetega kuhu müüja kirjutas nurka nr.2 ja selle alusel sain mõlemad pakid kätte.
Mis isetegevus see on, mõlemal pakil on teekond alates Koreast näha.Luuakse jälle soodne pinnas kõikvõimalikeks arusaamatusteks ja pettusteks.
Kui ma oleks pätt siis homme posti ja näidake selle teise paki kättesaamine paberil? |
Väga hea süsteem , kiidan takka. Nüüd ei pea enam liht saadetisi üldse täitma. Jube hea on kui tuleb 3 SMS, et sulle on pakk. Lähed järgi ja teenindaja annab pakid kiirelt üle, midagi täita pole vaja. Lõpuks ometi lõppes see paberite täitmine ära. Ja tundub, et mobla numbri leiavad ka alati paki pealt üles. See tähendab +1 lisapäeva, sest nüüd tulevad pakiteated sms kujul ka laupäeval. Aega võttis aga asja sai!
|
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
15.05.2015 23:09:00
|
|
|
| pois11 kirjutas: |
Kui ma oleks pätt siis homme posti ja näidake selle teise paki kättesaamine paberil? |
Väga hea süsteem , kiidan takka. Nüüd ei pea enam liht saadetisi üldse täitma. Jube hea on kui tuleb 3 SMS, et sulle on pakk. Lähed järgi ja teenindaja annab pakid kiirelt üle, midagi täita pole vaja. Lõpuks ometi lõppes see paberite täitmine ära. Ja tundub, et mobla numbri leiavad ka alati paki pealt üles. See tähendab +1 lisapäeva, sest nüüd tulevad pakiteated sms kujul ka laupäeval. Aega võttis aga asja sai! |
Ma ei tea millest sa kirjutad, sest lihtpakke pole ammu enam vaja täita, mõnes kontoris nõutakse allkiri või isegi seda mitte.Minu silmis tähitud pakkide selline käitlemine on pettustele kaasaaitamine.
|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
16.05.2015 20:56:28
|
|
|
soodent, no kui pettusele kaasaaitamine, siis ainult saaja poolsele pettusele. Oled kohal, näitad dokumenti ja isik on tuvastatud. Ju nad siis eeldavad, et sina ja suurem osa teisi inimesi petturid ei ole.
Aga tegelikult imestan, miks siiani see paber välja trükitakse, terminal kaardilugejaga neil on, arvuti ka on, võiks ju digitaalselt allkirjastada. Võiolla minu kiiks, aga ma juba pikemat aega vihkan paberil andmekandjaid.... no lihtsalt ei saa aru kelle jaoks ja miks seda sodi tekitama peab.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
16.05.2015 22:23:19
|
|
|
Tähitud pakke peab alati isikutuvastuse põhjal kätte andma. See on teenendaja isetegevus ja pohhuism, võta pakk ja ei huvita kas oled jüri või tõnu.
Ise saan alati allkirja ja isikutuvastuse põhjal paki kätte.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 146 loe/lisa |
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alartt
HV kasutaja
|
17.05.2015 09:29:29
|
|
|
| Huvitav kas omiva iseteeninduses saab kuskile linki panna et kontorist kodu toodaks?
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
17.05.2015 14:00:40
|
|
|
| Hiinast mõne eurone pakk, peal kirjas ka veel et untrackable, eestis on ise triipkood peale kleebitud ja taheti dokumenti näha.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
18.05.2015 10:36:27
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
Tähitud pakke peab alati isikutuvastuse põhjal kätte andma. See on teenendaja isetegevus ja pohhuism, võta pakk ja ei huvita kas oled jüri või tõnu.
Ise saan alati allkirja ja isikutuvastuse põhjal paki kätte. |
Mul jäetakse õhukesed alla 2cm tähitud pakid postkasti. Trackingu viimane rida on, et kätte toimetatud, jäetud kliendi postkasti. Neid pakke tuleb niipalju, et igati tervitatav on need uued muudatused. Vähem pahna postkastis ja saab kiiremini pakid kätte. Piisab ID ette näitamiseks. Pole vaja neid lehti täita.
|
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
18.05.2015 12:53:32
|
|
|
Kui sul turvaline ja pätikindel postkast on, miks mitte. Ise küll ei taha, et 300€ asi postkasti tuuakse.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
artur-
HV Guru

|
18.05.2015 13:28:40
|
|
|
| Käisin vennale saadetud paki järgi, ta saatis mulle selle sõnumi edasi mis sai ja ma ei pidanud pastakat katsumagi. Näitasin telefonist seda sõnumit ja anti pakk kätte.
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
18.05.2015 19:06:51
|
|
|
Siin foorumis postitades on pidevalt tunne, nagu viibiksid Delfi kommentaariumis, kus erilisus ja ärapanemine on kommenteerimise eesmärk.
Kirjuta ükskõik mis vigadest ja puudustest, ikka leidub grupp seltsimehi kes näevad vigades ainult head ja progressiivset.
Indiviidi ja ühiskonna tasandil kõike vägisi positiivselt nägemine viib sellise sündroomini, kus sit.junnis nähakse kullatükki.
|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
18.05.2015 19:46:45
|
|
|
soodent, antud juhul ju keegi sulle liiga ei tee. See on Omniva enda risk, kui võtad paki välja ja pärast väidad et pole saanud. Ja kui peaksid seda ühekorra tegema, siis on suhteliselt tõenäoline et pannakse kuhugi linnuke ja järgmine kord saad kõik paberid ilusti ära määritud.
Kui niipidi mõelda, siis tegelikult ei tee nad ka isikut tõendavast dokumendist koopiat ja dokumendi numbri kirjutad samuti paberile ise ehk kui paberi vasaku käega ära täidad(eeldusel et oled paremakäeline), siis saad pärast ikka öelda, et ei tea midagi.
Ja noh, see paberkujul volitus on ka selles mõttes naljanumber, et mu elukaaslane on ka ise volituse kirjutanud ja vasaku käega allkirja pannud(seda muidugi minu teadmisel ja nõusolekul) ja paki kätte saanud.
Btw, kui niipidi mõelda, siis tegelikult muidugi ei pruugi iga tracking numbrit omav saadetis automaatselt veel tähitud saadetis olla.... aga vot seda enam ei tea, kuidas see välismaalt tulnud pakkide puhul on kuna erinevates riikides on erinevad postiteenused.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
19.05.2015 00:18:49
|
|
|
Ma mõtlesin pigem üldiselt olenemata teemast, kirjutad näiteks, et rohi on roheline ja 30% naeravad su välja.Tehnikaga seotud foorumist eeldaks rohkemat kui mingi voodi.ee tase.
Kõiges positiivset näha on muidugi ainuke võimalus õnne kogeda- siis oled ise tark, naine on ilus, kodumaa täiuslik ja töökoht ideaalne jne jne...
|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
19.05.2015 00:23:17
|
|
|
No Eesti foorumites on see ju tüüpiline, et kui murukääre küsid tehakse selgeks, et pead muruniitja ostma ja kui muruniitjat küsid, siis tehakse selgeks, et murukäärid ajavad ka asja ära Kui otsus midagi küsida on juba tehtud, siis peab väga hoolikalt mõtlema, kuidas esimese lause esimene pool sõnastada kuna vastused enamasti just selle põhjal tulevad.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
22.05.2015 10:23:25
|
|
|
Mina ei kurda.
Tellisin Saksa netipoest kraami tööaadressile, pannes ka firma nime.
Posti/Omniva kuller tõi juba täna hommikul asja kohale.
Ei mingeid paberteateid, SMSe, helistamisi, postkontoreid.
One time right.
_________________ Having a smoking section in a restaurant is like having a peeing section in a swimming pool.
velo.clubbers.ee |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aerozolic
HV kasutaja

|
26.05.2015 12:23:18
|
|
|
| trebla kirjutas: |
Mina ei kurda.
Tellisin Saksa netipoest kraami tööaadressile, pannes ka firma nime.
Posti/Omniva kuller tõi juba täna hommikul asja kohale.
Ei mingeid paberteateid, SMSe, helistamisi, postkontoreid.
One time right.
 |
Mul just halvad kogemused. Ootan ikka veel pakki, mis juba laupäeval Eestisse jõudis.
Samuti ootan Lätist pakki terve nädala. Naaberriigist võiks nagu paari päevaga asi kohale tulla. Lätist läks pakk 20.05 välja. Esimene regamine Eestis oli 24.05. Nüüd liigub pakk eilsest õhtust saadik Põhja-Tallinna kandekeskusest Narva mnt postkontorisse.
Omnivaga on nii, et 10-st korrast 1-ga võibolla üllatab positiivselt.
|
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
maty
Kreisi kasutaja
|
27.05.2015 01:19:44
|
|
|
Kuidas teil pakk juba Eestis.. Mul pakk pole siiamaani Eestisse jõudnud.
|
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raimzu
HV kasutaja

|
27.05.2015 03:04:42
|
|
|
tundub et meil eestis asjad ei liigu, tellisin hollandist paar asja (kõik asjad toimusid ka väljasaatmine paari päeva jookusl)
peale 10'd kõne info telefonile ja 2'de e-kirja...
uuendasid nad saatmise teekonna jälgimist.
**Tere
Anname teada, et saadetis numbriga ************* saabus Eestisse 25.05.2015. Saadetis suunatakse väljastamiseks aadressi järgsesse postkontorisse. Saadetis saabumisel postkontorisse edastatakse Teile postisaadetise saabumise teade.**
samas viimane kord tuli teade et mulle on pakk kaks nädalat peale seda kui olin juba asjad kätte saanud.
+ see on täiest BS... "Saadetis suunatakse väljastamiseks aadressi järgsesse postkontorisse" viimane kord saatsid minu asjad mustamäe postkontorisse kuigi pelgulinnas on postkontor olemas.
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
01.06.2015 23:34:54
|
|
|
| Maksin 6.mai omnivas 6.3€ selle eest, et mu pakid tuleks pool aastat AINULT postkontorisse ja täna 1.juuni oli lihtpakk postkastis.Tore asutus midagi pole öelda.Saastad.
|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
02.06.2015 08:13:48
|
|
|
| Maksin 6.mai omnivas 6.3€ selle eest, et mu pakid tuleks pool aastat AINULT postkontorisse ja täna 1.juuni oli lihtpakk postkastis.Tore asutus midagi pole öelda.Saastad. |
Siin on omajagu olnud postitajaid, kes kuidagi ei ole saanud pakke koju ja on aina pidanud postkontoris järel käima. Tee neist mõnega elukoha vahetus ja oleksite mõlemad rahul.....
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
02.06.2015 09:28:10
|
|
|
| Mul tuli pakk UK-st kahe päevaga Eestisse ja nüüd on Omnivas juba 4 päeva. Tööjõupuudus?
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
02.06.2015 10:46:27
|
|
|
Nii ruttu? UPS tõi paki uksest ukseni 9 päeva...Pool Inglismaad ja üle poole Euroopast sõitis mu pakk läbi.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
02.06.2015 11:36:21
|
|
|
| Nii Royalmaili träkker näitas, meibi pani siis villast. Omniva ei näita midagi.
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
02.06.2015 13:59:30
|
|
|
| Märt. kirjutas: |
Nii ruttu? UPS tõi paki uksest ukseni 9 päeva...Pool Inglismaad ja üle poole Euroopast sõitis mu pakk läbi.  |
UPS-l on erinevad teenused, kõige kiiremaga saad suvalisest maailma otsast mõne päevaga kätte, aga transpordi hind on siis ka vastav
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
02.06.2015 19:59:57
|
|
|
EP on ikka täiesti kliendivaenulik asutus.
Varasemalt toodi alati pakikesed postkasti, nüüd on ametlik poliitika, et tuleb SMS või pakiteade ja pead ise järgi minema, kui hinnanguliselt on pakikese paksus 2 sentimeetrit.
Muidugi, on lisateenus, et 1€ välja käies tuuakse see pakk sulle ka koju. Tore on ka see, et postkontorisse saab tööinimene ainult kolmapäeviti 18ni järgi minna.
Muul ajal on kaks tundi paaril hommikul postitöötaja kohal.
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
03.06.2015 00:11:12
|
|
|
| Mnator kirjutas: |
| Maksin 6.mai omnivas 6.3€ selle eest, et mu pakid tuleks pool aastat AINULT postkontorisse ja täna 1.juuni oli lihtpakk postkastis.Tore asutus midagi pole öelda.Saastad. |
Siin on omajagu olnud postitajaid, kes kuidagi ei ole saanud pakke koju ja on aina pidanud postkontoris järel käima. Tee neist mõnega elukoha vahetus ja oleksite mõlemad rahul.....  |
Mul oleks sulle ka soe soovitus- võta ühendust AloTV meeskonnaga ja äkki pääsed koos Raimo Aasa ja Erkki Kõluga televisiooni oma jalustrabavaid nalju jagama(võin anda omapoolse kirjaliku soovituse kui peaks vaja minema).
Nüüd kus Baskin surnud ma ei näe su teel konkurente.
|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
03.06.2015 08:23:38
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
EP on ikka täiesti kliendivaenulik asutus.
Varasemalt toodi alati pakikesed postkasti, nüüd on ametlik poliitika, et tuleb SMS või pakiteade ja pead ise järgi minema, kui hinnanguliselt on pakikese paksus 2 sentimeetrit.
Muidugi, on lisateenus, et 1€ välja käies tuuakse see pakk sulle ka koju. Tore on ka see, et postkontorisse saab tööinimene ainult kolmapäeviti 18ni järgi minna.
Muul ajal on kaks tundi paaril hommikul postitöötaja kohal. |
| Mnator kirjutas: |
Siin on omajagu olnud postitajaid, kes kuidagi ei ole saanud pakke koju ja on aina pidanud postkontoris järel käima. Tee neist mõnega elukoha vahetus ja oleksite mõlemad rahul.....  |
Mul oleks sulle ka soe soovitus- võta ühendust AloTV meeskonnaga ja äkki pääsed koos Raimo Aasa ja Erkki Kõluga televisiooni oma jalustrabavaid nalju jagama(võin anda omapoolse kirjaliku soovituse kui peaks vaja minema).
Nüüd kus Baskin surnud ma ei näe su teel konkurente. |
Ma ülimalt tänan komplimendi eest ja võrdlen taas omavahel inimeste nii täpselt vastuolulisi soove....võite vastastikku rahul olla vähemalt selle üle, et te mõlemad umbes ühepalju peate maksma.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
03.06.2015 08:46:43
|
|
|
Mingi peen huumor, mida ma ei hooma
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
03.06.2015 09:05:10
|
|
|
Huvitav kas OMNIVA kullerid ei peagi oma taguotsa autost välja lohistama. Oli pakk Saksamaalt, DHL tellitud. Pakil number puudus. Laupäeval veeti pool päeva pakki mööda linna ringi ja siis ilmus, et number ei vasta ja kätte toimetamine ebaõnnestus. Ise olin terve päev kodus. Ega siin polegi midagi teha, mõtlesin, et esitan kaebuse aga mis ma ikka ennast vaevan.
Millegipärast sakslased ei oska mobla numbrit pakile kirjutada.
|
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
03.06.2015 09:17:06
|
|
|
Viimasest postitusest jäi välja, et Omniva teeb lihtkrjadest ja pakkidest eestis kohapeal tähitud saadetised, ja seega ei pea postiljon neid tooma sulle enam postkasti ning seega saab tööjõu pealt kokku hoida.
Sealt tulebki nüüd see tasuline kojukande osa, et kui ikka tahad kirja Kodu saada siis maksadki selle eest veel juurde, kuigi sa oled ja ba maksnud postiteenuse eest saatjalt enda koduukseni.
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 756 loe/lisa |
   |
567 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
03.06.2015 10:47:48
|
|
|
|
OT, aga on ju pidevad jutud, et personali vähesuse tõttu võtab elementaarseimategi asjade tegemine kümme korda rohkem aega kui mujal euroopas - millal neil siis veel aega streikida ja kes neist vähestest jõuab streigile üldse mõeldagi....
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
03.06.2015 11:04:03
|
|
|
Postkontori töötaja ju töötab 0,2 kohaga.
|
   |
131 |
|
| tagasi üles |
|
 |