Arvata on graafika maha tõmmatud et jookseks kõigil konsoolidel.
2013 lubatud pc exlusiiiv.
Spoiler
2015 kohandatud konsoolidele.
Spoiler
wtf? alumine näeb välja nagu 1. osa ju
Natuke on ikka parem kui esimene osa, aga eks mõne päeva pärast ole näha, millisena see mäng PC peale maandub. Asja lükati edasi mitu korda, aga kui selline saab lõpptulemus olema, siis... mnjah.
Ma ei näe et sellel teisel gif'il midagi viga oleks. Minu silmis on Witcher 3 seni parima graafikaga RPG mis ilmunud või ilmumas on. Alles hiljuti tuletasin endale natuke Witcher 2 meelde, ja kui võrrelda Witcher 3 gameplay videosid, siis vahe nii Witcher 2 kui Witcher 1 on päris suur.
Ma ei näe et sellel teisel gif'il midagi viga oleks. Minu silmis on Witcher 3 seni parima graafikaga RPG mis ilmunud või ilmumas on. Alles hiljuti tuletasin endale natuke Witcher 2 meelde, ja kui võrrelda Witcher 3 gameplay videosid, siis vahe nii Witcher 2 kui Witcher 1 on päris suur.
see teine gif näeb ikka väga halb välja aastal 2015. mina mängiks pigem seda ülemist mängu.
see teine gif näeb ikka väga halb välja aastal 2015. mina mängiks pigem seda ülemist mängu.
Ülemine gif pole mäng, vaid mängugraafika demonstratsioon (ja vaevalt 2013 aastal seal palju mängu oli ehitatud).
Jään oma väitele kindlaks et minu hinnangul saab tegu olema seni ilusaima RPGga mis ilmunud. Samas eks graafika ole ka maitseasi.
Minu arust oleks suht naljakas kui keegi jätaks mängu ostmata/mängimata mitte selle tõttu, et graafika oleks absoluutmõistes halb, vaid puhtalt selle tõttu, et Dev'id sahkerdasid ning mingi paari aasta tagune hype-video oli ilusam. See oleks puhas komöödia. Tuleb võib-olla ilusaim graafika mida RPG-des kunagi nähtud, kuid mõni jätab ostmata kuna paari aasta tagune video oli kenam. Pettus!
Preordereid võib ju canceldada, kui graafika tasame muutus südamesse läheb. Kuid kui lõpptulemus on niivõinaa parem, kui ühelgi teisel konkurendil, siis on mängimata jätmine lihtsalt endale jalga tulistamine.
Jesse preview mängust. Asjalik video, päris hästi seletab asju. Väike hoiatus - pole kõige spoilerivabam video proloogi suhtes (aga midagi hullu ka mitte - kes mänguvideosid näinud see tahes tahtmata mängu esimestest tundidest palju teab).
Minu arust oleks suht naljakas kui keegi jätaks mängu ostmata/mängimata mitte selle tõttu, et graafika oleks absoluutmõistes halb, vaid puhtalt selle tõttu, et Dev'id sahkerdasid ning mingi paari aasta tagune hype-video oli ilusam. See oleks puhas komöödia. Tuleb võib-olla ilusaim graafika mida RPG-des kunagi nähtud, kuid mõni jätab ostmata kuna paari aasta tagune video oli kenam. Pettus!
Preordereid võib ju canceldada, kui graafika tasame muutus südamesse läheb. Kuid kui lõpptulemus on niivõinaa parem, kui ühelgi teisel konkurendil, siis on mängimata jätmine lihtsalt endale jalga tulistamine.
Ma mõnes mõttes olen nõus, aga selline valetamine ei ole väga ilus ikkagi. Downgrade generatsioon.
Ostan ikkagi aga halb maitse jääb suhu
Ma mõnes mõttes olen nõus, aga selline valetamine ei ole väga ilus ikkagi. Downgrade generatsioon.
See, et esialgsed plaanid ei realiseeru on pigem tavapärane kui erand. Eriti PC-mängude osas. Ei ole mõtet korraldada turunduslikku enesetappu ja lasta välja mäng, mis töötab vaid väga vähestel high-end masinatel. Ehk siis tuleb minna kompromissile. See on nii olnud juba 90ndate algusest peale.
See, et esialgsed plaanid ei realiseeru on pigem tavapärane kui erand. Eriti PC-mängude osas. Ei ole mõtet korraldada turunduslikku enesetappu ja lasta välja mäng, mis töötab vaid väga vähestel high-end masinatel. Ehk siis tuleb minna kompromissile. See on nii olnud juba 90ndate algusest peale.
Absoluutselt, aga mentaliteet on vale. Reklaamima hakatakse midagi muud kui reaalne toode.
Elu ongi karm aga õiglane. Loodetavasti Witcher 3 pole nii ülesse haibitud nagu seda juhtus Hardline, Titanfall jpm mängudega, kus reklaam on nii võimas, et tekitab soovi saada see endale võimalikult kiiresti ennem teisi. Kui karm reaalsus näitab, et peale esimest kuud mängivad mängu aktiivselt ainult mõni tuhat mängijat. Loodame parimat, ise plaanin osta, sest huvi on kogeda kuidas mäng uues arvutis jookseb ja olgem ausad esimene osa on siiani veel hästi meeles.
Oodakem mäng ise ära ja näeb kohe ära, mis asjaga tegemist on. Lisaks enamasti pätsitakse tänapäeva mänge kõvasti seega peale kuud on asi vast juba teises kuues. Vähemalt seni on witcher tootja asju pätsinud korralikult ära mitte nagu mõned teised tootjad.
Olen kindel, et kui kogu silmailuga asi välja tuleb on kohe kiunumine lahti, et asi ei jookse aegunud riistvara peal korralikult ja 10 teist häda kaelas.
Parem olgu sama hea gameplay, story, mehaanikaga, sügava mõtteline mäng ja natuke viletsama graafikaga kui vastupidi. Siiber nendest crap fest 3dmark'idest juba (fc4 näiteks üks uusim selline) _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
fc4 nüüd küll mingi 3dmark pole. Jookseb hästi ka nõrgematel masinatel.
link, mille panid on 7 kuud vana.
Kõik oleks OK, kuid viimased lekked ja juba previewd näevad sitad välja. Järelikult valetasid inimestele.
Huvitav, kes vinguma hakkaks. "Options" menüü on alati olemas, kui arvuti max graafikal välja ei vea.
Ning rääkides gameplayst, siis minu arust on combat väga vilets. Jätab mingi tobeda MMO mulje, kus füüsika on täiesti paigast ära ning tuleb ainult ühte nuppu toksida. ('nii palju kui uusimaid videosid näinud olen.)
Aga eks näis. Äkki aasta pärast tuleb jälle enhanced edition kõigi välja jäänud viledega.
Selles suhtes täitsa õige jah, et Ultra seade ongi arvuti piinamiseks ja "kopsu kokku laskmiseks". Viimasel ajal tundub juba trendiks olevat väga kena graafikaga meelitamine ja siis maha keeramine. või taha:P Aga mind ka eriti ei häiri, sai isegi 3D Realms Anthology tõmmatud ning lõbu oli laialt pikslimeres, sest mängitavus oli lihtsalt niivõrd hea.
Rohkem käib närvidele hetkel, et mäng arvutis aga desktop ikoonile klõpsates väidab: "content still encrypted". Parim bug oleks olnud, kui oleks juba mängida saanud;)
jah, täiesti kohutav ja jura näeb välja, nagu aasta 1990 oleks. täitsa mõttetu mäng nuh ütlen... Kui ei sära, bloomi ega läigi kõik siis on võimatu mängida.
lähen mängin 3dmark'i või fc4 parem kui sittagi teha ei ole peale ühe ja saa asja AGA vähemalt on graafika ÜLI KÕVA .
... kui ise trolli ei toida kes siis veel
ps: tegemist on PS4 gameplay review'ga minuteada _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
tolles videos brightness liiga kõrgel. samuti varjud on vähe paigast ära, nt. 23sek peal näha kuidas ekraani vasakul pool tuleb põõsale lähenedes äkitselt shading sisse, draw distance päris madal.
natuke kirju tundus samuti, värvide kontrast poleks nagu tasakaalus, liialt multika tunne tekkis mõnes kohas. eelistaks vähe tumedamat/neutraalsemat maailma, tekitaks parema atmosfääri.
eks kui välja tuleb saab näha kuidas graafikat näppida annab.
tolles videos brightness liiga kõrgel. samuti varjud on vähe paigast ära, nt. 23sek peal näha kuidas ekraani vasakul pool tuleb põõsale lähenedes äkitselt shading sisse, draw distance päris madal.
natuke kirju tundus samuti, värvide kontrast poleks nagu tasakaalus, liialt multika tunne tekkis mõnes kohas. eelistaks vähe tumedamat/neutraalsemat maailma, tekitaks parema atmosfääri.
palju sest 2 gen vanast keskklassi gpu'st ikka tahta. videol oli heli ka selline väga rämeda eq'ga ma üldse ei imesta, kui need ign ahvid ka pildi kallale mingi "parandus" pluginaga läind on. aga noh, kui PC'l ka selline mannetu välja näeb, samas stiilis, siis ikka päris nukker teglt. võiks ikka kalendrisse ka vaadata korraks, mis aasta hetkel poole peale jõudmas on ja anda ikkagi mingi panus graafikale ka. kui arvestada, et GTA5 on oma 60GB ja näeb selle juures mitte rohkem, kui half-decent välja, siis sellest 20GB'st väga palju rohkem oodata pole, kui nendest viimaste päevade review videotest näidatud on. võib küll ironiseerida, et põhiline on stoori ja gameplay ja mis iganes veel, aga sellised ARPG'd annavad väga palju võimalust ümbritsevat imetleda. mängu tempot ja tegevust arvestades võiks olla graafika siiski üks tugevamatest aspektidest.
Revüüd on ikka väga võimsad, eks näis. Praegu PCl kättesaadava installiinfo kohaselt on kõik sätted ja valikud lahti, seega ilmselt kohe peale release'i on oodata tõsiseid mode.
Revüüd on ikka väga võimsad, eks näis. Praegu PCl kättesaadava installiinfo kohaselt on kõik sätted ja valikud lahti, seega ilmselt kohe peale release'i on oodata tõsiseid mode.
sätetest üksi on vähe abi, kui asseteid pole.
Need asseteid tehakse sageli väga kiiresti täiesti tühjast kohast. Aga põhilised graafikasätted saab üldjuhul läbi INI failide absurdsetele tasemetele keerata. Nagu FOV, Draw Distance, Grass intensity jms tilu-lilu. Kui siin mõni tahab super 4k tekstuure, või uusi ilmastikunähtusi või lendavaid autosid, siis peab vast ootama paar nädalat, kuid pole kahtlustki, et tänapäeva modijatel käib asi meeletu kiirusega.
Alustasin just Witcheri läbimängimisega Kel huvi tulge vaatama. Hetkel siis täiesti algusest!
Edasi Witcher 2 ja 3 juurde!
Igapäev kell 19:00
http://www.twitch.tv/HDTanelEST _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
palju sest 2 gen vanast keskklassi gpu'st ikka tahta. videol oli heli ka selline väga rämeda eq'ga ma üldse ei imesta, kui need ign ahvid ka pildi kallale mingi "parandus" pluginaga läind on. aga noh, kui PC'l ka selline mannetu välja näeb, samas stiilis, siis ikka päris nukker teglt. võiks ikka kalendrisse ka vaadata korraks, mis aasta hetkel poole peale jõudmas on ja anda ikkagi mingi panus graafikale ka. kui arvestada, et GTA5 on oma 60GB ja näeb selle juures mitte rohkem, kui half-decent välja, siis sellest 20GB'st väga palju rohkem oodata pole, kui nendest viimaste päevade review videotest näidatud on. võib küll ironiseerida, et põhiline on stoori ja gameplay ja mis iganes veel, aga sellised ARPG'd annavad väga palju võimalust ümbritsevat imetleda. mängu tempot ja tegevust arvestades võiks olla graafika siiski üks tugevamatest aspektidest.
ise pooldaks rohkem avarat maailma, head sisukat gameplay'id, mõtestatud queste (mitte mingid ajuvaba 100% sarnased etteaimatavad fetch questid), avatud maailma, mitukorda läbitegemist nagu witcher 2. Witcher 2 oli valikutel erinevused reaalsed ja mängu muutvad. Mitte ei seisnenud valikute tagajärg selles, mis tegelane või rida natuke muutus ehk siis sisuliselt pole enamik mängudes reaalseid valikuid (v.a osa rpg'sid).
neid graafilisi saavutusi on küll ja küll, mine mängi neid parem. pms 2h mängid on kõik nähtud juba mis näha annab, ülejäänud on copy paste eelnevast mängitavusest
Selles halast siin väiks juba järeldada, et pole ka ime, et enamik tootjad igasugu saasta toodavad. Kõik tahavad ilusat 3dmark'i sarnast graafilist esitlust, mis jookseb vaevu vaevu ja ülejäänud tähtsamad aspektid, gameplay jms võivad vabalt tahaplaanile jääda. Peamine, et hype piisavalt kõva taga oleks ning hästi turustatud. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
ise pooldaks rohkem avarat maailma, head sisukat gameplay'id, mõtestatud queste (mitte mingid ajuvaba 100% sarnased etteaimatavad fetch questid), avatud maailma, mitukorda läbitegemist nagu witcher 2. Witcher 2 oli valikutel erinevused reaalsed ja mängu muutvad. Mitte ei seisnenud valikute tagajärg selles, mis tegelane või rida natuke muutus ehk siis sisuliselt pole enamik mängudes reaalseid valikuid (v.a osa rpg'sid).
neid graafilisi saavutusi on küll ja küll, mine mängi neid parem. pms 2h mängid on kõik nähtud juba mis näha annab, ülejäänud on copy paste eelnevast mängitavusest
Nõus. Ilus graafika on kena ja tore, kuid täiesti ebaoluline nähtus, kui muu sisu on mõttetu. Kaua sa ikka seda ümbrust vahid eksole. Samas on selge see, et ilus graafika on suurepärasele gameplay'le ja story'le nagu kirss tordil. Kuid igal juhul peaks developeride pandud rõhk olema mängu sisul ja mitte välimusel.
Ning jah - Witcher 2 on üks väheseid mänge, kus otsused muutsid meeletult kogu kogemust. Nagu mängiks kahte erinevat storyt. Ühe korraga saad heal juhul mingi 60-70% mängust kätte, mitte ühegi valemiga rohkem. Loodetavasti Witcher 3 selles suhtes tagasi ei hoia.
angel, hmm, õige point. mulle hakkab ka nüüd koolipingist meenuma mängujäävuseseadus, mis ütleb, et mängu kvaliteet on pöördvõrdeline graafikaga... oh wait.
defineerigem mõiste siis: hea graafikaga mäng. Ja veel mõni mäng mis on siis hea, sisuka mängitavusega ja ka hea graafikaga.
meenub, et kunagi osad pidasid gta4 jaoks tehtud graafilist "mode"'i heaks graafikaks. Minuarust hullemat ja jõledamat pilti annab otsida. Pilt oli nagu oleks kõik värvid ja kontrastsused paigast ära _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
CD Projekt Red's open-world RPG The Witcher 3: Wild Hunt recently received a perfect 10 out of 10 review score here on GameSpot. And it's not often that a game gets a 10/10, so it's an understandably big deal. After all, since 1996, just eight games have earned that rare rank.
Tavaliselt ma suurte review lehtede skoore väga ei usalda, kuid antud juhul tasub ära märkida. Sest jah, kui ikka ca. 1x iga kahe aasta tagant selline skoor antakse kõikide sadade ja tuhandete mängude hulgast, mis välja lastakse, siis peaks sellel omajagu väärtust olema.
Paljud on öelnud et Gamespoti arvustuse video on küllaltki spoilerine (just tekstid mis ekraanil on - subtiitrid ja ülesannete kirjeldused). Hoiatuseks neile kes üritavad spoileritest võimalikult kaugele hoiduda. Ise midagi eriti hullu ei näinud (kuigi spoilereid oli, mis ka paratamatu sest enne tänast me väga palju proloogi järgset mängupilti polnud näinud), aga teadlikult ei hakanud iga rida ekraanil silmadega taga ajama.
Mainiti et liiga palju kõrvalülesandeid tehes võib pealoo ülesanded tunduda liiga lihtsana. Seda oli ka karta. Olen mõelnud kas panen normal või hard raskusastme, kuid mõte liigub hardi poole (kokku on 4 raskusastet, neil on eraldi alapealkirjad kuid põhimõtteliselt peaks olema easy, normal, hard ja dark)
hoia oma hobuseid raskust valima hakkad siis kui mängu mängima hakkad!
aga no hinnangu kohta, raske oleks olnud ka midagi muud ette kujutada minumeelest. võibolla see witcher pole ideaalne mäng, kuid see on ju igale lollile selge, et midagi paremat ega isegi ligilähedast ei ole ega ole tulemas lähiajal. midagi peabki aegajalt sellist olema, mis seab reference'i teistele asjadele, muidu varsti ongi ainult saast ja mingid 2d jurad pc peal _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
"this ain't an 8-hour corridor stunt for 60 bucks" > tänapäeval on hea kui sedasi saab aga jah, enamik mänge mis tulnud on pms sellised
19 poodi mängule järele ja siis pätsi tirima _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
Põhimõtteliselt kinnitaks seda mida Dev'id ütlesid mängu valmimise kohta (et polnud resursse teha eraldi versioone igale konsoolile ja PC'le), olgugi, et Dev'id päris otseselt downgrade ei tunnista. Võib-olla ka õigesti teevad selles suhtes, et 2013 materjalid olid ju siiski pre-alpha ning enamus mängu polnud ligilähedaseltki valmis. See selleks.
mõistetav, parem graafiline downgrade millele hiljem võib ideeliselt pätsiga rohtu anda kui buge täis crap fest poolikute ja sisutute questidega. Palju dramaatilisem oleks olnud kui nad oleks mängu ennast kärpima hakanud. Siis oleks veel suurem hala ja nutt lahti läinud
siis võiks eeldada, et asi jookseb ka hästi arvutite peal. Küllap otsustati korraga igale asjale välja lasta, tulles inimestele vastu, mitte jätta pc või konsooli kasutajad hiljema väljalaske kuupäeva osaliseks. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
mõistetav, parem graafiline downgrade millele hiljem võib ideeliselt pätsiga rohtu anda kui buge täis crap fest poolikute ja sisutute questidega. Palju dramaatilisem oleks olnud kui nad oleks mängu ennast kärpima hakanud. Siis oleks veel suurem hala ja nutt lahti läinud
siis võiks eeldada, et asi jookseb ka hästi arvutite peal. Küllap otsustati korraga igale asjale välja lasta, tulles inimestele vastu, mitte jätta pc või konsooli kasutajad hiljema väljalaske kuupäeva osaliseks.
Mhm. Pole ju mõtet astuda samasse ämbrisse nagu AC: Unity. Pigem kerge downgrade, kus kõik mängu versioonid jooksevad, kui siidi normaalse raua peal ning täiesti aksepteeritavalt ilusa graafikaga (mida PC peal alati patchida saab), kui et juuksekarva lõhki ajada, development time veel pikemaks venitada ja kokkuvõttes pudru ja kapsad eri versioonid välja lasta.
Olen endiselt suhteliselt kindel, et INI faili näppides annab visuaale piisavalt tuunida, et oma Rauast rohkem välja pigistada, kui soovi on.
viimati muutis Archangel 13.05.2015 15:57:26, muudetud 1 kord
Kuigi kahju on alati igasugusest downgradest, siis lõppude lõpuks loeb ikkagi sisu kõige rohkem. Kui on tegu mänguga mis ajaliselt ka 60 euki väärt on siis on mul isiklikult pohui mõnest rohuliblest.
Eeldan, et voucheri variant? Kuna GTX 960-980-te ostmisega saab mängukoodid kaasa, siis on neid hetkel turul päris palju. Kuid need ei sisalda vist pre-order boonuseid?
Eeldan, et voucheri variant? Kuna GTX 960-980-te ostmisega saab mängukoodid kaasa, siis on neid hetkel turul päris palju. Kuid need ei sisalda vist pre-order boonuseid?
Mul on Nvidia kupongiga mäng (sai ~20€ eest) ja kõik on ilusasti GOGis olemas.
Pakun , et 90% -l mängiatest poleks rauda mille peal seda 2013 aasta pilti korralikult jooksutada. Minul näiteks ei oleks , seetõttu jätab see hädaldamine täiesti külmaks.
Tegijate seisukohast pole ka nagu miskit varjatud. Terve maailm on demosid ja eelvaateid täis.
Julgeks väita , et Witcher 3 on enne müüki enim tutvustatud mäng. (nendest mis pole alphas ja betas mängijaid sisse lubanud)
kuidas see mängukoodi kaasa saamine välja näeb. Kui lähen homme näiteks kusagile arvutikoodi ja ostan nt 970'ne, kuidas ma tean, et sellega kood kaasa tuleb? See võib-olla kusagil kesklaos mitu kuud seisnud, enne kui poeletile jõudis. Või saan ma millestki päris valesti aru _________________
kuidas see mängukoodi kaasa saamine välja näeb. Kui lähen homme näiteks kusagile arvutikoodi ja ostan nt 970'ne, kuidas ma tean, et sellega kood kaasa tuleb? See võib-olla kusagil kesklaos mitu kuud seisnud, enne kui poeletile jõudis. Või saan ma millestki päris valesti aru
kuidas see mängukoodi kaasa saamine välja näeb. Kui lähen homme näiteks kusagile arvutikoodi ja ostan nt 970'ne, kuidas ma tean, et sellega kood kaasa tuleb? See võib-olla kusagil kesklaos mitu kuud seisnud, enne kui poeletile jõudis. Või saan ma millestki päris valesti aru
Nagu Scart juba mainis siis on detailid AT kodukal üleval.
Tasub märkida, et päris igast poest neid koode ei saa. AT on minu teada ainult üks kahest Eesti poest, kust nende kaartidega koodi kaasa saab. Teine peaks olema Ordi kui mälu ei peta.
Nagu Scart juba mainis siis on detailid AT kodukal üleval.
Tasub märkida, et päris igast poest neid koode ei saa. AT on minu teada ainult üks kahest Eesti poest, kust nende kaartidega koodi kaasa saab. Teine peaks olema Ordi kui mälu ei peta.
väga hästi. Nüüd on vaja kuidagi õrnemale poolele selgeks teha, miks on vaja oma 400 eurot "mõttetult" kulutada _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.