|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
napoleon
Unknown virus

|
08.05.2015 18:25:23
|
|
|
| Kui hind enamvähem sama tuleb, siis UK-st on parem. Esiteks on väiksem tõenäosus, et toll millegagi jaurama hakkab ja teiseks tulevad pakid UK-st kõige odavama postiga umbes nädalaga kohale.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
08.05.2015 19:01:53
|
|
|
tellisin ära kaks tükki, müüjaks osutus mingi hui Liao Xinhui
Näis, kas tuleb siis UKst ja kiiresti või ei.....
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 663 loe/lisa |
   |
3 :: |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
NPedro
HV kasutaja
|
08.05.2015 19:57:37
|
|
|
| Hiid kirjutas: |
Näis, kas tuleb siis UKst ja kiiresti või ei..... |
Kuidsas mulle küll selline suhtumine ei meeldi ... hui ....
kaksteist good on eesti nokia ... RAISK
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
08.05.2015 20:18:01
|
|
|
Väheusutav, kui hiinlane müüjaks. Ise tellin neid pirne http://m.ebay.com/itm/271621470245?_mwBanner=1 ja tulevad ikka Hiinast.
Muide, head pirnid on, tellinud neid juba 18 tk.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
08.05.2015 20:36:45
|
|
|
Kas sa siis enne ostu müüja andmeid ei vaadanud, et see üllatusena tuli
_________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna... |
|
| Kommentaarid: 368 loe/lisa |
   |
2 :: |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
08.05.2015 21:19:13
|
|
|
ma ei ole kunagi ühegi müüja andmeid vaadanud. Miks seda tegema üldse peaks? Mis hetkel neid üldse vaadata saab?
|
   |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
08.05.2015 21:32:07
|
|
|
| Müüja nime ju e-bays näed. Profiilile tasub pilk peale visata, ise ikka loen diagonaalis müüja viimase aja negatiivsed üle enne kui midagi tellin. Sama teema mis HV-s äri tehes.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
09.05.2015 01:40:44
|
|
|
ma ei saa enam aru! kõik räägivad, et sama asi, aga linkidel vägagi erinevad asjad
MaXakas, see britt ei pruugi britt ollagi. ise sain just kogeda, et iirlane osutus munn-lätlaseks...
ja no kammoon, tõesti olete valmis oma või teiste elusid sellele toetama, et väliselt/siseselt paistavad andurid sarnased?! kindlustused suhtuvad ka asja räigelt hästi
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Terror
HV veteran

|
11.05.2015 08:58:04
|
|
|
Ostsin USa Ebayst läbi selle nn global shipping programmi, kus maksan kohe tollimaksu ja transpordi orgunnib Pitney Powes.
Ebay's on see tracking olemas, ning näitab ,et: Shipped from the Global Shipping Center to International Destination.
Kas sinna ilmub Fedex, UPS vms tracking ka kui see asi Eestisse jõuab? Oleks vaja tarne aadressi muuta, kuid ilma trackinguta ju ei saa
|
|
| Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
91 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
11.05.2015 10:08:44
|
|
|
Terror, kui sul vaja muuta linna siseselt, siis oota kuni pakk kohal ja helista klienditoesse ning ütle uus aadress kuhu kuller peaks tooma
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tuut
Kreisi kasutaja
|
11.05.2015 18:46:40
|
|
|
Otsisin teemasid, kuhi postitada, aga ei leidnud ühtegi sobivamat.
Probleem: Paypali konto kaaperdatud ning e-maili aadress vahetatud.
Kirjeldus: Täna hommikul 00:41-00:42 tuli postkasti 3 kirja. Esimene ütles, et mu PayPali kontole on lisatud uus e-maili aadress (xxx@mail.ru). Teine kiri ütles, et põhiline meiliaadress (primary email) on muudetud ning kolmas oli ilusama kujundusega esimene kiri. Proovisin sisse logida / parooli taastada, aga sain teate, et sellist meili pole kasutusel, nagu ma seni logimiseks kasutasin. Seega kustutati pärast primary emaili muutmist mu vana email kontolt maha. Kontrollisin e-maili postkasti (hotmail) logimiste ajalugu, aga keegi võõras seal ligi käinud pole.
1) Kas PayPal ei nõuagi e-maili muutes mingit kinnitust? Parooli teades saab lihtsalt lambist e-maili ära muuta? Selline lähenemine on nende arust turvaline?
2) Kirjutasin Supporti, aga seal polnud ühtegi 100% sobivat alateemat, seeega pole kindel, et kiri õigesse kanalisse liikus. Kellelgi äkki kogemusi, kuidas seda probleemi lahendada?
Muidu hiljuti (nädal tagasi) tellisin eBay'st ka nodi. Pole väga PayPali tühistamispoliitikaga kursis, seega täitsa huvitab, kas kaaperdaja saab tühistada need ülekanded tagantjärgi? Kauba olen juba kätte saanud. Ebay ja PayPal pole ühendatud.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
11.05.2015 19:23:21
|
|
|
| tuut kirjutas: |
1) Kas PayPal ei nõuagi e-maili muutes mingit kinnitust? Parooli teades saab lihtsalt lambist e-maili ära muuta? Selline lähenemine on nende arust turvaline? |
Ei imestaks, kui see ongi nende ettekujutus turvast Ise otsisin võimalust 2-factor auth sisse lülitada, mingid segased vihjed, et nagu on olemas neil aga nagu ei ole ka... Mida iganes.
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
11.05.2015 19:48:47
|
|
|
| Kuidas nad neid kontosid üle võtavad. Mingi robot pakub erinevaid paroole? Teeb kõhedaks küll. Hakka või teisi lahendusi otsima.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.05.2015 19:51:30
|
|
|
Ma muutsin paypali ja ebay paroolid poole pikemaks, sest 2 step veri.......neil f pole
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
11.05.2015 19:52:16
|
|
|
| Ei usu, et nad brute force meetodil PP lehte kangutavad. Pigem on see teema, et kas arvuti ise on ussitanud või siis on sama parool veel kuskil kasutusel, kust see jalutama läks.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Laurman
Kreisi kasutaja

|
11.05.2015 21:00:31
|
|
|
Ostsin ebays päikeseprillid, näitas item locationiks UK, nüüd trackingu pealt vaatan, et saadetud hoopis Israelist ja istub otsaga Eesti tollis..
On kellelgi kogemust, kuidas peaks käituma? Maksan tolli ära ja nõuan ebay kaudu raha tagasi või tasub see pakk kohe tollist tagasi saata?
|
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.05.2015 21:05:45
|
|
|
ma ikka võtaks ära, kui just 1000€ prillid pole
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
11.05.2015 21:07:48
|
|
|
| Kui kaua PayPali refundil aega võtab, et ma seda näeksin?
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Laurman
Kreisi kasutaja

|
11.05.2015 21:10:23
|
|
|
jeesus188, asi on ikka väikestviisi põhimõttes, ei taha lasta mingitel murjamitel endale ära teha.
Prillid ise olid 65 poundi ehk siis miski 90€.
|
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
11.05.2015 21:56:02
|
|
|
Laurman, kas müüjaga oled sellel teemal suhelnud?
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tuut
Kreisi kasutaja
|
13.05.2015 19:04:04
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
| Ei usu, et nad brute force meetodil PP lehte kangutavad. Pigem on see teema, et kas arvuti ise on ussitanud või siis on sama parool veel kuskil kasutusel, kust see jalutama läks. |
Võimalusi on tõesti mitmeid.
Pole näiteks vaevunud wifit turvaliseks muutma (kuna ühtegi teist maja pole levialas, aeg-ajalt viskan pilgu peale, millistele seadmetele IP väljastatud). Samuti oli tegu vana parooliga. Koos selle e-maili aadressiga pole küll eriti tihti kasutanud. Samas üle võetud PP konto meiliaadress koosnes ees- ja perekonnanimest. Kui keegi spetsialiseerub sellistele rünnakutele, siis prob omab ka suuremal hulgal erinevaid meiliaadresse ning pole väga keeruline cross-reference' teha ning ära proovida. Parool ise oli laialdasemalt kasutusel ning kohe kindlasti avalikuks tulnud. Lihtsalt mitte seoses selle e-mailiga.
Mail.ru muidu paneb mõtlema, et võis teine "eeslane" vabalt olla, sest väga palju mul venelastega seoseid pole. Kahes häkkerite grupi foorumis on konto, aga seal on nii parool kui e-mail teised. Samuti pole neis enam kui aasta aega aktiivne olnud.
Igal juhul kui see laheneb, vaatan üldine turvalisuse üle. Ilmselgelt liiga mugavaks muutunud. Seisvat raha pole kunagi PayPalil õnneks väga palju hoidnud. Praegu on ootamine kõige ebameeldivam asi.
EDIT: PayPal lubab vastata 24h jooksul. Praegu üle 50h möödas ja mingit vastust neilt tulnud pole (peale automaatse sõnumi). Täitsa huvitav, et nad finantsmaailmas tegutseda nii saavad.
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
14.05.2015 11:01:11
|
|
|
tuut, täpselt samal viisil kaaperdati aprillis ka minu konto. Ülevõtja emailiks oli minu ees ja perenimi @hotmail.com Suht kehv tunne oli, siiani on. Varaliselt ei tähendanud see muud kui krediitkaardi sulgemist ja uue eest tasu maksmist kuid privaatsuse kadumise risk on karm. Vahetasin ka kõikide kontode paroolid, seadsin google kontol sisse kaheastmelise kontrolli jne jne.
Paypaliga pole mõtet emaili teel suhelda, helistama peab. Kui sa neilt nüüd vastuse saad, siis väga tõenäoliselt see sama soovitust see sisaldab. Kuigi ma ei kujuta ette kuidas on võimalik tõendada et mingi konto, millel kõik konto andmed muudetud, kuulub/kuulus sulle. Mina ei viitsinud jaurata ning tegin endale uue konto. Õnneks kasutasin vana kontot vaid ostmiseks ning seetõttu oli rahaline saldo seal 0. Ma usun et hijacker oli suht pettunud
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
14.05.2015 11:14:09
|
|
|
| erko kirjutas: |
| Kuigi ma ei kujuta ette kuidas on võimalik tõendada et mingi konto, millel kõik konto andmed muudetud, kuulub/kuulus sulle. |
Kontoga eelnevalt seotud krediitkaardid olid ju nimelised, pealegi kaaperdaja kaardi numbrit näha ei tohiks?
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tuut
Kreisi kasutaja
|
14.05.2015 11:36:55
|
|
|
erko, no ma ei ole kindel, palju mu isiklikku informatsiooni seal kontol on.
Rahaline kadu paarkümmend eurot vb, ei mäleta täpselt. Ise ka muidu enamasti ostmiseks kasutanud, harva virtuaalset vara müünud. Raha juba mõnda aega üle kandnud instant top up abil, viimane seotud "krediitkaart" oli virtuaalne. Deebetkaardist vast mingit jälge ei ole jäänud.
Mõru maik on suus lihtsalt. Kõik kontoandmed võivad olla küll muudetud, kuid vähegi turvalise süsteemi korral peaks need kergesti taastada saama. Meilile nad ilmselgelt ei vasta. USAsse helistamine võib mõttetult kalliks minna, kui telefoni teel ollakse sama pädevad ja kiired.
Näide PayPali kiirusest. Ilmselgelt neilt ei tasu midagi oodata.
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
14.05.2015 13:51:49
|
|
|
| Ma neile 3 korda helistanud erinevate probleemide lahendamiseks ja alati kiirelt abi saanud.
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
15.05.2015 18:16:51
|
|
|
| Spezz kirjutas: |
| Ma neile 3 korda helistanud erinevate probleemide lahendamiseks ja alati kiirelt abi saanud. |
Loomulikult tühja tähja puhul saad abi.Mul sõber tegi mobiilselt seadmelt kunagi pakkumisi(muidu lauaarvutilt tegi) ja ebay arvas, et on mingi kahtlane tegevus ja sundis uue krediitkaardi tegema.
Lõpuks tegi veel kaks kaarti teises pangas ja ebay enam ikkagi ei tunnistanud teda ja ei saanudki oma kontoga enam osta.
Minul ka kunagi ebay ei tunnistanud tähitud kirja koopiat bulgaaria postiasutuses mis lohakalt täidetud ja kaotasin pretensiooni.
Arusaadav oli nimi ja allkiri ja kuupäev oli lohakas ja jokk... Eesti Post hindas sama paberit korrektseks.
|
|
| Kommentaarid: 822 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tuut
Kreisi kasutaja
|
15.05.2015 19:29:47
|
|
|
soodent, jutt oli siiski PayPalist.
96h möödas ja PayPal pole kirjale vastanud. Lihtsalt informeerin neid, kes 24h juttu usuvad.
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
15.05.2015 23:11:50
|
|
|
96h möödas ja PayPal pole kirjale vastanud. Lihtsalt informeerin neid, kes 24h juttu usuvad. |
Paypali vaidlused ei erine tavaliselt ebay omadest, veel viimase ajani olid nad sama firma.Mõlemas kohas on samad reeglid.
|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
16.05.2015 01:16:54
|
|
|
mul veel nädal vaidlustada PP negatiivne otsus (minu kahjuks muidugi), sest nad ei suuda tracking numbrit sisse lüüa (asi kuskil Lätis rändamas, peale 11. vaikus - PP ei saa kindel olla, et asi tagasi saadetud ja kätte saadud)
õnneks dokumenteerisin tagasisaatmisprotsessi ja puht põhimõtte pärast lähen kasvõi ECC-ni välja! teemaks küll sõbra lapse 13€ telefonikaaned (mille tagasi saatmisele kulutasin 4,8€), aga asi on põhimõttes! mingi türastunud lätlane ei istu mulle pähe
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
16.05.2015 10:30:22
|
|
|
| soodent kirjutas: |
96h möödas ja PayPal pole kirjale vastanud. Lihtsalt informeerin neid, kes 24h juttu usuvad. |
Paypali vaidlused ei erine tavaliselt ebay omadest, veel viimase ajani olid nad sama firma.Mõlemas kohas on samad reeglid. |
Arvestades, et nad lahku lüüakse, kui juba pole löödud, siis võib kõik võimalik olla.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
16.05.2015 18:04:35
|
|
|
kohal Royal mailiga. 8. mail tellitud.
Eks loomkatsetused näita, kas vingule reageerib ka või mitte
|
   |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jjk
HV veteran
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
17.05.2015 18:26:44
|
|
|
| Ma neile 3 korda helistanud erinevate probleemide lahendamiseks ja alati kiirelt abi saanud. |
Loomulikult tühja tähja puhul saad abi.Mul sõber tegi mobiilselt seadmelt kunagi pakkumisi(muidu lauaarvutilt tegi) ja ebay arvas, et on mingi kahtlane tegevus ja sundis uue krediitkaardi tegema.
Lõpuks tegi veel kaks kaarti teises pangas ja ebay enam ikkagi ei tunnistanud teda ja ei saanudki oma kontoga enam osta.
Minul ka kunagi ebay ei tunnistanud tähitud kirja koopiat bulgaaria postiasutuses mis lohakalt täidetud ja kaotasin pretensiooni.
Arusaadav oli nimi ja allkiri ja kuupäev oli lohakas ja jokk... Eesti Post hindas sama paberit korrektseks. |
Mis on tühi-tähi?
Blokeeritud konto või lisakontroll tehingutele(toote nimes "Cuban Cigar")?
Minu jaoks ei ole need asjad tühi-tähi.
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KoldK
HV veteran

|
18.05.2015 14:13:57
|
|
|
Proovisin siis selle võimaluse ära: https://www.paypal-topup.ee/
Paljud teist seda kasutab/kasutanud on?
Ehk tuleb täna raha üle, ca. tund tagasi sai tehtud ülekanne.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KyBer
HV veteran

|
18.05.2015 14:27:07
|
|
|
| KoldK kirjutas: |
Ehk tuleb täna raha üle, ca. tund tagasi sai tehtud ülekanne.  |
Olen kasutanud ja raha minuteada oli kohe kohal..ei mäleta küll, et ootama pidi.
|
|
| Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
| tagasi üles |
|
 |
beastbeats
HV Guru

|
18.05.2015 15:31:34
|
|
|
| KyBer kirjutas: |
| KoldK kirjutas: |
Ehk tuleb täna raha üle, ca. tund tagasi sai tehtud ülekanne.  |
Olen kasutanud ja raha minuteada oli kohe kohal..ei mäleta küll, et ootama pidi. |
Kasutan pidevalt - raha kohal minutitega (SEB'ist)
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tuut
Kreisi kasutaja
|
18.05.2015 17:04:50
|
|
|
KoldK, sama lugu mis teistel. Raha kohal minutitega. Nädalavahetusel läks vb 15 minti.
Varasema jutu jätkuks.
PayPali klienditugi ei vastagi meilidele, nädal möödas nüüd. Ilmselgelt pole nende jaoks tähtis see, kui keegi võtab võõra isiku konto üle.
Kes helistanud on, võiks jagada kogemust selles suhtes, et kas tõsiste muredega saab ka abi? Kas telefonile vastaja üldse omab piisavalt õigusi, et aidata muudetud e-mailiga kontot tagasi saada või läheb suunamiseks? Ausalt öeldes pole siiani väga aega olnud neid paarikümmet eurot taga ajada, lootsin ikka, et hilinemisega tuleb vastus e-mailile.
EDIT:
Huvitav, proovisin vana parooliga "uue meiliga" (kontroll konto üle võtnud isiku käes) sisse logida ning toimis. Proovisin ka nädal aega tagasi seda, siis ebaõnnestunult, isegi kaks korda. Meibi tegin typo või siis mingi USB paradoks. Üht pidi ei lähe, teist pidi ei lähe. Keerad veel korra ning sobib.
Raha tundub olemas olevat, mingi imelik 60 rubla (1,01€) valuutavahetustehing vaatab vastu.
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KoldK
HV veteran

|
18.05.2015 17:14:22
|
|
|
Mul läks ca 4 tundi aega kuna Swedbankist tegin ülekande, neil seal topup listis pole ka Swedi.
Swedbank ei toeta seda viitenumbri formaati, aga viitenumbri lahtri võib julgelt tühjaks jätta ja raha jõuab ilusti kohale.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tuut
Kreisi kasutaja
|
18.05.2015 17:37:28
|
|
|
Eelmisele jutule lisaks tundub mulle, et krediitkaardi info on muudetud. Kui ma eemaldan krediitkaardi, kas siis saan üldse midagi teha PayPali kontoga?
Krediitkaardi andmed on minu omad, aga krediitkaart ise pole. See oligi see 60 rubla tehing (1,01€), nn "PayPal card confirmation refund". Keegi midagi krediitkaardi pettustest ka teab? Kas krediitkaardid on hetkel sama turvalised kui PayPal ehk siis põhimõtteliselt igaüks võib minu nimel avada krediitkaardi?
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
18.05.2015 17:41:05
|
|
|
Krediitkaardi saad ikka pangas isikut tõendava dokumendiga avada. Samas kui tegemist on identiteedivargusega, siis võibolla õnnestus pätil mõnes muus riigis võltsitud dokumendiga see krediitkaart avada.
Kui krediitkaardi numbrit tead, siis googelda natuke, tõenäoliselt sisaldab krediitkaardi number ka riiki ja panka kus see välja on antud ja paremal juhul õnnestub see kaart võibolla kinni panna.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tuut
Kreisi kasutaja
|
18.05.2015 17:47:15
|
|
|
| napoleon, tean ainult seda, et tegu Visa kaardiga ning neli viimast numbrit on ka nähtavad. Billing address on minu oma, rohkem kaardi kohta infot pole.
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
18.05.2015 17:55:33
|
|
|
no aga asu siis sisseoste tegema
|
   |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tuut
Kreisi kasutaja
|
18.05.2015 18:20:29
|
|
|
Hiid, njh, aga kes maksab pärast need krediitkaardi arved?
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 464 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
361 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
18.05.2015 18:48:20
|
|
|
Arusaadav oli nimi ja allkiri ja kuupäev oli lohakas ja jokk... Eesti Post hindas sama paberit korrektseks. |
Mis on tühi-tähi?
Blokeeritud konto või lisakontroll tehingutele(toote nimes "Cuban Cigar")?
Minu jaoks ei ole need asjad tühi-tähi. |
Kui su asi lahenes mõne kõnega siis oligi põhjuseks tühi - tähi.Keerulised asjad nii ei lahene.Mina vaidlesin mitu kuud ha ha, reopened dispute jms.
|
|
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tuut
Kreisi kasutaja
|
18.05.2015 21:24:31
|
|
|
Kui range on PayPali nõue, et krediitkaardi ning konto omaniku nimi peab ühtima? Kas sellest on võimalik mööda hiilida?
Igal juhul kui tegu range nõudega, siis olen identiteedivarguse ohver. Uus krediitkaart, mis juhtumisi ei kuulu mulle, on kontoga edukalt seotud (successfully verified). Seda, et krediitkaart toimib, kinnitab lisandunud 60 rublat kontol. Muidu polekski seda muutunud krediitkaarti tähele pannud.
Proovisin ka Euroopa Customer Service'i helistada, aga nad olid juba tänaseks asjad pakkinud. Helistasin muidu küll märgitud tööaja (8.00 and 4.30 GMT Monday to Friday) sees, täpsemalt 15:57 GMT+0. Kõne läks telefoni andmetel Dublinisse, sattusin automaatvastaja otsa. Samas võibolla tuleb seda infot literally võtta ning minuti pealt täpselt helistada, sest märgitud pole ju ajavahemik, vaid kaks kindlat kellaaega. Kirjale pole ka vastatud, aga see ei oma enam mingit tähtsust.
Nüüd tahaks infot, et mis edasi? Kusjuures kirjutasin ühele meie veebikonstaablitest (ideed lihtsalt otsas). 110 helistama ei vast sellepärast ei hakka ning õhtul menti minna ka ei soovinud.
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
18.05.2015 22:37:45
|
|
|
tuut, tänud PM-i eest. Proovisin ka "uue" võõra emailiga ning oma parooliga Paypali logida ning õnnestus. Avanenud pilt on jahmatav
Konto on limiteeritud
Spoiler 
Kontol toimunud tehingud peale kaaperdamist
Spoiler 
Väga põnev oleks teada, mis selles situatsioonis edasi saab. Paypal ilmselt üritab kontakteeruda isikutuvastuseks emaili kaudu, mis ei kuulu mulle. Seda emaili kontrolliv isik jälle ei suuda tõestada et ta on mina. Seega konto jääbki vist limiteerituks. Samas on makse Trust Pay a.s. edasi tehtud olematu raha arvelt. See on vist mingi teenusfirma Paypalist raha kätte saamiseks. Keegi oskab kommenteerida, kas see teenusepakkuja saadab raha kohe saaja panka ära või on seal mingi oote/kontrolli periood ka? Ehk et kas see tõbras saigi oma nutsu kätte või mitte.
Ahjaa, minu vana krediitkaart on sellelt kaaperdatud Paypal kontolt eemaldatud.
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tuut
Kreisi kasutaja
|
18.05.2015 22:51:58
|
|
|
erko, ma ise muutsin meili tagasi ja vahetasin parooli. Ei tea kui kaval see lüke oli, aga vähemalt mingit actionit mu kontol ei toimu.
Vana krediitkaart on eemaldatud, aga kas uus kaart ka lisatud? Mul on igal juhul uus krediitkaardi number sinna tekkinud.
EDIT: Need tehingud on sul juba päris vanad, see "tõbras" sai oma nutsu kätte. Sinu isikuandmetega konto on korralikus miinuses ning vägagi võimalik, et kui meili teel ühendust ei saada, siis saadetakse nõue kodusele aadressile (eeldan, et see sul seal veel õige).
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
18.05.2015 23:00:24
|
|
|
| Mina seda kaaperdatud kontot enam ei torgi. Ma olen kaaperdamise fakti nende süsteemis registreerinud. Kuigi on üsna tõenäoline, et mingil hetkel tuleb see teema mind veel p***est hammustama. Aga praegu on Paypali kord liigutus teha.
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tuut
Kreisi kasutaja
|
18.05.2015 23:49:59
|
|
|
tuut, tänud PM-i eest. Proovisin ka "uue" võõra emailiga ning oma parooliga Paypali logida ning õnnestus. Avanenud pilt on jahmatav
Konto on limiteeritud
Spoiler 
Kontol toimunud tehingud peale kaaperdamist
Spoiler 
Väga põnev oleks teada, mis selles situatsioonis edasi saab. Paypal ilmselt üritab kontakteeruda isikutuvastuseks emaili kaudu, mis ei kuulu mulle. Seda emaili kontrolliv isik jälle ei suuda tõestada et ta on mina. Seega konto jääbki vist limiteerituks. Samas on makse Trust Pay a.s. edasi tehtud olematu raha arvelt. See on vist mingi teenusfirma Paypalist raha kätte saamiseks. Keegi oskab kommenteerida, kas see teenusepakkuja saadab raha kohe saaja panka ära või on seal mingi oote/kontrolli periood ka? Ehk et kas see tõbras saigi oma nutsu kätte või mitte.
Ahjaa, minu vana krediitkaart on sellelt kaaperdatud Paypal kontolt eemaldatud. |
| Mina seda kaaperdatud kontot enam ei torgi. Ma olen kaaperdamise fakti nende süsteemis registreerinud. Kuigi on üsna tõenäoline, et mingil hetkel tuleb see teema mind veel p***est hammustama. Aga praegu on Paypali kord liigutus teha. |
Mind endiselt huvitab, et kas uus krediitkaart oli ka lisatud su kontole? Väljavõtte postitasid siia 18. aprill - 18. mai, aga enne 18. aprilli on mingi 2AUD suurune refund from PayPal? Su kontol isikuandmed olid alles?
Või üldine küsimus kõigile: Kas PayPalilt saab raha välja kanda ka kaardile, mis pole kontoga seotud?
Sõber rääkis muidu, et ei kontrollita, kas konto omanik sama nimega krediitkaardi omanikuga. Seega hetkel tekkis jälle lootus, et minu nimele siiski pole krediitkaarti võltsdokumendiga tehtud, vaid lisati kontonumber, mille kaudu raha kätte saada loodeti. Igal juhul üritan selle numbri välja uurida Customer Service'i kaudu.
Üritan hetkel hinnata, kui suure supi sees ise olen. Igasugune info on kasuks. Sellist summat (5500€+) poleks kuskilt võtta, et kinni taguda PayPali olematut turvalisust ning Customer Service'it. Vb aga jõudsin õigel ajal jaole?
|
|
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|