Tundub, et hooaeg on poistel alanud
Mõnel koomiksi fännil naine kah on ja nõus filmi vaatama ?
Pole vist ühtegi marveli koomiksit kunagi lugenud ise aga marveli filmid meeldivad.
Naisele meeldivad ka, kõige enam Iron man'i filmid.
Marveli filmid on hea meelelahutus, ilus näeb välja, karakterid ja dialoog hästi kirjutatud.
Üks eredaimalt meeles näide oli Avengers 2's, kus tehti nali selle üle, et "paha" filmides oma plaani tavaliselt ära räägib: https://youtu.be/rdHCiPm52V4?t=70 _________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Räägi välja - mis on valesti definitsioonis Marveli filmiuniversumi hulka kuuluvates filmides üles astuvatel näitlejatel, kui me räägime MCUs üles astunud näitlejatest?
Teen Scarti ees ennast lolliks . Mis MCU on ?
Ära vasta. Google andis...
Abosluutselt jätab külmaks. Mis seal olema peab ? Ära saa valesti aru. Lapselik meel mul ikka säilinud kohati.
mTim kirjutas:
Üks eredaimalt meeles näide oli Avengers 2's, kus tehti nali selle üle, et "paha" filmides oma plaani tavaliselt ära räägib: https://youtu.be/rdHCiPm52V4?t=70
Seventh Son - 5/10, teemat nagu oli, CGI oli kena, mõned ilusad naised - aga sellest jäi kuidagi vajaka. Stsenaarium oli vähe õhuke, lihtsameelsed lahendused, mõned jaburad seigad jne. Päris nii hull ei olnud et oleks pool pealt kinni pannud.
Spoiler
Naljaks oli vaadata kuidas maailma parimad killerid said näiteks noore tibi käest haledalt peksa!? Kuidas saab nädala ajaga poisist midagi Rambo ja Van Damme sugust välja voolida? jne
Eile TV3 tuli ja jäin vaatama. Kuna ma olen eluaegne koeraomanik, siis ronis hinge küll, seda truudust ilmselt ongi võimalik mõista vaid inimesel, kellel koertega tugev kokkupuude. Seega minupoolt tugev 8/10 küll
Eile TV3 tuli ja jäin vaatama. Kuna ma olen eluaegne koeraomanik, siis ronis hinge küll, seda truudust ilmselt ongi võimalik mõista vaid inimesel, kellel koertega tugev kokkupuude. Seega minupoolt tugev 8/10 küll
Olen Sinuga sarnases seisus, mulle läks ka see film (ja lugu üldse) väga hinge. Vaata ehk ka Red Dog-i. Rohkem küll inimeste-vahelistele suhetele keskendunud, aga sündmustik keerleb ikkagi koera ümber.
Ise vaatasin hiljuti The Trip-i. Päris naljakas, soovitan. Parem 90% teistest komöödiatest, mis pärast aastat ~2005 tehtud on.
Bronson http://www.imdb.com/title/tt1172570/
Film iseenesest ei meeldinud väga,suht räige oli kohati.samas näitlejatöö oli super.Hardy on ikka hea näitleja _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
American Sniper 3/10 - Kerge self-absorbsion, millel puuduvad ühe korraliku sõjadraama sügavad juured. Mingil määral tahaks öelda, et lausa nartsissistlik teos, mis ei suutnud kanda ei karakterit, ei olu.
Rääkimata lavastusest, oli CGI äärmiselt nõrk.
Meerika Snaiperis kopteri koht tegu samuti palju valju nalja - ilmselt tehti Ugandalastega koostööd:
See on nüüd see koht, kus sa ilusasti tood välja MCUs üles astuvate näitlejate viimase noh, kümne aasta non-MCU filmide box office numbrid ja tõestad, et ma olen full of shit.
Good luck with that, though.
kuidas see sherlock holmes koos downey junioriga esines, kas sellel olid piisavad box office numbrid või sa alla miljardi ei räägi?
miskipärast tehti seda lausa kaks osa - go figure
ja kas mitte scarlett johansson ei ole ka "marvelli näitleja" _________________ ☠
Mul on hea meel, et MCU's avastati see uus näitleja, Samuel L Jackson. Tast võib tulevikus veel midagi kuulda. Jeremy Renner on ka selline näitleja, kes enne ei olnud tuntud. MIssion Impossible, The Bourne Legacy ja American Hustle olid mingid indie flick'id mis ei loe.
kuidas see sherlock holmes koos downey junioriga esines, kas sellel olid piisavad box office numbrid või sa alla miljardi ei räägi?
Kui lausa kaks, kuhu siis kolm jäi? Oh, right, teine film avanes tuntavalt suuremast eelarvest ja juba olemasolevast brändist hoolimata alla esimese ja hädavaevu ületas esimese filmi worldwide grossi, misttõtu see filmiseeria on unustatud ja maha maetud ja Downey pole teinud ühtegi muud märkimisväärset filmi peale Marveli kraami kassa-mõistes alates aastast 2011. Downey on muuseas pika puuga kõige suurema palgaga näitleja Hollywoodis ja huvitaval kombel ei kipu kuidagi üldse tööd leidma väljaspool Marvelit
libe kirjutas:
ja kas mitte scarlett johansson ei ole ka "marvelli näitleja"
Tal on täpselt üks film, millel on notable kassa ja see tuli tänu tema kick-ass rollile Marveli tallis, kui Winter Soldier muutis Johansoni ainsaks tõsiseltvõetavaks nais-actionstaariks Hollywoodis. Mainimisväärne?
Kui lausa kaks, kuhu siis kolm jäi? Oh, right, teine film avanes tuntavalt suuremast eelarvest ja juba olemasolevast brändist hoolimata alla esimese ja hädavaevu ületas esimese filmi worldwide grossi, misttõtu see filmiseeria on unustatud ja maha maetud ja Downey pole teinud ühtegi muud märkimisväärset filmi peale Marveli kraami kassa-mõistes alates aastast 2011. Downey on muuseas pika puuga kõige suurema palgaga näitleja Hollywoodis ja huvitaval kombel ei kipu kuidagi üldse tööd leidma väljaspool Marvelit
libe kirjutas:
ja kas mitte scarlett johansson ei ole ka "marvelli näitleja"
Tal on täpselt üks film, millel on notable kassa ja see tuli tänu tema kick-ass rollile Marveli tallis, kui Winter Soldier muutis Johansoni ainsaks tõsiseltvõetavaks nais-actionstaariks Hollywoodis. Mainimisväärne?
scarlett johansson ja lost in translation
eks igale suurele poisile omad filmid
downey on marveli filmidega piisavalt hõivatud, nahui vaja kümnel rindel korraga rabeleda
sa üritad midagi tõestada, unusta see teema ära, su seisukoht ei maksa midagi _________________ ☠
Yep. Film tõi worldwide sisse umbes sama raha, mis Downey saab Infinity Wari saaga eest. Sa vist väga hästi ei adu, kuidas see box offitsa värk töötab, ega?
Yep. Film tõi worldwide sisse umbes sama raha, mis Downey saab Infinity Wari saaga eest. Sa vist väga hästi ei adu, kuidas see box offitsa värk töötab, ega?
kedagi peale sinu, ei huvita see box office
hea film on see, mis vaatama tõmbab
sa oled ainus tegelane siin, kes vaatab box offitsa järgi filme ja naudib neid õhinal
box office näitab vaid seda, kuhu mass liigub - reeglina kamp lapsi, teismelisi ja siis muidugi see kamp, kes koomiksitegelaste kostüüme vabal ajal kannavad _________________ ☠
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.