Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
pro
HV kasutaja
|
23.04.2015 22:58:38
|
|
|
leht täitsa töötab seal (foorumis regad ennast)
_________________ In game name:lusikas |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
fragile
Kreisi kasutaja

|
26.04.2015 19:23:43
|
|
|
Kes vähegi Arma 3 Epochi viitsib mängida, see tulgu kohe HV serverisse!
_________________ Steam profiil
Children play Call of Duty.. Boys play Battlefield.. Men play ARMA |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
1 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2000
HV vaatleja
|
27.04.2015 14:56:21
|
|
|
See tavaliselt nii tühi, et teised servud tunduvad ahvatlevamad. Aga muidu liitusin CityLife'ga(loe:No Life'ga)
_________________ PETIS ja veel missugune |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
27.04.2015 15:41:14
|
|
|
j2000 kirjutas: |
See tavaliselt nii tühi, et teised servud tunduvad ahvatlevamad. Aga muidu liitusin CityLife'ga(loe:No Life'ga) |
Ega ta kunagi hinnavaatlejaid täis ei saagi, kui kõik sellise mõtlemisviisiga on
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
27.04.2015 16:54:28
|
|
|
Hetkel oleks jah õige aeg uuesti liituda, päris mitu suuremat välismaalaste kampa on liitunud vaikselt ja niipalju kui ma jälgind olen siis juba suht igaõhtu ilma eestlasteta on kuskil 15 venda sees, nüüd vaja kohalikel tulla konkurentsi pakkuma
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Diesel157
HV veteran
|
27.04.2015 17:22:45
|
|
|
Diesel tuleb lähipäevil
|
|
Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
fragile
Kreisi kasutaja

|
27.04.2015 22:48:38
|
|
|
Teeb Arma 3 seni kuni GTA 5 online küpseb ja betast välja saab
Kui suurem hulk rahvast sisse peaks lendama, siis teen traderid masinatest puhtaks (spawnib mapile masinad).
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kurvits94
HV vaatleja
|
04.05.2015 15:23:20
|
|
|
Estonian Special Task Force [Realism unit] otsib endiselt liikmeid!
Mängud toimuvad 2 korda nädalas. Täpsem info foorumis.
Foorum - e-s-t-f.forum.co.ee
Liikmeid on umbkaudselt 25. Hiljuti tõmbasime ära All in Arma Terrain packi ning uuendasime RHSi. Seetõttu on hetkel mängudel natuke vähem inimesi. Kõik pole jõudnud modi tõmmata.
Olete kõik oodatud proovima. Realismist puudu ei jää.
Kui keegi soovib steami kaudu ühendust võtta, siis leiate mind Kurvits nime alt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
04.05.2015 23:18:47
|
|
|
Kurvits94 kirjutas: |
Liikmeid on umbkaudselt 25. Hiljuti tõmbasime ära All in Arma Terrain packi ning uuendasime RHSi. Seetõttu on hetkel mängudel natuke vähem inimesi. Kõik pole jõudnud modi tõmmata.
Kui keegi soovib steami kaudu ühendust võtta, siis leiate mind Kurvits nime alt. |
Liituge, keda taktikaline ja koordineeritud sõjapidamine vähegi huvitab!
Mida rohkem, seda uhkem
_________________ Twitch.tv/allavett |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
04.05.2015 23:59:11
|
|
|
Pole aega hetkel eriti
Mis kell pelate tavaliselt ? Muidu on nüüd TrackIR ka olemas, võiks millalgi arma peale mõelda jälle
_________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
05.05.2015 00:00:12
|
|
|
Kurvits94 kirjutas: |
Kui keegi soovib steami kaudu ühendust võtta, siis leiate mind Kurvits nime alt. |
Teamspeaki vajate siis ip: taavi.pw sees olen nickiga Uf0 kui peaks küsimusi tekkima.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
05.05.2015 10:52:30
|
|
|
Velociraptor, mängud toimuvad tavaliselt teisipäeviti 1900 ja pühapäevadel 1500. Täna mängu ei toimu, kuna SIIL.
Ise kasutan Freetrack'i ja väga nauditav mänguelamus on. Kujutan ette, et TrackIR'iga on veidi veel parem
Kui aega saad, siis liitu kindlasti
ufo56, tänud pakkumast. Meil hetkel päris mitu varianti TSi jaoks
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
remain
HV vaatleja

|
07.05.2015 20:23:48
|
|
|
Tuletaks meelde, et tulemas on tasuta Arma 3 weekend. Need kes varem kahelnud ostmist on siis soovitaks nüüd ära proovida!
Ja alega ka müügis -50% 44,99€ = 22,49€
_________________ http://www.facebook.com/dNbsonix |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
08.05.2015 09:16:13
|
|
|
Kõik õhutavad seda jõhkrat Estonian Special Task Forces unitit, et täiesti pekkis mihuke realism. Mind paneb mõtlema, et kas keegi teist üldse välismaa unitis ka käinud on? Estonian Special Task Forces või kuidas iganes seda kutsutakse on täielik arcade unit. Postitatakse pilte, kus on hexagonid peal, mis hõlbustab vaenlase tuvastamist ja mängus on third person view peal, mis annab kena eelise vastase eest, sest sina näed neid ümber nurga, aga nemad sind mitte. Kasutate küll seda raadiosaatja addoni, see ACRE sarnane, aga see ei vii unitit kohe realismi tasemele. Siin kohal veel mainiks, et selle realism uniti väidetav asutaja on üks tavaline SAMP'er, kes näiteks kriitikat üldse ei talu.
ArmA3 community's soovitan uurida kõigil kasvõi Vene VDV dessante. Seal vaja küll vene keele oskust, aga alternatiiv oleks näiteks kasvõi French Legion või midagi. Kõik on ainult first personis, hexagone pole ja asi on neis täpselt 1:1 nagu reaalses lahingus. Estonian Special Task Forces on selle kõrval nagu handicappide bande, kes tahavad ennast tunda kui tõelise sõdurina, aga tegelikult ega see parem ole kui üks tavaline Battlefield 3 mingi klann, kes laseb päevotsa conquesti ja kujutab realismi ette. Ärge südamesse võtke muidugi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
fragile
Kreisi kasutaja

|
08.05.2015 17:27:25
|
|
|
Sai ka ESTF asja uuritud. Kui mercenary pole, siis on lapsemäng Sõidukeid saab juhtida FPV ja see annab vägeva elamuse. Eriti siis, kui on TrackIR või FreeTrack mis lubab rohkem painglikkust ringi vaatamiseks. Kahuriliha ei pea sõidu ajal ja enne jalastumist nägema mis masina ümber ja kaugemal toimub
Aidake Epoch serveri map ära valida.
Kas Bornholm või Altis?
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
08.05.2015 18:56:23
|
|
|
Athunik, ma ei tea, et keegi oleks nüüd rääkinud, et tegu on ülima realismi grupiga.
Kolmanda isiku vaatest nii palju, et kui see on lubatud, siis on igaühe vaba valik, millist vaadet kasutab. Ise eelistan läbi silmade vaadet ja olen ka seda alati kasutanud. Ja kõik PvP mängud, millest mina olen osa võtnud on toimunud Mercenary raskusastmega ehk kolmanda isiku vaade on keelatud.
Seda, mis hexagonidest sa räägid, pole mul aimugi. Või sa mõtled neid, mis tekivad shacktac hud'i kasutades?
Lõppkokkuvõttes on ESTF mõte ikkagi ühendada eestlasi, kes soovivad eestikeelse pundiga ArmA 3 veidi organiseeritumalt mängida.
See, kas selle grupiga liituda või mitte on igaühe oma valik. Mina olen igatahes väga õnnelik, et selline võimalus on
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
zikiest
HV vaatleja

|
11.05.2015 09:04:42
|
|
|
No nih, ARMA3 olemas ja loodetavasti saan kuskil teiega liituda. Tegelase juhtimine tundub esialgu terve teadus, keymap spikkrit vaja Mängus olen ZiKi[EST]
_________________ BF4 = Mr-ZiKi |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
11.05.2015 09:34:27
|
|
|
allavett, sulle võib-olla mitte, aga seda üksust reklaamitakse ka HinnaVaatluse väliselt ja ohohoo kuidas veel. Igal pool räägitakse, et õppuseid viivad läbi reaalsed kaitseväelased, kes õpetavad kõike õpitut noortematele. Kõik kõlab nii fantastiliselt, et kuku või pikali ja lase üks suur mehelik nutt maha. Aga kui ise üksusesse lähed, siis realismist pole nagu mingit haisugi? Kõige hullem on see, et reklaam toimub just sellistes kohtades nagu erinevad SA-MP kommuunid ja noortele mõeldud foorumid nagu Vahvel - mis toob veel eriti lapsi üksusesse. Sõber, kes hetkel seal üksuses, räägib paraku seda, et seal toimub ka vastavate auastmete poole pöördumine ja teda ajab kõige rohkem raevu see, kui ta peab pöörduma mingi tõsise heeliumi (või vähemalt noorema isiku) poole, kes rikub immersioni täiesti ära. Kui rääkida juba immersionist, siis ma tean väga hästi mida ta selle all mõtleb. Ma proovisin kunagi sellist asja mille nimi oli MetroRP, ehk siis praktiliselt Metro2033, aga tõsise rollimängu elemendiga. Polnud just väga meeldiv kui mingisugune 12 aastane tatt mul järgi sörkis ja hüüdis minu nime, ning kuulsid kuidas üle õla emmekene teda sööma kutsus. Mis puudutab hexagone, siis mul pole praegu pilte mida panna siia selle kohta. Antud juhul ma olen pagendatud ühest kommuunist selle pärast, sest antud üksuse algatajala ei meeldinud minu kriitika. Ma võin panna sarnase pildi juurde tho'..
Põhimõtteliselt on tegu siis enam-vähem sarnase pildiga, aga ühel pildil ma nägin roheliste hexagonide asemel hoopistükis valgeid. Mõte on sama ise-enesest, et tegu on realismiga. Milleks hexagon, kui ollakse nii organiseeritud? Kaitseväe õppustel ei hõlju samuti nekrutitel mingeid mulle või kaste ümber või ma eksin???
Spoiler 
Muud midagi, ajab natukene naerma lihtsalt see, et rõhutatakse igal pool realismi, aga kui sa oled juba korra käinud mõnes välismaa dessant üksuses, siis ma ei tea.. Selle kõrval näeb ESTF välja nagu üks lasteaialaste lahing, kus keksitakse lihtsalt makettidega ringi.
Millega see üksus hakkama on saanud, on eestlaste kokku korjamine ja ühendamine. Aga pole ka see kõige viisakam lahendus, sest mingi element kannatab alati selle all. Praktiliselt sama, et avage üks baar omale ja kuulutage kõigile selle puhtusest ning vapustavatest roogadest ja kokteilidest. Rõhutage, et see baar on ainult rikastele ja lihtrahvast sisse ei lasta. Alguses ta võib tõesti väga viisakas olla, aga kannataks ehk rahaline pool, sest rikkad ei käi ehk sama palju napsutamas, kui tavaline lihtrahvas. Siis lased äkitselt sisse ka vanad parmud, kes toovad küll tõsise kopika sisse, aga kas sellele baarile saab enam anda mingit korralikku hinnangut? Kui see kunagi isegi oli mingi realism unit, siis see inimeste igast ilmakaarest sisse korjamine on selle reaalse mõtte lihtsalt ära hävitanud.
Kui ma kellegi tundeid tõsiselt riivasin, siis ma palun südamest vabandust. Aga see on lihtsalt minu ja paljude teiste vaade sellest üksusest.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
11.05.2015 12:28:35
|
|
|
Athunik kirjutas: |
Igal pool räägitakse, et õppuseid viivad läbi reaalsed kaitseväelased, kes õpetavad kõike õpitut noortematele. |
Aga nii ongi ju. Suurem osa (80-90%) ESTF liikmetest on Kaitseliidus või ajateenistuse läbinud, mõnel juhul ka mõlemat. Ja uutele liikmetele õpetataksegi kõike, mida osatakse. Selles osas ei ole tegu kindlasti valeinfo jagamisega.
Sõber, kes hetkel seal üksuses, räägib paraku seda, et seal toimub ka vastavate auastmete poole pöördumine ja teda ajab kõige rohkem raevu see, kui ta peab pöörduma mingi tõsise heeliumi (või vähemalt noorema isiku) poole, kes rikub immersioni täiesti ära.
|
? Müstika.
Mingist mängusisesest auastmete kasutamisest ei ole ma midagi kuulnud. Kuid jah, auastmed on jagatud, kuid need rohkem sümboolsed. Tähtsamad on siiski erinevad rollid: rühmaülem, jaoülem, pooljaoülem.
Mängijate vanus varieerub grupis tõepoolest. Pakun, et umbes 16 kuni 30+. Ise olen 27.
Aga mina küll ei leia, et see kuidagi sisseelamist rikuks. Pealegi, kaitseväes võib päris tihti olla nii, et ülem on sinust noorem. Kas siis jätad käsu täitmata? Lisaks muidugi on meil nii, et kui plaani peetakse, siis on kõigil õigus kaasa rääkida ja asjast oma nägemus pakkuda.
Põhimõtteliselt on tegu siis enam-vähem sarnase pildiga, aga ühel pildil ma nägin roheliste hexagonide asemel hoopistükis valgeid. Mõte on sama ise-enesest, et tegu on realismiga. Milleks hexagon, kui ollakse nii organiseeritud? Kaitseväe õppustel ei hõlju samuti nekrutitel mingeid mulle või kaste ümber või ma eksin??
|
Reaalne elu vs arvutimäng?
Valge hexagon tekib siis, kui jagu on jagatud erinevateks tulerühmadeks ja seetõttu erinevalt värvitud.
Kaks modi, mida kasutame:
Spoiler 
Mis puudutab sinu toodud baari näidet, siis kumb variant see õigem peaks olema? Et lubaks sisse ainult 20+ mängijad? Miks nad paremad on? Ma arvan, et kui 16 aastane asja vastu huvi tunneb võib ta täpselt sama pädev olla, kui 20 aastane.
Muidugi on sul ju õigus enda arvamusele. Ja minu asi ei olegi sind ümber veenda. Lihtsalt need väited tunduvad minu jaoks veidi õhust võetud olevat.
Endiselt soovitan kõigil huvilistel ise kaema tulla
Ka sinul, Athunik.
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
11.05.2015 12:32:02
|
|
|
vanusepiirang võiks kindlasti olla. mitte nooremad kui 16 või 18.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
11.05.2015 12:43:50
|
|
|
Ahhh.. ei hakka sellest vaidluse teemat tegema. Muidugi tore, et antakse ka noorematele võimalus - kui tegu oleks tõesti näiteks 16 piiriga. Ma tean isikuid kes on 13-14 ja häälemurret pole neil ollagi. Ma igal juhul jätkan 183rd Air Assault Unit'i liikmena, ei suuda proovidagi peale seda ESTF kui paar sõpra on naljapärast üle Steami teinud otseülekannet. Nende samuste välismaa üksuste ja Eesti üksuste vahe ongi see, et võetakse ainult täiskasvanud oma ridadesse. Aga jah, mis muud kui ma soovin teile tuult tiibadesse siis, aga nagu sina soovitad mul ESTF'i kiigata, siis mina soovitaksin sul kunagi tulevikus kiigata välismaa üksuseid.
// Ahaa, tuli just meelde. Ma pole muidu oodatud ESTF'i, sest ma kirjutasin natukene kritiseeriva kommentaari ühes kommuunis nende kohta. Asutaja ütles kohe ära, et neil pole vaja kriitikuid.
DeTHiCa. +1
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
11.05.2015 13:11:17
|
|
|
Athunik, ok, polnud teadlik. Väga head muljet see asjast kindlasti ei jäta.
Aga minu kogemus on siiski ainult positiivne olnud
|
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
supersize
HV vaatleja
|
11.05.2015 20:04:59
|
|
|
Kuna ma ise tegelesin välismaa grupis päris pikalt militar simiga, siis annaks omaltpoolt ka tagasisidet ja informatsiooni ning mis meeldis/mis mitte.
Esiteks on tore näha, et eestlased on asja kätte võtnud ning asi liigub. Omal ajal kui alutasin oli üpriski raske, kui mitte võimatu leida mängijaid eestist keda asi huvitaks ning kes oleks piisavalt motiveeritud ja pädevad asja vedama. Kiitus teile! Siinkohal tahaks ka omaltpoolt soovitada vanusepiirangut, sest noorem seltskond (Jah, ma tean et on erandeid) sageli ei ole piisavalt motiveeritud või on liialt kärsitud, et asja vedada teatud tasemeni.
Teiseks, miltar simi toimimiseks peaks olema igal üksikvõitlejal teatud tase ja arusaam sõjaväe korralduslikust poolest ning hierarhiast. Minu mäletamistmõõda oli meie kompanii suhe kuskil 20-80. 20 siis mehed kes olid reaaselt mingil eluhetkel tegelenud või olid tegevteenistuses mistahes riigi sõjaväes. Need olid tavaliselt need mehed, kes mingil tasemel ka panustasid üksuse väljaõppesse (Treeningmängud, õpetused ja muu taoline tegevus)
Mina mängisin suurusjärgus kuni 2 kompanii suuruse üksusega , mis olenevalt isikkooseisusele koones 30-50 mehest (tean, et arvuliselt ei anna küll komanii suurust välja, kuid mis sa teed). Mängime custom missioone mis olid kokku pandud tavaliselt 1-2 venna poolt, kes ka mängu juhtisid (AI-de spawnimine, mängu legend jne). Üldjuhul oli meil 2-3 motoriseeritud jalaväe jagu, eeluuregrupp, staap ning vastavalt missioonile ka soomusjalavävgrupp, snaipripaar(id), tankirühm, tankitõrjerühm jne. Aegajalt nägin ka hävitajaid ning paaril korral ka medevac-i. Ültjoontes oli meil kompanii ülem, kes asja juhtis. Rühma ülemad, jaoülemad ning käsud liikusid ülevalt alla nii nagu see toimib ka reaalsuses.
Iga uus liituja alustas reamehest ning läbi kommuunisisese treeningsüklite (tava jalaväeõpe, sideõpe, piloodikoolitused, snaipriõpe jne) liiguti ränkides edasi. Iga mooduli õpet viis tavaliselt läbi mees kes asjast ka midagi teadis (Erandid muidugi piloodid, tankid ja muu eksootiline tehnika). Et missioonile pääseda jalaväeõpe ning sideõpe olid kohustuslikud. Mängus sees keegi teist härra seersandiks ei kutsunud, kasutati ikka netinimesid. Aga siinkohal mainiks ära et käsuahel toimis ning seda ei ületatud. Iga mees austas teist mängijat ning mingeid probleeme ei tekkinud. Tänu ACREle oli sidepidamine võrreldav sellega mida on kogetud kaitseväes/kaitseliidus/ajateenistuses. Ma usun, et sidepidamine ja käsuliikumine olid kõige rohkem võrreldavad või isegi võrdelised sellega mis reaalsuses toimub. Kasutasime custom addone ja packe, mis olid kommuuni moderite poolt kokku pandud ning katsetatud (relvad,varustus, masinad). Kokku saadi kaks korda nädalas suure missiooni jaoks ning aegajalt korraldati ka hulgaliselt väiksemaid missioone erinevatel päevadel (Snaiprimissioonid, sissimissioonid,varitsused ja muud sellist). Suuremad deployment-id kestisid siis üldjoontes 4-6 tundi.
Mänguliselt või negatiivseks tuua teatavat passimist üksikmängija tasandil (Kes on staabiõppustel käinud saab aru millest ma räägin) ning teatav aeglane edasiliikumine teatud ametikohtadel(e).
Positiivsest küljest aga mägu raskus ja väljakutsed olid tasemel. Tiimitöö ning adrenaliinipauk lahingutes oli see mis ikka kutsus tagasi.
Näiteks oled sisse piiratud arvuliset suurema vaenlase poolt, hoiad küla ning kui lõpuks saabub tellitud kaugtuli siis tõmbas ikka näo naerule. Erinevad varitsused patrullidele. Ise patrullis olles varitsusse langetada. Alade hõivamine ning nende hoidmine. Taandumised. Linnade puhastamine vastastest toa, maja, tänava haaval olid kõik üsnagi põnevad ning pakkusid tõsist naudingut.
Igasugune eestlaste MilitarSim on teretulnud nähtus, olgu mis tahel tasemel. Eks iga selline ettevõtmine ole selle mängijate nägu ning selline hardcore asi ei ole alati parim asi. Ehk põikan ka ise millalgi läbi. Hea töö, mehed!
|
|
tagasi üles |
|
 |
fragile
Kreisi kasutaja

|
11.05.2015 21:02:40
|
|
|
DeTHiCa. kirjutas: |
vanusepiirang võiks kindlasti olla. mitte nooremad kui 16 või 18. |
Pegi:
The content of this game is suitable for persons aged 16 years and over only.
It contains: Realistic looking violence - - Strong language
|
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
12.05.2015 10:23:38
|
|
|
supersize, Sinu kirjeldatu sarnaneb üsna palju sellega, kuidas ESTF-is asjad toimivad. Kui aega n, siis tule kindlasti kaema
Ja tooks veel ühe põhjuse, miks just meiega liituda, mitte mõne välismaagrupiga:
Spoiler 
|
   |
46 |
|
tagasi üles |