Fiilingut saab ikka klaveriga, see juba arendaja rida kui palju ta seda fiilingut tekitab või oskab tekitada. CodeM pelades pole seda fiilingut ka rooliga mängides pakkunud.
Loodan, et auto keeramine tehakse veel tundlikumaks, praegu 100% peal, aga keerad ikka nagu aerupaadiga ja selle pärast saab pidevalt välja ka sõidetud, sest ei jõua rooli nii kiiresti vastupidi keerata.
Equinox, kui näiteks minu või seda syncmahvi videot vaatad, siis kas sealne heli on samamoodi liiga vaikne su jaoks või on sul kuidagi vaiksem see kaasreisija?
Klaviatuuriga mängijaid ka on ? 360 puldi peal tiba lihtsam, aga klaviatuuriga sõites fiiling parem.
ma ei saa aru mis fiilingut sa seal klaviatuurist saad ma arvan et kõige parema fiilingu saab rooliga mängides.ise mängin puldiga igasugusesid auto mänge juba ammu.ja ütleks et mitmetes kordades meeldib endale küll rohkem kui klaviatuuriga.
Klaviatuuriga saab korralikult "rageda". Fiilingut tõesti erilist ei saa, aga samas ei näe ka mõtet hulluks mänguriks hakata ja rool osta. Tundub titalik.
Equinox, kui näiteks minu või seda syncmahvi videot vaatad, siis kas sealne heli on samamoodi liiga vaikne su jaoks või on sul kuidagi vaiksem see kaasreisija?
Teie videotes on ka jah liiga vaikne minu jaoks. Tundub, et mind see redditis mainitud bugi probleem vist ei kiusa (kuigi mul on ka forced camera "on") aga ilmselt see DRi kaardilugeja on lihtsalt minu jaoks liiga vaikne ja monotoone, et muust soundist üle olla. Või ma ka ei tea enam Eks ma tasapisi üritan harjuda sellega mida pakutakse. _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Hetkel jõudnud 60ndate Elite Championshipi ja uh, sain achievementi kätte "Absolutely Brilliant" (Finish a Stage with the fastest time in Championships.) ja loomulikult esimene katsevõit Elite raskusastmega Aga kas kellelegi veel tundub, et rasksusastmed seisnevad hoopis selles, et mida raskem aste seda rohkem radasid lihtsalt rallis? AI sõitjate tugevus nagu jääks samaks või? _________________ Live long and prosper!
Hetkel jõudnud 60ndate Elite Championshipi ja uh, sain achievementi kätte "Absolutely Brilliant" (Finish a Stage with the fastest time in Championships.) ja loomulikult esimene katsevõit Elite raskusastmega Aga kas kellelegi veel tundub, et rasksusastmed seisnevad hoopis selles, et mida raskem aste seda rohkem radasid lihtsalt rallis? AI sõitjate tugevus nagu jääks samaks või?
Kõlarid Logitech Z2300 2.1 aga ma peaks jah kõrvaklappidega ka ära proovima ikka. Ma klappe kasutan väga arva, enamasti MMO-des kus chatis mikker/klapid vaja, niisama väga klappe pähe ei topi Ahjaa väidetavalt mingid modija mehed juba piisavalt kaevanud ning räägivad, et DR jagab sama rooli/FF süsteemi mis varasemad DiRT seeria mängud, mis on küll paras jama Vahest ehk Codemasters võtab selles osas midagi ette ning teevad asisema tüki, nurinat on päris palju netist rooli/FF üle.
Lugesin need õpetussõnad läbi ja vahetasin käimaka manuaaliks. Hakkab looma, aga PS3 pult selle mängu puhul mulle ei istu. _________________ minu lugupeetus
Loll küsimus vb, aga kas mängus ongi ainult autost vaade ? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Täna tuli uus patch välja 6.1MB, ainult, et kuskilt ei leia patch note, et mis muutus?!
Mingid vennad on juba järgi uurinud, et DR-i Walesi ja Monte Carlo katsed on reaalsete katsetega autentsed
Nüüd on natuke teada ka mõnede katsete(lõikude) pikkused Route de Turini on 11.2 km, Pra d'Alart on 9.6 km _________________ Live long and prosper!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.