Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 366, 367, 368 ... 470, 471, 472  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Mustpanter
HV kasutaja
Mustpanter

sõnum 02.05.2015 17:26:28 vasta tsitaadiga

Mul on telefonis vana netipakett Mint Mild ( 50gb) kiirus 2/1 5,5€ ja kõnedeks eripakett3 ,huvitav kas neid kiirusi ka kunagi tõstetakse või jääbki nii ?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SiMka
HV kasutaja
SiMka

sõnum 03.05.2015 13:13:39 vasta tsitaadiga

Mustpanter kirjutas:
Mul on telefonis vana netipakett Mint Mild ( 50gb) kiirus 2/1 5,5€ ja kõnedeks eripakett3 ,huvitav kas neid kiirusi ka kunagi tõstetakse või jääbki nii ?

Vaevalt küll, vanu mint pakette enam ju ei eksisteeri. Kui siis lõpuks käsevad uutele üle kolida ja veel vähem saada (kuigi lubasid, et vanade pakettide omanikele midagi ei muutu).
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 03.05.2015 15:09:42 vasta tsitaadiga

Kui siin loodetakse 4G paketti sellepärast, et saaks ka suuremad kiirused siis on see küll sinisilmne ootus.

Operaatorile on oluline kokkuhoiuks ainult ühte võrku üleval pidada ja seepärast 3G kasutajad uude tehnoloogiasse suunata.
Samas jääb see kunstlik kiiruse piirang ikka kehtima ja päris niisama üleminek ka siiski ei toimu, nagu lugeda võisime, tõuseb hind euro või mõne võrra.

4G on ainult number, levi kvaliteet võib ju pareneda (800MHz), peale hinnatõusu ei tõuse üleminekul suurt midagi muud.

napoleon
Unknown virus
napoleon

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.05.2015 15:43:27 vasta tsitaadiga

Midagi ikka on loota. Isegi need kelle seade 4G-d ei toeta võidavad sellest pisut, kuna 3G võrgu koormus langeb. See et max kiirus märkimisväärselt ei tõuse ei tähenda veel seda, et ei tõuse kiirus mis reaalselt kätte saad icon_wink.gif
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 03.05.2015 19:47:12 vasta tsitaadiga

Optimism kulub ikka marjaks ära. thumbs_up.gif
hgg
HV vaatleja

sõnum 03.05.2015 20:26:04 vasta tsitaadiga

Mul on 3G, aga kui ma tahan 4G-le üle minna, siis ma pean nendega uue (2aastase) lepingu sõlmima, sest minu praegune ruuter tuleb välja vahetada?

Ma ei tea kas mu ruuter järsku toestab 4G-d?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vana_urr
Kreisi kasutaja

sõnum 03.05.2015 20:44:43 vasta tsitaadiga

hgg kirjutas:
Mul on 3G, aga kui ma tahan 4G-le üle minna, siis ma pean nendega uue (2aastase) lepingu sõlmima, sest minu praegune ruuter tuleb välja vahetada?

Sa ei pea, sa võid selle teha. Variant on osta ise välja.
Kõik nagu unustaks, et kohustus on su enda vaba valik, mitte sundus
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 03.05.2015 23:13:30 vasta tsitaadiga

Seadmed tasub alati kohe välja osta, siis ei pea operaatori vahetamiseks delfi või mõne telesaate poole pöörduma icon_wink.gif
tagasi üles
hgg
HV vaatleja

sõnum 04.05.2015 01:24:02 vasta tsitaadiga

vana_urr kirjutas:
hgg kirjutas:

Kas te soovitaksite mul sealt samast uus ruuter välja osta või on mingi muu soodsam alternatiiv? eBay või hoopis mingi muu sobiv rruuter?
tagasi üles
TALIBAN
HV kasutaja

sõnum 04.05.2015 09:16:35 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Seadmed tasub alati kohe välja osta, siis ei pea operaatori vahetamiseks delfi või mõne telesaate poole pöörduma icon_wink.gif

jumala õige jutt thumbs_up.gif palju kaklemist on näha puhtalt sellest, et inimesed ei taha aru saada lepingust, millele nad ise vabatahtlikult on alla kirjutanud. Tihti on igasugused pretensioonid seotud levi muutuse/kadumisega jne, kui üks normaalne inimene pole aru saanud, et kõnelevi ongi volatiivne (vähemalt eestimaa teenuspakkujad on nii näidanud) siis jätta endale vabadus vajadusel valida mõni muu teenuspakkuja on tegelikult väga tähtis.
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
eddvin
HV kasutaja
eddvin

sõnum 04.05.2015 09:24:36 vasta tsitaadiga

hgg kirjutas:
vana_urr kirjutas:
hgg kirjutas:

Kas te soovitaksite mul sealt samast uus ruuter välja osta või on mingi muu soodsam alternatiiv? eBay või hoopis mingi muu sobiv rruuter?

Selle 4G ruuteri võib ju Elisast ka võtta palju lühema aja peale, saab võtta 3-36 kuuks, vastavalt sellele tuleb ka tähtajaline leping
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
fanatic
HV vaatleja

sõnum 04.05.2015 12:14:02 vasta tsitaadiga

TP-LINK WIRELESS 3G/4G TL-MR3420 ruuter maksab Eestis kohapeal 35.-€. Mis järelmaksu sa sellele summale ikka veel võtad? icon_smile.gif
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 04.05.2015 12:20:28 vasta tsitaadiga

fanatic kirjutas:
TP-LINK WIRELESS 3G/4G TL-MR3420 ruuter maksab Eestis kohapeal 35.-€. Mis järelmaksu sa sellele summale ikka veel võtad? icon_smile.gif

Ma arvan, et ta mõtleb SIM-kaardi pesaga 4G ruuterit, mida operaatorid müüvad, sinu poolt mainitud isendi jaoks on vaja eraldi netipulka.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
hgg
HV vaatleja

sõnum 04.05.2015 12:38:51 vasta tsitaadiga

hendrik32 kirjutas:
fanatic kirjutas:

Ma arvan, et ta mõtleb SIM-kaardi pesaga 4G ruuterit, mida operaatorid müüvad, sinu poolt mainitud isendi jaoks on vaja eraldi netipulka.

Just täpselt
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 04.05.2015 14:50:26 vasta tsitaadiga

eddvin kirjutas:

Selle 4G ruuteri võib ju Elisast ka võtta palju lühema aja peale, saab võtta 3-36 kuuks, vastavalt sellele tuleb ka tähtajaline leping

Operaatoritel on enamasti järelmaksuga veel see punkt, et isegi kui kogu järelmaksu enne tähtaega ära maksad, kehtib tähtajaline leping ikka edasi. Kui tõesti seda pappi kohe võtta pole, siis on kasulikum kasvõi krediitkaardiga maksta kuna pangal peale krediidi tagastamist enam mingeid nõudeid ei ole icon_wink.gif
tagasi üles
montez
Kreisi kasutaja

sõnum 06.05.2015 10:57:02 vasta tsitaadiga

Järelmaksul on see halb kõrvalmõju, et operaator võib hiljem võrgu täis müüa ja lepingust taganemine on kulukas. Praegu ilmselt on liitumised juba stabiilsed aga 2007 oli 3G üsna värske asi ja pool aastat oligi ühendus normaalselt olemas aga siis hakkas jama pihta pidevate katkemiste ja ühenduse puudumistega(modemis olid 1-2 pulka aga ühendus puudus). Teine lepinguaasta oli põhimõtteliselt selline, et kasutada polnud võimalik. Käis ka garantiis aga kasu ei mingit. Pärast lepingu tähtaega katkestasin kohe ja enam pole Elisaga lepingut teinud. Kogemus muutis mind umbusklikuks mobiilse interneti suhtes ja Elisa negatiivset kogemust pean veel kaua meeles.
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 06.05.2015 13:45:08 vasta tsitaadiga

montez kirjutas:
Järelmaksul on see halb kõrvalmõju, et operaator võib hiljem võrgu täis müüa ja lepingust taganemine on kulukas. Praegu ilmselt on liitumised juba stabiilsed aga 2007 oli 3G üsna värske asi ja pool aastat oligi ühendus normaalselt olemas aga siis hakkas jama pihta pidevate katkemiste ja ühenduse puudumistega...

midagi sarnast võib ka 4 gee puhul oodata tulevikus. 99% tõenäosusega...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
hendrik32
HV Guru

sõnum 06.05.2015 18:55:47 vasta tsitaadiga

Ei tea kas võrguvõimendustööd hetkel minu piirkonnas käivad või on juba ära olnud (saatja andmed on igastahes muutunud), aga nädal aega siis selline ühendus olnud, ei kergita just optimismi:
Spoiler Spoiler Spoiler

Väga suured kõikumised nii kiiruse kui ka ooteaja poolest ning seda ka öösiti. Kui pärast töid on samasugune seis ning klienditeenindus/tehniline tugi ajab ikka oma "kõik on korras/minu süü/midagi pole teha" juttu, siis kahtlen et kliendiks edasi jään.
Asukohaks siiani Tallinn, Mustjõe.
Naljakas asi on veel seegi, et kui seade on õues (parem levi), siis samas tulemused on kehvemad kui seade on sees (halvem levi), samal ajal saatja on üks ja see sama.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 06.05.2015 21:28:02 vasta tsitaadiga

Helistati ka täna ja pakuti "väga hea hinnaga" paketti - tahvelarvuti koos 4 geega, 20 euri. Oli aega ja tahtmist müüginaisega diskuteerida ning selgeks teha, et mul ei ole vajadust tahvlit 24/7 (maja erinevates tubades/peldikus, rääkimata õues/saunas/kuuris/muru niites/nina nokkides jne, jne...) kaasas kanda. Kuna see ta põhiline müügiargument oli, kui ma teada andsin, et on läpakas statsionaarselt ühes toas juhtme otsas ning sellest mulle piisab. Õues ma tegelen õueasjadega, näen ja naudin seda, mis mu ümber on ning olen "vanakooli" mees. Ostan asju vajaduse, mitte tahtmise järgi. Lõpuks õnnestuski agent "pehmeks" rääkida. Samas just täna tuli postkasti samade parameetritega pakkumine ühelt teiselt teenusepakkujalt ja seda ligi 5 eurot odavamalt...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
kraaks
HV kasutaja

sõnum 06.05.2015 21:50:11 vasta tsitaadiga

https://www.elisa.ee/et/ariklient/internet/internet-kontoris/pysiinternet#tab03

Elisa pakub siukest asja, Hind muidugi meeletult kallis.
Mis asi too 5ghz värk on?

Kas see on lõpuks Estwin-i algus?

RCC
HV Guru
RCC

sõnum 06.05.2015 21:57:21 vasta tsitaadiga

kaugel sellest, see on lihtsalt 2,4ghz , ehk külatee edasiarendus. eks ta stabiilsem jne on küll, aga no kuulge, varsti 20 a möödas sellest ja ikka jandi nende TT lemmik-nagi antennidega.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kraaks
HV kasutaja

sõnum 06.05.2015 22:04:52 vasta tsitaadiga

Hmm, seal kirjas 5Ghz, äkki kiirem, ja lubati garanteerida antud kiirus. icon_rolleyes.gif
RCC
HV Guru
RCC

sõnum 06.05.2015 22:08:03 vasta tsitaadiga

on võimalik, aga kui hinnanumbrit vaatad ja kõrvutad selle mõne suvalise "tavalise" neti hinnakirjaga, siis ... paneb mõtlema.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kraaks
HV kasutaja

sõnum 06.05.2015 22:09:53 vasta tsitaadiga

Seda küll, aga algus on tehtud. thumbs_up.gif
indrpo
HV Guru

sõnum 07.05.2015 07:33:47 vasta tsitaadiga

Odavam tuleb ise lähimast võimalikust kiire interneti punktist omale link ehitada, kui see muidugi võimalik on.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Elisa mobiilne internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 366, 367, 368 ... 470, 471, 472  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.