praegune kellaaeg 25.06.2025 16:09:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mõmmik123
HV kasutaja
|
30.04.2015 12:49:53
Probleemid Hp Dv 6 3020Sy neti ja draiveritega peale wini üle laskmist. |
|
|
Kuna ei saanud enda videokaardi draivereid korda mõtlesin ,et lasen peale win 8 ja kohe esimene probleem ise enda interneti kasutada ei luba ja ütleb ,et limited connectoin.
Kül aga lubas mingi naabri netti sisse millel polnud koodi peal... Pannes järgi neti kaabel enda oma ei luba ikka netti ja samuti limited connectoin.
OKei panin win 7 tagasi ja algselt ei leia isegi wifi võrke kuna see pole enabled ehk siis ilmselt pole vajaminevaid draivereid peal... Juhtmega netti ka ei lase limited, kuigi enne wini üle laskmist seda jama ju ei olnud. Hp kodukalt on võimalik tõmmata draivreid mis vajavad installides netti ja üksikult ma neid kuskilt ei leia.
Kas keegi hea oskab mind veidi aidata või veidi nõu anda mis teha?
|
|
tagasi üles |
|
 |
NAIRI2
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Mõmmik123
HV kasutaja
|
30.04.2015 13:17:09
|
|
|
Win 8 ma ei sa enda netti selles on probleem... Win 7 ei sa ma üldse netti kuna ei ole ilmselt draivereid.
Kuna mul on hetkel taas Win8 peale tahaks ma teada mis ma teha võiks ,et ma ise enda netti pääseks ma arvan ,et see lahendaks ka ülejäänud mured Ehk siis ei sa ma sa kaabliga ega kaablita enda netti... Limited acess. Kül aga paroolita olevase mingi naabri omase saan
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
30.04.2015 13:17:39
|
|
|
Võrgukaardi draiveri saad suure tõenäosusega SEALT.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mõmmik123
HV kasutaja
|
30.04.2015 13:27:51
|
|
|
Ma olen hetkel selle arvutiga netis aga naabri võrgusomas millel neti levi on väike... Enda internetti ma ei pääsa millegipärast sisse. Kuna ütleb Limited Connetsion.
Arvutis on veel üks väike ketas selliste failidega... mis ma nendega teha saaks ehk peituks seal lahendus ,et ma Windows 7 meski asjad korda saaksin?
http://www.upload.ee/image/4691316/Untitled.png
Väga ei tahaks wini üle lasta ,et katsetada asjau... Saaks siingi ilmselt need korda ,kui pääseks enda võrku taas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
30.04.2015 13:43:32
|
|
|
Eks peadki nüüd üritama ära arvata, kuidas see nett sul sinna korterisse üldse saama/tulema peaks? Kes netti pakub, on seal mingi ruuter või misasi, jms.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mõmmik123
HV kasutaja
|
30.04.2015 14:37:10
|
|
|
A.S. kirjutas: |
Eks peadki nüüd üritama ära arvata, kuidas see nett sul sinna korterisse üldse saama/tulema peaks? Kes netti pakub, on seal mingi ruuter või misasi, jms. |
Elan majas ja jagan interneti naabriga... Siit tuleb siia kaabel, Siin jagan seda edasi enda laua arvuti ja sülearvuti vahel ruuteriga.
Muidu on teenuse pakkujaks elion
Igaljuhul sain nd hp kodukalt neti draiverid tõmmatud ja lasen uuesti Win 7 peale lootes ,et need seal nüüd ka peale läheksid.
Windows 7 peal ja Wirlessi ei võta end järgi mis teha?
http://support.lenovo.com/us/en/downloads/ds015008
Need Draiverid panid wifi tööle.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|